15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από nothu »

Εσυ ησουνα και 15 χρονων παιδι. Αυτος ειναι 25..
Τελικα δεν επαιξες μπασκετ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από τα 5 που ξεκινάς τον αθλητισμό, ως τα 30+ σου που τον σταματάς, υπακούς τον προπονητή. Είτε είσαι όνομα, είτε είσαι ημιεπαγγελματίας.
Είτε σε ομαδικό άθλημα, είτε σε ατομικό και σε όλα τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Γραφουνε στο p24 ενα σχολιο σχετικα και με τα οσα συμβαινουν με Βιτορ κλπ...

λεει σε καποια στιγμη :

"Είναι σημαντικό το ότι: Όλοι στον ΠΑΟΚ ξέρουν πώς ο Βίτορ τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι καλά. Κάτι τον βασανίζει… Είναι άλλος άνθρωπος."

Σοβαρα κυρ δημοσιοκαφρε? ΟΛΟΙ στον ΠΑΟΚ το ξερουν οτι τις τελευταιες εβδομαδες δεν ειναι καλα? Και "ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ" οτι ολοι το ξερουν? Περιεργο.. γιατι κι εγω ΠΑΟΚτσης ειμαι αλλα δεν ειχα ακουσει τιποτα... αρα.. ΟΛΟΙ πλην εμου...

Αφου κυρ δημοσιοκαφρε ολοι το ξερουν και ειναι τοσο σημαντικο γιατι δεν μας ειπες τιποτα εδω κι εβδομαδες που υπαρχει το θεμα οπως λες? Ησουν απασχολημενος να γραφεις : "Ο Παντεφ (ή ο Χ παικτης), ή θα ερθει ή δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ";

Και συνεχιζοντας πιο κατω, αν και ψιλοδικαιολογει τον Αναστασιαδη, λεει:
"..έστω κι’ αν οι αποφάσεις του είναι λίγο πιο σκληρές από ότι ίσως άρμοζε στα περιστατικά της Δευτέρας."

Αφου ρε μπαγλαμεουρα πριν μας ειπες οτι εδω κι εβδομαδες ο αλλος "δεν ειναι καλα"... (μεταφραζω εγω: εδω κι εβδομαδες που οι αλλοι Ιβηρες κανοντας τσαλιμια καταφεραν να παρουν το φευγιο για οπου γουσταρουν)... τωρα γιατι αναφερεσαι μεμονωμενα στο περιστατικο της Δευτερας?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.

τώρα τα περί αφεντικού και άλλες λοιπές λαλακιες τα προσπερναω γιατί με το ίδιο σκεπτικό ο βρύζας μπορεί να πηγαίνει στην προπόνηση και να ευτελίζει τον προπονητή αναστασιάδη και τον άνθρωπο αναστασιάδη μιας και είναι το αφεντικό του
Λανθασμενη τεχνικα εκτελεση ασκησης :shock: ειναι να σου λεει ο κοουτς,πηδα το εμποδιο και κανε σουτ και εσυ να κανεις πλασε.Και οταν σου λεει ο κοουτς,γιατι ρε δεν κανεις σουτ οπως οι αλλοι 15 ξερωγω πριν απο σενα,εσυ να απαντας,εγω ετσι κανω.Και οταν σε στελνει μετα να κανεις ντουζακι,να σπας και της πορτες ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΣΟΥΤ
ΑΑΑ και να μην το ξεχασω..ολα αυτα ειναι βλαχομαγκιες του Αναστασιαδη
fn1m

Re: Απ: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από fn1m »

Αδάμ που τα διάβασες όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Fn για πες μας και τη δικη σου εκδοχη..
Άβαταρ μέλους
strat0si

Δημοσίευση από strat0si »

apple64 έγραψε:
koseco έγραψε:
desperando έγραψε:το να διώχνει προπονητής παίκτη από την προπόνηση για για λανθασμένη τεχνικα εκτέλεση άσκησης δείχνει τουλάχιστον εμπάθεια.ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο θα το δέχονταν αδιαμαρτύρητα.
18 χρόνια πριν είμαι στην προπόνηση (μπάσκετ) της εφηβικής ομάδας (ήμουν 15) και ο προπονητής μας μάθαινε ένα σύστημα. 2 ημέρες πριν είχα βάλει 43 πόντους σε φιλικό με 11/13 τρίποντα, 3/3 δίποντα και 4/6 βολές. Γενικώς έβλεπα το καλάθι λίγο μεγαλύτερο. Αντί για τζάμπολ πολλές φορές στο οικογενειακό διπλό παίζαμε κόντρα στα τρίποντα με μεγάλο όνομα της εποχής που έπαιζε στην 1η ομάδα. Κατά την διάρκεια της προπόνησης μένω 3 συνεχόμενες φορές μόνος, σπάω το σύστημα και σουτάρω από τα 7 μέτρα. Όλα πήγαν μέσα. Ο προπονητής με διώχνει από την προπόνηση και εγώ του τα χώνω σαν νταλικιέρης.

18 χρόνια μετά ξέρω πως είχε δίκιο. Εκτέλεσα (εσκεμμένα μάλιστα) λάθος μία άσκηση και αυτός σωστά με επέπληξε. Εγώ στα 15 μου δεν το καταλάβαινα και αντέδρασα. Παρ' ότι σε κανονικό αγώνα θα έπρεπε να σουτάρω, στην προπόνηση θα έπρεπε απλά να εκτελώ εντολές. Πως αλλιώς θα βελτιωνόμουν εγώ αλλά και η ομάδα ως σύνολο;

Όποιος έχει παίξει σε ομάδα καταλαβαίνει πως ο ΑΑ έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ μπάσκετ δεν θα έπαιζα ποτέ γιατί απλά δεν μπορούσα να μπω σε καλούπια. Ο Βιτόρ είναι επαγγελματίας και ΠΡΕΠΕΙ να μπει σε καλούπια. Δυστυχώς γι' αυτόν τα καλούπια τα σχεδιάζει ο Άγγελος και όχι ο ίδιος.

Είμαι βέβαιος πως ο ΑΑ δεν τον έδιωξε με την 1η. Ούτε με την 2η. Όταν όμως συνεχώς εκτελείς λάθος μία άσκηση πας γυρεύοντας.
++++ πολύ σωστα !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οτι και να ειναι, μεγαλο πουλεν ο Πορτογαλος και το ξερετε, αλλα σε αυτες τι περιπτωσεις, για εμενα, παντα φταει ο παιχτης.

ειπε ο Προπονητης πλασε; πλασε.
ειπε σουτ; σουτ.
ειπε τριπλα; τριπλα.

τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

mike έγραψε:
cellophan έγραψε:Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.
Ο επαγγελματίας προπονητής διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις έτσι ώστε να μη φτάσουν σε αποκλεισμό από την αποστολή και την στέρηση από την ομάδα του μοναδικού κανονικού της σέντερ μπακ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όσο για αυτούς που λένε πως όποιος δε γουστάρει και δημιουργεί πρόβλημα με τον προπονητή να πάει σπίτι του, θα πω πως συμφωνώ μαζί τους για ένα και μόνο λόγο. Γιατί με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ η ομάδα θα είχε απαλλαχτεί από τον Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και θα είχα δει τις δυνατότητες του πρωταθλητή με τον ΑΠΟΕΛ Δώνη και του κάτοχου του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Στέφενς, αντί να ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο μη προπονητή στον πάγκο της ομάδας που αγαπάω.

φίλε (αδερφό δεν μπορώ να σε πω) μάλλον κι αυτό το πράμα σουρωμένος το έγραψες!
υποψιν είμαι από τους τελευταίους που θα ήθελαν τον ΑΑ ως προπονητή, αλλά εδώ η *** βαράει κόκκινο, κι εξηγούμαι:
- φταίει ο Αναστασιάδης που η διοίηκηση άφησε την ομάδα χωρίς στόπερ?
- πρέπει να κάνουμε τα κέφια σε κάθε τσουτσέκι, επειδή μπαλώνει μια τρύπα, κι αυτό εις βάρος της όμάδας?
- αν ο κάθε Βίτορ κάνει τη μαγκιά του χωρίς τιμωρία ξέρεις τι θα ακολουθήσει στην επόμενη προπόνηση?
8888888

αααα ..... είσαι **

Έγινε double post (προφανώς κολλάει ο server) και διέγραψα το ένα και έφυγαν και τα δύο..!
Το post δεν υπέστη ΚΑΜΙΑ επεξεργασία.[/quote]

Τι είναι αυτά, ρε roman; Μπορεί να εκφράζεται έτσι ο κάθε mike για οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ. Πόσο μάλλον για το cellophan που είναι απ' τους πιο σοβαρούς εδώ μέσα.
Και ανάθεμα αν κατάλαβε τι διάβασε! Γιατί μίλησε για **... :D

Το Post υπέστη επεξεργασία και σβήστηκαν τα προσβλητικά κομμάτια.Δεν είναι τρόπος αυτός για να μιλάμε σε άλλα μέλη..Odi.[/quote]

