Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Παει και αυτος...MANIAKOS έγραψε:Φεύγει από τον Άρη ο Κάμπορα!
Φεύγει από τον Άρη ο Κάμπορα!
Σηκωσε οτι κουπα του καφε ειχε μεινει και αποχωρει απο τον ρουλη της καρδιας του..!!!!
Πληγμα..
Οποιος ξερει τι ωρα φευγει ας μου πει να παω αεροδρομιο...
- Caballo Viejo
Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω από που τα έβρισκε τα λεφτά το ερπετό και έκανε μεταγραφές τα προηγούμενα χρόνια; Ε;
- paok_athens_g4
βλεπω τα σκουληκια να το αλλαζουν το τροπαρι......απο εκει που πηγαιναν στο αεροδρομιο για υποδοχες παικτων,τωρα θα παιρνουν απο 1 μαντυλι ο καθενας κ θα παν στο αεροδρομιο να τους ξεπροβοδιζουν...
καμπορα στον ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ!!!!!!!

καμπορα στον ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ!!!!!!!
Εγώ πάλι βλέπω ότι, παρά το ότι η "οικογενειακή γαλούχηση" και η γραμμή υπάρχουν, η διοίκησή τους κοιτάει να μην απλώνει μακριά τα ποδάρια της. Απέχουν πολύ απ' τους να τους πω σοβαρούς αλλά όσο να' ναι για τα δεδομένα τους είναι τρομερό βήμα.
- sidpanos
ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ – ΤΖΙΓΓΕΡ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΦΡΕΪΤΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΟΝΤΗ.-[...]
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=137316
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=137316
Ποιά ποδάρια??Pegasus έγραψε: η διοίκησή τους κοιτάει να μην απλώνει μακριά τα ποδάρια της.
Τα απλωμένα??
6+ εκ. μέσα είναι τα ερπετά.
Το "δεν ταιριάζει στα πλάνα του Κούπερ" έγινε "έχει οικογενειακό πρόβλημα" και είμαι περίεργος να δω τι θα πούνε για τον επόμενο που θα κουνήσει μαντήλι και τον λένε Ναφτί....πάρα πολύ περίεργος αν και κάτι θα βρούνε αλλά πλέον κανείς δεν θα τους πιστέψει πλέον.
Βέβαια τα σκουλήκια σαν κανονική μασονική στοά που είναι, βοηθούμενα και από τα αρχίδια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους της πόλης κατόρθωσαν και το σκέπασαν μέχρι τώρα.
Φάτε Μουντιάλ,φάτε Γριά που πέφτει,φάτε ΠΑΟΚ που έχει προβλήματα αλλά όσο και να σκεπάσουν τα προβλήματα τους,είναι τόσα πολλά που πλέον φάνηκαν κάτω απ' το χαλάκι.
- paok_athens_g4
φετος συμπληρωνουν 7ετια στην α εθνικη οι σκωληκες?
παντως απ'οτι βλεπω,στην παε ατιτλετικο κανουν οτι μπορουν για να εχουνε την γνωστη καταληξη μετα απο 7 σερι χρονια στην α'.....
παντως απ'οτι βλεπω,στην παε ατιτλετικο κανουν οτι μπορουν για να εχουνε την γνωστη καταληξη μετα απο 7 σερι χρονια στην α'.....
- navigator11
Μαυρα σύννεφα στα σκουληκάκια και κάτι με λέει ότι σύντομα ο Κούπερ θα γίνει κοκκινοσκουφίτσα!
Επείδη μου άρεσε ο Καμπορα ως παίκτης , η φυγή του είναι μεγάλη απώλεια για το φίλο , συμπολίτη και συναγωνιστή Αρη.
Πρεπει να κανουν απο οτι βλεπω αρκετα " αντιγραφα " απο τις κουπες , γιατι βλεπω οτι πολλοι αποχωρουν τελευταια απο τον αρη της καρδιας ... Οσο να'ναι πρεπει να παρουν και καποιο ενθυμιο απο το επιτυχημενο περασμα τους απο την ομαδα.

giapas έγραψε:Επείδη μου άρεσε ο Καμπορα ως παίκτης , η φυγή του είναι μεγάλη απώλεια για το φίλο , συμπολίτη και συναγωνιστή Αρη.
Βρε λες?
Η αληθεια ειναι οτι φετος το καλοκαιρι δεν ψωνισαμε απο την μπουτικ της Παπαναστασιου .