5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Όσο πας ανεβαίνεις...Ήταν οφθλμοφανές ότι έχεις την ποιότητα και σου έλειπε ο ρυθμός των συνεχόμενων παιχνιδιών...Συνέχισε έτσι κι ακόμα καλύτερα!!!! 

- pisakaipoupoula
- ΑποστόληςΑ
- aspromaura ioannina
Συμφωνω και εγω πως ηταν η καλυτερη εμφανιση του με τη φανελα μας. Ωστοσο με ανησυχησε το εξης :οτι 3 4 φορες εδιωξε την μπαλα πλαγιο αουτ παροτι δεν πιεζοταν ιδιαιτερα(να φυγει η μπαλα απ τα ποδια με απλα λογια) και οτι απεφυγε τα κατεβασματα της μπαλας. Νομιζω αμφοτερα ειναι στοιχεια που υποδεικνυουν υπαρξη φοβου που του εχει δημιουργηθει εξαιτιας των λαθων στα οποια υπεπεσε σε προηγουμενα παιχνιδια. Αν ισχυει αυτο θα ειναι προβλημα διοτι ενα απο τα μεγαλα ατου του παιχτη ειναι το κατεβασμα της μπαλας και οι ψυχραιμες αποφασεις.
-
Το πρόβλημα του ήταν οτι ο αγωνιστικός χώρος ήταν για τον πουτσο ,αφου ειχαν βρέξει το γηπεδο παρα πολυ ,απο οτι φανηκε ειχαν αποτελεσμα οι βαζελοιaspromaura ioannina έγραψε:Συμφωνω και εγω πως ηταν η καλυτερη εμφανιση του με τη φανελα μας. Ωστοσο με ανησυχησε το εξης :οτι 3 4 φορες εδιωξε την μπαλα πλαγιο αουτ παροτι δεν πιεζοταν ιδιαιτερα(να φυγει η μπαλα απ τα ποδια με απλα λογια) και οτι απεφυγε τα κατεβασματα της μπαλας. Νομιζω αμφοτερα ειναι στοιχεια που υποδεικνυουν υπαρξη φοβου που του εχει δημιουργηθει εξαιτιας των λαθων στα οποια υπεπεσε σε προηγουμενα παιχνιδια. Αν ισχυει αυτο θα ειναι προβλημα διοτι ενα απο τα μεγαλα ατου του παιχτη ειναι το κατεβασμα της μπαλας και οι ψυχραιμες αποφασεις.
- ΑποστόληςΑ
Ολοκληρωμένο στόπερ μου φάνηκε, για πρώτη φορά φέτος.MANIAKOS έγραψε:Στο πρωτο επαιζε κ με ανάποδο πόδι παντως που δεν το χει
Το έχω γράψει κ άλλη φορά: Και στην Στεάουα έκανε ένα εξάμηνο να προσαρμοστεί.
Αλλά πού να την βρούμε εμείς την υπομονή;Όλοι άμεσα άχρηστοι και στον κάλαθο των αχρήστων.
Αλλά πού να την βρούμε εμείς την υπομονή;Όλοι άμεσα άχρηστοι και στον κάλαθο των αχρήστων.
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos VarelaΘχα
Ειχα αρχίσει να ανησυχώ αλλα μαλλον σταθεροποιείται σε υψηλά στάνταρ
Πείθεις περισσότερο. Ανεβαίνει και η ψυχολογία σου με τέτοιες εμφανίσεις.
Νομίζω πως θα γίνεις ακόμη καλύτερος όταν προσαρμοστείς πλήρως.
Νομίζω πως θα γίνεις ακόμη καλύτερος όταν προσαρμοστείς πλήρως.
- thanos-xanthi
κινγκ κονγκ
εκανε κανα δυο ωραια ανεβασματα, κραταει καλα και τη μπαλα
εκανε κανα δυο ωραια ανεβασματα, κραταει καλα και τη μπαλα
- back in black
Αρχικά φάνηκε επηρεασμένος μετά τη μεγάλη του χαμένη ευκαιρεία . Στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε και ανέβασε αισθητά την απόδοσή του. Φαίνεται να δένει με Κρέσπο.
- Panos Fanfaras