Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από tonipap801 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Γενικά πάντως, ένας δανεισμός σε ομάδα του εξωτερικου, πάντα κάνει καλό στον παίκτη. Τον ωριμάζει. Βγαίνει από το comfort zone του. Δούλεψε με Πελκα και με Ντελια. Τώρα αν είναι Νυρεμβεργη η ιδανική ομάδα δεν το γνωρίζω
Σε ποιον Ντέλια μωρέ δούλεψε;
Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα;
Χαμένος χρόνος από την αθλητική του ζωή ήταν. Πίσω πήγε το παιδί. Κάποια λίγα 10λεπτά και 20λεπτά έπαιξε σ' αυτήν την ηλίθια ομάδα.
Πολύ περισσότερο θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β όπου θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.
Και μιλάμε για Ντέλια, όχι για κάποιον άγνωστο. Ένα παιδί που το ήξεραν επί 5 χρόνια ότι θα έβγαζε μάτια.
Συμφωνω 100%, του Ντελια ο δανεισμος ηταν εντελως αχρηστος και για τον παιχτη και για την ομαδα.
Γιαυτο πρεπει να προσεξουν πολυ καλα το προτζεκτ που θα εμπιστευτουν.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Γενικά πάντως, ένας δανεισμός σε ομάδα του εξωτερικου, πάντα κάνει καλό στον παίκτη. Τον ωριμάζει. Βγαίνει από το comfort zone του. Δούλεψε με Πελκα και με Ντελια. Τώρα αν είναι Νυρεμβεργη η ιδανική ομάδα δεν το γνωρίζω
Χαμένος χρόνος από την αθλητική του ζωή ήταν. Πίσω πήγε το παιδί. Κάποια λίγα 10λεπτά και 20λεπτά έπαιξε σ' αυτήν την ηλίθια ομάδα.
Πολύ περισσότερο θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β όπου θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.
Και μιλάμε για Ντέλια, όχι για κάποιον άγνωστο. Ένα παιδί που το ήξεραν επί 5 χρόνια ότι θα έβγαζε μάτια.
Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, υπάρχουν και άλλα πράγματα που χρειάζεται να αναπτύξει ένας αθλητής.
Το να βγεις από το προστατευμένο περιβάλλον σου, να πας σε μια άλλη χώρα, να ενηλικιωθείς μακριά από την καθημερινότητα της οικογένειας, να ακούσεις 5-10 ιστορίες παικτών από διαφορετικά background και διαφορετικές πορείες ζωής, μπορούν να σου δώσουν πράγματα που δεν μετριούνται αγωνιστικά, αλλά θα τα κουβαλάς για μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

*Ο Σουαχιλό Μεϊτέ παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από Γαλλία και Πορτογαλία. Από τη στιγμή που δεν τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν τη δεδομένη χρονική περίοδο έναν ρόλο παρατηρητή και αν κρίνουν να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του, τότε το πιθανότερο είναι να κάνουν την κίνησή τους. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μεϊτέ έχει ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του. Θα πάει στην ομάδα που θα του δώσει το υψηλότερο συμβόλαιο. Είτε αυτή είναι στην Ελλάδα, είτε στο… Αζερμπαϊτζάν. Ο Γάλλος χαφ δείχνει ότι στην παρούσα φάση προτεραιότητά του είναι τα χρήματα. (ΦΩΣ)
Από τη στήλη ΦΗΜΕΣ του sdna
Έρχεται από ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, οπότε βγαίνουν τα ανάλογα συμπεράσματα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γιατί πιστεύεις ότι μόνο τα εντός των 4 γραμμών παίζουν ρόλο ε; Θα σε προτρέψω να δεις στην συνέντευξη του Πελκα στους μπεταραδες που λεει ότι πολύ συμαντικο σημείο για την καριέρα του ήταν ο δανεισμός του στην σετούμπαλ και όχι στην καλαμαρια. Εκεί έμαθε ότι όλα είναι στο χερι του και δεν υπάρχει η φούσκα του ΠΑΟΚ να τον προστατέψει.

