Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε παιδια τώρα στα σοβαρά....με περίπου 1εκ συμβόλαιο τι παραπάνω περιμένατε να έρθει από έναν παίκτη που στην καλή Σάντος ήταν από τους καλύτερους παίκτες;
Όταν λέτε νούμερα....αν είχε ας πούμε 15 γκολ και 10 ασίστ ετησίως, θα κόστιζε κάτω από 2 το χρόνο;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gergeo4 έγραψε:πάντως πουθενά δε μπορει να σας πιασει ο μπότο :D :D
Πες βρε αν ειναι αντιΝαρει ή ανεξαρτητη περιπτωση. Ειναι κοντα? Ρητρα θα χει? Προσιτη?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george89

Δημοσίευση από george89 »

Ο παίκτης ειναι αριστερο εξτρεμ,δεκαρια εχεις 2 ,κουλιατα και φελιπε
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Καλησπέρα σε όλους, μόλις γύρισα από βόλτα και ανοίγω SDNA και βλέπω Solteldo!

Για όσους δεν τον ξέρουν (πιθανόν θα έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα αλλά λόγω χρόνου δεν μπορώ να τα δω όλα και πιθανόν να έχουν ήδη γραφτεί αυτά που θα πω), επειδή τον ξέρω τον παίχτη λόγω δουλειάς, τον είχα βάλει σε μία από τις shortlist μου, νομίζω πριν από 2 χρόνια, το 2020, όταν πρωτομπήκα στον χώρο.

Αν έρθει αυτός ο παίχτης, σας το υπογράφω ότι δεν θα μας "πέφτει" με τίποτα! Όσο κι αν δεν υπογράφεις ποτέ συμβόλαιο με την επιτυχία, άλλωστε έχουμε δει τόσους παίχτες - ονόματα που έχουν περάσει και δεν έχουν ακουμπήσει στη χώρα μας, πιστέψτε με, είναι τρομερός παίχτης!! Πραγματικά τρομερός! Θεωρητικά πάντα, είναι να ξέρετε μια εξαιρετική επιλογή! Τον είχα παρακολουθήσει όταν ήταν στην Σάντος και είχα πάθει πλάκα μαζί του. Τον είχα δει σε 2 ολόκληρα παιχνίδια.

Τέτοιες κινήσεις, μάλιστα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και μην ενθουσιαζόμαστε τσάμπα και στο τέλος ξενερώσουμε... :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιώργη, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και αν γνωρίζεις λες,η φάση είναι.
1.Ναρει ή κοντός.
2.Και οι δύο.
3.Ο κοντός είναι η πίεση στους Γερμανούς για Ναρει.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Καλησπέρα σε όλους, μόλις γύρισα από βόλτα και ανοίγω SDNA και βλέπω Solteldo!

Για όσους δεν τον ξέρουν (πιθανόν θα έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα αλλά λόγω χρόνου δεν μπορώ να τα δω όλα και πιθανόν να έχουν ήδη γραφτεί αυτά που θα πω), επειδή τον ξέρω τον παίχτη λόγω δουλειάς, τον είχα βάλει σε μία από τις shortlist μου, νομίζω πριν από 2 χρόνια, το 2020, όταν πρωτομπήκα στον χώρο.

Αν έρθει αυτός ο παίχτης, σας το υπογράφω ότι δεν θα μας "πέφτει" με τίποτα! Όσο κι αν δεν υπογράφεις ποτέ συμβόλαιο με την επιτυχία, άλλωστε έχουμε δει τόσους παίχτες - ονόματα που έχουν περάσει και δεν έχουν ακουμπήσει στη χώρα μας, πιστέψτε με, είναι τρομερός παίχτης!! Πραγματικά τρομερός! Θεωρητικά πάντα, είναι να ξέρετε μια εξαιρετική επιλογή! Τον είχα παρακολουθήσει όταν ήταν στην Σάντος και είχα πάθει πλάκα μαζί του. Τον είχα δει σε 2 ολόκληρα παιχνίδια.

