Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

obanebane έγραψε:Εγω ειδα ολο το παιχνιδι,πουθενα δεν ακουσα προκλητικο σχολιασμο,κοσμιοι ηταν και οι δυο,γιατι συνεχεια ψαχνετε για εχθρους του ΠΑΟΚ;
Προκληση θα ηταν να πουνε για παραδειγμα οτι ο ΠΑΟΚ δεν αξιζε τους τιτλους η οτι τους πηρε κατα τυχη,αντιθετα ο Λυκουδης μιλαγε συνεχεια για την δυναμικη του ΠΑΟΚ ο οποιος πλεον εχει εδραιωθει στο αθλημα.
Τι θελατε να ακουσετε δηλαδη;
Οι σχολιαστες ηταν ξεκαθαρο οτι δεν υποστηριζουν ΠΑΟΚ,ξερετε πολλους που να δουλευουν στην τηλεοραση και να ειναι ΠΑΟΚ;
Μπάνε με τα χάλασες... Μάλλον είχες χαμηλωμένη την φωνή... Να μεταδίδεις αγώνα του ΠΑΟΚ, να μιλάς συνέχεια για τον γαύρο και να παρακαλάς να χάσει σετ ο ΠΑΟΚ οκ ναι φυσιολογικό... Δεν θέλουμε να είναι ΠΑΟΚ, ούτε να έχουν κασκόλ του ΠΑΟΚ αλλά και εγώ δεν θέλω να τους πληρώνω γίνεται;;;

Ο Λυκούδης ότι έλεγε για τον ΠΑΟΚ το έλεγε αναγκαστικά... εφόσον δεν υπάρχει τρίτος τι να πει ο καημένος αν και την επόμενη φορά κάτι θα βρει να πει...

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να ΨΑΞΩ για εχθρούς, τους έχω μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Descartes έγραψε:Είχα λίγο χρόνο σήμερα και παρακολούθησα δύο σέτ του παιχνιδιού του Ανώμαλου Εχθρού. Είναι ξεκάθαρο ποιός βάζει τα λεφτά εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να συντηρηθεί τόσο ακριβή ομάδα με χορηγούς και τα ανύπαρκτα διαρκείας/εισητήριά τους. Είναι επίσης ξεκάθαρο οτι αποτελεί έγκλημα το οτι αφέθηκε να προσθέσει και άλλον ξένο. Η μοναδική ομάδα με 5 ξένους.

Οι δύο ξένοι τους, ο γερμανός κεντρικός(2.11) και η ολλανδέζα ακραία, φαίνονται σπουδαίοι παίκτες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αρκετά καλοί παίκτες και ο προπονητής τους σοβαρός. Δεν ξέρω φυσικά αν αρχίσει καραγκιοζιλίκια σε ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το μπλοκ τους είναι πάρα πολύ δυνατό και παίρνει συνέχεια πόντους. Γενικά είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα.

Νομίζω οτι ο πασαδόρος μας είναι καλύτερος και οτι Σαφράνοβιτς ΔΕΝ έχουν. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις είναι δύσκολα.
Τα δύο πιο "δυνατά" τους πρόσωπα πάντως είναι ο Γερμανός και ο πασαδόρος τους, ο Drzyzga είναι world-class. Επίσης, ο ερασιτέχνης τους έχει τρελά έσοδα.

Τώρα για εμάς, ειδικά με την εξοικονόμηση χρημάτων που έγινε για τον ακραίο, εφόσον δε τα καταφέρει ο Χάρι (αλήθεια θα ΄ναι έτοιμος για το ματς με γαύρο;) παίρνουμε για ένα 6μήνο έναν top level διαγώνιο και σηκώνουμε το 4ο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οκ παιδια πασο,ο καθενας με τη σκεψη του.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Η τιμωρία του γκευ για τον 5ο τελικό μας ποια ηταν τελικά;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

2 αγωνιστικές κεκλεισμένων + 2k πρόστιμο (νομίζω).
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Hermann έγραψε:Επίσης, ο ερασιτέχνης τους έχει τρελά έσοδα.
αρχ#δια έχει. Όπως στο γράφω. αρχ#δια.

Όπως ο ΑΣ βάζελος και η ΑΣ κούλα που είναι χρεωμένες μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Απλά ο Εχθρός έχει κάποιους που καλύπτουν και πληρώνουν για συγκεκριμένες κινήσεις.

Με δανεικά λεφτά και χρέη εκατομμυρίων όλοι μπορούν να κερδίσουν πρωταθλήματα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Δεν καταλαβαίνω γιατί μειώθηκαν τα διαρκειας από πέρσι. ...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Απών και από τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ο Σακόγλου οπότε μάλλον θα δούμε Χιόν Διαγώνιο πάλι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

elvetos giatros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μειώθηκαν τα διαρκειας από πέρσι. ...
Μάλλον γιατρέ μου ο σημερινός μέσος Π.Α.Ο.Κ.τσής δεν "αντέχει" τόσα συνεχόμενα Πρωταθλήματα στο volley... :ugeek: :twisted:

Υ.Γ. Δευτέρα θα γίνει τελικά ο αγώνας μας με τον Παμβοχαϊκό και θα τον χάσω...γ@μώ τους 1000 κάστορες... :evil:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάνω από 1.000 διαρκείας έχουμε παίδες, πόσα θέλατε να έχουμε; Γεμίζουμε το γήπεδο κάθε ομάδας βόλει στην Ελλάδα και μένουν κ απ έξω μερικοί. Μην κοιτάτε που το παλατάκι χωράει 8.000.

Αυτό με τον διαγώνιο έχει καταντήσει αστείο..
Επίσης αυτό με τις Δευτέρες είναι αστείο πια. Δευτέρα στην μπάλα με την Τρίπολη, Δευτέρα την άλλη εβδομάδα με τον Ατρόμητο, Δευτέρα με την Παναχαική στο βόλει, Δευτέρα και με τον Παμβοχαικό. Ε αι στα διάλα πια..
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Για όσους βρισκόμαστε εκτός Θεσσαλονίκης, τον σημερινό αγώνα θα δείξει η ερτ2 στις 18:00
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άντε πάμεεεε!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μέσα ο Gomez ξανά!! :opaokara:

Στην ΕΡΤ2.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο γκομεζ δυστυχως στο 1ο σετ δε χτυπαει δυνατα ακομη μια φορα...εξαιρετικοι βαλκιερς πελεκουδας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

1-0 σετ...πολυ καλο σετ για τον πατριαρχη του βολλευ....απιθανος πελεκουδας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”