8.Hedwiges Maduro
Re: 8.Hedwiges Maduro
θα δειξει. ειναι και θεμα ψυχολογιας. ταλεντο υπάρχει. αφθονο. παραστάσεις υπάρχουν. εξαιρετικές. το θεμα ειναι να βγάλει στο γήπεδο τον παίχτη που ήταν προ διετίας-τριετίας....
και μενα, δειχνει οτι ειναι μια σκαλα γρηγοροτερος και με μεγαλυτερες αντοχεςhasio_john έγραψε:Μου αρέσει ο ...νέος Μaντούρο !!! Δείχνει πως θα προσφέρει πολλά !!!
- Μπαρκαρούτσος
Κεράστε το παιδί κανένα πιτόγυρο, φαίνεται να τον έχει κόψει η λόρδα.. Ο Koke ξέρει! 
- paokovios1974
Μπραβο ρε τζον ολο το μεσημερι προσπαθουσα να ποσταρω την εικονα και δεν τα καταφερνα τελειως ασχετος ειμαι.Μπραβο ρε ολλανδε μπραβο σου αγορι μου δεν εμεινες μονο στα λογια οτι θελεις να αποδειξεις πολλα το να χανεις καμια 6-7 κιλα ειναι δειγμα οτι θα δουμε τον αληθινο Μαντουρο φετος.Και παλι μπραβο σου αγορι μουjohn4serres έγραψε:
νομίζω ότι είναι πολύ καλή η μεταφορά του στα σέντερ μπακ
τον θεωρώ καινούργια μεταγραφή
εφόσον στα περισσότερα παιχνίδια θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο χόρτο, χρειαζόμαστε τον έναν σέντερ μπακ οπωσδήποτε να ξέρει μπάλα για να ξεκινάει να οργανώνει από πίσω
τον θεωρώ καινούργια μεταγραφή
εφόσον στα περισσότερα παιχνίδια θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο χόρτο, χρειαζόμαστε τον έναν σέντερ μπακ οπωσδήποτε να ξέρει μπάλα για να ξεκινάει να οργανώνει από πίσω
- desperando
- Επικοινωνία:
φετος θα ειναι απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας και ενα απο τα ΄΄αγαπημενα παιδια΄΄ το αγγελου
περσι σαν κοψια παντως για σεντερμπακ δεν μ αρεσε....και γενικα ολλανδοι σαν στοπερ δε μου καθονται καλα..θα δουμε..
Μα επειδη δεν υπαρχουν ολλανδοι στοπερ εφτασε να παιζει στην εθνικη ολλανδιας,ο ανθρωπος ειναι σοβαρος επαγγελματιας και θα βοηθησει ωπου του ζητηθει χωρις γκρινιες και μουρμουρες.
Γερός να ειναι και θα κανει πολλη καλη σεζον,εδω ξεχωριζουν οι εντιγκαδες και οι κουτρουμπηδες δεν θα παιξει ο Μαντουρο?
Γερός να ειναι και θα κανει πολλη καλη σεζον,εδω ξεχωριζουν οι εντιγκαδες και οι κουτρουμπηδες δεν θα παιξει ο Μαντουρο?
- ΑποστόληςΑ
Στόπερ - ξεστόπερ όταν ήρθε τον Γενάρη σκόραρε στα πρώτα τρία παινίδια που έπαιξε (ως χαφ).
Την εμπειρία την έχει, την τεχνική την έχει για να βοηθάει παιχνίδι από πίσω
τη δύναμη την έχει, λίγο σε ταχύτητα του λείπει και μια χαρά θα τα πάει ως
κεντρικός αμυντικός. Και δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζεις έναν παίκτη στο κέντρο
σε παιχνίδια που κλείνεται ο αντίπαλος.
τη δύναμη την έχει, λίγο σε ταχύτητα του λείπει και μια χαρά θα τα πάει ως
κεντρικός αμυντικός. Και δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζεις έναν παίκτη στο κέντρο
σε παιχνίδια που κλείνεται ο αντίπαλος.
οπως τον εχω δει τον ηθελα για 6αρι...για την πρωτη πασα να γινεται 3ος σεντερμπακ στην πιεση κλπ κλπ...για σεντερμπακ θελω σεντερμπακ....οταν ηρθε ο τσακο μας εκανε εντυπωση σε σχεση με τα σεντερμπακ που μας ειχαν φερει ή τα βαφτισμενα
Αν και γνωρίζει τη θεση του cb, νομίζω εχει πιο πολλα να προσφέρει σαν 6αρι με τη μπάλα που ξέρει.