4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Πολύ καλός σήμερα, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια
Ίσως δε σου ταιριάζει η θέση του φουλ-μπακ
Ίσως δε σου ταιριάζει η θέση του φουλ-μπακ
Τί έγινε φίλε; Πατάς περιοχή; Παίζεις το ένα-δύο; Βγάζεις και σέντρες πάρε βάλε;
Μπας και ξέρεις μπάλα τελικά;
Γιατί εμείς δεν ξέρουμε, αυτό είναι σίγουρο.
Όταν έχει παίχτη να συνεργαστέι και έρχεται από πίσω μια χαρά κάνει τις προωθήσεις του.
Όταν είναι μόνος εννοείται δεν μπορεί να τριπλάρει σαν εξτρέμ.
Εδώ δυσκολεύονταν να παίξει ο Λινο εξτρέμ τι να λεμε..
Τον αδικούσε ο προπονητής του με την θέση που τον έβαζε μια χαρά παίχτης είναι ΚΑΙ αυτός
Όταν είναι μόνος εννοείται δεν μπορεί να τριπλάρει σαν εξτρέμ.
Εδώ δυσκολεύονταν να παίξει ο Λινο εξτρέμ τι να λεμε..
Τον αδικούσε ο προπονητής του με την θέση που τον έβαζε μια χαρά παίχτης είναι ΚΑΙ αυτός
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Οχι μωρε ακομα ενα παλτο που μας φορτωσε ο Φρανκ.Που στε ρε "αδεκαστοι κριτες" να πειτε τι ειδαν τα ματακια σας?Τι παλτα κουβαλησε ο Φρανκ.Μεχρι το Σαββατο ξεσαλώνατε,σημερα τη γυρισατε τη παραμυθα αλλα ακομα και τωρα σας ειναι δυσκολο να πειτε καλη κουβεντα για τον Αρνεσεν.Αυτον που σταυρωνατε μεχρι τες.stephanos έγραψε:Τί έγινε φίλε; Πατάς περιοχή; Παίζεις το ένα-δύο; Βγάζεις και σέντρες πάρε βάλε;
- desperando
- Επικοινωνία:
ειπαμε ο παικτης εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που χρειαζονται για να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ σαν αριστερο μπακ
μολις η ομαδα επαιξε με τετραδα πισω αλλα και εξτρεμ μπροστα του (και οχι ρομβους και παραληλλογραμμα) που τον δινει χωρο για οβερλαπ εδειξε τι μπορει να κανει.
παντως ειναι πολυ καλος αθλητης και γρηγορος
μολις η ομαδα επαιξε με τετραδα πισω αλλα και εξτρεμ μπροστα του (και οχι ρομβους και παραληλλογραμμα) που τον δινει χωρο για οβερλαπ εδειξε τι μπορει να κανει.
Εσένα δεν σε φοβάμαι καθόλου...Το είπα ότι όσο καλύτερα πατάς, τόσα περισσότερα θα δείχνεις...Σκέτο τανκ θα μας βγεις και θα θυμηθούμε μαζί σου Γιώτη Εγκωμίτη σε αριστεροπόδαρο...Συνέχισε έτσι παλίκαρε μου... 

- ΑποστόληςΑ
Τώρα τελευταία συμφωνούμε πολύ. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ εγώ ή εσύ...desperando έγραψε:ειπαμε ο παικτης εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που χρειαζονται για να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ σαν αριστερο μπακ
KOSTAS54 έγραψε:Ο κυρ Νίκος τι λεει άραγε, πιάνουν τοπο τα λεφτά του Ιβαν?

- zarathustra79
Για να τα λέμε όλα όμως, ο άρνεσεν κ ο τούντορ τον επέλεξαν ενώ είχε προαποφασιστεί οτι θα παίξουν 3-5-2. Αν παρολαυτα πήραν έναν παίκτη που είναι εξαιρετικός ως φουλ μπακ αλλά μια μετριότητα ως μπακχαφ και μάλιστα ξόδεψαν και 1,3Μ για να τον αγοράσουν, η επιλογή κρίνεται αποτυχημένη.kataramenos5 έγραψε:Οχι μωρε ακομα ενα παλτο που μας φορτωσε ο Φρανκ.Που στε ρε "αδεκαστοι κριτες" να πειτε τι ειδαν τα ματακια σας?Τι παλτα κουβαλησε ο Φρανκ.Μεχρι το Σαββατο ξεσαλώνατε,σημερα τη γυρισατε τη παραμυθα αλλα ακομα και τωρα σας ειναι δυσκολο να πειτε καλη κουβεντα για τον Αρνεσεν.Αυτον που σταυρωνατε μεχρι τες.
