Ιβάν Σαββίδης VI
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ........
Άιντε εμπρός Παληκάρια, για ένα νέο καινούργιο...... πρόεδρο.
ΤΙ άλλο θα ακούσουμε οι ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ......
Άιντε εμπρός Παληκάρια, για ένα νέο καινούργιο...... πρόεδρο.
ΤΙ άλλο θα ακούσουμε οι ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ......
Έτσι ακριβώς+41926PAOK_Antarctica έγραψε:Όποιος μιλάει για ΠΑΟΚ χωρίς Ιβάν είναι απλά ηλίθιος. Το λέω εντελώς κυριολεκτικά, πρέπει να του αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου. Δεν γίνεται άνθρωποι με τόσο χαμηλό IQ να αποφασίζουν για το μέλλον όλων μας.
- Jules Winnfield
astral έγραψε:Jules Winnfield έγραψε: Τόσο σε κόβει,τι άλλο να πω.
Τελείωσαν οι εξυπνάδες και οι ειρωνίες και τώρα βρίζεις τον κόσμο ?
Μετά σου φταίω εγώ και η κάστα μου...
Αφού γελάς τέτοιο βράδυ,μπράβο σου. Βγήκαν τα λήκια παγανιά απόψε...Χαρείτε.Συντομα θα μπείτε στις τρύπες σας.
Οι 2 εκατομμυρια ας γεμίσουν ένα γήπεδο 28000 χιλιάδων για αρχή και βλέπουμε. Που κυνηγουσαμε ακόμα τον τίτλο και είχε με τη Λειβαδιά 10000 κόσμο.
Και βλέπω πόσο σοβαρά μας παίρνουν οι κυβερνήσεις, ουρά οι επενδυτές. Άκου μαγαζί γωνία
Και βλέπω πόσο σοβαρά μας παίρνουν οι κυβερνήσεις, ουρά οι επενδυτές. Άκου μαγαζί γωνία
- Jules Winnfield
ΟΚ, ό,τι πεις.Παρακμιακό μικρομάγαζο ο ΠΑΟΚ. Γίνε αρης να γουστάρεις...Tolaros έγραψε:Οι 2 εκατομμυρια ας γεμίσουν ένα γήπεδο 28000 χιλιάδων για αρχή και βλέπουμε. Που κυνηγουσαμε ακόμα τον τίτλο και είχε με τη Λειβαδιά 10000 κόσμο.
ΥΓ. Βλέπετε,ότι αυτό το χαζό παιχνιδάκι, που παίζετε κάποιοι τόσα χρόνια , μπορούν να το παίξουν κι άλλοι... Απλώς δεν είναι τόσο χαζοί .
Τόλαρε,ελπίζω να κατάλαβες πως δεν πάει σε σένα. Αλλού πάει. Εκτός αν είσαι της ίδιας κάστας κι εσύ. Sorry που σε χρησιμοποιώ.
- Montrealiotis
Δηλαδή εσυ σήμερα σκέφτηκες, χασαμε ας πάω στο paokmania, τώρα θα έχει ευήκοα ωτα, να πω τις μαλακιες μου για τον κακό Σαββιδη που κρατάει ομηρο τον ΠΑΟΚ και δεν τον πουλαει στο Αμερικανούς.
Το μαγαζί γωνία. Που έχει το μπάσκετ με 500 άτομα μάξιμουμ, που παίζαμε με τον βαζελο προχθές και το γήπεδο ήταν μισοάδειο.
Βρε ουστ
Το μαγαζί γωνία. Που έχει το μπάσκετ με 500 άτομα μάξιμουμ, που παίζαμε με τον βαζελο προχθές και το γήπεδο ήταν μισοάδειο.
Βρε ουστ
- Jules Winnfield
Montrealiotis έγραψε:Δηλαδή εσυ σήμερα σκέφτηκες, χασαμε ας πάω στο paokmania, τώρα θα έχει ευήκοα ωτα, να πω τις μαλακιες μου για τον κακό Σαββιδη που κρατάει ομηρο τον ΠΑΟΚ και δεν τον πουλαει στο Αμερικανούς.
Βρε ουστ
Κι εσύ θεωρείς παρακμιακό μικρομάγαζο τον ΠΑΟΚ που τον έσωσε ο Σαββιδης; Γίνε αρης να γουστάρεις κι εσύ.
Και ουστ και ντροπή σε όλους όσους υποτιμούν τον ΠΑΟΚ και βαζουν οποιονδήποτε πάνω από τα τέσσερα γράμματα.
Ποια 4 γράμματα ?
Λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά, διαβάζουμε ολη νύχτα και λάσπη για τον πρόεδρο και όποιος διαφωνεί τον λες ρουφιάνο και σκουλήκι.
Φιλότιμη προσπάθεια και απόψε αλλά απέτυχε.
