Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
Εντάξει μια εισαγωγική δήλωση to set the tone έπρεπε να γίνει, δίκιο τζος.
Κατά τα άλλα, ερωτήσεις του πωπού ... τι να πει κ αυτός;
Patron έγραψε:Εντάξει μια εισαγωγική δήλωση to set the tone έπρεπε να γίνει, δίκιο τζος.
Τώρα για να μαστε δίκαιοι δεν φταίνε οι ερωτήσεις...
Τι γενικότητες, αοριστολογίες ήταν αυτές για Μάτος, Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ...
Για την εισαγωγική δήλωση συμφωνώ απόλυτα! Να πεί το δικό του πλάνο έτσι όπως το σκέφτεται, όχι "μέσω ερωτήσεων"
- kataramenos5
Τα πε καθαρα και ξαστερα..
Vierinha is amazing
Chuba is amazing
Leo is amazing
Mau is amazing
President is amazing
Technical stuff is amazing
Τι αλλο θετε μωρε
Υγ Γερμανος η... Σουηδός? Οχι οτι ειχαμε καμια ελπιδα να μαθουμε αλλα πες και κατι ουσιαστικο ρε φιλε
Vierinha is amazing
Chuba is amazing
Leo is amazing
Mau is amazing
President is amazing
Technical stuff is amazing
Τι αλλο θετε μωρε
Υγ Γερμανος η... Σουηδός? Οχι οτι ειχαμε καμια ελπιδα να μαθουμε αλλα πες και κατι ουσιαστικο ρε φιλε
- thanos-xanthi
επιτελους σωστη ερωτηση
μπραβο ρε Καστανη
για Βιερινια μια χαρα το ειπε, δεν υπαρχει συμφωνια στο οικονομικο
οχι γιατι ακουστηκαν διαφορα
μπραβο ρε Καστανη
για Βιερινια μια χαρα το ειπε, δεν υπαρχει συμφωνια στο οικονομικο
οχι γιατι ακουστηκαν διαφορα
κυρ κυρ: "ενταξει ξερω γω τον βιερινια τον αγαπαμε και ειναι ανοιχτη η πορτα και τον θελουμε και ας ερθει αν θελει να πουμε γτ τον αγαπαμε και εμεις κ ο προεδρος και τον περιμενουμε."
κλασικη απαντηση που φωναζει ελληνας, ελλαδα και συζητηση σε ελληνικο καφενειο. σκουλαρικακι, παιξιμο με την φρατζα και υφος "κανουμε συνενετευξη επειδη μας ζαλισατε με τη γκρινια σας"
ρεμπε: "δεν υπαρχει οικονομικη συμφωνια με τον βιερινια"
τοσο απλα, τοσο ειλικρινα, τοσο επαγγελματικα. χωρις μυστικοπαθειες και λαικισμους. λακωνικη παραθεση της αληθειας.
κλασικη απαντηση που φωναζει ελληνας, ελλαδα και συζητηση σε ελληνικο καφενειο. σκουλαρικακι, παιξιμο με την φρατζα και υφος "κανουμε συνενετευξη επειδη μας ζαλισατε με τη γκρινια σας"
ρεμπε: "δεν υπαρχει οικονομικη συμφωνια με τον βιερινια"
τοσο απλα, τοσο ειλικρινα, τοσο επαγγελματικα. χωρις μυστικοπαθειες και λαικισμους. λακωνικη παραθεση της αληθειας.
Μου φάνηκε ή ο Ρέμπε είπε, ότι ο προπονητής ήθελε αλλά εγώ δεν ήθελα να φέρω παίκτη αμ. χαφ και ότι έχουμε παίκτες με τους οποίους μπορεί να δουλέψει?
Μ άλλα λόγια κουμάντο κάνω εγώ εδώ.
Μ άλλα λόγια κουμάντο κάνω εγώ εδώ.
του βιειρινια ειναι οικονομικο.του χαφ ειναι αποφαση ρεμπε οτι ειμαστε κομπλε.
οσο για το φανταστικ ολα ρε συ καταραμενε, καπως ετσι μεσα στη χαρα ηταν κ ο ρεχαγκελ.χαχαχουχα κ εσφαζε χωρις αναισθητικο.κ στο γηπεδο και εκτος.
ειναι ξεκαθαρο οτι επρεπε να κοπουν τα μεγαλα συμβολαια.
φαινεται να πηρε τις αποφασεις ο ιδιος.σαν μερκελ που ειπε κ ο τζοσουα.οικονομικα.χωρις συναισθημα.
οσο για το φανταστικ ολα ρε συ καταραμενε, καπως ετσι μεσα στη χαρα ηταν κ ο ρεχαγκελ.χαχαχουχα κ εσφαζε χωρις αναισθητικο.κ στο γηπεδο και εκτος.
ειναι ξεκαθαρο οτι επρεπε να κοπουν τα μεγαλα συμβολαια.
φαινεται να πηρε τις αποφασεις ο ιδιος.σαν μερκελ που ειπε κ ο τζοσουα.οικονομικα.χωρις συναισθημα.
- kataramenos5
Τον ρωτησα και μου στειλε sms o olaf.Patron έγραψε:Μα μία ερώτησει για κάθε παίκτη, τον Λημνιό ξεχάσανε
Limnios is amazing
- kataramenos5
Τον ρωτησα και μου στειλε sms o olaf.Patron έγραψε:Μα μία ερώτησει για κάθε παίκτη, τον Λημνιό ξεχάσανε
Limnios is amazing
- kataramenos5
Limnios is amazing
- Mutasevic
Άρα σε πήραν να κανεις περικοπές όπως όπως τέλος.ειμαστε σε μνημόνιο παμε όπως παλιά φτωχοί. Όλα ταλλα δικαιολογίες μόνο κλασικά .ώρα για συμμαζεμα οικονομικά. Σταρχιδιας ΠΑΟΚ είσαι θα την βρεις την άκρη
πολυ δραμα ρε μουτασεβιτςMutasevic έγραψε:Άρα σε πήραν να κανεις περικοπές όπως όπως τέλος.ειμαστε σε μνημόνιο παμε όπως παλιά φτωχοί. Όλα ταλλα δικαιολογίες μόνο κλασικά .ώρα για συμμαζεμα οικονομικά. Σταρχιδιας ΠΑΟΚ είσαι θα την βρεις την άκρη
Αφού λέει ότι θέλει να αυξήσει την ποιότητα και την αξία της ομάδας και να την κάνει και βιώσιμη.barlow4 έγραψε:πολυ δραμα ρε μουτασεβιτςMutasevic έγραψε:Άρα σε πήραν να κανεις περικοπές όπως όπως τέλος.ειμαστε σε μνημόνιο παμε όπως παλιά φτωχοί. Όλα ταλλα δικαιολογίες μόνο κλασικά .ώρα για συμμαζεμα οικονομικά. Σταρχιδιας ΠΑΟΚ είσαι θα την βρεις την άκρη