Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)
Εγω παλι ειμαι πολυ ψυχραιμος.... χαλαρος... απλα μου ρχεται να βγω στο μπαλκονι κ να δωσω μια γκαζιά μεσημεριατικα... καταραμενα γκαφρά που μας εχετε βιδωμενους εδω
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@ΝΑ
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@ΝΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος farmak76 την Τρί 26 Ιούλ 2016, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
βλεπω να το καρφωνει το γκολ ο κουλουρης
βασικα πολλα γκολ βλεπω να τους βαζουμε θα τους γλεντησουμε
με ανησυχει βεβαια καπως το πρωτο ημιχρονο με μαρσειγ που ειχε ο αγιαξ,πιεζε ψηλα,ηταν πολυ αθλητικος και εκανε πολλες φασεις
ελπιζω ο ιβιτς να μην κατεβει κλειστα να παιξει!ροντεο πρεπει σημερα το ματς να το κανουμε γι ανα σκοραρουμε
στην τουμπα να παιξει κλειστα μαλιστα
βασικα πολλα γκολ βλεπω να τους βαζουμε θα τους γλεντησουμε
με ανησυχει βεβαια καπως το πρωτο ημιχρονο με μαρσειγ που ειχε ο αγιαξ,πιεζε ψηλα,ηταν πολυ αθλητικος και εκανε πολλες φασεις
ελπιζω ο ιβιτς να μην κατεβει κλειστα να παιξει!ροντεο πρεπει σημερα το ματς να το κανουμε γι ανα σκοραρουμε
στην τουμπα να παιξει κλειστα μαλιστα
Παιδια ειπε στην ΕΡΤ ότι θα το εχει η ΕΡΤ ΣΠΟΡΤΣ το βραδυ το ματς.Δεν ξερω αν το καταλαβα καλα.Καπιος αν θελει ας το κοιταξει.
καλησπερα αδερφια!
σημερα νομιζω ευκολα ή δυσκολα θα παρουμε σκορ προκρισης!
εγω βεβαια οπως παντα ειμαι ανετος και ηρεμος...μεχρι να σφυριξει το κορακι!
Μετα ταχυπαλμια, το ποδι σαν κομπρεσερ και ο Θεος βοηθος!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σημερα νομιζω ευκολα ή δυσκολα θα παρουμε σκορ προκρισης!
εγω βεβαια οπως παντα ειμαι ανετος και ηρεμος...μεχρι να σφυριξει το κορακι!
Μετα ταχυπαλμια, το ποδι σαν κομπρεσερ και ο Θεος βοηθος!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και μεγάλα διπλα κάναμε και μεγαλες ισοπαλίες φέραμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.ilovegame27 έγραψε:Ettien έγραψε:Δυσκολο παιχνίδι και εχουμε τις απουσίες μας.
Αν το κρινουμε με καθαρα αγωνιστικά κριτήρια δεν είμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για να πω την αλήθεια.
Αλλά σε κάτι τετοια ματσακια ο ΠΑΟΚ είναι πάντα είναι απρόβλεπτη ομάδα και συχνά καταφέρνει τις υπερβάσεις.
Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να κλειστουμε εντελως πίσω. Να παιξουμε μεν συγκεντρώμενα αλλά όχι παθητικά.
Και με την Δυναμό Ζάγκρεμπ αουτσάιντερ είμασταν αλλά το διπλό το πήραμε!
Και αυτό γιατί η ομάδα βγάζει χαρακτηρα σε τετοια παιχνίδια. Το έχει στο dna της και σε αυτό βασίζονται οι ελπίδες για κάτι καλό.
- Kostas_Peraia4
Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ΕΡΤ Σπορτς.Μηπως δεν καταλαβες καλα?nasos66 έγραψε:Παιδια ειπε στην ΕΡΤ ότι θα το εχει η ΕΡΤ ΣΠΟΡΤΣ το βραδυ το ματς.Δεν ξερω αν το καταλαβα καλα.Καπιος αν θελει ας το κοιταξει.
