Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD
Indio έγραψε:2πλο η βαζελα με τα 3α και εμεις γ να παρουμε 2πλο στη αθηνα θελουμε ευθυγραμμιση πλανητων..
Το πολυ το χαιδεμα λεω εγω αυτα φερνει,οσοι δε μπορεσαν να φευγουν
παντως ουζουνιδης,χιμενεθ μοιαζουν ογκολιθοι της προπονητικης μπροστα στον ιβιτς
βγαλαν απο την μυγα ξυγκι
κακα τα ψεμματα,ενω και οι επιλογες παιχτων τους εστω με το μπατζετ που ειχαν ηταν συγχρονες,οι δικοι μας χτισαν μια ομαδας 80ς με εξαιρεσεις,βεβαια σας εχω ζαλισει τοσους μηνες λεω τα ιδια και τα ιδια,αλλα πραγμα που φαινεται ρε παιδια κολαουζο δεν θελει.κριμα
του χρονου
τίποτα να μην πείτε.
απλά έχουμε πολύ μικρότερη φανέλα. αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
και όσο χαϊδέυουμε αυτιά και δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα αυτό θα διαιωνίζεται.
απλά έχουμε πολύ μικρότερη φανέλα. αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
και όσο χαϊδέυουμε αυτιά και δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα αυτό θα διαιωνίζεται.
- hasio_john
Συγνώμη που το λέω, αλλά πανάξια είμαστε και με την βούλα τα φουτανάκια της ζέλας!
Παίζει να είναι και μια από τις πιο ΜΑΥΡΕΣ σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
ΌΛΟΙ πρέπει να πάνε σπίτια τους. (και ο προπονητής μαζί)
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΚΑΦΕΝΕΙΟ ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Παίζει να είναι και μια από τις πιο ΜΑΥΡΕΣ σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
ΌΛΟΙ πρέπει να πάνε σπίτια τους. (και ο προπονητής μαζί)
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΚΑΦΕΝΕΙΟ ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Το μόνο καλό, ότι δε θα έχουν την δικαιολογία ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν μεγάλα ματς.
Όλα τα άλλα στραβά
SM-G935F
Όλα τα άλλα στραβά
SM-G935F
Απότομο ξεφουσκωμα της ομάδας μετά το κύπελλο δυστυχώς.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
Βάσει και της σημερινής εμφάνισης, δεν δικαιούμασταν το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το συμπέρασμα από τα πλει οφ.
Πίεση μόνο εμείς,τους παιχτες μια χαρά χαλαρους τους βλέπω...Πόσο μ@λ@κες ήμασte...danirifle έγραψε:300 πίεση... θα πεθάνουμε σήμερα
https://www.youtube.com/watch?v=IuC9KG1nJ0E
Μπρίκιτς, Κίτσιου, Ουάρντα, δεν πρέπει να ξαναπατήσουν στην Τούμπα.
Για τον Ίβιτς, δεν ξέρω τι να πω... προφανώς έχει κάνει πολλά και σημαντικά λάθη, αλλά τόσους έχουμε αλλάξει... όλοι τους φταίνε????
Για τον Ίβιτς, δεν ξέρω τι να πω... προφανώς έχει κάνει πολλά και σημαντικά λάθη, αλλά τόσους έχουμε αλλάξει... όλοι τους φταίνε????
-
paokpantou
και μετα απο πολυωρη συσκεψη του ιβαν σαββιδη του γιωργου σαββιδη και των λοιπων....PaokPatraG4 έγραψε:Συσκεψη στο Μακ. Παλας σε 3,2,1.....
το αποτελεσμα ενα....συσκεψη σε δεκα μερες παλι!!!
Τραγικός Ιβιτς σήμερα, όπως και στην πλειονότητα των πλέι οφφ, τραγικοί και οι παίκτες οι οποίοι μείνανε στο κύπελο. Δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν να κατεβάζει ομάδα χωρίς αμυντικό χάφ σε τέτοιο ματς, ή τουλάχιστον έναν Χαρίση να τους τρέχει λίγο στο κέντρο. Στα κόρνερ ή γλυστράνε ή δεν πηδάνε, είναι πραγματικά απίστευτη η ομάδα στα στημένα.
Τέλος πάντων, τί είχαμε τί χάσαμε, μιά χαρά είναι το Γιουρόπα για να κάνουμε μία νορμάλ προετοιμασία φέτος χωρίς πολλή πίεση για να πετύχουμε το ακατόρθωτο στους ομίλους.
Τέλος πάντων, τί είχαμε τί χάσαμε, μιά χαρά είναι το Γιουρόπα για να κάνουμε μία νορμάλ προετοιμασία φέτος χωρίς πολλή πίεση για να πετύχουμε το ακατόρθωτο στους ομίλους.
- PAOK_Antarctica
Η φανέλα του ΠΑΟΚ συρθηκε παλι στο χώμα.
Ντροπή γαμω σας, ντροπή.
Ντροπή γαμω σας, ντροπή.