Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Ναι αλλά Εθνική παίζει με κλειστά μάτια...
Κάποια στιγμή μπορεί να κάνει κι ένα παιχνίδι και θα αρχίσουν πάλι για τον παικταρα...
SM-G935F
Κάποια στιγμή μπορεί να κάνει κι ένα παιχνίδι και θα αρχίσουν πάλι για τον παικταρα...
SM-G935F
πραγματικα πως γινεται να παιζει εθνικη ο μπακασετας κ οχι ο πελκας? το παιδι πραγματικα εκτος απο χοντρος ειναι κ αμπαλος....
Εγω γιατι δεν θυμαμαι πανω απο 1-2 να γουσταρουν τον μπακασετα,αλλα αν ειναι να την πουμε σε συνοπαδους μας οτι θελουμε λεμε.
- PAOK_Antarctica
Πραγματικά η υπερβολή της υπερβολής.
Ο Μπακασέτας είχε σημειώσει καλά νούμερα και ήταν μια καλή επένδυση στη λογική του "αγοράζεις Έλληνα παίκτη με προοπτικές φτηνά και βλέπουμε".
Δεν νομίζω να έλεγε κανείς ότι ο Μπακασέτας είναι Μέσι ή ότι πρέπει να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ.
ΑΝ λέμε ότι θέλουμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο κινείται σε νεαρό Έλληνα, τότε ο Μπακασέτας ήταν μια λογικότατη επιλογή.
Μην τα παραφουσκώνετε.
Ο Μπακασέτας είχε σημειώσει καλά νούμερα και ήταν μια καλή επένδυση στη λογική του "αγοράζεις Έλληνα παίκτη με προοπτικές φτηνά και βλέπουμε".
Δεν νομίζω να έλεγε κανείς ότι ο Μπακασέτας είναι Μέσι ή ότι πρέπει να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ.
ΑΝ λέμε ότι θέλουμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο κινείται σε νεαρό Έλληνα, τότε ο Μπακασέτας ήταν μια λογικότατη επιλογή.
Μην τα παραφουσκώνετε.
joshua έγραψε:Εγω γιατι δεν θυμαμαι πανω απο 1-2 να γουσταρουν τον μπακασετα,αλλα αν ειναι να την πουμε σε συνοπαδους μας οτι θελουμε λεμε.
Έτσι ακριβώς. Αηδία με το τσουβάλιασμα κ τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Παραθέστε ποστ με κλάμματα όπως γράφετε αλλιώς ας επιληφθούν της κατάστασης οι mods
Δηλαδή οπαδοί του ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο εδώ;
Πρωτοσέλιδο που έλεγε, παίρνει και κασέτα πακέτο δεν το θυμάστε;
Δεν θυμάστε άρθρα και τί έγραφαν μερικοί για αυτόν;
SM-G935F
SM-G935F
-
- john4serres
+1joshua έγραψε:Εγω γιατι δεν θυμαμαι πανω απο 1-2 να γουσταρουν τον μπακασετα,αλλα αν ειναι να την πουμε σε συνοπαδους μας οτι θελουμε λεμε.
Με την ίδια λογική είχαμε πάρει όμως κάποτε και τον Σάκη ενώ είχαμε τον Κλάους στην ίδια ηλικία και θέση...PAOK_Antarctica έγραψε:Πραγματικά η υπερβολή της υπερβολής.
Μην τα παραφουσκώνετε.

Κουλούρης, Πέλκας και Δημητριάδης θαρρώ ότι υπερκαλύπτουν τις θέσεις που παίζει ο κασέτας, σαν αναπληρωματικοί όλοι τους μάλιστα, οπότε ποιος ο λόγος να τον παίρναμε κι αυτόν???

Ας παίρναμε και τον Ορφανίδη της ξανθής τότε...