- Παλαιολόγος
αυτο παντως μελλει να φανει,γιατι εχουμε πολλους ξενους πια,δεν ξερεις πως θα αντιδρασουνEttien έγραψε:και μεγάλα διπλα κάναμε και μεγαλες ισοπαλίες φέραμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.ilovegame27 έγραψε:Και με την Δυναμό Ζάγκρεμπ αουτσάιντερ είμασταν αλλά το διπλό το πήραμε!Ettien έγραψε:Δυσκολο παιχνίδι και εχουμε τις απουσίες μας.
Αν το κρινουμε με καθαρα αγωνιστικά κριτήρια δεν είμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για να πω την αλήθεια.
Αλλά σε κάτι τετοια ματσακια ο ΠΑΟΚ είναι πάντα είναι απρόβλεπτη ομάδα και συχνά καταφέρνει τις υπερβάσεις.
Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να κλειστουμε εντελως πίσω. Να παιξουμε μεν συγκεντρώμενα αλλά όχι παθητικά.
Και αυτό γιατί η ομάδα βγάζει χαρακτηρα σε τετοια παιχνίδια. Το έχει στο dna της και σε αυτό βασίζονται οι ελπίδες για κάτι καλό.
ενας ακομα λογος για τον οποιο εχει το σημερινο ενδιαφερον
- Kostas_Peraia4
26ilovegame27 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Συνηθως πριν απο τετοια ματς οι παλμοι μου και το αγχος βαρουσαν κοκκινο.Δεν ξερω αν φταει που μεγαλωσα,αλλα σημερα ειμαι πολυ ηρεμος και συγκρατημενα αισιοδοξος.
Πόσο είσαι και μεγάλωσες?
Βασικα ισχυει αυτο που λετε.Μολις κατσω στην καφετερια καμια ωρα πριν το αγωνα θα αρχισουν οι ταχυπαλμιες και οι νευρικες κινησεις.
- theodorsalonika
μαγκες εγω το ματς θα το δω σε μια καβα ποτων...το φιλαρακι μου εχει τηλεοραση και οτε,οποτε αναμενετε να γινουμε τυφλα..οτι πινετε μεσα στην καβα θα το πιουμε....λεω στην αρχη να ξεκινησω με κανα τζινακι,μετα βοτκα και καμια 10αρια καιζερ για σβησιμο.....ευελπιστω να προλαβω στα δυο 45λεπτα να τα πιω ολα αυτα!!!
εκανα αποτοξινωση μια βδομαδα ..μονο νερο επινα...οποτε θα γινει μεγαλη μαχη εντος του αγωνιστικου χωρου και εκτος ταυτοχρονα!!!!

εκανα αποτοξινωση μια βδομαδα ..μονο νερο επινα...οποτε θα γινει μεγαλη μαχη εντος του αγωνιστικου χωρου και εκτος ταυτοχρονα!!!!
- Kostas_Peraia4
Εμενα μου τελειωσαν οι μπυρες στο σπιτι και βαριεμαι να παω να παρω
Αν και πρεπει να γινει οπωσδηποτε ''προθερμανση''.Εχω ενα ουισκι,αλλα δεν κατεβαινει το ατιμο καλοκαιριατικα
Αν και πρεπει να γινει οπωσδηποτε ''προθερμανση''.Εχω ενα ουισκι,αλλα δεν κατεβαινει το ατιμο καλοκαιριατικα
giapas έγραψε:Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς.
Μαζί τους κι ο π@ύστης, ο Ολλανδό-γαυρος!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Βρε τι να λέμε τώρα βρε???
-
-
-
-
-
-
-
Πάει δεν πάει...ο Π.Α.Ο.Κ. τους γ@μάει...και τους τρεις!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 26 Ιούλ 2016, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.