Τέτοιες κινήσεις, μάλιστα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και μην ενθουσιαζόμαστε τσάμπα και στο τέλος ξενερώσουμε... :pano:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα νομίζουν ότι έρπεται όταν θα περνάει το τούνελ της καρπαζιάς
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Gospi έγραψε:
gergeo4 έγραψε:πάντως πουθενά δε μπορει να σας πιασει ο μπότο :D :D
Πες βρε αν ειναι αντιΝαρει ή ανεξαρτητη περιπτωση. Ειναι κοντα? Ρητρα θα χει? Προσιτη?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι αντι-Νάρει.κοντά αλλα χωρίς συμφωνία οποτε υπομονη .λεπτομερειες δεν υπαρχουν αλλα σε επικοινωνία με μεξικο πιθανοτατα δανεικος με οψιον
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Η ουσία παιδιά είναι να κάνει στον προπονητή!
Επίσης πέρα από τα ονόματα,αν αρέσουν η δεν αρέσουν σε μας και σεβαστές όλες οι απόψεις είναι να έχουμε καλή ομάδα..
Το άθλημα είναι ομαδικό και όχι ατομικό..
Τα χαρακτηριστικά των παικτών να ταιριάζουν στο σύνολο που θα δημιουργηθεί και ο ένας να καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου..
Ας μη κάνουμε σενάρια και ας μην είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα είναι η ομάδα,αλλιώς θα είναι η ομάδα,δεν μου κάνει αυτός ο παίκτης μου κάνει ο άλλος κτλ..
Όλα στο χόρτο θα κριθούν αλλά θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε υπομονή γιατί κάτι ενδιαφέρον πάει να χτιστεί..
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και τον αγαπάμε το ίδιο,αισιόδοξοι και απαισιόδοξοι και είμαι σίγουρος ότι αν παίξει καλά το τόπι η ομάδα θα χαρούν το ίδιο και οι τελευταίοι..
Ας μη μαλώνουμε εδώ μέσα για πράγματα στα οποία δεν έχουμε συμμετοχή και δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό των ανθρώπων που έχουν τα ηνία..
Δεν το αξίζουμε αυτό μεταξύ μας αλλά ούτε και η ομάδα..
Όλα λοιπόν στο χορτάρι με στήριξη και υπομονή..
Αν είμαστε ενωμένοι θα μεγαλουργήσουμε....Έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές, όπως κι όταν είμαστε σκατά τα γκρεμίζουμε όλα.
Συγνώμη για το κατεβατό και ίσως το οφτόπικ που λέτε και οι πιο νέοι.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Πω ρε πούστη, πάλι κόλλησε, ένας mod αν γίνεται να διαγράψει τα απανωτά ποσταρίσματά μου! Thanks!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

παιζει και 10αρι και 2ο φορ!ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τέτοια παικτουρα είναι που οι άλλοι τον αγορασαν και σε 6 μήνες ψάχνουν να τον δανεισουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θειε, επειδή δεν κατάλαβα, μου λες οτι ήσουν έξω και μόλις γύρισες είδες SDNA αντί για ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ;;;

Αυτό μου λες;

Θα έτρωγες μπαν ΑΛΛΑ με βολεύει που μπήκε 37 φορές το ΘΕΤΙΚΟ μήνυμά σου, για εξισορρόπηση κάρμα για όλη τη γκρινια που έπεσε Ιουνιο και Ιούλιο

Οχι δε το σβήνω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mattias_g4 έγραψε:Εικόνα
Αμαν κολοτσιτακι. Αλλα μονο αριστερο εξτρεμ; Ισως αντι-Ναρει;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Мир έγραψε:Παντος πολύ ντεκαπαζ πέφτει φέτος.
Και πολύ ποδοσφαιρική αλητεία! Αν παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, όταν μονταριστεί η ομάδα, οι αντίπαλοι θα έχουν αναγούλες! Βέβαια στα στημένα θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα αλλά κάπως (ελπίζω) να το λύσουμε. Παίκτη από Βενεζουέλα δεν θυμάμαι να ξαναείχαμε.Έχω ενα προαίσθημα πως βρήκαμε τον δικό μας Scocco.Ας ελπίσουμε να υπάρχει και οψιόν και να είναι εφικτή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”