Προσπάθησε ξανά στην επόμενη ήττα.
Λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά, διαβάζουμε ολη νύχτα και λάσπη για τον πρόεδρο και όποιος διαφωνεί τον λες ρουφιάνο και σκουλήκι.
Φιλότιμη προσπάθεια και απόψε αλλά απέτυχε.
Προσπάθησε ξανά στην επόμενη ήττα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 27 Απρ 2023, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Εσυ και κανα δυο σαλιγκάρια που εμφανίστηκαν σήμερα βάζετε τα προσωπικά σας συμφέροντα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Για να προωθήσετε την ατζέντα σας μπας και φάτε κανα κοκαλάκι.Jules Winnfield έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Δηλαδή εσυ σήμερα σκέφτηκες, χασαμε ας πάω στο paokmania, τώρα θα έχει ευήκοα ωτα, να πω τις μαλακιες μου για τον κακό Σαββιδη που κρατάει ομηρο τον ΠΑΟΚ και δεν τον πουλαει στο Αμερικανούς.
Βρε ουστ
Κι εσύ θεωρείς παρακμιακό μικρομάγαζο τον ΠΑΟΚ που τον έσωσε ο Σαββιδης; Γίνε αρης να γουστάρεις κι εσύ.
Και ουστ και ντροπή σε όλους όσους υποτιμούν τον ΠΑΟΚ και βαζουν οποιονδήποτε πάνω από τα τέσσερα γράμματα.
Ρε δεν θα αφήσω καμία μαλακια σου αναπάντητη.
- Jules Winnfield
Αν είστε άντρες, κάντε παράθεση ποστ μου που γράφω να φύγει ο Σαββίδης. Όχι πως δε θεωρώ ΠΑΟΚτσήδες κάποιους που το γράφουν ,σέβομαι όλες τις γνώμες, αλλά προσωπικά δεν το έχω γράψει ποτε.
Αλλιώς κρυφτείτε στις τρύπες σας.
-
giliopoulos
Ρε φιλε κουρασες.Jules Winnfield έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Δηλαδή εσυ σήμερα σκέφτηκες, χασαμε ας πάω στο paokmania, τώρα θα έχει ευήκοα ωτα, να πω τις μαλακιες μου για τον κακό Σαββιδη που κρατάει ομηρο τον ΠΑΟΚ και δεν τον πουλαει στο Αμερικανούς.
Βρε ουστ
Και κουρασατε ολοι με υφος ναουμ ξερω νταξ ναπουμε
Και ναι τον ΠΑΟΚ τον εαωσε ο σαββιδης. Που ηταν καταχρεωμενος και πληρωσε τα χρεη του ντουκου οπως κανενας προεδρος σε καμια ομαδα στην ελλαδα.
Που πηρε οσους τιτλους δεν εχει δει καμια γενια ΠΑΟΚτση.
Που εσωσε και ερασιτεχνη με τιτλους στο βολει που δεν εχουμε ξαναδει.
Κουρασατε πραγματικα.
Τραβα δες τι γινεται στο μπασκετ.
3 και κ κουκος, ισα ισα να βγει η χρονια, να παρακαλεσουμε τον ιβαν να δωσει κανα φραγκο μπας και τα βγαλουμε περα οικονομικα.
Ποιος κοσμος, ανυπαρκτοι παρτακηδες ειναι ολοι. Που ειναι ο κοσμος σε ολα τα τμηματα? Ελαχιστοι ασχολουνται.
Για ρωτα ποια ειναι τα εσοδα της μπουτικ να γελασουμε. Που ειναι ο κοσμος που θα στραβωστομιασει κιολας για αυτον που σε αλλαξε επιπεδο?
-
JoeNagbeg4
- Montrealiotis
Τρέλα πουλάς; Εσυ δεν έγραφες αν δεν μπορεί ή δεν θέλει ο Σαββιδης, ας φύγει;Jules Winnfield έγραψε:Αν είστε άντρες, κάντε παράθεση ποστ μου που γράφω να φύγει ο Σαββίδης. Όχι πως δε θεωρώ ΠΑΟΚτσήδες κάποιους που το γράφουν ,σέβομαι όλες τις γνώμες, αλλά προσωπικά δεν το έχω γράψει ποτε.
Τραβά ρε
αυτό που κάποιοι φωνάζουν για το ''μεγάλο λαό'', να το βάλουν δίπλα στα εισιτήρια της Τούμπας φέτος και πέρσι.
Επίσης, να το βάλουν δίπλα στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, κατά τους περισσότερους αγώνες (και όχι απλά σε 2-3 ντέρμπι).
Επίσης, να το βάλουν δίπλα στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, κατά τους περισσότερους αγώνες (και όχι απλά σε 2-3 ντέρμπι).