Επίσης περιέγραψε ένα περιστατικό που πήρε τον μανατζερ του να παραπονεθεί για τον χρόνο συμμετοχής του και εκείνος του είπε «και εγω τι θες να κάνω; Αν δεν μπορείς να παίξεις ούτε εκεί τότε πιθανών να μην κανεις γενικά. Εμένα η δουλειά μου ήταν να σου βρω μια ομάδα από καλό πρωτάθλημα να σε βοηθήσει να εξελιχθείς, όλα τα αλλά είναι στο χέρι σου» και εκ τότε έβαλε το κεφάλι κάτω δούλεψε, πείσμωσε κέρδισε πάλι την θέση του και γύρισε στον ΠΑΟΚ παιγμένος και η συνέχεια γνωστή…

Μόνο οι ίδιοι ξέρουν αν και ποσό τους βοήθησε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε να τους βοήθησε όπως λέει και ίδιος
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ουσία για το παρόν τόπικ είναι οτι άν όντως ισχύει και ο Τζίμας πηγαίνει δανεικός, λογικά έρχεται φόρ την ερχόμενη βδομάδα.
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

prist ριξε καναν παπαα οχι αλλη μειτιτιδα και τζιμιτιδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Leonardo10 έγραψε: Γιατί πιστεύεις ότι μόνο τα εντός των 4 γραμμών παίζουν ρόλο ε; Θα σε προτρέψω να δεις στην συνέντευξη του Πελκα στους μπεταραδες που λεει ότι πολύ συμαντικο σημείο για την καριέρα του ήταν ο δανεισμός του στην σετούμπαλ και όχι στην καλαμαρια. Εκεί έμαθε ότι όλα είναι στο χερι του και δεν υπάρχει η φούσκα του ΠΑΟΚ να τον προστατέψει.

Επίσης περιέγραψε ένα περιστατικό που πήρε τον μανατζερ του να παραπονεθεί για τον χρόνο συμμετοχής του και εκείνος του είπε «και εγω τι θες να κάνω; Αν δεν μπορείς να παίξεις ούτε εκεί τότε πιθανών να μην κανεις γενικά. Εμένα η δουλειά μου ήταν να σου βρω μια ομάδα από καλό πρωτάθλημα να σε βοηθήσει να εξελιχθείς, όλα τα αλλά είναι στο χέρι σου» και εκ τότε έβαλε το κεφάλι κάτω δούλεψε, πείσμωσε κέρδισε πάλι την θέση του και γύρισε στον ΠΑΟΚ παιγμένος και η συνέχεια γνωστή…

Μόνο οι ίδιοι ξέρουν αν και ποσό τους βοήθησε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε να τους βοήθησε όπως λέει και ίδιος
Δεν είναι ίδια projects ο Πέλκας με τον Ντέλια, ούτε είχαν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.
Ο Ντέλιας πήγε για ένα 6μηνο σε μια ομάδα που πάλευε να σωθεί και έπαιξε μόλις 137 λεπτά σε 4 μήνες:

Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1ος αγώνας: 6 λεπτά
2ος αγώνας: 24 λεπτά
3ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
4ος αγώνας: 8 λεπτά
5ος αγώνας: 13 λεπτά
6ος αγώνας: Δεν έπαιξε (εκτός αποστολής)
7ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
8ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
9ος αγώνας: 18 λεπτά
10ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
11ος αγώνας: 10 λεπτά
12ος αγώνας: 33 λεπτά

Β. ΚΥΠΕΛΛΟ
1ος αγώνας: 45 λεπτά
2ος αγώνας: Δεν έπαιξε (εκτός αποστολής)

Σύνολο 137 λεπτά σε 14 αγώνες της ομάδας του σε διάστημα 4 μηνών.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο παραπάνω δανεισμός του έκανε καλό, εγώ θεωρώ ότι τον χαντάκωσε.
Τεσπα δεν έχει νόημα.
Διαφωνούμε και τέλος.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aivas19 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:30 συμμετοχές ο Τζιμας βλεπω γράφετε. Μαλλον τον μπερδεύετε με τον Σαματα! Δεν χανω λεπτό του ΠΑΟΚ παιδια, αλλα οποιος θελει ας γκουγκλαρει να δει στατιστικά. Οσο Λουτσεσκου και να ειστε κάποιοι, ευκαιριες δεν πηρε ο Τζιμας. Πόσα 90λεπτα αραγε? Σε μια χρονιά που ο φορ σου ήταν ισως ο χειρότερος της σουπερ λιγδας κ ο τιμιος Μπραντον εσκασε να τρεχει για να βγαλει τα καστανα απο τη φωτιά. Η αληθεια είναι αυτή. Εγω δεν είμαι ούτε Μεϊτε, ουτε Λουτσεσκου, ουτε Μποτο. Ειμαι ΠΑΟΚ. Άλλο το πρωταθλημα, αλλο αν πήρε ευκαιρίες ο πιτσιρικας! Μη γράφετε οτι ναναι.
Εσυ να μην γραφεις οτι ναναι. Καλυτερα ξερεις εσυ απο τον ιδιο τον παικτη μαλλον.
Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με κάποιον, τα νούμερα είναι νούμερα.
Και τα νούμερα λένε ότι ο Τζιμας έπαιξε ούτε 500 λεπτά φέτος, με 3 συμμετοχές ως βασικός ( σε πρωτάθλημα και κύπελλο )
Άλλοι τα θεωρούν πολλά, άλλοι λίγα.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούσε να παίξει περισσότερο, ειδικά μια που μπροστά του δεν είχε και κανένα Πριγιο, το αντίθετο μάλλον…
Άβαταρ μέλους
pilotos

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ είναι ο ΠΑΟΚ της Αγγλίας και οι σκόρερ του...

https://amp.sportsmole.co.uk/football/a ... orers.html

Καλό θα ήταν να γίνει αποδεκτό ότι, στην πιο παραγωγική του σεζόν ο ΠΑΟΚ έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ , κι ας στο μυαλό μερικών "δεν είχε σέντερ φορ"....
Τα κενά που δημιουργήθηκαν για να βάζει ο "ποιος Μουργκ" γκολ μόνος του με την εστία, έγιναν από τύχη στην αρχή, μετά αυτός ο Βούλγαρος επίσης κατά λάθος βρισκόταν ως κρυφό εννιάρι πολλές φορές, μέχρι που την τελευταία αγωνιστική κάποιος Μπράντον έβαλε ΤΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΙΣΙΟ γκολ και στο δεύτερο γκολ πρωταθλήματος, έδωσε μαγική ασίστ στον MVP της σεζόν για να κλείσει η ονειρική σεζόν.
Για να μην γράφω σεντόνι αξίζει να δείτε με προσοχή κάθε μα κάθε γκολ και τις κινήσεις όλων.

33.Mbwana Ally Samatta
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app

Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ρε σεις παιδιά εδώ είναι το νήμα των μεταγραφών και το κουράζουμε.
δεν γράφατε όλοι εδώ σε πολλά παιχνίδια ότι κοίταζε τον πάγκο και δεν είχε να βάλει παίκτη κι έβαζε τον μουργκ.
όπως πολλές φορές ανάγκαζονταν να τον ξεκινήσει ή να τον βάλει μπας κι αλλάξει το αποτέλεσμα?
δεν βλέπαμε όλοι μα όλοι, όλη την χρονιά ότι θέλαμε καλύτερο του σαμάτα?
εεε, αυτό θέλουμε, φέτος. να υπάρχει ποιοτικότερο ροτέησον και στους μεσοεπιθετικούς, και στους χαφ, και στα φορ.
θέλουμε παίκτες να γουστάρουμε και όχι να να λέμε, ποιος μουργκ....
κι ούτε να υπάρχει φίλος που να μας θυμίζει τις πάσες με το καλάμι και τις γλίστρες στα πέναλντι
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

