Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- paok_athens_g4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ποιος Ολιβέιρα ρε.....αυτόν τον θεωρούν αμπαλο μέχρι και γκόμενες μας οι Κούλες....έλεος ρε πουστη μου...βάλτοι είναι κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ να ξενερώσουν τον κόσμο....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πολυ πισω εχεις μεινει. Ο Τοροσιδης ειναιDimg4 έγραψε:KαρεμπεΓκουερινο έγραψε:Θυμισε μου τον ΤΔ των αλλων ομαδωνbuffalobill4 έγραψε: Αυτά τα ερωτήματα όντως θα τιθονταν στον τδ. Βέβαια εμείς δεν έχουμε
Οπότε πάλι καλά να λέμε που παίρνουμε και παίκτες. Ολα πάνε βάσει του πλάνου που έχει καταστρωθει
- Shivaspace
σχετικά με τον Krmencik, o παίκτης με όλη του την συμπεριφορά είχε δείξει οτι γουστάρει να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ, τρελαίνονταν στην ιδέα βασικά. μην λέμε τώρα πως δεν ήθελε και για προσωπικούς λόγους επιστέφει στην πατρίδα του..αυτό που βλέπω εγώ είναι πως παίκτες και πρόσωπα που συνδέθηκαν με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι δύσκολο να παίξουν στην ομάδα που θα φτιάξει ο Λουτσέσκου, πιστεύω οτι θέλει να ξεκινήσει απ την αρχή με καθαρά δικές του επιλογές και Λουτσόσκυλα. κάτι που ενώ δεν είναι σωστό, ωστόσο έχει κάποια λογική, γιατί όλοι θυμόμαστε συμπεριφορές τύπου Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και άλλοι όταν άλλαξε ο προπονητής και έπρεπε να συνεργαστούν με τον καινούριο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 29 Ιουν 2021, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρεμ με κλειστά τα μάτια...gika έγραψε:Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Μεγαλες μπαλαδοφατσες ειχαν βγαλει οτι ο μπακακης ειναι καλυτερος του ματος δεν κοιταν που δεν εχουν πλαγια μπακ για σοβαρη σεντρα και χαφ να βγαλουν καμια καθετη ο ολιβειρα τους πειραξε.Dimg4 έγραψε:Tα χανουμια που συνηθως κλαιγονται, πλεον πανηγυριζουν για ολιβειρα
-
Luigi Vampa
Ρε σεις με Κρμεντσικ, ο παίκτης δε δήλωσε ότι θέλει να πάει πίσω στη χώρα του; Εννοείται ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για μας η παραμονη του, αλλά αν θέλει να γυρίσει Τσεχία τι μπορούμε να κανουμε;
Αν ο Ολιβέιρα ερχόταν ακριβώς με το ίδιο βιογραφικό και απλά στη θέση της κουλας ήταν πχ η Μπολόνια η Καισερισπορ και διάβαζαμε 70 παιχνιδια 26 γκολ και 14 ασίστ θα πανηγυρίζαμε…
-
Luigi Vampa
- bersekeros
Για τον Ολιβέιρα αυτό που λένε οι αρδ είναι, ότι αποτελεί κοινή επιλογή του τμήματος σκάουτινγκ ΚΑΙ του προπονητή.
Ο Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη έλεγε ότι εγώ ζητάω ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και όχι συγκεκριμένα ονόματα.
Τελικά το να διαλεχτει ένα συγκεκριμένο όνομα με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ποιανού απόφαση είναι ;
Δηλαδή εάν υποθέσουμε ότι ο Κρμέντσικ και ο Ολιβέιρα έχουν κοινά ή παρόμοια χαρακτηριστικά, τότε ποιός παίρνει την απόφαση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όχι για τον άλλο ;
Ποιός αποφασίζει στο τέλος για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;
Το τμήμα σκάουτινγκ;
Ο προπονητής;
Ποιός;
Ο Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη έλεγε ότι εγώ ζητάω ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και όχι συγκεκριμένα ονόματα.
Τελικά το να διαλεχτει ένα συγκεκριμένο όνομα με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ποιανού απόφαση είναι ;
Δηλαδή εάν υποθέσουμε ότι ο Κρμέντσικ και ο Ολιβέιρα έχουν κοινά ή παρόμοια χαρακτηριστικά, τότε ποιός παίρνει την απόφαση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όχι για τον άλλο ;
Ποιός αποφασίζει στο τέλος για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;
Το τμήμα σκάουτινγκ;
Ο προπονητής;
Ποιός;
O joshua δεν ειπε οτι δεν του αρεσει ειπε οτι θα ηταν πιο δοκιμο να παρθει ενας ακομα κ αν γινεται καλυτερος.
