Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

marsantos έγραψε:Αν παίρναμε το Λιβάγια, θα μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση. Ένας παίκτης με μηδέν αθλητικότητα και τεμπελάκος.
Ναι ξέρει πολύ μπάλα, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναβαθμιστεί σε αθλητικότητα.
Επίσης έχοντας Τάισον και Ντέλια να έχουμε και 3ο παίκτη που θέλει τη μπάλα στα πόδια θα γίνουμε αρκετά στατική και προβλέψιμη ομάδα.
Έχω την αίσθηση πως βασικός μας ανταγωνιστής του χρόνου θα είναι ο γαύρος. Έχει γεμίσει με τρεξίματα. Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί του δίνουν μια φρεσκάδα που του επιτρέπει να στέκεται ακόμα και σε δύσκολους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο φίλος james Moriarty έχει φαγωθεί να προτείνει παίκτες με αθλητικότητα. Χθες στο Αταλάντα - Λεβερκούζεν είδαμε τι σημαίνει αθλητικότητα όταν κάθε ομάδα μπορούσε να εκδηλώσει επιθέσεις μέσα σε 5 δεύτερα. Ο Λούκμαν στο 3ο γκολ κάνει κούρσα 71 μέτρα σε ελάχιστο χρόνο και έχει την αντοχή και τη δύναμη να κάνει τέτοιο τελείωμα φάσης. Προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε τον Λούκμαν. Αλλά από τον Λούκμαν στον Λιβάγια υπάρχει τεράστια απόσταση.
Η αθλητικότητα του Λιβάγια είναι αντίστοιχη με του Ολιβέιρα μετά τους χιαστούς.
Και να πω ότι δεν γνωρίζουμε την τρέχουσα κατάσταση του Λιβαγια; Το καλοκαίρι με τη Χάιντουκ έκανε μπαμ ότι δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Πριν από 7 χρόνια, όταν τον πήρε η άεκ στα 24 του, να το συζητάγαμε. Τώρα που τον Άυγουστο κλείνει τα 31 με τίποτα. Θα πει κάποιος ο Τάισον πως μπορεί να στα 36.
Τα χιλιόμετρα που τρέχει ο Τάισον, ο Λιβάγια δεν τα έκανε ούτε στα 20 του.
Τους Μπακασέτες ας τους παίρνει ο βάζελος. Εμείς πρέπει να αναβαθμιστούμε σε χαρακτηριστικά έντασης, έκρηξης και ταχύτητας. Παίκτες που να ξέρουν μπάλα έχουμε..
Εξαρταται ομως τι εχει αξιολογησει ο Ραζβαν σαν σημαντικο για την θεση. Αν οπως ξερουμε θελει τον φορ να μπορει να βγει απο το κουτι, να κρατησει με ευκολια μπαλα, να ξερει ποτε θα την σπασει με σωστο τροπο στα φτερα η στα χαφ, αμφιβαλουμε οτι λιγοι ειναι καλυτεροι απο τον Λιβαγια σε αυτο;
Απο την αλλη θελει και τον φορ να τρωει και να δινει ξυλο και να παλευει για καθε μπαλα και εκει ειναι λιγο που δεν κολλαει του Λιβαγια.
Παντως εγω ακριβως επειδη το γραφει ο συγκεκριμενος δεν του δινω και πολλες πιθανοτητες.
Αν βεβαια γινει, ετσι για να το ελαφρυνω λιγο....ποση ποδοσφαιρικη "κολοπαιδιαση" θα μαζευτει εκει μπροστα; Ζιλε, Ντεσπο και Λιβαγια;; Α πα πα πα πα... :D
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nikos_algio έγραψε: ...
Ο Λιβάγια είναι σίγουρα ένας καλός παίκτης και έχει το γκολ, ενώ το γεγονός ότι είναι καλός και έξω από το κουτί κάνει πολλούς να νομίζουν ότι είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
...
Έτσι είναι φίλε Νίκο.
Ακόμα όμως και το θέμα του γκολ είναι υπό αίρεση. Εγώ το καλοκαίρι είδα ένα παίκτη που λόγω μειωμένης αθλητικότητας, όταν βρήκε δυνατά στόπερ απέναντί του, την περιοχή δεν τη μύρισε. Στην Κροατία, όντως, μπορεί να σκοράρει αρκετά. Η πρωταθλήτρια Κροατίας παίζει με στόπερ το Θεόφιλο. Οπότε δεν μπορώ να λάβω σοβαρά υπόψιν τις ικανότητες της αμυντικής γραμμής των υπόλοιπων ομάδων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άιντε καλό καλοκαίρι! ΠΑΟΚαρα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

