Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε και τις άλλες φανέλες !!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο παιχνίδι με την Μπόρατς ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τη νέα εντός έδρας εμφάνισή του, χωρίς όμως χορηγό στο μπροστινό μέρος της. Την ίδια εικόνα είχε σήμερα και η φανέλα του Ταρίκ Τισουντάλι κατά την επίσημη παρουσίαση της μεταγραφής του μέσω video και φωτογραφιών.

Ο λόγος είναι ότι η σύμβαση που υπήρχε με γνωστή στοιχηματική εταιρία έχει ολοκληρωθεί και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για νέα συμφωνία.

Το αν είναι με την ίδια εταιρία ή κάποια άλλη θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Από τον έγκυρο Κώστα Πετρωτό
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάρε πακέτο τσαλοφ και μια χορηγία Γκαζπρόμ τώρα να τους τρελανουμε όλους .
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Θα συνεχίσω εγώ με τον πόνο μου, έβγαλαν τώρα την φανέλα στην μπουτίκ χωρίς χορηγό μπροστά.
Οπότε όσοι πήραμε την πρώτη μέρα θα έχουμε τη στοίχιμαν, όσοι πάρουν τώρα δεν θα έχουν τίποτα και όσοι πάρουν μέσα στη χρονιά θα έχουν πιθανώς τον άλλο χορηγό. Μια φανέλα, τρεις εκδοχές, τι να πω.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Έτσι όπως έγινε καλύτερα να συνεχίσουν με τη stoiximan.
Ιδίως απ' τη στιγμή που το κάνουν σε ασπρόμαυρο μια χαρά.
Να μην έρθει κανένας καινούριος περίεργος και θέλει χρώματα...
Ξέρω ότι οι περισσότεροι τις θέλουν χωρίς χορηγό αλλά εμένα μου φαίνονται κάπως κενές και φθηνές.
Θυμάμαι τη δεύτερη χρονιά της Nike που στη μπουτίκ δεν είχαν χορηγό περίμενα μέχρι τον χειμώνα που έβαλαν και τη πήρα τότε. Έδειχνε πιο ωραία.
Με τις άλλες τι γίνεται, πρέπει να τις έχουμε δηλώσει στην UEFA, εκτός έδρας παίζουμε για το παν ενδεχόμενο...
Άβαταρ μέλους
scarsick

fossa έγραψε: Με τις άλλες τι γίνεται
Από τον κυρπαπατζή, χθες:
Αύριο έχουμε την παρουσίαση της δεύτερης και της τρίτης φανέλας.

Η φανέλα που ήταν να βγει σαν δεύτερη δεν θα βγει τελικά γιατί κόπηκε λόγω μιας φράσης που έγραφε επάνω.

Αυτή που θα παρουσιαστεί σαν δεύτερη ήταν η τρίτη μας αρχικά και την τρίτη την πήραν από άλλη ομάδα και άλλαξαν το σχέδιο.
Η φράση ήταν λέει "πολιτικό μήνυμα" :roll:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φιλε μου παίζει να είσαι ο μόνος που προτιμάς φανέλα με χορηγό :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σωστή φανέλα είναι αυτή που μοιάζει περισσότερο με αυτήν των παικτών.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

scarsick έγραψε:
fossa έγραψε: Με τις άλλες τι γίνεται
Από τον κυρπαπατζή, χθες:
Αύριο έχουμε την παρουσίαση της δεύτερης και της τρίτης φανέλας.

Η φανέλα που ήταν να βγει σαν δεύτερη δεν θα βγει τελικά γιατί κόπηκε λόγω μιας φράσης που έγραφε επάνω.

Αυτή που θα παρουσιαστεί σαν δεύτερη ήταν η τρίτη μας αρχικά και την τρίτη την πήραν από άλλη ομάδα και άλλαξαν το σχέδιο.
Η φράση ήταν λέει "πολιτικό μήνυμα" :roll:
Αρλούμπες μου φαίνονται.
Αν πχ η UEFA έκοψε κάποια φανέλα λόγω πολιτικού μηνύματος σε κάποιο σημείο θα μπορούσαν να το καλύψουν ή να βγάλουν την ίδια φανέλα χωρίς το μήνυμα!!!
Όπως και να 'χει δεν μπορεί να λέει ότι πήραν τη φανέλα από άλλη ομάδα και της άλλαξαν το σχέδιο. Τότε είναι άλλη φανέλα. Ιδίως στον Αύγουστο να γίνει κάτι τέτοιο; Ότι να 'ναι.
Επίσης αν ο ΠΑΟΚ έχει 4 φανέλες όπως είδα εγώ στις ετικέτες στα κουτιά (αλλά και τρεις ακόμα χειρότερα) και αφαιρέσει μια φανέλα δηλαδή ένα χρώμα φανέλας μπορεί να γίνει άνω κάτω όλος ο σχεδιασμός με τα προβλεπόμενα!!! Κι ενώ έχουν αρχίσει οι διοργανώσεις;
Άντε να δεχτώ ότι θα αργήσουν να σου στείλουν μια στολή και θα έχεις μια "καταλόγου" ή θα τη παρουσιάσεις αργότερα μέσα στη σεζόν όπως έχει ξαναγίνει; Να το δεχτώ αλλά μου φαίνονται μπερδεμένα αυτά που γράφει ή του μετέφεραν...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν το πολιτικό μήνυμα που κόπηκε είναι το "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ *ΑΜΙΕΣΑΙ", τότε πάω ΑΥΡΙΟ στην μπουτίκ και παίρνω δέκα φανέλες.

