Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από pgetsos »

Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο λεοβατς αν ερθει μπορει να παιξει με μπροντμπυ??
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

makispaspartou έγραψε:
agios έγραψε:Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Πάμε αρρωστάκια μου να σας ενημερώσω όσο μπορώ...
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..

Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Sambo.Δεν τον είχα δει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Ελπίζω να βοήθησα ότι θέλετε ρωτάτε συνάρρωστοι :)

Ευχαριστουμε φιλε Αγιε για τις πληροφοριες..
Για Cimirot καμια πληροφορια αν εχεις και αν εχει παρει το αυτι σου κανα αλλο παικτακι που να ρωτησε ο Frank...... :opaokara:
Τον Cimirot τον είδα 2-3 ματς.Στυλ Κάτσε με πολύ καλύτερες μεταβιβάσεις και προώθηση παιχνιδιού όμως.
Ο Cactas ενδιαφέρον παικτάκι το ξέρει το τόπι μπορεί να εξελιχθεί πολύ.
Αυτός που θέλω να βάλει φυτίλια ο Τούντορ στον Φρανκ από την πρώην του ομάδα την Χαιντουκ όμως είναι ένας..Τino-Sven Susic...'Yψος Ίβιτς,αριστερό φαρμάκι όλα τα λεφτά δεκάρι να πάρει την φανέλα σπίτι του..Βέλγος πολιτογραφημένος Βόσνιος τον έκανε μάγκα τον Τούντορ σε πολλά ματς..Πήγε και εθνική τώρα υποψιάζομαι θα τον θέλουν και μεγάλοι απ έξω..Αυτόν να πάρεις ότι καλύτερο μαζί με τον Κράμαριτς για μένα τα τελευταία 2 χρόνια στην Κροατία..
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

sourmenetes έγραψε:Ο λεοβατς αν ερθει μπορει να παιξει με μπροντμπυ??
Οχι λογικα αφου επαιξε με ριεκα..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

agios έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
agios έγραψε:Το μόνο καλό απ το στοίχημα τόσα χρόνια είναι ότι ξέρω τους πάντες και τα πάντα από παίκτες και το χειρότερο (για μένα) είναι ότι κάθομαι και τα βλέπω...
Πάμε αρρωστάκια μου να σας ενημερώσω όσο μπορώ...
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός φυσικά ότι βλέπουν τα ματάκια μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό..

Leovac Δεν νομίζω ότι θα τρελαθείτε θα θα σας θυμίσει Βενετίδη πιο άτεχνος πιο σκληρός αμυντικά και πιο γρήγορος.Η Ριέκα έπαιζε φουλ ξύλο και μπροστά καθάριζε ο Κράμαριτς τα παιχνίδια.Δεν είναι το ίδιο καλός από την μέση και μπροστά όσο πίσω.
Jairo.H Τρενσίν ήταν η χαρά του παίκτη χάρις σ αυτόν και τον άλλο τον μαυρούκο ..Δε πα να χάνε ως το 89'.Ένας από τους δύο θα το κάρφωνε και καθάριζε...Όμως το επίπεδο ήταν πολύ χαμηλό μαρκάρανε με τα μάτια..Θα δείξει...
Sambo.Δεν τον είχα δει...
Rodriguez.Μάγκες δεν έχετε δει πιο γρήγορο παίκτη στην Τούμπα...Τρομερή έκρηξη επιτάχυνση τεχνιτάκος λίγο τσαπατσούλης στο τέλος δεν μπορεί να ελέγξει την ταχυδυναμική του και να κοντρολάρει το σώμα του στην τελική προσπάθεια.Πάντως θα εκθέσει πολλά cb στην κόντρα θα δείτε...
Wolkswinkel.Αυτός είναι ο Κλάους σε Gti έκδοση...Δεν τον κόβω να έρχεται όσοι δεν τον θέλετε σκεφτείτε ένα στυλ Χούντελαρ έτσι παίζει,3 φορές πιο τεχνίτης από Κλάους σκοράρει με όλους τους τρόπους,ντελικάτος αέρινος.Άμα ο Κλάους κάνει 10 γκολ αυτός 15 για πλάκα...Εκτός από Νόριτς παντού έπαιζε καλά και Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ και Σεντ Ετιέν.
Μathias Jorgensen.CB Κοπεγχάγη στυλάκι Μαρκαντόνιο καλό κορμί πιο κοντρολαρισμένος αλλά και όχι τόσο δυνατός.Λίγο φλώρος μου φαίνεται για ΠΑΟΚ δεν είναι ο ηγέτης που ξέρει μπάλα στην άμυνα.Τον είδα και σήμερα με την Νορτζελαντ (με το που ρώτησε ο Φρανκ έκανε και γκολ παναθεμά τον να ανεβάσει το κασέ του ένα χρόνο είχε να βάλει) καλές τοποθετήσεις αλλά λίγο light έχει αυτό το στυλάκι...
Victor Vasquez Κλαμπ Μπριζ.Αυτός είναι ''τσογλανάκος'' ποδοσφαιρικά το μιλάει το τόπι στα κέφια του ''καίει'' την Τούμπα,το θέμα είναι ότι δεν έχει πάντα κέφια..Κάθε χρόνο βελτιωμένος βρίσκεται στο τοπ του.Τυχοδιωκτάκος μύρισε χρήμα όπου του δώσουν πιο πολλά θα πάει το παίζει τραυματίας και τώρα που γράφω με Σαρλερουά εκτός αποστολής για να τον προστατεύσουν μάλλον για να τον μοσχοπουλήσουν.Θέλει να φύγει,μου θυμίζει αμανέ Λούκας (και δε μ αρέσει καθόλου αυτό) ρώτησε ο Φρανκ (ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε) αλλά ξινίστηκε από το ποσό...Τον βλέπω για Κίνα,Τουρκία..
Ελπίζω να βοήθησα ότι θέλετε ρωτάτε συνάρρωστοι :)

