Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από makispaspartou »

CCCP έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Για μένα διώχνεις τους αργούς..δηλαδή Τζιώλη,Κόστα,Μαλεζά,Μπερμπάτοφ,τους ευχαριστείς για την προσφορά τους,επίσης πουλάς και Γλύκο και παίρνεις τρία σέντερ μπακ,έναν ψηλό και δύο γρήγορους και κρατάς για κορμό
τους υπόλοπους...
Δηλαδή...
Όλσεν-Μεταγραφή
Σκόνδρα-Βίτορ
Μεταγραφή-Μεταγραφή
Τζαβέλλα-Μεταγραφή
Κων/νίδη-Κίτσιου
Ροντρίγκεζ-Λέοβατς
Αντόνις-Χαρίσης
Τσίμιροτ-Κάτσε
Γκολάσα-Σάμπο
Μακ-Πέλκας-Μυστακίδης
Κλάους-Μεταγραφή
+ τον καλύτερο παίκτη του ρόστερ που αν μπορείς πάρτον από τον Χειμώνα...το δεκάρι ή δεύτερο επιθετικό ή όπως αλλιώς θέλετε....
Σε καμια περιπτωση δεν κρατας Σκονδρα...
Μια χαρά είναι για rotation στους 3 πίσω..Εκτός κι αν έρθει πρόταση.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Άλλος ένας παίκτης που απαξιώσαμε εντελώς... Αν ο σκόνδρας είχε πάρει μεταγραφή στον γαύρο αντι για εμας, αυτη τη στιγμη θα ηταν βασικο μπακ της εθνικης με αξια καμια 5Μ. Αλλά εδω δεν του εδωσε κανεις λιγη προσοχη, τον βαλαμε να παιξει σε καμια 4-5 διαφορετικες θεσεις και με αποκορυφωμα το κραξιμο απο την κερκιδα. Ο ιδιος παικτης που περσι τετοιο καιρο ειχε τη φανελα βασικου σπιτι του. Και φυσικα αν στη μεταγραφικη περιοδο ερθει καμια προταση γιαυτον με 200 χιλιαρικα θα πανηγυριζουμε κιολας!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Συγνωμη αλλα καμια διαθεση δεν εχω να απαξιωσω ετσι απλα κανενα. Ο Σκονδρας εχει δειξει οτι δεν κανει για ψηλο επιπεδο και το δειχνει ολη τη χρονια φετος. Ειναι ο κλασσικος καλος παικτης για μεσαια/μικρη ομαδα.

"Αν ο σκόνδρας είχε πάρει μεταγραφή στον γαύρο αντι για εμας, αυτη τη στιγμη θα ηταν βασικο μπακ της εθνικης με αξια καμια 5Μ."

Και αν η γιαγια μου ειχε @ρχιδι@ θα ηταν... πατινι. Ουδεποτε εδειξε ο Σκονδρας τετοιο potential, απο το μυαλο σου το βγαζεις. Μια χαρα πειρε τις ευκαιριες του και εχουμε δει τι μπορει να κανει. Δεν εχω καμια αντιπαθεια προς το προσωπο του. Απλα οτι ειχα να δω το εχω δει και τον εχω κρινει πια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακ και Κάτσε μετά το Γιούρο. Σε καμιά περίπτωση τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Καλώς σας βρήκα και πάλι... λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων είχα χαθεί από το forum. Και όταν μπόρεσα να ξαναγράψω ήταν η περίοδος που κάναμε κοιλιά και γινόταν της γκρίνιας το κάγκελο :mrgreen: ...είπα ας το αφήσω και ξαναεπιστρέφω μόλις φύγει λίγο η αντάρα... 8-)
Επανέρχομαι λοιπόν με την γνώμη μου πάνω στα μεταγραφικά.
Από τώρα... -κεντρικό- DC και AMC... βασικούς.
Το καλοκαίρι... DC (μπορεί και 2), SS...
Αποδεσμεύσεις ή/και πωλήσεις-δανεισμοί... Γλύκος, Τζιόλης, Costa, Kace, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας.
Θεωρώ ότι ο Berba θα μας αφήσει (αφού πρώτα κάνει την δουλεία του βγάζοντας μας 2ους και σηκώνοντας το κύπελλο :opaokara: ).
Επίσης μην εκπλαγούμε αν δούμε καμιά πώληση Κλάους... αν αποφασιστεί να πάμε σε πιο ευέλικτα σχήματα με false-9 και χωρίς καθαρούς "περιοχάτους" φορ.
Ή/Και Mak μετά το Euro.

Το καλοκαίρι βλέπω το εξής...
Στο τέρμα ο Olsen θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.
Στην άμυνα ένας τύπου-Granqvist και ένας τύπου-Contreras (ο ένας τουλάχιστον πρέπει να έρθει τον χειμώνα) θα πλαισιώσουν -μάλλον- τον Vitor.
Στον άξονα... ένας τύπου-Vasquez... το κεφάλι πάνω, η μπάλα μπροστά (επιτέλους) και... πάρτι :mrgreen: ... Cimirot, Sabo, Antonis, Πέλκας, Golasa, Μύστα... διαλέξτε 3αδα.
Μπακ-χαφ... Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Garry, Leovac...
Εξτρέμ -και false-9- Jairo, Mak (ή τύπου-Cambell)... βάλτε και Garry, Μύστα.
Και για μπροστά μαζί με Κλάους (αν μείνει)... ο Sporar (προσωπικό "θέλω" :mrgreen: ). Αλλιώς μεταγραφή φορ με cojones αλλά στο στυλ Neymar, Suarez, Ronaldo κτλ. και όχι Ibra, Berba κτλ... αν με νοάτε... :mrgreen:
john4serres έγραψε:Μακ και Κάτσε μετά το Γιούρο. Σε καμιά περίπτωση τον Γενάρη.
Συμφωνώ απόλυτα...
makispaspartou

CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα καμια διαθεση δεν εχω να απαξιωσω ετσι απλα κανενα. Ο Σκονδρας εχει δειξει οτι δεν κανει για ψηλο επιπεδο και το δειχνει ολη τη χρονια φετος. Ειναι ο κλασσικος καλος παικτης για μεσαια/μικρη ομαδα.

"Αν ο σκόνδρας είχε πάρει μεταγραφή στον γαύρο αντι για εμας, αυτη τη στιγμη θα ηταν βασικο μπακ της εθνικης με αξια καμια 5Μ."

Και αν η γιαγια μου ειχε @ρχιδι@ θα ηταν... πατινι. Ουδεποτε εδειξε ο Σκονδρας τετοιο potential, απο το μυαλο σου το βγαζεις. Μια χαρα πειρε τις ευκαιριες του και εχουμε δει τι μπορει να κανει. Δεν εχω καμια αντιπαθεια προς το προσωπο του. Απλα οτι ειχα να δω το εχω δει και τον εχω κρινει πια.
Για να τα λέμε όλα ο ποδοσφαιριστής Σκόνδρας του Ατρομήτου που είχε το potential να εξελιχθεί στο βασικό δεξί μπακ της Εθνικής και να πάρει υπεραξία,δεν εμφανίστηκε ποτέ σε εμάς παρα μόνο στο πρώτο μισό του περσινού δεύτερου γύρου.Γι αυτό όμως φταίει και ο ίδιος όχι μόνο ο ΠΑΟΚ.Αν έπαιζε στον γαύρο θα έπαιρνε υπεραξία μόνο και μόνο από το champions league.
Αν είναι να μου φέρεις έναν Mayke fullback και έναν Caceres δεξί στόπερ,τότε ναι πούλα και Σκόνδρα και Κίτσιου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όλα αυτά που γράφετε σε συνδυασμό με παραμονή Τούντορ πάντα ε? Γιατί αν φύγει, bye-bye 3-5-2. Και μετά ξανά-μανά αγοραπωλησίες.
makispaspartou

[quote="PAOK_NORTH_ARMY"]Όλα αυτά που γράφετε σε συνδυασμό με παραμονή Τούντορ πάντα ε? Γιατί αν φύγει, bye-bye 3-5-2. Και μετά ξανά-μανά αγοραπωλησίες.

Ε φυσικά..Είπαμε τριετές πλάνο...Να χτίσουμε πάνω σε σταθερές..Όχι να γκρεμίσουμε..
Άσε που πέρα από το 4-3-3 δε βρίσκω άλλο σύστημα να υποστηρίξει το υπάρχον ρόστερ..Βέβαια εκεί θέλεις ο σέντερ φορ να είναι παικτάρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Παρ 04 Δεκ 2015, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και να φυγει δεν θεωρω το ροστερ μας τοσο αλλοπροσαλο ωστε καποιος αλλος να μην μπορει να το προσαρμοσει στις αναγκες του. ίσως μόνο ενα αριστερό μπακ ώς..μπακ-απ να χρειάζεται για να παίξεις και 433 και 4231 και 442 ακόμα ακόμα...

αλλά:
makispaspartou έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Όλα αυτά που γράφετε σε συνδυασμό με παραμονή Τούντορ πάντα ε? Γιατί αν φύγει, bye-bye 3-5-2. Και μετά ξανά-μανά αγοραπωλησίες.
Ε φυσικά..Είπαμε τριετές πλάνο...Να χτίσουμε πάνω σε σταθερές..Όχι να γκρεμίσουμε..
;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα έχει ένα σωρό χαφ. Αν είναι να δώσουμε λεφτά για παίκτη (πέραν του στόπερ) προτιμώ, τώρα τον χειμώνα, να τα δώσουμε για να πάρουμε ένα εξτρέμ. παρά ένα ακόμη χαφ που θα το βαφτίσουμε 10ρι. Προτιμώ εξτρέμ τύπου Μακ και Rodrigues γιατί αυτοί είναι που ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες και εκμεταλλεύονται τον Αθανασιάδη. Όσον αφορά τις μπαλιές, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα μια χαρά μακρινές μπαλιές έχουν και ο Τζιόλης, και ο Golasa και ο Cimirot, αλλά και ο Antonis. Εξτρέμ που να κάνουν κίνηση δεν έχουμε και η ομάδα δείχνει υπερβολικά στατική και αργή.
Μην μου πει κανείς ότι φτάνουν οι Rod, Mak Jairo γιατί κάποιοι θα τραυματιστούν (έχουμε τραγική εμπειρία από τραυματισμούς), κάποιοι θα κουραστούν και κάποιοι θα έχουν κάρτες. Οι δύο θέσεις απαιτούν 4 παίκτες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ αλλά σίγουρα προέχουν οι C.B....Δύο οπωσδήποτε, ο ένας απαραίτητα τον Γενάρη (μακάρι δηλαδή και οι δύο) αλλά να είναι "εγγύηση"...Για 10άρι ούτε εγώ "πονάω" πολύ...Διορθώνεται σε τεράστιο βαθμό η κατάσταση αν βγαίνουν αυτά που είδαμε εχθές από Τσίμιροτ και Άντονις...

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

makispaspartou έγραψε:
CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα καμια διαθεση δεν εχω να απαξιωσω ετσι απλα κανενα. Ο Σκονδρας εχει δειξει οτι δεν κανει για ψηλο επιπεδο και το δειχνει ολη τη χρονια φετος. Ειναι ο κλασσικος καλος παικτης για μεσαια/μικρη ομαδα.

Για να τα λέμε όλα ο ποδοσφαιριστής Σκόνδρας του Ατρομήτου που είχε το potential να εξελιχθεί στο βασικό δεξί μπακ της Εθνικής και να πάρει υπεραξία,δεν εμφανίστηκε ποτέ σε εμάς παρα μόνο στο πρώτο μισό του περσινού δεύτερου γύρου.Γι αυτό όμως φταίει και ο ίδιος όχι μόνο ο ΠΑΟΚ.Αν έπαιζε στον γαύρο θα έπαιρνε υπεραξία μόνο και μόνο από το champions league.
Αν είναι να μου φέρεις έναν Mayke fullback και έναν Caceres δεξί στόπερ,τότε ναι πούλα και Σκόνδρα και Κίτσιου.
Αυτο που λεω ειναι οτι δεν εμφανιστικε ποτε σε εμας ακριβως επιδη ειναι παικτης για ατρομητους. Μπορει να γυρισει εκει και να φενεται παλι παικταρας. Και ξερεις γιατι? Το εχω ξαναγραψει παλια, ειναι γιατι αυτες οι ομαδες δεν παιζουν συγχρονο ποδοσφαιρο. Ο Σκονδρας ειναι κλασσικο δεξι μπακ δεκαετιας 80-90. Πανω κατω πανω στη γραμμη μονο τρεξιμο χωρις πολυ μπαλα και αυτο ειναι.

Επισης το οτι και καλα θα επαιζε στον γαυρο ειναι υποθεση. Ποσοι και ποσοι παικτες πηγαν στον γαυρο και δεν επαιξαν ποτε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οσο και να μας τα εχουν ζαλισει οτι η ομαδα εχει σεντερ μπακ και αυτο που πρωτιστως χρειαζεται ειναι αυτο το δεκαρι που το ψαχνουμε απο εποχες καμπς, ε καθε αγωνιστικη ξεφτυλιζονται.

Φυσικα και χρειαζεται και καποιος που να μπορει να πασαρει και να σκοραρει αλλα... Τα δυο σεντερ μπακ (για να μην πω 3) ειναι εκ των ων ουκ ανευ. ΔΕΝ εχουμε σεντερ μπακ αναλογα της ποιοτητας της ομαδας.

Προσωπικα γελαω με αποψεις που θελουν τον Σκονδρα στο ροτεισον οταν ο ιδιος ο παιχτης δεν πιστευει στον εαυτο του. Το προβλημα του περα απο το οτι ειναι αργος και πολυ μετριος τεχνικα ειναι το χαμηλοτατο ποδοσφαιρικο iq του. Και δεν ειναι οτι τον ειδα 3 μηνες. Τον εχω δει 3 χρονια. ΔΕΝ κανει.

Ο Τζαβελλας, οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να εκανε (και οντως εκανε) ΔΕΝ κανει. Ειναι παιχτης αργος που δινει ΠΑΜΠΟΛΛΑ φαουλ λογω του αργου και ατσουμπαλου κορμιου του. Τεχνικα καλυτερος του Σκονδρα αλλα ειναι και αυτος γκελαδορος. Αφηστε δε που εχει σε υπερμετρη εκτιμηση το αριστερο του με αποτελεσμα σε καθε ματς να βλεπουμε τουλαχιστον 4 καντηλες στο πουθενα. ΟΧΙ απο μενα.

Τα ιδια ακριβως και για τον Κοστα. Η λεξη γκελαδορος βρισκει το νοημα της στο προσωπο του. ΠΑΜΠΟΛΛΑ φαουλ λογω του αργου κορμιου του. Καμια ηγετικη φυσιογνωμια στην αμυνα αν και θεωρητικα αυτο ηταν που θα προσεδιδε.

Οποτε τι μενει? Ενας Βιτορ για τον οποιο εχω παρατηρησει χρονια τωρα πως για καθε ενα εκπληκτικο του ματς ακολουθαει ενα μετριο και ενα τραγικο και ενας σταθερος στο ΜΟ του 6,5 Μαλεζας. Ας μεινουν και οι δυο δεν με πειραζει αλλα μονο για το ροτεισον. Δεν μπορω να διανοηθω πως Τουντορ και Αρνεσεν θα σχεδιασουν την ομαδα του 2016-2017 (γιατι να ειστε σιγουροι, αυτοι θα την σχεδιασουν) με καποιον απο αυτους τους δυο βασικους. Απλα δεν μπορω να το διανοηθω, ειδικα μετα απο μια χρονια καθημερινης τριβης με αυτους τους παιχτες.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ο Σκονδρας ειναι παικτης που αν τον στηριξεις ως πρωτη επιλογη θα προσφερει,αν τον εχεις δευτεροτριτο οποτε τον χρειαστεις η αποδοση του θα κυμαινεται κατω απ τη βαση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ο Σκονδρας ειναι παικτης που αν τον στηριξεις ως πρωτη επιλογη ΔΕΝ θα προσφερει,αν τον εχεις δευτεροτριτο οποτε τον χρειαστεις η αποδοση του θα κυμαινεται κατω απ τη βαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 04 Δεκ 2015, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΔΕΝ χρειάζεται παράθεση για το αμέσως προηγούμενο ποστ. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”