Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Πάμε ξανά
Κατάφωρη καταχρηστική παρανομία.
Υποχρεώνεσαι σε έτερη ιδιωτική υπηρεσία (smartphone, κινητή τηλεφωνία) για κατανάλωση άλλου ιδιωτικού προϊόντος. Ανήκουστο.
Δλδ . ένας βετεράνος που δεν έχει κινητό δε θα μπορεί πχ νομίμως να παρακολουθήσει αγώνα.
Ζητούνται άσχετα στοιχεία με την ταυτοποίηση.
Αδυναμία πολιτών άλλων χωρών να καταναλώσουν το συγκεκριμένο προϊόν.
Για συγκρίεντε πχ με το πως προμηθευόσουν εισιτήριο στο πρόσφατο Euro ή σε οποιαδήποτε top ομάδα του Champions League.
Πως θα μπουν οι φιλοξενούμενοι;
Αυτό το τερατούργημα δε στέκεται πουθενά
Κατάφωρη καταχρηστική παρανομία.
Υποχρεώνεσαι σε έτερη ιδιωτική υπηρεσία (smartphone, κινητή τηλεφωνία) για κατανάλωση άλλου ιδιωτικού προϊόντος. Ανήκουστο.
Δλδ . ένας βετεράνος που δεν έχει κινητό δε θα μπορεί πχ νομίμως να παρακολουθήσει αγώνα.
Ζητούνται άσχετα στοιχεία με την ταυτοποίηση.
Αδυναμία πολιτών άλλων χωρών να καταναλώσουν το συγκεκριμένο προϊόν.
Για συγκρίεντε πχ με το πως προμηθευόσουν εισιτήριο στο πρόσφατο Euro ή σε οποιαδήποτε top ομάδα του Champions League.
Πως θα μπουν οι φιλοξενούμενοι;
Αυτό το τερατούργημα δε στέκεται πουθενά
Είναι παράλογο π.χ. θέλουν δέκα Σέρβοι τουρίστες να δουν το ματσ δεν μπορουν !!! Αν είναι να το βελτιώσουν και άλλο για να μπείς στο γήπεδο θα πρέπει να ψηφίζεις και δημοκρατικο τόξο η να είσαι κάτοικος Αττικής !!! Μιλάμε για νομοσχέδιο παράνοια...

- kataramenos5
Περιμενε σε λίγο που θα πρέπει να καταθετεις στο gov σχεδιο.....πτησης για να πας σουπερμαρκετ και χασαπη.
Γιατι να ελέγχονται μονο οσοι μπαινουν στο γηπεδο?
Δεν έχεις άδικο δυστοπία...kataramenos5 έγραψε:Περιμενε σε λίγο που θα πρέπει να καταθετεις στο gov σχεδιο.....πτησης για να πας σουπερμαρκετ και χασαπη.
Δηλαδή αν έρθει φίλος από το εξωτερικό και θέλει να δει τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο?
Απο αυτα που έχω καταλάβει μάλλον όχι πως θα κάνει την καταχώρηση του μέσω γκοβ? στο γουόλετ εκτος και αν κάνω λάθος να μας πει κάποιος που ίσως γνωρίζει κάτι άλλο.astral έγραψε:Δηλαδή αν έρθει φίλος από το εξωτερικό και θέλει να δει τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η γυναίκα μου που είναι αλλοδαπή δεν έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε ο γιος μου. Οπότε θα το δούμε τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα όταν της εξήγησα είπε χαρακτηριστικά. What the fuck they are trying to achieve?
Σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα της βίας μα αυτές τις μ@λακίες ...
- loukas karadimos
εγω παντως ως κατοικος εξωτερικου με ξενο αριθμο εκανα πιστοποιηση του αριθμου μου, γραφτηκα στο gov και αγοραζω κανονικα. δεν βλεπω το προβλημα για τους ελληνες πολιτες, για τους ξενους ναι, ειναι ενα θεμα
Πόσες φορές εχεις βρεθεί στο εξωτερικό και θέλεις να πάς να δείς έναν αγώνα της Ρεάλ της Παρτιζάν , εαν ίσχυε και σε αυτούς αυτο που κάναν σε εμάς δεν θα μπορούσες να το δείς. Το βρίσκεις σωστό ?loukas karadimos έγραψε:εγω παντως ως κατοικος εξωτερικου με ξενο αριθμο εκανα πιστοποιηση του αριθμου μου, γραφτηκα στο gov και αγοραζω κανονικα. δεν βλεπω το προβλημα για τους ελληνες πολιτες, για τους ξενους ναι, ειναι ενα θεμα
Η βία είναι έξω από τα γήπεδα παντοιοτρόπως, στους δρόμους, στις πλατείες, στα σχολεία, αλλά αυτοί θέλουν να διώξουν τον κόσμο από τα γήπεδα, μήπως και καταπολεμήσουν την βία που δεν είναι στα γήπεδα.
Αυτό είναι το σκεπτικό των παιδιών του ΜΙΤ που αν τους βάλεις ερώτηση κρίσεως θα σου απαντήσουν πως έτσι το έμαθαν στο κολλέγιο και κάθε άλλο είναι εκτός λογικής (της δικής τους, αν τους έχει μείνει με την πλύση εγκεφάλου).
On topic: μάθαμε πόσα διαρκείας, μαζί με αυτά των συνδέσμων, πουλήθηκαν;
Αυτό είναι το σκεπτικό των παιδιών του ΜΙΤ που αν τους βάλεις ερώτηση κρίσεως θα σου απαντήσουν πως έτσι το έμαθαν στο κολλέγιο και κάθε άλλο είναι εκτός λογικής (της δικής τους, αν τους έχει μείνει με την πλύση εγκεφάλου).
On topic: μάθαμε πόσα διαρκείας, μαζί με αυτά των συνδέσμων, πουλήθηκαν;
- Μπαρκαρούτσος
Συριζοτρόλλ του εικοσαεύρου, next!Μαυρο Χιονι έγραψε:Η γυναίκα μου που είναι αλλοδαπή δεν έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε ο γιος μου. Οπότε θα το δούμε τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα όταν της εξήγησα είπε χαρακτηριστικά. What the fuck they are trying to achieve?
Αν πληρωνει ο συριζα 20ευρω το ποστ,που στελνεις βιογραφικο?
Με ενδιαφερει,να βγουν και οι διακοπες μας
Με ενδιαφερει,να βγουν και οι διακοπες μας
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:τέλος.
3.491 ελεύθερες τώρα
Λέτε να υπάρξει και 2η περίοδος για όλους;
2.976 διαθέσιμα
Πουλήσαμε σήμερα 515?