Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παντως το γεγονός ότι στις 3 από τις τελευταίες 4 ομάδες του σκοράρει κατά ριπάς δεν γίνεται να μην μας προβληματίζει.
Ειδικά από την στιγμή που εμείς είμαστε η στατιστική ανωμαλία.
Βεβαια, εντάξει.
Από δικαιολογίες να φάνε και οι κότες.
Εύκολη λύση πάντα υπάρχει.
Γιατί άλλωστε να δεις την αλήθεια στα μάτια όταν μπορείς να εφευρίσκεις δικαιολογίες;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικά από την στιγμή που εμείς είμαστε η στατιστική ανωμαλία.
Βεβαια, εντάξει.
Από δικαιολογίες να φάνε και οι κότες.
Εύκολη λύση πάντα υπάρχει.
Γιατί άλλωστε να δεις την αλήθεια στα μάτια όταν μπορείς να εφευρίσκεις δικαιολογίες;
-
Ksenitemenos4
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο, αλλά ρε φουστη σε μας κοντρόλ με το καλάμι έκανε
- sourmenetes
- Moderator
Ένα γκολ έπρεπε να βάλει με Μαρσειγ!
Μας γαμησε την ψυχολογία!
Σίγουρα δεν ειναι τόσο κακός, αλλά σίγουρα δεν ταίριαξε ποτέ με τον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ άλλαξε 3 προπονητες δημιουργούσε σε όλα τα ματς γυρω στις 6-7 τελικές.
Δε γίνεται το φορ σου να μην έκανε 10 γκολ σύνολο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας γαμησε την ψυχολογία!
Σίγουρα δεν ειναι τόσο κακός, αλλά σίγουρα δεν ταίριαξε ποτέ με τον ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ άλλαξε 3 προπονητες δημιουργούσε σε όλα τα ματς γυρω στις 6-7 τελικές.
Δε γίνεται το φορ σου να μην έκανε 10 γκολ σύνολο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimitrisou
Τώρα αυτό θα χουμε όποτε βάζει γκολ ο τσολακ;όσο ήταν εδώ όλοι μα ΟΛΟΙ θέλατε να φύγει,τώρα που έφυγε τον αγαπήσατε;δεν κόλλησε με την ομάδα να ναι καλά το παιδί πάμε παρακάτω !
Υ.γ. Και ο πριγιο τις χρονιές που έκανε εδώ δεν τις ξανάκανε ποτέ όποτε μην τρελένεστε θέλει να σου κάτσει κιόλας..
Υ.γ. Και ο πριγιο τις χρονιές που έκανε εδώ δεν τις ξανάκανε ποτέ όποτε μην τρελένεστε θέλει να σου κάτσει κιόλας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά πάρτε μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ με 10€!!
Όσοι είμαστε μέτοχοι, δεν γεμίζουμε μισή Τούμπα.
Όσοι είμαστε μέτοχοι, δεν γεμίζουμε μισή Τούμπα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
papwolf
Τελικά σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε...?
Φταίει ο Τσόλακ που είναι "λίγος" για την ομάδα ή φταίει η ομάδα που δεν μπορεί να τον τροφοδοτήσει σωστά?
Φταίει ο Τσόλακ που είναι "λίγος" για την ομάδα ή φταίει η ομάδα που δεν μπορεί να τον τροφοδοτήσει σωστά?
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Τσολακ στον ΠΑΟΚ ειχε 39 συμμετοχες.
Οι 9 απο αυτες ηταν απο 70' και ανω.
Χαρακτηριστικο οτι 21 συμμετοχες ηταν 3', 4' ,7', 12' μαξ 20'.
Ποτε δεν επαιξε στην ομαδα κανοντας προετοιμασια.
Οι 9 απο αυτες ηταν απο 70' και ανω.
Χαρακτηριστικο οτι 21 συμμετοχες ηταν 3', 4' ,7', 12' μαξ 20'.
Ποτε δεν επαιξε στην ομαδα κανοντας προετοιμασια.
-
mbison
Ο Τσόλακ σκοράρει γιατί έχει στηρίγματα μπροστά. Και σήμερα σκόραρε αφού ο συμπαίκτης του την έστρωσε σε κενή εστία.
Εδώ δεν σκόραρε αφού ο Λουτσ στήνει την ομάδα με 1 φορ ξέμπαργκο. Ούτε τον Τζόλη δεν έβαζε σαν 2ο επιθετικό.
Εδώ δεν σκόραρε αφού ο Λουτσ στήνει την ομάδα με 1 φορ ξέμπαργκο. Ούτε τον Τζόλη δεν έβαζε σαν 2ο επιθετικό.
Από αυτά που έγραψα εγώ πχ αυτό κατάλαβες εσύ;Dimitrisou έγραψε:Τώρα αυτό θα χουμε όποτε βάζει γκολ ο τσολακ;όσο ήταν εδώ όλοι μα ΟΛΟΙ θέλατε να φύγει,τώρα που έφυγε τον αγαπήσατε;
Το πρόβλημα μου είναι ο Τσολακ και ο κάθε Τσολακ;
Αν θες λοιπόν την άποψη μου ο Ολιβειρα είναι εμφανώς καλύτερος παίχτης από τον Κροατη.
Με Μπισε αριστερό εξτρεμ και Ντουγκλας 10αρι όμως άχρηστο θα τον βγάλουμε και αυτόν στο τέλος.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η εμφανέστατη έλλειψη ποιότητας που έχουμε μεσοεπιθετικα επηρεάζει όλη την ομάδα.
Εννοείται κυρίως τον επιθετικό.
Τον Τζολη ποτε ήθελες να τον βάλει αφού τον εξαφάνισαν από τον Μάρτιο μην τραυματιστεί και χαθούν τα μαρούλια μας δουλεύεις ;;mbison έγραψε:Ο Τσόλακ σκοράρει γιατί έχει στηρίγματα μπροστά. Και σήμερα σκόραρε αφού ο συμπαίκτης του την έστρωσε σε κενή εστία.