PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

giapas

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από giapas »

Τι μαλακίες είναι αυτές μωρέ , ποιος βλέπει να κλαίγεται ; Δε μπορούμε να γράψουμε 2 πράγματα τη γνώμη μας και κλαιγόμαστε ; Δηλαδή έλεος κάπου με τις προτροπές και το ευαγγέλιο πίστης του καλού ΠΑΟΚτσή. Δηλαδή ειλικρινά ποιον βλέπεις να κλαίγεται ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@rainmaker, η συζητήση δεν είναι αν θα δώσω το τάλιρο (που το έχω ήδη δώσει, παρά το διαρκείας), αλλά το αν η ΠΑΕ θα κερδίσει από αυτό ή όχι. Και επειδή η εκτίμηση αρκετών είναι πως θα βγούμε χαμένοι, υπάρχει ανησυχία. Ανησυχία που στηρίζεται στο ρίσκο του να μην έχεις φιξ τηλεοπτικά έσοδα, σε μια χρονιά που η συμμετοχή έστω στο Europa κρέμεται σε μια κλωστή. Κι από εκεί που ζητάμε 3 παίκτες, μπορεί να αναγκαστούμε να δώσουμε και 3.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Την ώρα του αγώνα και για όσους αγώνες δείξει η ίδια η ομάδα, θα ψάχνω link!
Και κάθε ένα που βρίσκω, θα στέλνω καταγγελία αμέσως στην ΠΑΕ να το ρίξει ή να αρχίσει τα εξώδικα.
Να πάνε ακλαυτοι κάποιοι ακλαυτοι και όποιοι άλλοι βρεθούν.
Ελπίζω να το κάνουν κι άλλοι από εδώ και να μην είμαι ο μόνος...
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

giapas έγραψε:sourme με την ευρεία έννοια του brand name , το 1ο είναι ο γαύρος , το 2ο ο βάζελος , το 3ο η κούλα και το 4ο εμείς.
τι αλλο θα διαβασουμε :redcard: κουρασαν οι αντικειμενικοι...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω οτι δεν υπαρχει αλλο πετυχημενο μοντελο στο ποδοσφαιρο πλην της κεντρικης διαχειρισης τηλεοπτικων και εκει επρεπε να δοθει η μαχη.Τωρα αν ανακαλυψε ο ΠΑΟΚ το μελλον μεσω PPV στην Ελλαδα και δεν το εκαναν ομαδες,αγορες και χωρες που ειναι ετη φωτος μπροστα μας θα ειναι μαγκια μας.Ιδωμεν,λιγες μερες η εβδομαδες υπομονη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βγήκε είδηση ότι η παε θα συνεργαστεί με μια εταιρεία που τα εντοπίζει αυτά και τα κατεβαζει , mediastalker κάτι τέτοιο.

Μήπως ιδιοκτήτης της ένα παλικαρι ο stalker που γράφει που και που ; Εξυπηρέτηση μου μυρίζει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

BlackFriday έγραψε:Εγώ πάντως ενώ έχω διαρκείας και θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή έδωσα το 5ευρω στο paoktv.
Κακώς είναι ακριβό αφού :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε σεις, θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή. Σημασία μεγαλύτερη έχει το παντελώς ... κοιμώμενο κοινό του ποδοσφαιρικά φυτοζωόντος βάζελου και το υπερξενερωμένο της χούλιας εν σχέσει με του ΠΑΟΚ; Τη δεδομένη χρονική στιγμή; Πού τα έχετε δει γραμμένα αυτά; Αυτοί οι δυο με το ζόρι δε δικαιολογείται ΣΗΜΕΡΑ, επαναλαμβάνω, να έχουν διαφορά πάνω από 1 - 1,5 εκατομμύριο γιούροζ από το ρούλη. Όχι να μετερχόμαστε κι εμείς οι ίδιοι "επιχειρήματα" της φούτσας. Δηλαδή σε πόσο πιο απαξιωμένη κατάσταση θα πρέπει να φτάσει η βαζελοχούλια, ώστε μια επιχείρηση, που υποτίθεται προσβλέπει πρώτιστα στο κέρδος, να ... αρπάξει την ευκαιρία και να τους υποβάλλει μια πρόταση φυσιολογική, βάσει των περίφημων νόμων της αγοράς;; Κανείς δε λέει να μας γινόταν πρόταση 10 εκατομμυρίων. Θα ήταν υπέρογκο ένα τέτοιο ποσό, μάλιστα. Αλλά θα δικαιολογήσουμε την υποβολή πρότασης μικρότερης από αυτόν τον κωμικό βαζελο; Δε συζητάμε καν για σύγκριση με το χαρταετό. Σας παρακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 23 Αύγ 2019, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gika έγραψε:
Alastor έγραψε:σε καμια αλλη χωρα βεβαια ο νταμπλουχος δεν θα παιρνε το 4ο μεγαλυτερο ποσο των τηλεοπτικων βεβαια,οπως και σε καμια αλλη χωρα η αγορα των τηλεοπτικων δεν θα ηταν μονο ενα καναλι.
Δηλαδή όταν η Λέστερ πήρε την Premier League πήρε μεγαλύτερα τηλεοπτικά από Chelsea, Liverpool, Manchester κτλ? Ή όταν η Atletico πήρα την Primera? Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ένα πρωτάθλημα πήραμε. Βασικά 2. Δεν αλλάζουν οι συσχετίσεις έτσι άμεσα, όμως.
Μα τι λες ο εδώ κσι 4 χρόνια διαλυμένος βαζελος περνει ποιο πολλα από σένα όπως και η αεκ..... Δικαιούνται αυτοί περισσότερα πλάκα μας κάνεις..... Ποια Λέστερ σε δυναμική τι σχέση έχουμε εμείς με την Λέστερ για το δικό μας πρωτάθλημα μιλάμε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Εταιρεία εξωτερικού είναι νομίζω η mediastalker, αλλά προφανώς δε βρίσκει τα πάντα.
Νομίζω στο FAQ που έδωσε η ΠΑΕ περί του ppv έδωσε και email που να στέλνουμε links που θα βρίσκουμε.

Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο tv@paokfc.gr
Εγώ θα ψάχνω και ότι links βρίσκω απευθείας καταγγελία. Χλαπατσας mode on mothafuckaz!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΠΑΟ Ρουφ
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Αν είμαστε τέταρτοι σε δυναμική τοτε κι ο Σαββιδης να εχει το 4ο μπα τζετ και να μη ζητάμε μετεγγραφές...αλλα εμείς εκεί...Ιβαν χώσε κι εμείς θα θα θα θα θα...καλύτερα χασούρα και περήφανοι παρα εξαρτώμενοι..απο τον κάθε πολιτικό...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

giapas έγραψε:Τι μαλακίες είναι αυτές μωρέ , ποιος βλέπει να κλαίγεται ; Δε μπορούμε να γράψουμε 2 πράγματα τη γνώμη μας και κλαιγόμαστε ; Δηλαδή έλεος κάπου με τις προτροπές και το ευαγγέλιο πίστης του καλού ΠΑΟΚτσή. Δηλαδή ειλικρινά ποιον βλέπεις να κλαίγεται ;
παλι κλαιγεσαι; :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Που θα βρω το τάληρο ρε παπάρα ; Νομίζεις έχω καμια παραδιά να βγάζεις παράδες ; :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”