Ευχαριστουμε φιλε Αγιε για τις πληροφοριες..
Για Cimirot καμια πληροφορια αν εχεις και αν εχει παρει το αυτι σου κανα αλλο παικτακι που να ρωτησε ο Frank...... :opaokara:
Τον Cimirot τον είδα 2-3 ματς.Στυλ Κάτσε με πολύ καλύτερες μεταβιβάσεις και προώθηση παιχνιδιού όμως.
Ο Cactas ενδιαφέρον παικτάκι το ξέρει το τόπι μπορεί να εξελιχθεί πολύ.
Αυτός που θέλω να βάλει φυτίλια ο Τούντορ στον Φρανκ από την πρώην του ομάδα την Χαιντουκ όμως είναι ένας..Τino-Sven Susic...'Yψος Ίβιτς,αριστερό φαρμάκι όλα τα λεφτά δεκάρι να πάρει την φανέλα σπίτι του..Βέλγος πολιτογραφημένος Βόσνιος τον έκανε μάγκα τον Τούντορ σε πολλά ματς..Πήγε και εθνική τώρα υποψιάζομαι θα τον θέλουν και μεγάλοι απ έξω..Αυτόν να πάρεις ότι καλύτερο μαζί με τον Κράμαριτς για μένα τα τελευταία 2 χρόνια στην Κροατία..

Δικιο εχεις...Και λογω ηλικιας ισως πιο προσιτος απο οτι ο Μπαλιτς που ειναι το επομενο παιδι θαυμα...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ γιατί νομίζω ότι τούτος ο σούσιτς θα θέλουν κανα 3 μύρια; :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ήρθε ο λεοβατς
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Θεσσαλονίκη ο Λέοβατς

ΠΑΟΚ και Μαρίν Λέοβατς, έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει αλλη μια μεταγραφή για τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΑΕ, αύριο Δεύτερα ο 27χρονος Κροάτης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε στη συνεχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους.

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

K_geo έγραψε:εγώ γιατί νομίζω ότι τούτος ο σούσιτς θα θέλουν κανα 3 μύρια; :roll:
zzzzzzzμπρώξτα geo :opaokara: :opaokara:
Αγοράζεις 3 πουλάς 13....Το ''φαί'' του Φρανκ είναι αυτό!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Εγω πιστευω οτι ο Λεοβατς θα ειναι ο αριστερος στοπερ μας στα παιχνιδια που θα ειμαστε συνεχεια στην επιθεσημε τον Μακ φουλ μπακ οπως και απο δεξια ο Γκαρυ και οταν θα χρειαζεται να ειμαστε προσεκτικοι θα παιζει ο Λεοβατς σαν φουλ μπακ αριστερα και ο Κιτσιου στα δεξια.Εναν ακομα κεντρικο αμυντικο θα αποκτησουμε και ελπιζω να ειναι μικρος σε ηλικια και γρηγορος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Μιας και σημερα επικρατει σιωπη ενω περιμενα μπορα,ας πει καποιος αποψη για αυτον τον Μαρκο Μαριν.
δεν χρειαζετε...δεν θα τον δεις ποτε στην Τουμπα με τα ασπρομαυρα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικα αυριο ο γιατρος υπερωριες θα βαρεσει με τοσες εξετασεις :lol: :lol: :lol:

αν και ηθελα να ερθει ο σταφ για πολλους λογους και ο λεοβατς ομως δεν με χαλαει ειναι καλο παικτακι,γρηγορο,με καλα πλεμονια που τον βοηθαν να ανεβοκατεβενει την πλευρα και σχετικα καλη σεντρα. στην αμυνα οτιδηποτε δεν κοβεται με τακλιν (οπου εχει πολυ καλο) ειναι λιγο καπως.
ειναι προσωπικη επιλογη του τουντορα ομως και ετσι δεν εχουμε κανενα λογο να μην τον πιστεψουμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο σταφ.δε φαινεται να θελει να γυρισει.
Άβαταρ μέλους
andis4

Δημοσίευση από andis4 »

pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι :mrgreen:
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα φίλε με πεθανες :lol: :lol: