16.Cristhian Noboa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 16.Cristhian Noboa

Δημοσίευση από K_geo »

πρώτα απο όλα, χθες είχε 17 επιτυχημένες πάσες και 4 λαθος. οι άλλοι 2 του κέντρου είχαν 7 και 2 επιτυχημένες (Τζιόλης, Κάτσε). άρα αν αυτός ήταν εξαφανισμένος τότε οι άλλοι ήταν ακόμα στο αεροπλάνο. οκ, μπορεί να μην είχε ασσίστ σαν τον Τζιόλη, αλλά αν Κλάους και Περέιρα (στην εξαιρετική κάθετη μπαλιά που του έβγαλε στο 2ο) τελείωναν τις φάσεις σήμερα θα λέγαμε ¨ρε συ, με τις ασσίστ του Νοβόα το πήραμε".

φυσικά και περιμένω περισσότερα, πχ χθες είχε 2 ευκαιρίες για σουτ και δεν τις πήρε...

τέλος, εγώ σχολίασα τα περι Σεπτεμβρίου! τπτ παραπάνω, τπτ παρακάτω! :) :) :)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δηλαδή οι υπόλοιποι 500 ξέρω γω πόσους ποδοσφαιριστές έχει η λίγδα γαμιούνται στην προπόνηση, έρχονται με χρονικά σωστές προετοιμασίες και καταπίνουν τους δικούς μας που ξύρισαν στραβά τη γάμπα και έβγαλαν σπυράκι και έκαναν τα σπριντ 10 Αυγούστου κι όχι 20 όπως επιτάσσει η σύγχρονη λογική της επιστήμης του ποδοσφαίρου;

Δεν χωρά ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.

Πριν λίγα, όχι πολλά χρόνια, έπαιζε κάπου εκεί γύρω στη θέση του Νομπόα ένας τύπος που σε έναν κρίσιμο αγώνα έπαιξε με κομμένο μηνίσκο. Ο αγώνας χάθηκε σε λεπτομέρειες. Αλλά κανείς, μα κανείς, μα κανείς δεν βγήκε να κράξει.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Aυτό με τον Σεπτέμβριο, δεν το κατάλαβα, κάπου σ έχασα.
Δεν έχει σημασία κιόλας, μέχρι τον Σεπτέμβριο ποιός ζει, ποιός πεθαίνει.

Απ τους 3 του κέντρου ήταν ο χειρότερος και δε πα να βγαλε 876/877 σωστές πάσες.
Όλα τ άλλα είναι δικαιολογίες, οι οποίες θα τελειώσουν σε λιγότερο από μήνα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

α ρε. εύκολο ήταν. λες σεπτέμβριο, σου λεω θα χάσει την προετοιμασία, βάλε Ιουλιο. :P :mrgreen:

κατα τα άλλα, εγώ δεν έχω τόσο έντονο προβληματισμό για χθες, καθώς ναι μεν μπορούσε περισσότερα, αλλά δεν ήταν κακός όπως άλλοι λένε, αλλά και έκανε αυτό που πρέπει κατα τη γνώμη μου, δλδ φίλτραρε το παιχνίδι μας. φυσικά μπάλα είναι και σίγουρα οι απόψεις το πιο πιθανό να ποικίλουν, οπότε όλα οκ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μάλλον κατάλαβε ότι οι συμπαίκες τοιυ δεν τραβανε και κανει χαβαλέ, άλλωστε ο παίκτης οργανωτής είναι όχι εκτελεστής, δεν μπορεί λοιπόν να κάνει τίποτα όταν δίνει έτοιμο γκολ σε συμπαίκτες του κι αυτοί το στέλνουν στα πουλιά. Στο Εκουαντόρ έχει παικταράδες, στον ΠΑΟΚ δεν θα το έλεγα. :(
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ε, να φέρουμε την μισή εθνική Εκουδόρ τότε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπάρχει περιορισμός στους ξένους. θα πρέπει να δούμε ποιοι έχουν κοινοτικό διαβατήριο...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ας πάρουμε 2-3 που παίζουν μπροστά του τότε, να μην χρειάζεται να ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Νομπόα στα τελευταία παιχνίδια σέρνεται. Μου δίνει την εντύπωση ότι βγάζει ένα 60-70% αυτών που μπορεί στο χορτάρι. Σε πλάγιο μαρκάρισμα δε βγαίνει, περιοχή δεν πατάει, σπάνια παίρνει την μπάλα από την άμυνα για να οργανώσει, επιστροφές αργές και πολλά λάθη.
Με εξαίρεση 1-2 αναλαμπές στο 90λεπτο που μοιράζει καταπληκτικές ασσίστ, κινείται σε πολύ ρηχά νερά.
Αν αυτό είναι ντεφορμάρισμα ή αδιαφορία θα το κρίνει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έχει κανείς σκεφτεί το ενδεχόμενο ο Νοβόας να παίξει και τα 3-4 ματς μέχρι να φύγει; κάτι που θα σημαίνει ότι η διαχείριση και οι ενέργειες που θα κληθεί να κάνει στον αγώνα θα είναι προσαρμοσμένες σε αυτό το γεγονός των 4 αγώνων σε 2 εβδομάδες. ίσως και για αυτό θα μπαίνει μπροστά απο Τζιόλη (ή Μαντούρο) και θα έχει αποκλειστικά Playmaking ρόλο με πολλές πάσες να περνάνε απο τα πόδια του ώστε να ηρεμεί το ρυθμό ή να τον αυξάνει όταν χρειάζεται...

