Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Τι φρούτο ειναι τούτο; ας μας πει κάποιος που ξέρει
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
VINCE ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ!
V I N C E!!!
Μπορείτε να τον παραγγείλετε και σαν Vinsanity, θα καταλάβουν!!
Σταδιάλα πια, μπουρδέλα.. λάθος παίκτες φέρνουν!
Σαν να λέω “μάγκες, έκλεισα για live τον Καρρά!” και τελικά να φέρνω πχ τον Δημήτρη Καρρά... Ε άι σιχτίρια...
V I N C E!!!
Μπορείτε να τον παραγγείλετε και σαν Vinsanity, θα καταλάβουν!!
Σταδιάλα πια, μπουρδέλα.. λάθος παίκτες φέρνουν!
Σαν να λέω “μάγκες, έκλεισα για live τον Καρρά!” και τελικά να φέρνω πχ τον Δημήτρη Καρρά... Ε άι σιχτίρια...
Έψαξα λίγο και είδα ότι είναι ένα χρόνο ανενεργός. Ήταν σκόρερ και στο Ισραήλ και στο Ρέθυμνο που έπαιξε. Η ηλικία του και ότι ήταν άνεργος 1 χρόνο, με κάνουν να το βλέπω λίγο καχύποπτα.
- Μπαρκαρούτσος
Τουλάχιστον να έφερναν τον Carter που έπαιξε σε εμάς πριν καμιά τετραετία, πολύ καλός παίκτης! Αλλά δεν θυμάμαι καν ηλικία..
35-36 είναι ο Τ.J πλέον. Μεγάλο πουλεν
Πριν 5 χρόνια που κάπως τον θυμάμαι ήταν καλός.
Τον ήθελε και ο βάζελος καθώς του είχε κάνει ζημιές στα παιχνίδια με την Καρσίγιακα που έπαιζε τότε. Αν κατάλαβα καλά για ποιον Κάρτερ μιλάμε.
Ελπίζω να έχει ακόμα στα 34 του λάδια στο κάρτερ
Τον ήθελε και ο βάζελος καθώς του είχε κάνει ζημιές στα παιχνίδια με την Καρσίγιακα που έπαιζε τότε. Αν κατάλαβα καλά για ποιον Κάρτερ μιλάμε.
Ελπίζω να έχει ακόμα στα 34 του λάδια στο κάρτερ
- KalamarGiannis
2014-15 σε καλά πρωταθλήματα Ιταλία και Τουρκία είχε κάτι πάνω από 40% τρίποντο και 80+ % βολές. Τότε ήταν καλός. Τωρινή κατάσταση μένει να δούμε... αν είναι επιλογή πάντως Λύκου έχω εμπιστοσύνη, αν είναι Μάτζικ καήκαμε. Αν απλά πήραν κάτι φθηνό που βρήκαν για να δώσουν εκεί το μισθό του Τέρνερ καλά κάναν, χειρότερα από 2 εύστοχα σουτ ανα ματς πολύ δύσκολα... κι αν ισχύει το Κάρτερ φθηνός, ίσως δούμε ΚΑΙ κάναν άσσο...
- john4serres
- KalamarGiannis
τώρα είδα την ανακοίνωση της ΚΑΕ, πέρσι ήταν στο Ρέθυμνο για 8 αγώνες με 44,4% τρίποντο-δεν έπαιξε εναντίον μας.
Αν ήταν ως το τέλος της χρονιάς , εντάξει, είναι ανενεργός μερικούς μήνες, τώρα με την πανδημία πολλοί παίκτες φροντίζουν τον εαυτό τους ατομικά. Ελπίζω γρήγορα να βοηθήσει.
Αν ήταν ως το τέλος της χρονιάς , εντάξει, είναι ανενεργός μερικούς μήνες, τώρα με την πανδημία πολλοί παίκτες φροντίζουν τον εαυτό τους ατομικά. Ελπίζω γρήγορα να βοηθήσει.
-
Eχει δικαιο ο Seaman επαιξε στο Κορδελιο της Σμυρνης.Η Καρσιγιακα ειναι το Κορδελιο
- Μπαρκαρούτσος
Σωστή η πληροφορία της Σπυριδούλας! Karşiyaka και Menemen είναι γειτονικές περιοχές, και έτσι συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη με το Κορδελιό και τη Μενεμένη, τα οποία συνορεύουν. Έτσι τα έχτισαν οι πρόσφυγες από αυτές τις περιοχές..
Όμορφες και σημαντικές πληροφορίες
Για τα του μπάσκετ, ο τύπος πέραν του τρίποντου, έχει και δεξί και αριστερό ντράιβ, χαρακτηριστικό που λείπει από το ρόστερ μας. Αν είναι αθλητικά σε ανεκτό επίπεδο θα συμβάλει πολύ στο να απλωθεί το παιχνίδι μας, αλλά και στο να ταϊστεί και ο Κονάτε κάτω από το καλάθι.
Για τα του μπάσκετ, ο τύπος πέραν του τρίποντου, έχει και δεξί και αριστερό ντράιβ, χαρακτηριστικό που λείπει από το ρόστερ μας. Αν είναι αθλητικά σε ανεκτό επίπεδο θα συμβάλει πολύ στο να απλωθεί το παιχνίδι μας, αλλά και στο να ταϊστεί και ο Κονάτε κάτω από το καλάθι.
- Μπαρκαρούτσος
Φτιάχτε ρε ένας το τόπικ του Carter..
Πόσο χειρότερος, αθλητικά, μπορεί να είναι από τον περσινό που ήρθε με καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά το ΝΒΑ δεν είχε ιδέα μάλλον;; Πώς τον έλεγαν ρε..
Πόσο χειρότερος, αθλητικά, μπορεί να είναι από τον περσινό που ήρθε με καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά το ΝΒΑ δεν είχε ιδέα μάλλον;; Πώς τον έλεγαν ρε..