Με την παραδοχή φυσικά ότι δεν είμαστε και gay-ρος να γιομίσουμε τον τόπο δανεικούς καταστρέφοντας νέους...
Συμφωνώ για το "παραφούσκωμα", αρκεί να απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Καλό θα ήταν λοιπόν να λείπουν οι υπερβολές κι απ αυτούς που την λένε σε συνοπαδούς, αλλά κι απ αυτούς που υπεραγαπάνε-υπερπροστατεύουν κάποιους "πελάτες" και να μην γίνεται η τρίχα τριχιά ένθεν κακείθεν...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 02 Νοέμ 2016, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φίλε μου σοβαρά, γτ να λάβω υπόψιν πρωτοσέλιδα κ "άρθρα" ? Ακόμη τα δίνεις σημασία? (που είμαι σίγουρος πως δεν το κάνεις)pilotos έγραψε:Δηλαδή οπαδοί του ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο εδώ;
SM-G935F
αδερφέ, δημιουργούν κλίμα, αλλά όπως λες δεν δίνω σημασία.
μάλιστα στην υπόθεση κλεισίματος κασέτα, παίχτηκαν πάρα πολλά με τον κυρ νίκο. Αυτό και δεν μιλώ παραπάνω καταλαβάτε.-
μάλιστα στην υπόθεση κλεισίματος κασέτα, παίχτηκαν πάρα πολλά με τον κυρ νίκο. Αυτό και δεν μιλώ παραπάνω καταλαβάτε.-
Τουλαχιστον μπορει μεσα απ'αυτη τη διαδικασία να εκτιμησουν λγκ τον Πελκα, που ειναι "αόρατος, φοβικος, γατακι" και που ξες, να γινει κ κανα θαυμα, και σε καμια μετρια εμφανιση του, να επιστρατευτουν δικαιολογιες π απολαμβανουν αλλοι, οπως το ποσο ετρεξε, ποσο πιεσε, πως ηταν μεσα σε 1 φάση και ποσο ωραια παραλληλη εβγαλε..
Αλλα δυσκολα γτ δεν ονομαζεται Πελκοφ ουτε ο αλλος Μπακασαμπο (π αν λεγοταν ετσι κ ηταν σε μας, θα διαβαζαμε οτι ειναι 23 χρόνων, πρωτη φορα σε μεγαλη ομαδα, οτι πότε δεν επαιξε στη θεση του αλλα κυρίως εξτρεμ κ οτι δεχεται μεγαλη κριτικη)
Δεν πειραζει μωρε, perspectives...
Σωστος ο Ανταρκτικα
Υ.Γ. επουδενι δε συγκρινω τους παικτες, απλά καταδεικνυω τη διαφορα προσεγγισης..
Αλλα δυσκολα γτ δεν ονομαζεται Πελκοφ ουτε ο αλλος Μπακασαμπο (π αν λεγοταν ετσι κ ηταν σε μας, θα διαβαζαμε οτι ειναι 23 χρόνων, πρωτη φορα σε μεγαλη ομαδα, οτι πότε δεν επαιξε στη θεση του αλλα κυρίως εξτρεμ κ οτι δεχεται μεγαλη κριτικη)
Δεν πειραζει μωρε, perspectives...
Σωστος ο Ανταρκτικα
Υ.Γ. επουδενι δε συγκρινω τους παικτες, απλά καταδεικνυω τη διαφορα προσεγγισης..
Aν πρεπει να μιλησουμε και για τον μπακασετα,ουτε καμια παικτουρα ηταν ποτε,ουτε τον θεωρησε κανεις,ουτε και κανα λιμο επισης.Το βασικο του προβλημα στην αεκ ειναι οτι προσπαθουν να τον χωρεσουν στην ιδια εντεκαδα με μανταλο και αντιστοιχα παραδειγματα υπαρχουν και σε εμας.
Στα @ μας όμως ο μπακασετας, πραγματικα...
Υ.Γ.
Επειδη (για πολλοστη φορα το τελευταιο διάστημα) να θυμισω οτι μεταξυ μας μιλαμε εδω μεσα..
Εκτος και αν πιστευεις οτι αυτοι στους οποίους αναφερεσαι ειναι οι συνομιλητες σου, οποτε....
Υ.Γ.
Goran, που αναφερεσαι ακριβως?goran έγραψε:Καλό θα ήταν λοιπόν να λείπουν οι υπερβολές και απ'αυτούς που υπεραγαπάνε-υπερπροστατεύουν κάποιους "πελάτες"
Επειδη (για πολλοστη φορα το τελευταιο διάστημα) να θυμισω οτι μεταξυ μας μιλαμε εδω μεσα..
Εκτος και αν πιστευεις οτι αυτοι στους οποίους αναφερεσαι ειναι οι συνομιλητες σου, οποτε....
@Simba, συγκαλυμμένες διαμαρτυρίες κατά του Ίβιτς διαβάζω μεν, αλλά για την ουσία δεν μας λες τίποτα...
Ούτε κι ο @Αntarctica όμως που τον αποκαλείς σωστό, αλλά δεν αναφέρεις για ποιο κομμάτι του post του τον κρίνεις έτσι...Μήπως για την λογική του "παίρνουμε ό,τι καλύτερο σε Ελληνάκι φτηνά και βλέπουμε"?
Τότε γιατί να μην διαμαρτυρόμαστε που δεν πήραμε και τον Ορφανίδη, τον Σιώπη και 5-6 ακόμα Ελληνάκια που "φαίνονται" καλά σε καμιά δεκαριά ομαδίτσες και είναι και "τζάμπα"?
Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτηση: gay-ρος θα γίνουμε καταστρέφοντας καριέρες νέων παιδιών και γιομίζοντας δανεικούς τυχόν "υποκαταστήματα" μας ή μήπως κάνα κοινωφελές "ίδρυμα ταλέντων"?
Εdit: Μην απομονώνεις μέρος του post μου και φαίνομαι "μονόπλευρος" σε παρακαλώ πολύ...
Ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι, τα έχω γράψει ευθέως κάποιες φορές και με διαβάζεις κανονικότατα...
Σε όλους όσους χωρίς να έχουν κανένα ίχνος υπομονής αλλά και έχοντας μηδαμινή έως μηδενική προσφορά σαν οπαδοί, έχουν μονάχα απαιτήσεις από κάθε μέλος της ομάδας μας, επιζητώντας στο όνομα του "μεγαλείου του Π.Α.Ο.Κ." και στο να "μην τον μικραίνουμε εμείς οι λογικοί-υπομονετικοί με τις χαμηλές απαιτήσεις μας", νομίζουν ότι είναι εύκολο να γίνει ο Π.Α.Ο.Κ. Μπαρτσελόνα σε 2-3 ή 5 χρόνια, ειδικά μέσα σ αυτό το άρρωστο περιβάλλον με την επικρατούσα ΕΟ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο επί 20 και πλέον χρόνια τώρα!!!!
Μάλιστα ναι, ω του θαύματος, υπάρχουν κι εδώ μέσα τέτοιοι φυσικά και συνομιλώ μαζί τους, μιας και δεν βάζω κανέναν σε ignore mode όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα!!!!
Ελπίζω με τις ευθύτατες εξηγήσεις μου να έγινα πλέον κατανοητός για ακόμα μία φορά, όπως πάρα πολλές έχω προσπαθήσει στο παρελθόν, αλλά ίσως το ξεχνάτε ορισμένοι!!!!