Βεβαια δεν είναι ακομη ωρα για να κρινουμε την επιλογη του λεοβατς, στην πορεια πολλα μπορουν να γινουν (να το γυρισει ο τουντορ σε 4-3-3 ή να προσαρμοστει ο λεοβατς στο 3-5-2).
- Notorious4
Κύριοι είστε απίθανοι! Έσεις είστε που δημιουργείτε τελικά θέματα από το πουθένα.
Οι μεν κράζουν χώρις να έχει περάσει καλά καλά μια σεζόν για να κρίνουν αντικειμενικά έναν παίχτη και το παίζουν προφήτες.
Οι δε κραζουν και το παιζούν σας τάλεγα μόλις κάποιος αθλητής πραγματοποιήσει 1 ή 2 καλές εμφανίσεις.
Σε μια δουλειά είτε είσαι σωληνάς , συγκολλητής η ποδοσφαιριστής κρινέσε σε βάθος χρόνου για το πόσο παραγωγικός είσαι κατα μέσο ορο ! Τι να κάνω έγω εναν συγκολλητή που μου βγάζει πολύ δουλειά για μια βδομάδα
και μετά μου κάθεται ; Ετσί λοιπόν και στη περίπτωση του ποδοσφαίρου θέλεις σταθερή απόδοση σε βάθος χρόνου !
Σταματήστε να κοκορεύεστε ! κάνετε κακό στην Ομάδα για χάρη ενός prestige σε ένα φόρουμ.
Και αυτά βέβαια συμβαίνουν σχέδον σε όλα τα τόπικ των αθλητών μας.
ΥΓ. Καλά για το κράξιμο και το βρίσιμο που ρίχνεται στους αρδ αλλά ταυτόχρονα μερικοί δν χάνετε εκπομπή και άλλα τα πιστεύετε ( και κράζετε την ομάδα) και άλλα μάλλον σας ξινίζουν και κράζετε.
Οι μεν κράζουν χώρις να έχει περάσει καλά καλά μια σεζόν για να κρίνουν αντικειμενικά έναν παίχτη και το παίζουν προφήτες.
Οι δε κραζουν και το παιζούν σας τάλεγα μόλις κάποιος αθλητής πραγματοποιήσει 1 ή 2 καλές εμφανίσεις.
Σε μια δουλειά είτε είσαι σωληνάς , συγκολλητής η ποδοσφαιριστής κρινέσε σε βάθος χρόνου για το πόσο παραγωγικός είσαι κατα μέσο ορο ! Τι να κάνω έγω εναν συγκολλητή που μου βγάζει πολύ δουλειά για μια βδομάδα
και μετά μου κάθεται ; Ετσί λοιπόν και στη περίπτωση του ποδοσφαίρου θέλεις σταθερή απόδοση σε βάθος χρόνου !
Σταματήστε να κοκορεύεστε ! κάνετε κακό στην Ομάδα για χάρη ενός prestige σε ένα φόρουμ.
ΥΓ. Καλά για το κράξιμο και το βρίσιμο που ρίχνεται στους αρδ αλλά ταυτόχρονα μερικοί δν χάνετε εκπομπή και άλλα τα πιστεύετε ( και κράζετε την ομάδα) και άλλα μάλλον σας ξινίζουν και κράζετε.
- sourmenetes
- Moderator
Φιλε χωρις ιχνος ειρωνιας (γιατι ευκολα παρεξηγουμε) ξεκινα να γραφεις πιο συχνα με εχεις στειλει αδιαβαστο κ ας εχεις μολις 10 ποστ κ εχω διαβασει μονο το 1...μπραβο σουNotorious4 έγραψε:Κύριοι είστε απίθανοι! Έσεις είστε που δημιουργείτε τελικά θέματα από το πουθένα.