john4serres έγραψε:Άιντε καλό καλοκαίρι! ΠΑΟΚαρα
:opaokara:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο Λιβάγια μια χαρά παιχταράς είναι, καντάρια μπάλας, πανεξυπνος, δημιουργεί φάσεις μόνος του αλλά μπορεί να είναι και ο τελικός αποδέκτης. Και άμα έρθει θα πετύχει 1000% γιατί έχει τεράστιο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Και για αυτό το λόγο και την ποιότητα του ο Livaja μπορει να παίξει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 34 στο ίδιο level.

Ο λόγος που δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ δεν είναι η ηλικία του και η μετριότητα του που λέτε μερικοί. Δεν χωράει για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει με “Σταρ”. Η ομάδα δίνει ώθηση στον κάθε παικτη ξεχωριστά και όχι μεμονωμένοι παικτες στην ομάδα. Όπως προανέφερα επειδή είναι ποδοσφαιρικά εγωιστής θα θυσιαζόντουσαν πολλά στα πόδια του Λιβαγια και η ομάδα δεν θα είχε την ίδια μεσοεπιθετική αλεγρια που είναι το δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ και ο κυρίως λόγος που πήραμε το πρωτάθλημα. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πιο ομάδα απο όλους.

Το στυλ του φορ που θα τεριαζε στον ΠΑΟΚ είναι ένας σαν τον Ακπομ και τον Φώτη, τέτοιο πακέτο χαρακτηριστικών. Σε αυτό το σωματότυπο που παράλληλα έχει ταχύτητα με την μπαλα αλλά και χωρίς και μπορει να παίξει στο ψιλό παιχνίδι, που θα κινηθεί και περιφερειακά, θα παίξει για την ομάδα, δεν θα νιώθουν οι δίπλα του αμήχανα αν δεν καταλήξει η φάση ντε και καλά από τα πόδια του. Και για αυτό είμαι σίγουρος αν ο ακπομ δεν είχε ανεβάσει τόσο την αξία του ο ραζβαν θα έκανε σαν τρελός να τον φέρει πίσω, και θα ήταν 1000% δίκαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 23 Μάιος 2024, 09:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: ...
Εξαρταται ομως τι εχει αξιολογησει ο Ραζβαν σαν σημαντικο για την θεση. Αν οπως ξερουμε θελει τον φορ να μπορει να βγει απο το κουτι, να κρατησει με ευκολια μπαλα, να ξερει ποτε θα την σπασει με σωστο τροπο στα φτερα η στα χαφ, αμφιβαλουμε οτι λιγοι ειναι καλυτεροι απο τον Λιβαγια σε αυτο;
Απο την αλλη θελει και τον φορ να τρωει και να δινει ξυλο και να παλευει για καθε μπαλα και εκει ειναι λιγο που δεν κολλαει του Λιβαγια.
...
Έχεις δίκιο φίλε nunies. Την απάντηση ουσιαστικά την περιγράφεις σε αυτά που γράφεις. Ο Λούτσε θέλει και τις 2 πτυχές στο παιχνίδι του φορ. Το ότι ο Λιβάγια δεν παλεύει για τη μπάλα και δεν τον νοιάζει να παλέψει είναι αρκετά σημαντικό.
Αν ανατρέξουμε τα ματς απέναντι στην άεκ με Λιβάγια θα θυμηθούμε ότι ο Ράσβαν έκανε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Με εξαίρεση το πρώτο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, έβαζε το Βαρέλα να τον ακολουθάει παντού. Τακτική που σπάνια κάνει ο Λουτσέσκου καθώς αποφεύγει γενικά το μαν του μαν. Έκανε εξαίρεση στον Λιβάγια. Ο Βαρέλα ήταν κολλημένος στο σβέρκο του και τον μάρκαρε με επαφή κι όχι με απόσταση. Ο Λιβάγια μη έχοντας γρήγορες περιστροφές δε μπορούσε με τίποτα να γυρίσει μέτωπο και να σηκώσει κεφάλι. Μοιραία έβγαινε εκτός παιχνιδιού.
Ο Λιβάγια είναι ιδανικός για ομάδες σαν το βάζελο. Νεκροταφείο παικτών..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραίο το εναρκτήριο σενάριο με Λιβάγια, ο,τι πρέπει για ξεκίνημα μεταγραφολογίας.

