Και τόσο βρώμικους στο παιχνίδι;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αντρέ Σιμοες παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα!
Τέτοιους παίκτες θέλω στον ΠΑΟΚ: προσγειωμένους στην πραγματικότητα!
Οξυδερκείς και πολυσύνθετους.
SM-G965F
Και τόσο βρώμικους στο παιχνίδι;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αντρέ Σιμοες παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα!
σκοραρε αν θυμαμαι καλα κ στα ματς του καλοκαιριου για το CL,GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση, αν μια ομαδα εχει παιχτη ντοπε σε παιχνιδια που επαιξε και κερδισε,και ο παιχτης αυτος εχει σκοραρει, υπαρχει τιμωρια της ομαδας; Ή δεν φερει ευθυνη η ομαδα;
Γιατι αν ειναι ο κασετας εχει 3 γκολ στο πρωταθλημα με νιονιο, οφη, γαυρο! πχ δεν μπορουν αυτες η ομαδες να κανουν ενσταση κατα του κυρους των αγωνων;
Παιζει να υπαρξει μηδενισμος της κουλας σε αυτα τα παιχνιδια που επαιξε ο κασετας; Ή πρεπει να αποδειχθει οτι η ντοπα εγινε με ευθυνη της ομαδας για να συμβει κατι τετοιο;
Οχι βεβαια....Η Λαρισα πηρε κυπέλο με Δωνη που στον τελικο σκοραρε ντοπαρισμενος παικτης της εναντιο στο βαζελο και δεν εγινε τιποτα...dini26 έγραψε:σκοραρε αν θυμαμαι καλα κ στα ματς του καλοκαιριου για το CL,GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση, αν μια ομαδα εχει παιχτη ντοπε σε παιχνιδια που επαιξε και κερδισε,και ο παιχτης αυτος εχει σκοραρει, υπαρχει τιμωρια της ομαδας; Ή δεν φερει ευθυνη η ομαδα;
Γιατι αν ειναι ο κασετας εχει 3 γκολ στο πρωταθλημα με νιονιο, οφη, γαυρο! πχ δεν μπορουν αυτες η ομαδες να κανουν ενσταση κατα του κυρους των αγωνων;
Παιζει να υπαρξει μηδενισμος της κουλας σε αυτα τα παιχνιδια που επαιξε ο κασετας; Ή πρεπει να αποδειχθει οτι η ντοπα εγινε με ευθυνη της ομαδας για να συμβει κατι τετοιο;
παιζει κ τιμωρια ευρωπης??
Δεν υπάρχει νομίζω τέτοια περίπτωση. Οι τιμωρίες πάνε ατομικά στους παίκτες και οι ομάδες δεν τιμωρούνται. Ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη θα τιμωρηθεί η κουλα.GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση, αν μια ομαδα εχει παιχτη ντοπε σε παιχνιδια που επαιξε και κερδισε,και ο παιχτης αυτος εχει σκοραρει, υπαρχει τιμωρια της ομαδας; Ή δεν φερει ευθυνη η ομαδα;
Η ανανεωση σχετιζεται και με το οικονομικο-εφορία.pilotos έγραψε:Αυτός δεν ήταν που δεν ανανέωνε με την χάρτινη;
Χμ...
SM-G965F
Κάτσε Γιάννη να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία.john4serres έγραψε:Η ανανεωση σχετιζεται και με το οικονομικο-εφορία.pilotos έγραψε:Αυτός δεν ήταν που δεν ανανέωνε με την χάρτινη;
Χμ...
SM-G965F
Σάββατο μεσημέρι για καφέ στην παραλία, δίπλα 2 παλικάρια κολλητοί μιλάγανε για μπάλα.Ale έγραψε:Καμμία έκπληξη που φάγανε τον Χερέρα.
Έκανε την δουλειά του, άνοιξε τα ποδάρια σε γ@υροκ*ύλες και τώρα τον βρήκανε τον φταίχτη.
Κλασσικά σκουλήκια.
Καλά μπαράζ με την γριά τους εύχομαι για φέτος και καλό αφανισμό σε λίγα χρόνια.
Γλίτσες.
Αυτή την ερώτηση έχω κι εγώ.GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση, αν μια ομαδα εχει παιχτη ντοπε σε παιχνιδια που επαιξε και κερδισε,και ο παιχτης αυτος εχει σκοραρει, υπαρχει τιμωρια της ομαδας; Ή δεν φερει ευθυνη η ομαδα;
Εγώ πάλι ούτε για να κουβαλάει το κουτί πρώτων βοηθειών του Leveque δεν θα τον ήθελα!Απο την χάρτινη ο μόνος που ίσως χωρούσε στο ροστερ μας είναι ο Livaja(για αλλαγή του Πελκα) και απο τον απόγονο οι Podence και Camara για βάθος.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αντρέ Σιμοες παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα!
Πιο πολύ για "δάκτυλος" Γατούλη μου μοιάζει ως "εκδίκηση" για την μη ανανέωση στο "πλουσιοπάροχο" συμβόλαιο...Άλλωστε δεν έχει συμβεί ποτέ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα να τιμωρηθεί ομάδα για μεμονωμένο περιστατικό ντοπαρισματος.tolis01 έγραψε: Αυτή την ερώτηση έχω κι εγώ.
και η καρφωτή, από Πειραιά μεριά να υποθέσω;