99.Sekou Jabateh Oliseh
- jay trotter
Re: 99.Sekou Jabateh Oliseh
Με τις μεταγραφές θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.Ο Χόεσεν στέλνει τον Σαλπιγγίδη δεξιά να μοιράζεται τη θέση με Λούκας.Ο Μάρτενς καλύπτει τη θέση πίσω από το φορ(μαζί με Βούκιτς) και περισσεύει και ο Νίνης.Δε βλέπω τον Ολίσε να είναι αποστολή αν δεν υπάρχουν τιμωρίες και τραυματισμοί!
λογικα κτ παιζει,,,,οπως ειπε ο χουμπ οποιος δε μπορει τον ανταγωνισμο σπιτι του
παντως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του. για κουτρα καλός είναι.........
πχ αντί να δώσεις 1+ στο Στόχ, έχεις με 0 τον Σεκού μαύρο. λεω εγώ τωρα././..
δεν ξέρω μόνο τι παίζει με θέσεις ξένων./.......
πχ αντί να δώσεις 1+ στο Στόχ, έχεις με 0 τον Σεκού μαύρο. λεω εγώ τωρα././..
δεν ξέρω μόνο τι παίζει με θέσεις ξένων./.......
και γω αυτο νομιζα Κγεο αλλα στο τρανσφερμαρκτ λεει παντως το 15 ληγει στη τσσκα ...
το ξέρω, αλλά παντού διαβάζω ότι λήγει το καλοκαίρι....και πέρυσι έτσι έλεγαν νομίζω......
και οκ, το τρανσφερμαρκτ δεν είναι πανάκεια........
στην τελική τον ξαναδανειζόμαστε μέχρι το '15 και μετά κούτρα...
για ροτεϊσον είναι μια χαρά....

και οκ, το τρανσφερμαρκτ δεν είναι πανάκεια........
στην τελική τον ξαναδανειζόμαστε μέχρι το '15 και μετά κούτρα...
για ροτεϊσον είναι μια χαρά....

- ΑποστόληςΑ
Μανιακ, όταν μπει και ο Χούσεν, σκέψου πόσοι θα μένουν εκτός αποστολής..........
να προσαρμοστούν σιγά σιγά και οι μεταγραφές και όλοι θα πάρουν το χρόνο τους. ο Ολίσε για Τούμπα πχ στα πιο χαλαρά ματς είναι λουκούμι πιστεύω......και πολυθεσίτης

να προσαρμοστούν σιγά σιγά και οι μεταγραφές και όλοι θα πάρουν το χρόνο τους. ο Ολίσε για Τούμπα πχ στα πιο χαλαρά ματς είναι λουκούμι πιστεύω......και πολυθεσίτης

και με ωραιους πανυγυρισμους.
..αληθεια νομιζω οι πανυγυρισμοι των παικτων δεν ειναι οπως ηταν...θυμαμαι ιβιτς βιερ μουσλι κλπ....δεν υπαρχει συνδεση με τον κοσμο κααθολου πιστευω...δεν νομιζω να ναι ιδεα μου

Εχεις το μπαμ τα τρεξιματα τη φαντασια ,αλλα οταν παιρνεις τη μπαλα στο τελος εισαι τσαπατσουλης......
- ΑποστόληςΑ
Λύση ανάγκης. Πρέπει να παίζει, μετά από Lucas, Stoch γιατί δεν έχουμε άλλον καλύτερο. Το καλοκαίρι μας χαιρετάει οριστικά (ελπίζω...).
δεν ξερω τι ισχύει με το συμβόλαιο του. αν όντως λήγει το καλοκαίρι (στο ιντερνετ λέι ότι λήγει το 15 βέβαια...) τότε θα είναι αρκετά καλή λύση αν αποκτηθεί ως ελεύθερος.....
- ΑποστόληςΑ
ναι το ξερω βρε!
απλα θυμάμαι κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του κα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα κτλ.
δημοσιεύματα πρόσφατα.....πριν απο κανα μήνα δλδ....
ποιος ξέρει;;;;
θα δείξει. παντως, επαναλμβανώ, αν μένει ελεύθερος τότε δεν με χαλάει καθόλου....

απλα θυμάμαι κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του κα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα κτλ.
δημοσιεύματα πρόσφατα.....πριν απο κανα μήνα δλδ....
ποιος ξέρει;;;;

- ΑποστόληςΑ
Δανεικός σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα χρήσης, αλλά όχι την κυριότητα (το ξέρω ότι το ξέρεις). Επομένως θα πληρώνεται από εμάς μέχρι τις 30.06.2014. Από κει και μετά, αν θέλουμε να μείνει, θα πρέπει να διαπραγματευτούμε με τον έχοντα την κυριότητα (CSKA Moscow).