Μη γράφεις τέτοια πράγματα. Τι πάει να πει τραυματίστηκε, αγωνιζόμενος για τον ΠΑΟΚ; Ας πρόσεχε. Δε φτάνει που κάθεται τόσους μήνες και παρασιτεί σε βάρος της ομάδας.TheCursed έγραψε:πως εξελίχθηκε άπλα τραυματιστηκε ο άνθρωπος παίζουν κ αυτά στο ποδόσφαιρο.georgedoulk2008 έγραψε:Και είδαμε πώς εξελλίχθηκε...
Αστον ας πάει στην ευχή υπάρχουν και αλλοι αριστεροί μπακ στον κόσμο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
ΠΑΟΚτσής, αυτό δεν το λέει.Gawain1978 έγραψε: ΥΓ: Έχω συνάδελφο ΠΑΟΚτση στο γραφείο που όταν τον ζοριζω λέει:
Στα @@ μου για τον ΠΑΟΚ.Μην σώσει και ξαναπάρουμε πρωτάθλημα.Σημασια έχει που βάφτηκε μπλέ όλη η Ελλάδα![]()
@@ ΠΑΟΚτσής ειναι, να του πεις.
Ο Μελισσανίδης χώθηκε κι αυτός στη συμφωνία προεκλογικά μόνο και μόνο για να φουσκώσει το πράγμα και να το χαλάσει. Το ομολογούν αποκάλυπτα μέχρι και οι ρεπόρτερ-τσιράκια του γατούλη και το γράφουν κιόλας. Δατς ε φακτ.
Ο χοντρός έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, έβαλε μέχρι και 3 γάβρους της ΕΡΤ να σηκώσουν ανακοίνωση σαν Σύλλογος Εργαζομένων της Ερτ να βγάλουν ανακοίνωση κατά της συμφωνίας. Δατς ε φακτ ολσο.
Αν δεν το άκουγα με τα αυτιά μου δεν θα το πίστευα, αλλά δελτίο ειδήσεων του Αντέννα ασχολήθηκε επισταμένως κανά πεντάλεπτο με την προσφορά της Ερτ στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς της ως σκάνδαλο. Δατς ε φακτ κι αυτό.
Κατα τ' άλλα ελεύθερη αγορά, νόμος αγοράς και ζήτησης κλπ στην Κολομβία της Ευρώπης.
Υ.γ. προφανώς η πουστρονόβα -που όλως τυχαίως όποιος φεύγει από κει, βρίσκει μεροκάματο στο γάβρο- θα ενδιαφερθεί για τα τηλεοπτικά μας. Απλά περιμένει την ώρα που θα σε βρεί στην ανάγκη και χαμηλωμένο σε απαιτήσεις. Ναι τότε θα λειτουργήσουν μιά χαρά οι νόμοι προσφοράς και ζήτησης.....
Ο χοντρός έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, έβαλε μέχρι και 3 γάβρους της ΕΡΤ να σηκώσουν ανακοίνωση σαν Σύλλογος Εργαζομένων της Ερτ να βγάλουν ανακοίνωση κατά της συμφωνίας. Δατς ε φακτ ολσο.
Αν δεν το άκουγα με τα αυτιά μου δεν θα το πίστευα, αλλά δελτίο ειδήσεων του Αντέννα ασχολήθηκε επισταμένως κανά πεντάλεπτο με την προσφορά της Ερτ στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς της ως σκάνδαλο. Δατς ε φακτ κι αυτό.
Κατα τ' άλλα ελεύθερη αγορά, νόμος αγοράς και ζήτησης κλπ στην Κολομβία της Ευρώπης.
Υ.γ. προφανώς η πουστρονόβα -που όλως τυχαίως όποιος φεύγει από κει, βρίσκει μεροκάματο στο γάβρο- θα ενδιαφερθεί για τα τηλεοπτικά μας. Απλά περιμένει την ώρα που θα σε βρεί στην ανάγκη και χαμηλωμένο σε απαιτήσεις. Ναι τότε θα λειτουργήσουν μιά χαρά οι νόμοι προσφοράς και ζήτησης.....
- constadine
Στο βιντεάκι που στείλανε από το paok24 ,Κόλκας κ.α, είπανε ότι δεν βγήκε στην Γκιμαράες ο υποψήφιος που έλεγε ότι θα φέρει τον Μπράνκο .
Δεν θα μας τον πάρουν τελικά
Δεν θα μας τον πάρουν τελικά

Gawain αδερφέ ντρέπομαι που έχω τετοιουσ συνοπαδους
Τουσ σιχαίνομαι τετοιουσ τύπους για να μην πω κάτι πιο βαρύ
Τουσ σιχαίνομαι τετοιουσ τύπους για να μην πω κάτι πιο βαρύ
-
Φίλε είμαι από την μακρινή επαρχία.Συμμετειχε πάντα σε εκδρομές κτλπ.Azrael έγραψε:ε ειναι δυνατον να το πει αυτο ΠΑΟΚτσης πραγματικος;
Το θέμα είναι ότι παράλληλα μεγάλωνε με τον αντίστοιχο πολιτικό φανατισμό.
Μην τολμήσεις και πεις κάτι κακό για τον mr Bean.
Βγάζει σπυράκια.
- sourmenetes
- Moderator
Φτανει το spammimgnavigator11 έγραψε:Μη γράφεις τέτοια πράγματα. Τι πάει να πει τραυματίστηκε, αγωνιζόμενος για τον ΠΑΟΚ; Ας πρόσεχε. Δε φτάνει που κάθεται τόσους μήνες και παρασιτεί σε βάρος της ομάδας.TheCursed έγραψε:πως εξελίχθηκε άπλα τραυματιστηκε ο άνθρωπος παίζουν κ αυτά στο ποδόσφαιρο.georgedoulk2008 έγραψε:Και είδαμε πώς εξελλίχθηκε...
Αστον ας πάει στην ευχή υπάρχουν και αλλοι αριστεροί μπακ στον κόσμο.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα κομματόσκυλα που οχι απλά δεν υπολογίζουν από ομάδες,ούτε φίλους ούτε οικογένεια.
Σόρρυ για το οφ τοπικ. Στα δικά μας...Καλώς μας ήρθε το θεριό. Θα περάσουμε καλά φέτος μ αυτόν να μου το θυμηθείτε!
Σόρρυ για το οφ τοπικ. Στα δικά μας...Καλώς μας ήρθε το θεριό. Θα περάσουμε καλά φέτος μ αυτόν να μου το θυμηθείτε!

Οταν θα πληρωνουν για να δειξουν στιγμιοτυπα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα ειναι αργα... Στα του τοπικ ομως και βλεπωντας τον gay προχθές δε νομιζω οτι το ροστερ μας ειναι ανεπαρκες.. Αν μιλαμε καθαρα αγωνιστικά τπυλαχιστον με τις εσωτερικες προσθηκες των τραυματιων και τα ρισκα καποιων μικρων νεων θεωρω οτι είμαστε περισσοτερο απο ανταγωνιστικοι και αξιοπρεπεστατοι και στην Ευρωπη

- sourmenetes
- Moderator
Μεταφερε το αλλου.Bono. έγραψε:Ο Μελισσανίδης χώθηκε κι αυτός στη συμφωνία προεκλογικά μόνο και μόνο για να φουσκώσει το πράγμα και να το χαλάσει. Το ομολογούν αποκάλυπτα μέχρι και οι ρεπόρτερ-τσιράκια του γατούλη και το γράφουν κιόλας. Δατς ε φακτ.
Ημαρτον σημερα με τα οφτοπικ!!!
- sourmenetes
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
Sourme εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για τον κοεντραο;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Οχι δεν ξερω.απλα η λογικη μου λεει οτι εφοσον τον θελει ο προπονητης και ειναι ελευθερος θα κανουνε καμια τελευταια προσπαθεια.