Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
8αρι ο παπ...μακαρι...δλδ αν τον παρει η αεκ που κπ ειδα και πουλησει ενα μυρριο τον γκεντσογλου τι να πω...
- john4serres
Ο ολυμπιακός άφησε ελεύθερο τον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά παρά τα δημοσιεύματα η αεκ δεν θα προχωρήσει σε επαφές με τον παίκτη για την απόκτηση του. Η ενωση δεν ενδιαφέρεται για τον νεαρό μέσο μια και δεν αναζητά μέσο με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ανοιγει ο δρομος για μας, ετσι θελω να πιστευω.
Ανοιγει ο δρομος για μας, ετσι θελω να πιστευω.
[youtube]96rRbhGkqac[/youtube]
αυτος που ξεκιναει την κουρσα στο 2ο γκολ φαινεται καλος
Έχω γίνει κουραστικός το ξέρω αλλά εγώ θέλω τον Μητρογλου. Δεν γινόταν να αφήναν αυτόν ελευθερο ρε γαμώ την τύχη μου.

Αν ξέρει μπάλα δε πα να τον λένε και Μισελού..gika έγραψε:Μ' αρέσει που όλοι τον λέτε Γιαννάκη...![]()
Πόσο χρονών είναι;
Αν είναι κάτω από 17 εντάξει...
Αλλά αν είναι πάνω από τα 20 και τον φωνάζουν ακόμα Γιαννάκη γάμησε τα... Δεν θέλω άλλους "μικρούς".. Αρκετούς έχουμε για διώξιμο.
Είτε έτοιμους παίκτες στα 21-22 είτε ταλέντα στα 17....
Όχι ταλέντα στα 21-22.. Τέτοιους έχουμε.
Δεν τον ξέρω σαν παίκτη αλλά πιστεύω σαν αντι-Τσουκαλάς μας κάνει. Αν δηλαδή ο Τσουκαλάς καταλήξει στον Περούκα...
Για αντι-Ίβιτς θέλω κάτι πολύ καλύτερο.
Μη τον συγκρίνεις με τους δικούς μας 22χρονους Τσουκαλά, Κουρδάκη, Γεωργίου κτλ..αυτός αν ήταν ισπανός τώρα θα έπαιζε στο γάβρο τουλάχιστον 18αδα..οι περισσότεροι απ'τους δικούς μας σε 2 χρόνια θα παίζουν Β εθνική
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μεχρι παρασκευη οποιον παρουμε μεχρι τοτε δηλωνεις παιχτες...
μην βιαζεστε..
μην βιαζεστε..
- Federacion
απο ντιε προτιμω καρντοσο λογω ηλικιας,,,,,αν ο λαζα ειναι ονως ο εκλεκτος και απο οτι κτλαβα 8αρι μετα ομως θα θελουμε 6αρι οποτε ο παπαδοπουλος δε ταιριαζει......αν και πιστευω θα ταν πολυ εξυπνη κινηση.....
- magiktigra
Πάλι μόνο τρέξιμο..η πάσα βγήκε κατά λάθος με το τάκλιν..D.A.A.T. έγραψε:[youtube]96rRbhGkqac[/youtube]

Αύριο Παρασκευή είναι το deadline για τις λίστες των ομάδων στον 3ο προκριματικό του Europa League.

- Federacion