Για την περίπτωσή του εγώ είμαι ακριβώς στη μέση. Ταυτόχρονα θα τον ήθελα και δε θα τον ήθελα. Πολλή μπάλα, εκτελεστική ικανότητα, τεχνική σε πάσες και βλέπει γήπεδο.

Ταυτόχρονα όμως ξέρει την ποιότητά του και δεν είναι ακριβώς εργάτης της ομάδας, κακός χαρακτήρας.

Δε ξέρω καν αν ισχύει το σενάριο, νομιζω οχι αλλά χωρίς πληροφόρηση.

Ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Μια πασαρα που ειχε βγάλει από τα δεξιά το καλοκαίρι ακόμα μου εχει μεινει στο μυαλό. Από κει και πέρα παίχτης χάντμπολ, να μπαίνει στην επίθεση να βγαίνει στην αμυνα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Συζηταμε να φερουμε τον Λιβαγια !!!
Ειμαστε σοβαροι ??
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Η καλύτερη μεταγραφή είναι για μενα ο Μειτε . Έχουν πεταχτεί τόσα λεφτά σε στοιχήματα γι παίκτες που δεν ακομπησαν η που ακούμπησαν κάποτε και τους είχαμε μέχρι τη σύνταξη.
Ο Μειτε ξέρουμε τι έχει να δώσει και το αξίζει
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Δε νομίζω ότι θα ασχοληθούμε με τον Λιβάγια, δε ταιριάζει σε αυτά που θέλει ο Λουτσε!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

μακρια απο καθε χαρτινο οποιος και αν ειναι αυτος, δεν πεσαμε εμεισ στα χαπια δυο βδομαδες το 18 για να ρθει ο κυριος λιβαγια να πληρωθει 1.3 απο την παρτη μας!!!

ασε που κουβαλανε κακο καρμα, βλεπε ολιβειρα που και καλυτερος παιχτης ηταν και οχι απλα δεν ακουμπησε, προκαλεσε κλαυσιγελο με την παρουσια του.

τελοσπαντων, το κλεινω, φετος ειπα να μην πω τιποτα μεχρι να παιξουμε το πρωτο ευρωπαικο, αλλα ο χαρτινος με εβγαλε απο το καβουκι μου
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Θέμα Λιβάγια στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος όπως κάθε χρόνο όπως καθε βαλκάνιος ήρθε για διακοπές όπως ήρθε ο Τσουμπα. Επίσης sportdog σαιτ δεν υπάρχει είναι κλικ μπαιτ. Dont feed it.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω οτι και να παρουν θα πω οτι αν τον θελει ο Λουτσεκσου, τον θελω και εγω. Κερδισε αυτο το δικαιωμα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ πάλι θέλω τον Λιβάγια , όπως ήθελα σαν τρελός τον Μαξίμοβιτς , όπως θα ήθελα πολύ τον Φλορινέλ Κομάν και γενικά κάθε τοπ παίκτη βαλκάνιο. Οι περιπτώσεις Αντρίγια και Κιρίλ πρέπει να είναι οδηγός στο επίπεδο των μεταγραφών που πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι με Πέτκοβιτς , Λιβάγια , Μίσιτς και Πέλκα , Γιαννούλη δε δυναμώνει ο ΠΑΟΚ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”