Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
O Rιέρα είναι σουπερ παιχταράς για τα Ελληνικά δεδομένα.
Αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ.
Και στη θέση του έχουμε Σορλέν και μπιλυδεκιντ από πίσω στις εφεδρείες...
Μην ακούω χαζά
Αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ.
Και στη θέση του έχουμε Σορλέν και μπιλυδεκιντ από πίσω στις εφεδρείες...
Μην ακούω χαζά
Το βιογραφικό του μπορεί να μην είναι πλούσιο αλλά είναι παιχταράς...Το ευχάριστο είναι ότι είναι "πολυλογάς" και "γλυκομίλητος"...Επίσης το ότι ο αδελφός του είναι ήδη ένα χρόνο στην Αθήνα και δε θα δυσκολευτεί καθόλου με τα "αξιοθέατα", που απ'ό,τι ξέρω ο μικρός τα γνωρίζει πολύ καλά....

- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι τα Ελληνικά δεδομένα είναι τόσο χαμηλά, όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Άλλωστε έχουμε μια Εθνική που τα τελευταία χρόνια έχει προκριθεί στα τελικά:giapas έγραψε:O Rιέρα είναι σουπερ παιχταράς για τα Ελληνικά δεδομένα.
1. Euro 2004
2. Euro 2008
3. Mundial 2010
Μη το συζητάμε ο γάβρος έκανε σούπερ μεταγραφές φέτος και αν βρει χημεία 8α πάρει το πρωτάθλημα στο χαλαρό...

Απόστολε , δηλαδή, δε συμφωνείς ότι οι ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ του παίκτη είναι για να κάνει παπάδες στην Ελλάδα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι τα Ελληνικά δεδομένα είναι τόσο χαμηλά, όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Άλλωστε έχουμε μια Εθνική που τα τελευταία χρόνια έχει προκριθεί στα τελικά:giapas έγραψε:O Rιέρα είναι σουπερ παιχταράς για τα Ελληνικά δεδομένα.
1. Euro 2004
2. Euro 2008
3. Mundial 2010
Αν παίρναμε τον Ριέρα εμείς θα πηγαίναμε 100 000 στο αεροδρόμιο για να ξέρετε...Μην τα ισοπεδώνετε όλα...είναι πολύ παικταράς...

- sourmenetes
- Moderator
Ολα θα τα δουμε στο γηπεδο..Μην βιαζεστε.Και τους παιχταραδες και ολους..
Φίλε ορισμένοι παίκτες ξέρεις πως είναι εγγυημένα καλοί για την Ελλάδα...Ο Ριέρα είναι 1000% ένας από αυτούς...Όπως και για εμάς ο Σαλπιγγίδης..Περιμένεις ας πούμε πως δε θα παίξει???Αν είναι δυνατόν δηλαδή...

o gay μπορει να εκανε φοβερες μεταγραφες
μην κρυβομαστε
αλλα και εμεις δεν αλλαξαμε παιχτες η ιδια ομαδα ειμαστε συν 3
αντε να δουμε με καλη θεληση ολα γινονται περιμενουμε πρωτα αζαξ
μην κρυβομαστε
αλλα και εμεις δεν αλλαξαμε παιχτες η ιδια ομαδα ειμαστε συν 3
αντε να δουμε με καλη θεληση ολα γινονται περιμενουμε πρωτα αζαξ
- sourmenetes
- Moderator
Τους ξενους παντα να τους φοβασαι....Θυμησου λιγο νο φιογκο(αυτον που πουλαγε μαγκια στο γκαρσια).Μας εβγαλε τα ματια.9 εκ.ευρω ειχανε δωσει...Αμα παιξει θα το πουμε..Οπως ο σισε ητανε πολυ καλος.Χαρη σε αυτον πηρε το πρωταθλημα ο πολυμετοχικος.(καλα οχι μονο σε αυτον αλλα λεμε τωρα..
)

Photis έγραψε:Φίλε ορισμένοι παίκτες ξέρεις πως είναι εγγυημένα καλοί για την Ελλάδα...Ο Ριέρα είναι 1000% ένας από αυτούς...Όπως και για εμάς ο Σαλπιγγίδης..Περιμένεις ας πούμε πως δε θα παίξει???Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
φωτη βιαζεσε θα φανει στο χορτο τι θα κανει ....εχω τις αμφιβολιες μου ....θα δουμε....
ντακς κακα τα ψεμματα ειδικα ο γαυρος πηρε πολυ καλους παικτες,δν σημαινει ομως οτι θα ειναι και πετυχημενες μεταγραφες....στο πολυπολυμετοχικο ας πουμε ο σισες ο γκαβου και ο λετο θελουν μια μπαλα για τον ευατο τους,μονο ομαδα δν 8α ειναι....εμεις τουλαχιστον κρατησαμε ιδιους παικτες και καποιες μικρες προσ8ικεσς!!!!!!! αφηστε που μολις περασουμε τον αζαξ και κληρωθουμε με βερντερ σιγουρα 8α κινιθουμε για ενα καλο 10αρι....!!!!ο ντιεγκο της Γιουβε μας κανει????? 

αν εχεις αμφιβολιες για ριερα,τοτε για μπουρσαιντι τι θα επρεπε να ειχες?eorptol έγραψε:Photis έγραψε:Φίλε ορισμένοι παίκτες ξέρεις πως είναι εγγυημένα καλοί για την Ελλάδα...Ο Ριέρα είναι 1000% ένας από αυτούς...Όπως και για εμάς ο Σαλπιγγίδης..Περιμένεις ας πούμε πως δε θα παίξει???Αν είναι δυνατόν δηλαδή...
φωτη βιαζεσε θα φανει στο χορτο τι θα κανει ....εχω τις αμφιβολιες μου ....θα δουμε....
επειδη ειμαστε ΠΑΟΚ δεν σημαινει οτι θα φοραμε παντα τα ασπομαυρα γυαλια.
ο ριερα ειναι τρελη παιχτουρα και το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυ λιγο γι αυτον.
και ο φιογκος παικτουρα ηταν δες τωρα τα χαλια του μην βαζιεστε με τις μεταγραφες
αεροδρομιου ειδικα αυτες που επιλεγουν να ερθουν ελλαδα .....
αεροδρομιου ειδικα αυτες που επιλεγουν να ερθουν ελλαδα .....
Ο Φιόγκος δεν ήταν παικτούρα...ήταν ταλέντο..άλλο πράγμα...Αυτός είναι έτοιμος παίκτης που είναι φτασμένος ξέρουμε την αξία του...ο φιόγκος λαχείο-λόττο ήταν....μη συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα...