Εξαρταται ομως τι εχει αξιολογησει ο Ραζβαν σαν σημαντικο για την θεση. Αν οπως ξερουμε θελει τον φορ να μπορει να βγει απο το κουτι, να κρατησει με ευκολια μπαλα, να ξερει ποτε θα την σπασει με σωστο τροπο στα φτερα η στα χαφ, αμφιβαλουμε οτι λιγοι ειναι καλυτεροι απο τον Λιβαγια σε αυτο;marsantos έγραψε:Αν παίρναμε το Λιβάγια, θα μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση. Ένας παίκτης με μηδέν αθλητικότητα και τεμπελάκος.
Ναι ξέρει πολύ μπάλα, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναβαθμιστεί σε αθλητικότητα.
Επίσης έχοντας Τάισον και Ντέλια να έχουμε και 3ο παίκτη που θέλει τη μπάλα στα πόδια θα γίνουμε αρκετά στατική και προβλέψιμη ομάδα.
Έχω την αίσθηση πως βασικός μας ανταγωνιστής του χρόνου θα είναι ο γαύρος. Έχει γεμίσει με τρεξίματα. Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί του δίνουν μια φρεσκάδα που του επιτρέπει να στέκεται ακόμα και σε δύσκολους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο φίλος james Moriarty έχει φαγωθεί να προτείνει παίκτες με αθλητικότητα. Χθες στο Αταλάντα - Λεβερκούζεν είδαμε τι σημαίνει αθλητικότητα όταν κάθε ομάδα μπορούσε να εκδηλώσει επιθέσεις μέσα σε 5 δεύτερα. Ο Λούκμαν στο 3ο γκολ κάνει κούρσα 71 μέτρα σε ελάχιστο χρόνο και έχει την αντοχή και τη δύναμη να κάνει τέτοιο τελείωμα φάσης. Προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε τον Λούκμαν. Αλλά από τον Λούκμαν στον Λιβάγια υπάρχει τεράστια απόσταση.
Η αθλητικότητα του Λιβάγια είναι αντίστοιχη με του Ολιβέιρα μετά τους χιαστούς.
Και να πω ότι δεν γνωρίζουμε την τρέχουσα κατάσταση του Λιβαγια; Το καλοκαίρι με τη Χάιντουκ έκανε μπαμ ότι δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Πριν από 7 χρόνια, όταν τον πήρε η άεκ στα 24 του, να το συζητάγαμε. Τώρα που τον Άυγουστο κλείνει τα 31 με τίποτα. Θα πει κάποιος ο Τάισον πως μπορεί να στα 36.
Τα χιλιόμετρα που τρέχει ο Τάισον, ο Λιβάγια δεν τα έκανε ούτε στα 20 του.
Τους Μπακασέτες ας τους παίρνει ο βάζελος. Εμείς πρέπει να αναβαθμιστούμε σε χαρακτηριστικά έντασης, έκρηξης και ταχύτητας. Παίκτες που να ξέρουν μπάλα έχουμε..
Απο την αλλη θελει και τον φορ να τρωει και να δινει ξυλο και να παλευει για καθε μπαλα και εκει ειναι λιγο που δεν κολλαει του Λιβαγια.
Παντως εγω ακριβως επειδη το γραφει ο συγκεκριμενος δεν του δινω και πολλες πιθανοτητες.
Αν βεβαια γινει, ετσι για να το ελαφρυνω λιγο....ποση ποδοσφαιρικη "κολοπαιδιαση" θα μαζευτει εκει μπροστα; Ζιλε, Ντεσπο και Λιβαγια;; Α πα πα πα πα...