aivas19 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:30 συμμετοχές ο Τζιμας βλεπω γράφετε. Μαλλον τον μπερδεύετε με τον Σαματα! Δεν χανω λεπτό του ΠΑΟΚ παιδια, αλλα οποιος θελει ας γκουγκλαρει να δει στατιστικά. Οσο Λουτσεσκου και να ειστε κάποιοι, ευκαιριες δεν πηρε ο Τζιμας. Πόσα 90λεπτα αραγε? Σε μια χρονιά που ο φορ σου ήταν ισως ο χειρότερος της σουπερ λιγδας κ ο τιμιος Μπραντον εσκασε να τρεχει για να βγαλει τα καστανα απο τη φωτιά. Η αληθεια είναι αυτή. Εγω δεν είμαι ούτε Μεϊτε, ουτε Λουτσεσκου, ουτε Μποτο. Ειμαι ΠΑΟΚ. Άλλο το πρωταθλημα, αλλο αν πήρε ευκαιρίες ο πιτσιρικας! Μη γράφετε οτι ναναι.
Εσυ να μην γραφεις οτι ναναι. Καλυτερα ξερεις εσυ απο τον ιδιο τον παικτη μαλλον.
Το ότι μπορούν και σας κάνουν κάποιους να μην πιστεύετε αυτό που βλέπετε αλλά αυτό που σας λένε ποτέ δεν το κατάλαβα. Και φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδοσφαιρο αυτο.
Συνολο αγωνιστικών λεπτών 2023-24: 5.220
Σύνολο λεπτών Τζίμα: 456
90λεπτα: 0
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς πιλοτε η ουσία είναι τα γκολ
.μπορούμε να βάλουμε τόσα γκολ όσα βάλαμε και ο Σέντερ μας να έχει τα ίδια φέτος? Καθόλου δεν. Με πειράζει....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Maxpaok έγραψε:ρε σεις παιδιά εδώ είναι το νήμα των μεταγραφών και το κουράζουμε.
δεν γράφατε όλοι εδώ σε πολλά παιχνίδια ότι κοίταζε τον πάγκο και δεν είχε να βάλει παίκτη κι έβαζε τον μουργκ.
όπως πολλές φορές ανάγκαζονταν να τον ξεκινήσει ή να τον βάλει μπας κι αλλάξει το αποτέλεσμα?
δεν βλέπαμε όλοι μα όλοι, όλη την χρονιά ότι θέλαμε καλύτερο του σαμάτα?
εεε, αυτό θέλουμε, φέτος. να υπάρχει ποιοτικότερο ροτέησον και στους μεσοεπιθετικούς, και στους χαφ, και στα φορ.
θέλουμε παίκτες να γουστάρουμε και όχι να να λέμε, ποιος μουργκ....
κι ούτε να υπάρχει φίλος που να μας θυμίζει τις πάσες με το καλάμι και τις γλίστρες στα πέναλντι
Ειμουν σχεδόν σε όλα τα ματς βάλαμε πάρα πολλά γκολ τα γκολ τα παραπανίσια του σαματα πραγματικά δεν. Μου έλειψαν
george188

Δημοσίευση από george188 »

xrisitsapa έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με κάποιον, τα νούμερα είναι νούμερα.
Και τα νούμερα λένε ότι ο Τζιμας έπαιξε ούτε 500 λεπτά φέτος, με 3 συμμετοχές ως βασικός ( σε πρωτάθλημα και κύπελλο )
Άλλοι τα θεωρούν πολλά, άλλοι λίγα.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούσε να παίξει περισσότερο, ειδικά μια που μπροστά του δεν είχε και κανένα Πριγιο, το αντίθετο μάλλον…
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι αυτά τα λεπτά τα πήρε ο Τζήμας στα 18 του και σε αρκετά ματς έδειξε ανέτοιμος σε μια ομάδα που πήρε πρωτάθλημα, τι να κάνουμε
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

εμένα μου αρέσει αυτός ραμάλιο. να υπογράψει ο κεντζιόρα μιας που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αλλά κι αυτός ο μαυρούκος δείχνει ωραία πράγματα. πηδάει στον θεό και βρίσκει μπάλες αμυντικά και επιθετικά. ξέρει μπάλα και κυρίως την στέλνει συστημένα. κάποιοι νομίζω είχαν γράψει ότι είναι λαθέρ. εμένα δεν με πειράζει. ποιος από τα σέντερ μπακ μας δεν έχει κάνει κι μια πατάτα και δύο?
πάντα πίστευα ότι μια ομάδα χτίζεται σωστά στα καλά της κεντρικά πίσω και στο κέντρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”