Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Ale »

DimitrisS έγραψε:Στους στρατιωτες "προπονητες" που εχει καβατζα ο Γαριδακης παει pgetsos. Tυπου Μαντζιος, Ουζουνιδης, Αναστοπουλος, Ελευθεροπουλος και και και.

Που επιλεγουν να γινονται πιονια.
Που τους πληρώνει τα συμβόλαια στις θυγατρικές ο πρεζέμπ..... συγγνώμη, ο "επενδυτής".

Εμετός.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κρουση στον Παπαδοπουλο της γριας εκανε ηδη ο Νιονιος λενε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

obanebane έγραψε:Ναι αυτο ειναι το νοημα,να δικαιολογουμαι μια ζωη την ανυπαρξια μας.
Φετος το ροστερ μας ειναι φουλ ανταγωνιστικο αρα δεν ειμαστε ανυπαρκτοι,ας το πιστεψουμε λιγο και οι ιδιοι αλλα κυριως η ομαδα.
Πως θα γινει ρε παλικαρια; ο γαυρος αργοπεθαινει αυτη τη στιγμη και πρεπει ολοι να το δουμε και να σπρωξουμε την ομαδα με οτι δυναμη εχει ο καθενας μας.
Θελω να δω την ομαδα να παλευει μεχρι τελους σε ολες τις διοργανωσεις,να ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη,αν ειναι να χασω παλι ενα στημενο πρωταθλημα ας το χασω αλλα να παλεψω με ολες μου τις δυναμεις.
Σταματηστε να δινεται αλλοθι στους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ,αν συνεχιστει αυτο παλι με ηρωικες νικες θα τη βγαλουμε και θα μας ριχνουν τριαρες οι Πανθρακικοι.
αυτό.
Κάνε ομάδα και πάτησε τους. Με το περίμενε να... Δεν μαμησε κανείς.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

vs40

ελευθερος ειναι αυτος που τους τελευταιους 6 μηνες δεν εχει συμβολαιο και δεν παιζει πουθενα...

ο μπισεσβαρ π.χ που ειχε φουλ σεζον και αντι να αναεωσει με την ομαδα που επαιζε υπεγραψε με εμας νεο συμβολαιο απο που και ως που λογιζετε...ουσιαστικα.... σαν ελευθερος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πληρώσαμε την ομάδα του? Αν όχι ειναι free transfer. Έτσι την ονομάζει το τρανσφερμαρκετ. Φυσικά είναι καλές κινήσεις αυτές και έτσι πήραμε Τζαλμά και Μάτος που βγάζουν μάτια. Απλά λέω ότι πέρα από τη μεταγραφή Βαρέλα, δεν έχουμε πληρώσει κάποια ομάδα, όπως κάναμε πολλάκοις πέρυσι με Άρνεσεν. Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε φέτος το κάτι παραπάνω, μιας που το σύστημα καταρέει. Φέτος και τουχρόνου. Μετά θα περιμένουμε άλλα 15 χρόνια. Δε θεωρώ τυχαίο ότι ο Αφραγκούζος φέτος κάνει τεράστιο άνοιγμα. Κάνει "all in" γιατί ξέρει τι παίζει, όπως πάντα ηξερε τι παίζει στην παράγκα, και μας έχει για πλάκα παρασκηνιακά. Φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα αν δεν είμαστε ξεκάθαρα καλύτεροί τους. Στο φορ νομίζω ότι αργήσαμε. Αν γίνει κίνηση, θα πρέπει να είναι περίπτωση που να μην θέλει μεγάλη προσαρμογή (Καρέλης) ή να πάμε σε ένα ταλέντο στιλ Τανάσε που έγραψα αρκετές φορές στο παρελθόν. Νομίζω ότι έχουμε σκάουτερ, Τδ, προπονητή και staff, που μπορούν να βρουν μια αξιόλογη περίπτωση αν πέσει το χρήμα. Εγώ ενδεικτικά είπα και 2 ονόματα. Η ομάδα λαμβάνει και ένα σωρό προτάσεις που εμείς δε γνωρίζουμε. Άρα αν πέσει το χρήμα νομίζω ότι είναι εφικτή η ουσιαστική ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Συζητουσα με εναν και μου έλεγε που πας με τους ελεύθερους. Φράγκο δεν έδωσε ο Ιβάν. Όταν αγορασαμε τον Βαρέλα του λέω ντάξει χαρηκες που πληρωσαμε; Και μου λέει, ναι έδωσες 1,5 μυριο και πήρες μαυρο.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ακουτε τέτοια μπαζα, δηλητηριαζετε το μυαλο σας κ απτους σκατομυαλους π βγαινουν στα αρδιοφωνα, διαβαζετε και καναν σπυρετο,τσιριγωτη,αθενς και υστερα με ακραιες γενικευσεις κ υπερβολες βγαζετε το αχτι σας σε απλές κριτικες, γτ τις ταυτιζετε με τα παραπανω..

