Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αν κατι κραταω απο το βιντεο ειναι οτι φαινεται ταχυς παρα τα 35 του χρονια.
Απο την αλλη πολλες ημιτελεις και κακες πασες.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ακόμα γρήγορος είναι ο κερατάς . Μάλλον πώληση Ζιβκο ; Συνδυάζεται και να την λογική αγοράς Ναρει ,με την λογική limit up λόγω παγκόσμιου .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έβλεπε champions league την τελευταία δεκαετία και να μην ξέρει ποσο παιχταράς είναι ο Τάισον. Το θέμα είναι αν στα 35-36 είναι σε καλή κατάσταση. Αν είναι θα κάνει παπάδες. Επίσης θα είναι τρομερή επιρροή για τον Ντελια.

Μακάρι να μας βγει γιατί έτσι και θα έχουμε λύσει επιτέλους το πρόβλημα στο δέκα αλλά πιστεύω θα ζεσταθεί και ο Ιβαν για το καλοκαίρι βλέποντας έναν τέτοιο παίχτη επιτέλους να μας βγαίνει.

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έβλεπε champions league την τελευταία δεκαετία και να μην ξέρει ποσο παιχταράς είναι ο Τάισον. Το θέμα είναι αν στα 35-36 είναι σε καλή κατάσταση. Αν είναι θα κάνει παπάδες. Επίσης θα είναι τρομερή επιρροή για τον Ντελια.

Μακάρι να μας βγει γιατί έτσι και θα έχουμε λύσει επιτέλους το πρόβλημα στο δέκα αλλά πιστεύω θα ζεσταθεί και ο Ιβαν για το καλοκαίρι βλέποντας έναν τέτοιο παίχτη επιτέλους να μας βγαίνει.

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aν λυθεί η απορία μου γιατί λύθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα που αγάπησε κ τον ανέδειξε, τότε θα καταλάβουμε το κίνητρο του παίκτου.
Δεν νομίζω να τον δελεάσαμε τόσο πολύ με υψηλό συμβόλαιο ώστε να το σπάσει με την Ιντερνασιονάλ.
Μήπως οι Βραζιλιάνοι έιχαν προβλήματα οικονομικά κ το έσπασαν?
Εννοείται ο συγκεκριμένος είναι ο,τι πρέπει για Ελλάδα.
Νομίζω μπορεί να γίνει μια σύγκριση με Μπερνάρ, σαν ηλικία, σουλόυπι κ εθνικότητα, μόνο που εκείνος ειναι φλώρος ενώ ο δικός μας τσόγλανος κανονικός δενδροποταμίτης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

giliopoulos έγραψε:Αν κατι κραταω απο το βιντεο ειναι οτι φαινεται ταχυς παρα τα 35 του χρονια.
Απο την αλλη πολλες ημιτελεις και κακες πασες.
Στα καλά του ήταν πάρα πολύ γρήγορος

Σήμερα δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mbison έγραψε:Aν λυθεί η απορία μου γιατί λύθηκε το συμβόλαιο του με την ομάδα που αγάπησε κ τον ανέδειξε, τότε θα καταλάβουμε το κίνητρο του παίκτου.
Δεν νομίζω να τον δελεάσαμε τόσο πολύ με υψηλό συμβόλαιο ώστε να το σπάσει με την Ιντερνασιονάλ.
Μήπως οι Βραζιλιάνοι έιχαν προβλήματα οικονομικά κ το έσπασαν?
Εννοείται ο συγκεκριμένος είναι ο,τι πρέπει για Ελλάδα.
Νομίζω μπορεί να γίνει μια σύγκριση με Μπερνάρ, σαν ηλικία, σουλόυπι κ εθνικότητα, μόνο που εκείνος ειναι φλώρος ενώ ο δικός μας τσόγλανος κανονικός δενδροποταμίτης.

Από Ουκρανία γενικά έφυγαν πάρα πολλοί ξένοι από το 2014 και μετά.. Ειδικά τώρα με τον πόλεμο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σήμερα έλυσε συμβόλαιο και σήμερα "ανακοινώθηκε" από εμάς. Ε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα να μην έχει δουλευτεί καιρό η φάση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επίσης δεν έρχεται από κανένα χωριό, έρχεται από την δευτεραθλητρια Βραζιλίας
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Σαν τον Μαρτσέλο ένα πράγμα :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εάν η πώληση δεν είναι ούτε ο ζιβκο ούτε ο ντελιας τότε για μένα είναι πολύ καλή επιλογή! Γενικά ενώ έπρεπε να είμαι πολύ χαρούμενος μετά από την νίκη και το νεο για Τάισον ( στα καλά του εύκολα από τους αγαπημένους μου παίχτες ) αυτό το νέο με την πώληση με ανησυχεί .
Ελπίζω να είναι ένας από μουργκ ή Κουρτιτς ή καποιος της άμυνας (κουλιε ίσως για αυτό μπήκε ο Νεσμπεργκ;;;)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

vs40 έγραψε:O Taison έχει ολοκληρωθεί; Αν όχι, ελπίζω να χαλάσει. Πάνω που πάμε ωραία και καλά σε μια ανανέωση, χτυπάμε 34χρονο Βραζιλιάνο, με τί κίνητρο να παίξει μπάλα; Μάλλον ο Λουτσέσκου ψάχνει από τώρα τον επόμενο Μπίσεσβαρ για τουχρόνου. Σίγουρα λήγουν πολλά συμβόλαια έμειρων παικτών το καλοκαίρι, αλλά παίκτες σε αυτήν την ηλικία βρίσκεις εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες σαν τον Νάρει, 28 ετών, αν θέλει να πάρει εμπειρία, να έχουν μπροστά τους κάποια καλά χρόνια μέχρι να δέσουν με το σύνολο.
Σήμερα βρήκες να γράψεις το τύπου Ναρει;;; Βρε ασε να έρθει κάποιος με ποιότητα να έχει κάποιον να παίξει το παιδάκι γιατί θα χτικιασει στο τέλος
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

The transfer of Taison is very good ,I wish to take the team and a good striker !!!
Η μεταγραφή του Ταισον ειναί πολύ καλή, μακάρι να πάρει η ομάδα και ένα επιθετικο !!!
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Τάισον ήταν ποδοσφαιρικό πουλεν μου από τότε που έπαιζε στην Μεταλιστ..Όλοι πιστεύω θυμάστε το 1-2 μέσα στο Καραϊσκάκη…Τότε έτρεχε σαν σφαιρα, τώρα φαντάζομαι που μεγάλωσε θα είναι απλά ένας γρήγορος παίκτης ακόμη και στα 35…Ο παίκτης ξεχειλίζει από ποιότητα και πιστεύω πως θα βοηθήσει…
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τον μίλησε λέει και o pedro henrique..για να καταλαβαίνουμε με τι διαθέσεις έρχεται ο παίκτης :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”