λεω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όπως είπες και σε ένα άλλο topic...
K_geo έγραψε:επίσης, διαβάζω εδώ και σε site για εξαφανισμένο Νομπόα, τι στιγμή που τα στατιστικά δείχνουν ότι ήταν ο παίχτης μας που πήρε σχεδόν το σύνολο του παιχνιδιού της ομάδας στα πόδια του με 17 πάσες και 3 γεμίσματα... (η ομάδα είχε σύνολο 54 πάσες... ο Τζιόλης 7 και ο Κάτσε 3... :roll: :roll:
Τι να λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε ουτε εμενα χθες. Τον θεωρω ξεκαθαρα ενα (ισως και δυο) σκαλοπατια κατω απο τον νατχο. Επισης νομιζω οτι εχει παραπανισια κιλα και ανυπαρκτη φυσικη κατασταση (πραγμα που δν φταιει ο αα γιατι δεν εκανε εδω προετοιμασια).

Πανω σε αυτο θελω να πω και κατι ακομα.
Νομιζω οτι ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ φαινεται κατευθειαν στο γηπεδο...μια ενεργεια του ...μια πασα του .. ενα κοντρολ του...
αυτα εχω να τα δω απο τον ΠΑΟΚ του Σαντος. Εκεινη η ομαδα ειχε πολυ ποιοτητα και οι παικτες ειχαν και μεγαλα @@...
οι δικοι μας ειναι ολιγον τι ανευροι να τους πω..αγευστους να τους πω..πολυ φρου φρου και αρωματα να το πω...ε κατι τετοιο!!
Δεν μπορω να δεχθω οτι πρεπει ο νομποα να κανει προετοιμασια για να παρει παραμαζωμα ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ της ΛΙΓΔΑΣ.
Βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα δειξουν ολοι. Ειχα μπει σε αυτο το τρυπακι με τον Μαρτενς , με τον μαντουρο (ο οποιος οσο επαιζε εχω πολυ θετικοτερη εικονα απο οτι με τον κριστιαν) , με τον κοστα και και και και πολλους αλλους ακομα...
και πριν προλαβουν καποιοι και μου πουν οτι εχω αδικο και οτι ειναι παικταρας(πραγμα στο οποιο δεν θα πολυδιαφωνησω καθως και εγω για καλο τον θυμαμαι) αλλα ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..ουτε ο νατχο που τον θεωρω καλυτερο ηταν κατι το ξεχωριστο εδω.
Εβλεπες τον αντελινο να παιρνει την μπαλα και ελεγες ενταξει ασταματητος , επαιρνε την μπαλα ο παμπλο και λες δεν την χανει...επαιρνε την μπαλα ο κοντρερας και λες ρε συ? αμυντικος ειναι αυτος?
Τωρα?
ο τζαβελλας? ο βιτορ ? ο νομποα ? ο κατσε ? ο κλαους ? ποιος?

ο καλος παικτης παιζει απο την πρωτη στιγμη...
αν μας εφερναν καναν cr7 πχ μονο για τα πλευ ωφ φανταζομαι οτι και αυτος θα ειχε προβλημα εδω καθως δεν θα ειχε προσαρμοσθει και θα ηταν κουρασμενος (μονο καμια 30αρια παιχνιδια παραπανω θα ειχε ) και δεν θα μπορουσε να παρει τα ποδια του..

υγ. ξερω υπερβολικο το τελευταιο παραδειγμα αλλα ειναι η αληθεια...ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Tα είπες ολα ρε αδερφε . Μπραβο +1926.

Κριστιαν συνελθε οσο ειναι νωρις.

Χθες ειχες για αντιπαλους σου τον πιτου γκαρσια τον κατσουρανη τον δημουτσο και τον καραφλα τον αγκουαζι.

Ημαρτον.

Δεν χρειάζεται να κάνεις παράθεση το αμέσως προηγούμενο πόστ.K_geo
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έτσι είναι παιδιά! Να τα χέσω εγώ τα στατιστικά όταν άλλα βλέπω στο χορτάρι! Καθαρές, ντρόμπρες, ποδοσφαιρικές κουβέντες σε αυτά που βλέπουμε εμείς οι ίδιοι..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Απλά χρειάζεται καλύτερους παίκτες μπροστά και γύρω του. Ετσι ασύνδετος όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα είναι πολυτέλεια ο Νομπόα. Eπίσης θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ετσι καιγονται πολλοί παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ, έρχονται σε μια ασύνδετη/ανέτοιμη ομάδα όπου δεν ξερουν τον ρολο τους, λογικά δεν μπορούν να φανούν και χάνονται στην μετριότητα. Μεγαλη η πίεση χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”