paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Μηπως μπορει να γινει στην μπουτικ να εχει πραγματα απο σφ ? Θα ηταν πολυ καλη κινηση πιστευω...
- xrictoforoc
Δύσκολο το κόβω,αυτό.Άντε το πολύ του Σ.Φ ΤΟΜΥΠΑΣ ή της 4 δεν νομίζω να γινόταν για άλλους.
Κάτσε να δούμε αν θα βρίσκουμε πράγματα της προκοπής και μετά βλέπουμε και για προσθέσεις νέων πραγμάτων.
Καλά ρε,τον αδερφό τον MODERATOR εκεί τι τον έχεις;

Κάτσε να δούμε αν θα βρίσκουμε πράγματα της προκοπής και μετά βλέπουμε και για προσθέσεις νέων πραγμάτων.
Καλά ρε,τον αδερφό τον MODERATOR εκεί τι τον έχεις;

Ναι ξερω πως ειναι δυσκολα και για τις 2 πλευρες.. αλλα θα ηταν η καλυτερη λυση.... η μπουτικ θα ειχε συνεχεια κοσμο....
υγ χεσμενο?!
υγ χεσμενο?!

- xrictoforoc
Ρε παιδια τι ρεζιλίκι ειναι αυτὀ?
Ο αδελφός μου έρχεται Νέα Υόρκη να μας δει και τον εστειλα να πάρει φανέλα του Σαλπι απο την μπουτίκ για να την φέρει στον γιο μου που του μαθαίνω μπάλα και είναι τρελαμένο ΠΑΟΚτσάκι.
Του είπαν το παραμύθι ότι δεν έχουν την μηχανή και τέτοια και ότι το κάνουν γιατί οι παίκτες αλλάζουν ομάδα συνέχεια.
Επιτρέπεται να πουλας φανέλα του ΠΑΟΚ χωρίς όνομα και νουμερο? Τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό?
Πρέπει να το δουν σοβαράεκει στην ΠΑΕ το θέμα γιατί έχουμε γίνει ρομπα.
New Yorker
Ο αδελφός μου έρχεται Νέα Υόρκη να μας δει και τον εστειλα να πάρει φανέλα του Σαλπι απο την μπουτίκ για να την φέρει στον γιο μου που του μαθαίνω μπάλα και είναι τρελαμένο ΠΑΟΚτσάκι.
Του είπαν το παραμύθι ότι δεν έχουν την μηχανή και τέτοια και ότι το κάνουν γιατί οι παίκτες αλλάζουν ομάδα συνέχεια.
Επιτρέπεται να πουλας φανέλα του ΠΑΟΚ χωρίς όνομα και νουμερο? Τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό?
New Yorker
πλεον ειναι αργα αδερφε δεν υπαρχει μπουτικ του ΠΑΟΚ ουσιαστικα το ειπαμε και το ξαναλεμε...
ναι και εγω απο αθηνα και δεν μπορω να παρω μπλουζα γκαρσια...2 ειναι οι λυσεις για να την εχει ο μικρος συντομα : 1)παρε μια σκετη και τιπωσε εξω το ονομα του σαλπι...ή παρε πριν απο εναν αγωνα αυτες που πουλανε εξω(χειροτερη λυση αλλα αν ο μικρος την θελει τοσο...)NewYorker έγραψε:Ρε παιδια τι ρεζιλίκι ειναι αυτὀ?
New Yorker
-
Δηλαδή όσοι μένουμε Αθήνα δεν παίζει να βρούμε την ασπρόμαυρη εμφάνιση πουθενά?

- PRAKTORINOS
Ρε xxx του marketing ο ΠΑΟΚ 2 χρόνια παίζει με ομαδάρες στην Ευρώπη και δεν είχατε ούτε φανέλες τώρα που δεν έχουμε καν δική μας μπουτίκ και σε 3 εβδομάδες και λιγότερο παίζουμε με τη Τότεναμ και όλος ο κόσμος θα ψάχνει αναμνηστικά τι θα κάνετε? πάλι τίποτα προφανώς.Και μετά κυνηγάτε τους πλανόδιους...ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτό το θέμα ένα τεράστιο μηδενικό τόσα χρόνια.
Και για προλάβω κάποιους ναι θα γκρινιάξω τέτοια μέρα.
Και για προλάβω κάποιους ναι θα γκρινιάξω τέτοια μέρα.
Μαζι σου brigate4, αλλα μην ξεχνας οτι με χαρακτηρισμους χανεις και το δικιο σου!!
Εκει στη μπουτικ απο αποψη οργανωσης.. χειροτεροι κι απο την Αναγεννηση Επανομης ειναι..
Που ειναι η αλλη μπουτικ που ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άνοιγε με προιόντα μονο της ομάδας?
Σε 6 μηνες θα επανελθει παλι η μπουτικ στα χερια του ΠΑΟΚ..
Θα ξαναδουμε τα ίδια λάθη δηλαδη?
Εκει στη μπουτικ απο αποψη οργανωσης.. χειροτεροι κι απο την Αναγεννηση Επανομης ειναι..
Που ειναι η αλλη μπουτικ που ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άνοιγε με προιόντα μονο της ομάδας?
Σε 6 μηνες θα επανελθει παλι η μπουτικ στα χερια του ΠΑΟΚ..
Θα ξαναδουμε τα ίδια λάθη δηλαδη?
-
τωρα θα μου πειτε οτι μπορει να γκρινιαζω πριν απο καποιους μηνες εστειλα μεηλ στη μιλαν γιατι θα επισκεπτομουν το μιλανο και αφου εχουν εκει ενα μικρο μουσειο και ακνουν και τουρ στο γηπεδο ειπα να παω να δω...εστειλα λοιπον το μεηλ μου και ρωτουσα διαφορες πληροφοριες πιστευοντας πως δε θα μου απαντησουνε ποτε....μου απαντησαν ακριβως την επομενη μερα και ηταν ιδιαιτερως βοηθητικοι.εστειλα τωρα πριν 1 εβδομαδα στη δικια μασ παε μεηλ και δεν εχω λαβει καμια απαντηση.....τα σχολια δικα σας
-
μα αυτο θελω να πω ολοκληρη μιλαν απαντησε στο μεηλ που δεν εχει και κανενα συμφερον απο μενα...η ομαδα ΜΟΥ που παιρνω τα εισητιρια μου και παω και στο γηπεδο και στη μπουτικ....ε δεν ειναι χαζο?