Δεν με τρελαίνει αλλά παραδέχομαι πως οι λόγοι δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρικοί αλλά λόγοι αντιπάθειας που έχει αναπτυχθεί σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη κουλα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει αρκετή λογική στη μεταγραφή.Luigi Vampa έγραψε:Τζόσουα αφού κ σένα δε σ αρέσει
Θελετε να μου πειτε οτι αμα σας ελεγαν οτι κλεινουμε το "χ" επιθετικο με τα νουμερα που εχει κανει ο Νελσον Ολιβειρα σε ενα αντιστοιχο πρωταθλημα, ιδιου επιπεδου με το ελληνικο, τα τελευταια δυο χρονια, θα γκρινιαζαμε τοσο πολυ;
Ο Ολιβειρα την πρωτη χρονια στην αεκ εκανε πολυ καλα ματς, τον ειχαν για θεο. Περσι απο την αρχη της χρονιας ξεκινησε ενα γαιτανακι για το οτι ζηταει πολλα για να ανανεωσει (μαζι με Λιβαγια τοτε) για το οτι θελει να φυγει, να φερει προταση κτλ κτλ. Ο παικτης ξεκαθαρα ηταν ξενερωμενος σε μια κακη ομαδα, που ηξερε οτι το καλοκαιρι μαλιστα θα φυγει ως ελευθερος. Ακομα κι ετσι ο "αναπληρωματικος" στην αεκ Ολιβειρα, εβαλε 10 γκολ.
Δεν υπαρχουν πουθενα απουσιες του παικτη λογω τραυματισμων. Ο Ολιβειρα δεν επαιξε μονο στο κλεισιμο της σεζον στα πλειφ οφ οντας ηδη ξενο σωμα απο την ομαδα, αφου δεν ειχε ανανεωσει.
Περα ολων αυτων, οσο τον ειδα περσι και φετος, προσωπικα ειδα εναν πολυ καλο ποδοσφιαιριστη.
Δεν τα λεω ολα αυτα για να πεισω κανεναν. Ο καθενας εχει την αποψη του.
Αυτη ειναι η δικη μου κυριως απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου.
Ο Ολιβειρα την πρωτη χρονια στην αεκ εκανε πολυ καλα ματς, τον ειχαν για θεο. Περσι απο την αρχη της χρονιας ξεκινησε ενα γαιτανακι για το οτι ζηταει πολλα για να ανανεωσει (μαζι με Λιβαγια τοτε) για το οτι θελει να φυγει, να φερει προταση κτλ κτλ. Ο παικτης ξεκαθαρα ηταν ξενερωμενος σε μια κακη ομαδα, που ηξερε οτι το καλοκαιρι μαλιστα θα φυγει ως ελευθερος. Ακομα κι ετσι ο "αναπληρωματικος" στην αεκ Ολιβειρα, εβαλε 10 γκολ.
Δεν υπαρχουν πουθενα απουσιες του παικτη λογω τραυματισμων. Ο Ολιβειρα δεν επαιξε μονο στο κλεισιμο της σεζον στα πλειφ οφ οντας ηδη ξενο σωμα απο την ομαδα, αφου δεν ειχε ανανεωσει.
Περα ολων αυτων, οσο τον ειδα περσι και φετος, προσωπικα ειδα εναν πολυ καλο ποδοσφιαιριστη.
Δεν τα λεω ολα αυτα για να πεισω κανεναν. Ο καθενας εχει την αποψη του.
Αυτη ειναι η δικη μου κυριως απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 29 Ιουν 2021, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Γιατί εμείς του κάναμε πρόταση και αρνήθηκε γιατί θέλει να γυρίσει στη χώρα του για οικογενειακούς λόγους;Luigi Vampa έγραψε:Ρε σεις με Κρμεντσικ, ο παίκτης δε δήλωσε ότι θέλει να πάει πίσω στη χώρα του; Εννοείται ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για μας η παραμονη του, αλλά αν θέλει να γυρίσει Τσεχία τι μπορούμε να κανουμε;
Ή είπε ότι αποφάσισε μαζί με τη γυναίκα του να γυρίσει στη χώρα του, αφού είδε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον και ΚΑΜΙΑ πρόταση από εμάς, γιατί ενδεχομένως ΕΜΕΙΣ δεν τον θέλουμε για Χ,Ψ,Ζ λόγους;