Leonardo10 έγραψε: Γιατί πιστεύεις ότι μόνο τα εντός των 4 γραμμών παίζουν ρόλο ε; Θα σε προτρέψω να δεις στην συνέντευξη του Πελκα στους μπεταραδες που λεει ότι πολύ συμαντικο σημείο για την καριέρα του ήταν ο δανεισμός του στην σετούμπαλ και όχι στην καλαμαρια. Εκεί έμαθε ότι όλα είναι στο χερι του και δεν υπάρχει η φούσκα του ΠΑΟΚ να τον προστατέψει.
Επίσης περιέγραψε ένα περιστατικό που πήρε τον μανατζερ του να παραπονεθεί για τον χρόνο συμμετοχής του και εκείνος του είπε «και εγω τι θες να κάνω; Αν δεν μπορείς να παίξεις ούτε εκεί τότε πιθανών να μην κανεις γενικά. Εμένα η δουλειά μου ήταν να σου βρω μια ομάδα από καλό πρωτάθλημα να σε βοηθήσει να εξελιχθείς, όλα τα αλλά είναι στο χέρι σου» και εκ τότε έβαλε το κεφάλι κάτω δούλεψε, πείσμωσε κέρδισε πάλι την θέση του και γύρισε στον ΠΑΟΚ παιγμένος και η συνέχεια γνωστή…
Μόνο οι ίδιοι ξέρουν αν και ποσό τους βοήθησε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε να τους βοήθησε όπως λέει και ίδιος
Δεν είναι ίδια projects ο Πέλκας με τον Ντέλια, ούτε είχαν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.
Ο Ντέλιας πήγε για ένα 6μηνο σε μια ομάδα που πάλευε να σωθεί και έπαιξε μόλις 137 λεπτά σε 4 μήνες:
Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1ος αγώνας: 6 λεπτά
2ος αγώνας: 24 λεπτά
3ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
4ος αγώνας: 8 λεπτά
5ος αγώνας: 13 λεπτά
6ος αγώνας: Δεν έπαιξε (εκτός αποστολής)
7ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
8ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
9ος αγώνας: 18 λεπτά
10ος αγώνας: Δεν έπαιξε (πάγκος)
11ος αγώνας: 10 λεπτά
12ος αγώνας: 33 λεπτά
Β. ΚΥΠΕΛΛΟ
1ος αγώνας: 45 λεπτά
2ος αγώνας: Δεν έπαιξε (εκτός αποστολής)
Σύνολο 137 λεπτά σε 14 αγώνες της ομάδας του σε διάστημα 4 μηνών.
Αν εσύ θεωρείς ότι ο παραπάνω δανεισμός του έκανε καλό, εγώ θεωρώ ότι τον χαντάκωσε.
Τεσπα δεν έχει νόημα.
Διαφωνούμε και τέλος.