hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, γιατί να σταματήσει να λέει την γνώμη του ο άνθρωπος?
Σωστή ή λάθος δεν με νοιάζει (προσωπικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αυτά που λέει), αυτό όμως είναι το σχόλιό του! Πες και συ το δικό σου και όλα καλά. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια ενός δημόσιου φόρουμ, να βλέπουμε πολλές γνώμες και μετά να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε και όλα καλά!![]()
Όπως και επίσης καμιά δίψα για αίμα μανιακέ. Δηλαδή να μην γράψουμε αυτά που νιώθουμε?
Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει, είχε χαλάσει η ζωή μου, είχα μαλώσει με την οικογένειά μου εξαιτίας του παλιού προπονητή και έμπαινα στο φόρουμ και έβλεπα συνεχώς για στήριξη και στήριξη και πλάνο 3ετές και υπομονή και θα στρώσει και θα θα θα θα θα και να τον κρατήσουμε μέχρι να γεράσει και τέτοια! Να μην γράψουμε δηλαδή ότι μερικοί αρρωστήσαμε με αυτά που βλέπαμε??
Κακό είναι?
Προσωπικές γνώμες είναι !! Δεν σημαίνει πως πρέπει να τις δεχτείτε κιόλας κάποιοι.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ με την γνώμη του και το σχόλιό του.
Μερικοί έχετε μπερδέψει λίγο την έννοια της δημόσιας / προσωπικής σκέψης σε κάτι!
Έχει παραγίνει το κακό με τις ειρωνείες (ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, ΓΕΝΙΚΑ μιλάω) στο φόρουμ!
Λέει κάποιος την γνώμη του και αμέσως δέχεται την παρατήρηση/ ειρωνεία / διόρθωση λες και περνάει τίποτα εξετάσεις στο φόρουμ και πρέπει να τον περάσουμε από το ΠΑΟΚόμετρο!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ / ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ! Ο χρόνος θα τον δικαιώσει ή όχι..
Και εννοείτε όταν συμβαίνουν αυτά που λέω η όμορφή συζήτηση που υπήρχε και απολαμβάναμε όλοι σιωπηλά, καταλήγει στις 2 παραπάνω απαντήσεις! ΑΔΙΚΑ χαλάει η όμορφη εικόνα και άδικα χαλιόμαστε κει μεις μεταξύ μας!
Υ.γ. ΜΗΝ πεταχτεί κανείς και μου πει πάλι για το LIVE και τέτοια! Εξήγησα ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ γιατί απλά δέχτηκα την παραπάνω ειρωνεία που περιγράφω! Μετά ανακάλεσα και τέλος.
Σαν παιδάκια δημοτικού ρε π@ύστη μου κάνουμε! Αντί για να είμαστε εδώ μια χαλαρή παρέα και να συζητάμε για την καύλα μας και να γουστάρουμε και ας έχουμε αντίθετες γνώμες, εμείς μαμιόμαστε μεταξύ μας! Έλεος..
Το κλείνω... (αν θέλετε ας το μεταφέρετε στο καφενείο ή όπου αλλού, απλά ήθελα να το πω και βρήκα αφορμή στα παραπάνω!)
Ρε φίλε που είδες να λέει ο κατ να μην πει την άποψη του ο οντι και ο κάθε οντι? αν εσυ λες το αλφα επιχείρημα και βγαίνει ο άλλος και σου λέει οτι λες ωμέγα, εννοείται οτι θα του πεις να σταματήσει να το κάνει...