Black, σε ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο. Odi, δε χρειαζόταν καμία επεξεργασία το post. Ήταν αλλού για αλλού στο σκεπτικό, όπως εξήγησα με επόμενο μου post, τουλάχιστον όμως στο βρίσιμο είχε μια κάποια συνεκτικότητα. Με την παρέμβαση σου, τη χάσαμε και αυτή, άρα τι μένει; Ένας αχταρμάς από γράμματα, χωρίς καμία αξία για αυτόν που θα αναζητήσει τη κουβέντα, δύο χρόνια μετά.....τέλος πάντων, σε ευχαριστώ για την πρόθεση να προστατεύσεις ένα μέλος του φόρουμ, αλλά καλύτερο είναι οι λέξεις που λέμε να μένουν γιατί μόνο έτσι έχουν κάποια αξία και για αυτόν που τις γράφει και για αυτούς που τις διαβάζουν.....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορώ να αφήνω ποστ με μπινελίκια,μπορούμε να εκφραστούμε και αλλιώς πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Odi έγραψε:Δεν μπορώ να αφήνω ποστ με μπινελίκια,μπορούμε να εκφραστούμε και αλλιώς πιστεύω.
Και εγώ το πιστεύω και το υπηρετώ αυτό εδώ μέσα, από την άλλη μακάρι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτού του post να ήταν το μπινελίκι Odi. Κατά συνέπεια οι διορθώσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο πρόβλημα κάτω από το μανδύα της βρισιάς ή της αγένειας που είναι το έλασσον στην περίπτωση μας. Ίσως λοιπόν να ήταν προτιμότερη η διαχείριση του Roman στο post που όχι απλά το πέρασε αλλά ζήτησε και συγνώμη από το παλικάρι.....άθελα του νομίζω έπραξε το σωστό.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

K_geo έγραψε:οτι και να ειναι, μεγαλο πουλεν ο Πορτογαλος και το ξερετε, αλλα σε αυτες τι περιπτωσεις, για εμενα, παντα φταει ο παιχτης.

ειπε ο Προπονητης πλασε; πλασε.
ειπε σουτ; σουτ.
ειπε τριπλα; τριπλα.

τοσο απλα.
Αν ο Άγγελος έλεγε τριπλα θα άφηνε και τον 18-4 εκτός αποστολής :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κακέ! :twisted:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

cellophan έγραψε:
Odi έγραψε:Δεν μπορώ να αφήνω ποστ με μπινελίκια,μπορούμε να εκφραστούμε και αλλιώς πιστεύω.
Και εγώ το πιστεύω και το υπηρετώ αυτό εδώ μέσα, από την άλλη μακάρι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτού του post να ήταν το μπινελίκι Odi. Κατά συνέπεια οι διορθώσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο πρόβλημα κάτω από το μανδύα της βρισιάς ή της αγένειας που είναι το έλασσον στην περίπτωση μας. Ίσως λοιπόν να ήταν προτιμότερη η διαχείριση του Roman στο post που όχι απλά το πέρασε αλλά ζήτησε και συγνώμη από το παλικάρι.....άθελα του νομίζω έπραξε το σωστό.
καλημέρα
αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν δημιούργησα κάποια αναστάτωση (και δεν δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από το cellophan στον οποίο και αναφέρθηκα), αλλά θα ήθελα να πω και κάτι τελευταίο
- νομίζω ότι το κείμενο του cellophan κάπου χάθηκε στη μτάφραση, δηλ. ή δεν έδωσε καλά αυτά που σκέφτονταν ο φίλος ή εγώ δεν το κατάλαβα σωστά
- ο "κάθε mike" που έγραψε ο black @ white είναι από τα πρώτα μέλη του φόρουμ εδώ μέσα, γράφει αρκετά σπάνια, έχει δει πολύ ΠΑΟΚ, είναι 47 χρόνων και αρκετά σοβαρός (νομίζω)
- η "βρισιά" ήταν η λέξη τυχάρπαστος που την έκανα επικόλληση από το κείμενο του cellophan
- οι λόγοι του εκνευρισμού μου ξεκινάνε από την ανυπαξία της διοίκησης και μεταγραφών (μάλλον ξέσπασα σε λάθος άνθρωπο), που μας οδηγεί να τρώμε τα ρούχα μας

Για την αναστάτωση μετανιώνω ειλικρινά
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να είσαι καλά, ρε Μιχάλη! Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά...

Συνεχίζουμε κανονικά και πάντα με σεβασμό στο συνομιλητή μας.

ΥΓ. Η ομάδα θα πάει καλά. Να είσαι σίγουρος και να μην στεναχωριέσαι καθόλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”