Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω οτι οι επομενοι δυο μηνες ειναι οι πλεον σημαντικοι για τον ΠΑΟΚ του μελλοντος.....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καθε μερα που περναει,ειναι μια ακομη χαμενη μερα για τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

prist64 έγραψε:Καθε μερα που περναει,ειναι μια ακομη χαμενη μερα για τον Π.Α.Ο.Κ. μας.
τσιριγώτης

Εγώ απλά θέλω να φύγει. ....σαν τρελός. ..είναι αστείο να συζητάμε το αν πρέπει να μείνει και του χρόνου. ...Εγώ προσωπικά θα πάψω να ασχολούμαι, θα χάσει η ομάδα έναν οπαδό στο γαβρονησι κ πολλά νέα παιδιά ,μεταξύ αυτών και το δικό μου, που θα τους μετέφερα το ΠΑΟΚ τσηδικο πνεύμα. .. αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

βαριες κουβεντες ρε συ τσιριγωτη... και να μεινει παλι ΠΑΟΚ θα εισαι και θα δεις οτι του χρονου παλι θα τρελαινεσαι για να φυγει ;)
Το μικροβιο ειναι μικροβιο !!!
τσιριγώτης

Είναι το άτιμο, αλλά εμείς δε χρειαζόμαστε αντίπαλο για να χάσουμε, χάνουμε κ μόνοι μας. ..πάρε έναν προπονητή μαζί με έναν τδ να τα συμφωνούν μεταξύ τους και δώσε ένα γαμημενο πλάνο, αλλά να το τηρησεις μπας και ζεσταθεί πάλι οκκόσμος
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

απο το στομα σου και στου Ιβαν το αυτι...με 3 κινησεις αλλαζεις ολο το κλιμα..αλλα που να το σκεφτει κανενας?
Απο την στιγμη που μιλαει το χρημα ολοι φοβουνται μην χασουν την καρεκλιτσα.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η ουσία είναι να μην απαξιωθει το συγκεκριμένο υλικό, που αποτελεί μια αξιοπρεπέσταση μαγιά, νομίζω, προς παραπέρα αξιοποίηση από δυο συγκροτημένους ανθρωπους -προπονητή και τδ. Είναι τόσο ξεκάθαρο, πιθανότατα όχι τόσο απλά επιτεύξιμο.

Τώρα, αν ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να υπεραμυνθεί της επιλογής του, η "προτροπή" του barlow για ανανέωση από τώρα φαντάζει ορθολογική. Αν ισχύει βέβαια το εντελώς άλλο, δε βλέπω τι κακό μπορεί να κάνει η παραμονή του, με τη χρονική στιγμή να μην ειναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την οριστικοποίηση συμφωνιών με τδ ή προπονητή είτε και τα δυο και δεδομένου πως κατά την άποψή μου διακυβεύονται πολλά και για την ομάδα και για τους παίχτες σε ατομικό επίπεδο, που δε νοείται να τους οδηγήσουν σε απάθεια και αδιαφορία στα πλ.οφφ λόγω ΑΑ στον πάγκο. Μιλάμε για δοεκδίκηση πιθανοτήτων εισόδου σε ομίλους τσ.λ!
Ποιός ΑΑ και Γ(άμησέ)Τ(α) τώρα!!!!
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Κόουτς---->Σάντος ή Μπόλονι για 3 χρόνια.

Βοηθός κόουτς---->Γκαρσία με προοπτική να αναλάβει την ομάδα μετά την τριετία.

Γυμναστής----->Ροζάριο ο παλιός του Σάντος.

Γενικός αρχηγός σκάουτερς κλπ ---->Μούσλι Λίνο.....

Γιατρός----->Και κτηνίατρος για γατιά να έρθει θα είναι καλύτερος από τον τωρινό.

Ζητάω πολλά?
Μήπως ζητάω παράλογα πράγματα?
Π.Α.Ο.Κ. είμαι :!:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

τσιριγώτης έγραψε:Εγώ απλά θέλω να φύγει. ....σαν τρελός. ..είναι αστείο να συζητάμε το αν πρέπει να μείνει και του χρόνου. ...Εγώ προσωπικά θα πάψω να ασχολούμαι, θα χάσει η ομάδα έναν οπαδό στο γαβρονησι κ πολλά νέα παιδιά ,μεταξύ αυτών και το δικό μου, που θα τους μετέφερα το ΠΑΟΚ τσηδικο πνεύμα. .. αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους
Να αλλάξουμε προπονητή για να μη σταματήσει να ασχολείται ο τσιριγώτης και να συνεχίσει να μεταδίδει το ΠΑΟΚτσήδικο πνεύμα στα νέα παιδιά...

Αν υπήρχε αστυνομία για να ελέγχει ποσταρίσματα θα ήσουνα στη μπουζου εδώ και καιρό. Επικό ποστ , από τα καλύτερα που έχω δει εδώ και 6 χρόνια.

Το τερματίσαμε βραδυάτικα, τι διαβάζω Θεέ μου.
black death

Δημοσίευση από black death »

:lol: :lol:
τσιριγώτης

giapas έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Εγώ απλά θέλω να φύγει. ....σαν τρελός. ..είναι αστείο να συζητάμε το αν πρέπει να μείνει και του χρόνου. ...Εγώ προσωπικά θα πάψω να ασχολούμαι, θα χάσει η ομάδα έναν οπαδό στο γαβρονησι κ πολλά νέα παιδιά ,μεταξύ αυτών και το δικό μου, που θα τους μετέφερα το ΠΑΟΚ τσηδικο πνεύμα. .. αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους
Να αλλάξουμε προπονητή για να μη σταματήσει να ασχολείται ο τσιριγώτης και να συνεχίσει να μεταδίδει το ΠΑΟΚτσήδικο πνεύμα στα νέα παιδιά...

Αν υπήρχε αστυνομία για να ελέγχει ποσταρίσματα θα ήσουνα στη μπουζου εδώ και καιρό. Επικό ποστ , από τα καλύτερα που έχω δει εδώ και 6 χρόνια.

Το τερματίσαμε βραδυάτικα, τι διαβάζω Θεέ μου.
Σωπα ρε αλάνι. .... επικαλείσαι κ εσύ τα Θεία; ;;συγγενής :;;;
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Πες τα ρε Κηθυριώτη.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Υπάρχει νέα κατηγορία ΠΑΟΚτσηδων: ΠΑΟΚτσης υπό προϋποθέσεις ή ΠΑΟΚτσης υπο όρους! Σημεία των καιρών.
τσιριγώτης

Σημεία κ τέρατα. ...Πες μας την κατηγορία σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”