Κ δωστου οι υπερβολες του στυλ "βγαλατε αμπαλο τον μπισεσβαρ, ξεφτυλιζετε κλαους, ροκανιζετε τον ιβαν, ζηλευετε χαμουτζηδες" και αλλα πολλα τετοια αποπροσανατολιστικα-διχαστικα..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ale τώρα είδα την απάντησή σου. ΟΚ συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά δεν είναι μοιρολατρεία να θέλεις να αλλάξεις τη μοίρα σου και να πάρεις πρωτάθλημα - το αντίθετο νομίζω. Οι κινήσεις που γίνανε έως τώρα είναι εξαιρετικές και είναι λογικό κάποιες να μη βγούνε. Αυτή είναι η μπάλα. Αν χάσουμε φέτος το πρωτάθλημα από τον αφραγκούζο, οι συνεπειες θα είναι τεράστιες στη δημιουργία νέων οπαδών. Πρέπει να ζητάμε παικταράδες από τον πρόεδρο και όταν τελειώνουν οι μεταγραφές ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη στην ομάδα. Εικοινωνιακά καλά γράψανε τα παιδιά παραπάνω ότι ο αφραγκούζος παίζει παιχνίδια. Όντως η Μπρόντμπι είναι χειρότερη από περυσι. Κάνουν τα πάντα ο βάζελος και η αεκ ώστε να παρουσιάζουν το υλικό τους 100% καλύτερο από ότι είναι. πχ η αεκ βγάζει και καλά ότι απορρίπτουν 5εκ προτάσεις για τα λιμά τους. Αυτό το κάνουν για να κερδίσουν την εύνοια των διαιτητών λέγοντας ότι έχουν καλύτερη ομάδα και εμείς ότι τελικά δεν το αξίζαμε. Γνωστό τροπάριο. Μοιρολατρεία θα είναι να τα αποδεκτούμε όλα αυτά που όντως συμβαίνουν χωρίς να παλέψουμε για αλλαγές.

Για να ξαναγράψουμε ιστορία πρέπει να κάνουμε ΟΜΑΔΑΡΑ, ξεκάθαρα καλύτερη από τους κάτω, και να γεμίζουμε το γήπεδο χωρίς μουρμούρες. Νομίζω ότι η μουρμούρα μειώνεται ούτως οι άλλως όταν έχεις ΟΜΑΔΑΡΑ, αλλά πρέπει να εξαληθφεί. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να ακούει στο ράδιο άτομα που με το ζόρι έχουν ένα πτυχείο από ΙΕΚ Πετρουλάκη, ή χειρότερα να ακούν μια φαλακρή κουρ@δα που είναι φανατικός αριανός, και οπότε τι πιο λογικό να θέλει το κακό μας.

Edit: ++++ Σιμπα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

vs, τώρα δεν μπορώ να διαφωνήσω πουθενά. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το θέμα είναι οτι τα δύο ματς με τον Άγιαξ δεν είναι τα κατάλληλα για να κρίνουμε την ομάδα. Ποσο μάλλον όταν τους μίσους απ τις μεταγραφές δεν τους έχουμε δει καν. Όλο υπομονή ακούω αλλά υπομονή δε βλέπω.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

nothu έγραψε:Το θέμα είναι οτι τα δύο ματς με τον Άγιαξ δεν είναι τα κατάλληλα για να κρίνουμε την ομάδα. Ποσο μάλλον όταν τους μίσους απ τις μεταγραφές δεν τους έχουμε δει καν. Όλο υπομονή ακούω αλλά υπομονή δε βλέπω.
ποια υπομονή , εδω 1 ματσάκι έφτανε για να πέσουμε στη λούμπα ,
απλώς φέτος δεν ειχαμε κάν την υπομονή να περιμένουμε 2 μηνάκια ως συνήθως,
και διαβάζουμε αναδιατυπωμένες επαναλήψεις των επαναλήψεων,
απελπισία
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

obanebane έγραψε:Ναι αυτο ειναι το νοημα,να δικαιολογουμαι μια ζωη την ανυπαρξια μας.
Φετος το ροστερ μας ειναι φουλ ανταγωνιστικο αρα δεν ειμαστε ανυπαρκτοι,ας το πιστεψουμε λιγο και οι ιδιοι αλλα κυριως η ομαδα.
Πως θα γινει ρε παλικαρια; ο γαυρος αργοπεθαινει αυτη τη στιγμη και πρεπει ολοι να το δουμε και να σπρωξουμε την ομαδα με οτι δυναμη εχει ο καθενας μας.
Θελω να δω την ομαδα να παλευει μεχρι τελους σε ολες τις διοργανωσεις,να ειναι σοβαρη και πειθαρχημενη,αν ειναι να χασω παλι ενα στημενο πρωταθλημα ας το χασω αλλα να παλεψω με ολες μου τις δυναμεις.
Σταματηστε να δινεται αλλοθι στους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ,αν συνεχιστει αυτο παλι με ηρωικες νικες θα τη βγαλουμε και θα μας ριχνουν τριαρες οι Πανθρακικοι.

Δεν δικαιολογω τπτ Μπανε,ομως τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα.Ο γαυρος ξεκιναει με +60 αυτο ειναι γεγονος.
Γεγονος ειναι οτι οταν παιζει ο ΠΑΟΚ ακομα και με Κομποτη 50-50 δυσκολα θα σε παιξουν.
Θα σε δωσουν κι ενα μουφα πεναλτυ οταν υπαρχει διαφορα ασφαλειας να σε βγαλουν και ευνοημενο.
Το 2010 το παλεψαμε; Πιστευω οτι το παλεψαμε...ποιο ηταν το αποτελεσμα;
Ποια η διαφορα του να ερθεις δευτερος με 5β διαφορα,με15 ή με 25..καμια.
Θα νιωσει ο χοντρος την καυτη σου ανασα στο πατο του; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

vs40 έγραψε:Ale τώρα είδα την απάντησή σου. ΟΚ συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά δεν είναι μοιρολατρεία να θέλεις να αλλάξεις τη μοίρα σου και να πάρεις πρωτάθλημα - το αντίθετο νομίζω. Οι κινήσεις που γίνανε έως τώρα είναι εξαιρετικές και είναι λογικό κάποιες να μη βγούνε. Αυτή είναι η μπάλα. Αν χάσουμε φέτος το πρωτάθλημα από τον αφραγκούζο, οι συνεπειες θα είναι τεράστιες στη δημιουργία νέων οπαδών. Πρέπει να ζητάμε παικταράδες από τον πρόεδρο και όταν τελειώνουν οι μεταγραφές ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη στην ομάδα. Εικοινωνιακά καλά γράψανε τα παιδιά παραπάνω ότι ο αφραγκούζος παίζει παιχνίδια. Όντως η Μπρόντμπι είναι χειρότερη από περυσι. Κάνουν τα πάντα ο βάζελος και η αεκ ώστε να παρουσιάζουν το υλικό τους 100% καλύτερο από ότι είναι. πχ η αεκ βγάζει και καλά ότι απορρίπτουν 5εκ προτάσεις για τα λιμά τους. Αυτό το κάνουν για να κερδίσουν την εύνοια των διαιτητών λέγοντας ότι έχουν καλύτερη ομάδα και εμείς ότι τελικά δεν το αξίζαμε. Γνωστό τροπάριο. Μοιρολατρεία θα είναι να τα αποδεκτούμε όλα αυτά που όντως συμβαίνουν χωρίς να παλέψουμε για αλλαγές.

Για να ξαναγράψουμε ιστορία πρέπει να κάνουμε ΟΜΑΔΑΡΑ, ξεκάθαρα καλύτερη από τους κάτω, και να γεμίζουμε το γήπεδο χωρίς μουρμούρες. Νομίζω ότι η μουρμούρα μειώνεται ούτως οι άλλως όταν έχεις ΟΜΑΔΑΡΑ, αλλά πρέπει να εξαληθφεί. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να ακούει στο ράδιο άτομα που με το ζόρι έχουν ένα πτυχείο από ΙΕΚ Πετρουλάκη, ή χειρότερα να ακούν μια φαλακρή κουρ@δα που είναι φανατικός αριανός, και οπότε τι πιο λογικό να θέλει το κακό μας.

Edit: ++++ Σιμπα.
Μπραβο αδερφε, αυτα ακριβως εννοουσα κι εγω μ αυτα που εγραφα τοσο για μας οσο και για βαζελο.

Στηριξη και θετικη φωνη στο γηπεδο, και ολα τ αλλα θα ρθουν.
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

Εχει κανεις αποψη για τον πορτογαλο που αναλαμβανει τον gay?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από το 2014 έχει να προπονήσει ομάδα.

Προπονητής από το πανέρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”