DamoN έγραψε:Πάρε πακέτο τσαλοφ και μια χορηγία Γκαζπρόμ τώρα να τους τρελανουμε όλους .
Ναι, να μαχαιρώνουν τους ποδοσφαιριστές μας και να δίνει θέατρο.

Μακριά.
Άβαταρ μέλους
scarsick

fossa έγραψε:Να το δεχτώ αλλά μου φαίνονται μπερδεμένα αυτά που γράφει ή του μετέφεραν...
Αυτό, ξεκάθαρα καταλαβαίνει/γράφει ό,τι να'ναι, κάποια πράγματα απλά δεν στέκουν. Πριν λίγο:
Καθυστερεί παραπάνω η παρουσίαση της δεύτερης και τρίτης εμφάνισης.

Σήμερα επεξεργαστήκαν την δεύτερη λίγο παραπάνω και αλλάξανε κάποιες λεπτομέρειες στην τρίτη εμφάνιση για να μην είναι εντελώς copy-paste από το βασικό σχέδιο άλλης ομάδας.

Λογικό να βγουν μια ημέρα πριν το ματς αφού τελευταία στιγμή αντί να δωθεί το "ΟΚ" απορρίφθηκε ολόκληρο το Design.

Κρίμα γιατί η δεύτερη ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών.

Θα ανακοινωθούν αύριο το μεσημέρι
Σήμερα έκαναν ένα μικρό έντιτ λες και φτιάχνουν φανέλα στο προ. Και έκλεψαν την 3η φανέλα, οπότε την αλλάζουν λίγο τώρα για να μη μας πάρουν χαμπάρι. Επίσης αφού έγιναν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή τόσες αλλαγές, υποθέτω δεν θα υπάρξει βίντεο παρουσίασης αλλά απλά ποστ με τις φανέλες (?).

Αν ισχύουν κάποιες από τις μπούρδες που γράφει, συν η ασάφεια για τον χορηγό και όσα έγραψα πιο πριν, θα μου κάνει τρομερή εντύπωση η τόση προχειρότητα σε έναν τομέα που δεν υπήρξε ποτέ προχειρότητα τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πριν την εισβολη στην Ουκρανια η Γκαζπρομ δεν ηταν ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του Τσουλου; Κοιτα να δεις ματι πραματα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

scarsick έγραψε:
fossa έγραψε:Να το δεχτώ αλλά μου φαίνονται μπερδεμένα αυτά που γράφει ή του μετέφεραν...
Αυτό, ξεκάθαρα καταλαβαίνει/γράφει ό,τι να'ναι, κάποια πράγματα απλά δεν στέκουν. Πριν λίγο:

Σήμερα επεξεργαστήκαν την δεύτερη λίγο παραπάνω και αλλάξανε κάποιες λεπτομέρειες στην τρίτη εμφάνιση για να μην είναι εντελώς copy-paste από το βασικό σχέδιο άλλης ομάδας.

Λογικό να βγουν μια ημέρα πριν το ματς αφού τελευταία στιγμή αντί να δωθεί το "ΟΚ" απορρίφθηκε ολόκληρο το Design.

Κρίμα γιατί η δεύτερη ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών.

Σήμερα έκαναν ένα μικρό έντιτ λες και φτιάχνουν φανέλα στο προ. Και έκλεψαν την 3η φανέλα, οπότε την αλλάζουν λίγο τώρα για να μη μας πάρουν χαμπάρι. Επίσης αφού έγιναν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή τόσες αλλαγές, υποθέτω δεν θα υπάρξει βίντεο παρουσίασης αλλά απλά ποστ με τις φανέλες (?).

Αν ισχύουν κάποιες από τις μπούρδες που γράφει, συν η ασάφεια για τον χορηγό και όσα έγραψα πιο πριν, θα μου κάνει τρομερή εντύπωση η τόση προχειρότητα σε έναν τομέα που δεν υπήρξε ποτέ προχειρότητα τα τελευταία χρόνια.
Όλα πάνε καλά στον ΠΑΟΚ (το τελευταίο διήμερο, πριν "μιόλα ΠΑΕ" κτλ), οπότε πρέπει να βρούμε κάτι αρνητικό να γράψουμε, μπας και μιρλιάσει κανείς.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

scarsick έγραψε:

Πραγματικά χειρότερα τα έκανε.
Τις δώσανε λέει στη ράφτρα τελευταία στιγμή ν'αλλαξει λεπτομέρειες για να μην είναι copy paste από άλλη ομάδα.
Λες και αν το έκαναν έτσι δεν θα έμοιαζε πάλι.
Άσε που η macron πάντα μας κάνει μοναδικές φανέλες και όχι μόνο εμάς αλλά στις περισσότερες ομάδες!!!
Απορρίφθηκε λέει όλο το design αλλά αλλάζουν μόνο λεπτομέρειες! Πώς τα γράφουν τέτοια πράγματα; :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Συγνώμη, ποιος τα λέει όλα αυτά;;
Επίσης fossa, αν θυμάμαι καλά, διαχρονικά είχες εικόνα από τις φανέλες πριν βγουν. Τώρα δεν πήρε τίποτα το μάτι σου;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”