Ούτε κι ο @Αntarctica όμως που τον αποκαλείς σωστό, αλλά δεν αναφέρεις για ποιο κομμάτι του post του τον κρίνεις έτσι...Μήπως για την λογική του "παίρνουμε ό,τι καλύτερο σε Ελληνάκι φτηνά και βλέπουμε"?

Τότε γιατί να μην διαμαρτυρόμαστε που δεν πήραμε και τον Ορφανίδη, τον Σιώπη και 5-6 ακόμα Ελληνάκια που "φαίνονται" καλά σε καμιά δεκαριά ομαδίτσες και είναι και "τζάμπα"?

Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτηση: gay-ρος θα γίνουμε καταστρέφοντας καριέρες νέων παιδιών και γιομίζοντας δανεικούς τυχόν "υποκαταστήματα" μας ή μήπως κάνα κοινωφελές "ίδρυμα ταλέντων"?
Εdit: Μην απομονώνεις μέρος του post μου και φαίνομαι "μονόπλευρος" σε παρακαλώ πολύ...
Ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι, τα έχω γράψει ευθέως κάποιες φορές και με διαβάζεις κανονικότατα...
Σε όλους όσους χωρίς να έχουν κανένα ίχνος υπομονής αλλά και έχοντας μηδαμινή έως μηδενική προσφορά σαν οπαδοί, έχουν μονάχα απαιτήσεις από κάθε μέλος της ομάδας μας, επιζητώντας στο όνομα του "μεγαλείου του Π.Α.Ο.Κ." και στο να "μην τον μικραίνουμε εμείς οι λογικοί-υπομονετικοί με τις χαμηλές απαιτήσεις μας", νομίζουν ότι είναι εύκολο να γίνει ο Π.Α.Ο.Κ. Μπαρτσελόνα σε 2-3 ή 5 χρόνια, ειδικά μέσα σ αυτό το άρρωστο περιβάλλον με την επικρατούσα ΕΟ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο επί 20 και πλέον χρόνια τώρα!!!!
Μάλιστα ναι, ω του θαύματος, υπάρχουν κι εδώ μέσα τέτοιοι φυσικά και συνομιλώ μαζί τους, μιας και δεν βάζω κανέναν σε ignore mode όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα!!!!
Ελπίζω με τις ευθύτατες εξηγήσεις μου να έγινα πλέον κατανοητός για ακόμα μία φορά, όπως πάρα πολλές έχω προσπαθήσει στο παρελθόν, αλλά ίσως το ξεχνάτε ορισμένοι!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 02 Νοέμ 2016, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.