9.Zvonimir Vukić
Re: 9.Zvonimir Vukić
34 ειναι ο ανθρωπος , οχι 36. Κριμα και κριμα ολοι σας.
Ολοι ξερουμε ποια ειναι η λυση για τετοιον παικτη στα 27.
Και μονο ο Ιβαν μπορει να απαντησει.
Γιατι Βουκιτς στα 30 δεν μπορουσαμε να παρουμε , ουτε μπορουμε.
Ολοι ξερουμε ποια ειναι η λυση για τετοιον παικτη στα 27.
Και μονο ο Ιβαν μπορει να απαντησει.
Γιατι Βουκιτς στα 30 δεν μπορουσαμε να παρουμε , ουτε μπορουμε.
ΑΓΑΛΜΑ ΤΩΡΑ!
και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ με τη λήξη της καριέρας του ισόβιο συμβόλαιο να μαθαίνει μπαλίτσα στα τσικό.
και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ με τη λήξη της καριέρας του ισόβιο συμβόλαιο να μαθαίνει μπαλίτσα στα τσικό.
Κατι Βουκιτς και Λινο στα 28, ουτε τωρα δεν εχουμε λεφτα να τους παρουμε...
Ο παιχτης δεν υπαρχει απλα...
Ο παιχτης δεν υπαρχει απλα...
ισως ερθουν λεει ο βουκιτς και αλλοι σερβοι τον ιανουαριο αλλαγες ειπε θα γινουν σιγουρα ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΡΕ ΠΑΡΤΙΖΑΝΕ ?
Απο το olapaok συνεντευξη σε ρωσικο σαιτ .....
"Με τους οπαδούς έχω μεγάλη σχέση. Παίρνω δύναμη από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω" είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος στην ιστοσελίδα "novosti.rs".
Συνεχίζοντας δήλωσε:
Για το τέρμα του κόντρα στον Εργοτέλη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι αυτή η ευχαρίστηση".
Για το αν τον πειράζει που δεν ξεκινάει βασικός: "Όταν τα πράγματα κυλούν έτσι δεν με πειράζει".
Για το πως ένιωσε μετά το τέρμα που σημείωσε: "Η αίσθηση που όλοι οι συμπαίκτες μου και ο πάγκος έσπευσαν να με συγχαρούν και που άκουγα τις επευφημίες από την κερκίδα, είναι πραγματικά ασύγκριτη. Μου αρέσει που αυτό συμβαίνει αυτό στη... μέση της τέταρτης δεκαετίας μου, αντλώ ενέργεια από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω".
Για την εκτέλεση φάουλ απέναντι στο ματς με τον Εργοτέλη: "Όλα είναι ιδανικά όταν η μπάλα στήνεται απέναντι από την εστία. Αυτή τη φορά ήταν περισσότερο από 20 μέτρα μακριά από το τέρμα. Ακολούθησε αξέχαστη γιορτή με 15.000 οπαδούς να κραυγάζουν. Εχω σπουδαία σχέση με τον κόσμο, με αγαπούν και τους αγαπώ".
Για το γεγονός ότι έχει σημειώσει όλα τα τερματά του στην Τούμπα: "Είτε αστειευτούμε, είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει όλα τα γκολ στην Τούμπα, δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ένα στο Europa League. Και θέλω πραγματικά να σπάσει ο πάγος και εκτός έδρας".
Για το αν θα σκοράρει σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός: "Να είστε σίγουροι".
Για το αν θεωρεί τον ευατό του την χρυσή αλλαγή: "Είναι ότι καλύτερο να σκοράρει ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Παίζουμε για τους βαθμούς, μέχρι στιγμής, κερδίζοντας με την ατομική ποιότητα των παικτών μας. Αναζητούμε δύο ή τρεις μεταγραφές για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα".
Για το αν επιλέχθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι: "Ξέρω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ίσως έρθουν κάποιοι Σέρβοι παίκτες".
Απο το olapaok συνεντευξη σε ρωσικο σαιτ .....
"Με τους οπαδούς έχω μεγάλη σχέση. Παίρνω δύναμη από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω" είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος στην ιστοσελίδα "novosti.rs".
Συνεχίζοντας δήλωσε:
Για το τέρμα του κόντρα στον Εργοτέλη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι αυτή η ευχαρίστηση".
Για το αν τον πειράζει που δεν ξεκινάει βασικός: "Όταν τα πράγματα κυλούν έτσι δεν με πειράζει".
Για το πως ένιωσε μετά το τέρμα που σημείωσε: "Η αίσθηση που όλοι οι συμπαίκτες μου και ο πάγκος έσπευσαν να με συγχαρούν και που άκουγα τις επευφημίες από την κερκίδα, είναι πραγματικά ασύγκριτη. Μου αρέσει που αυτό συμβαίνει αυτό στη... μέση της τέταρτης δεκαετίας μου, αντλώ ενέργεια από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω".
Για την εκτέλεση φάουλ απέναντι στο ματς με τον Εργοτέλη: "Όλα είναι ιδανικά όταν η μπάλα στήνεται απέναντι από την εστία. Αυτή τη φορά ήταν περισσότερο από 20 μέτρα μακριά από το τέρμα. Ακολούθησε αξέχαστη γιορτή με 15.000 οπαδούς να κραυγάζουν. Εχω σπουδαία σχέση με τον κόσμο, με αγαπούν και τους αγαπώ".
Για το γεγονός ότι έχει σημειώσει όλα τα τερματά του στην Τούμπα: "Είτε αστειευτούμε, είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει όλα τα γκολ στην Τούμπα, δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ένα στο Europa League. Και θέλω πραγματικά να σπάσει ο πάγος και εκτός έδρας".
Για το αν θα σκοράρει σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός: "Να είστε σίγουροι".
Για το αν θεωρεί τον ευατό του την χρυσή αλλαγή: "Είναι ότι καλύτερο να σκοράρει ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο".
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Παίζουμε για τους βαθμούς, μέχρι στιγμής, κερδίζοντας με την ατομική ποιότητα των παικτών μας. Αναζητούμε δύο ή τρεις μεταγραφές για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα".
Για το αν επιλέχθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι: "Ξέρω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ίσως έρθουν κάποιοι Σέρβοι παίκτες".
Εγώ θα κάνω τον χαζό και τον γκρινιάρη της παρέας και θα αναρωτηθώ:
Με ποιά ιδιότητα ο Βούκιτς μιλάει (και ξέρει) για μεταγραφές και αλλαγές τον Δεκέμβριο?
Και ας δεχτώ ότι μπορεί να ξέρει για σέρβους παίχτες γιατί μπορεί να του ζητήθηκε να μιλήσει με κάποιον που ενδιαφέρεται η ομάδα,ή πολύ απλά να του μίλησε κάποιος ομοεθνής του για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Ή ας δεχτώ ότι έκανε κουβέντα με τον Σαββίδη και ξέρει.
Με ποιά ιδιότητα μιλάει?
έχω χάσει κάτι?
Με ποιά ιδιότητα ο Βούκιτς μιλάει (και ξέρει) για μεταγραφές και αλλαγές τον Δεκέμβριο?
Και ας δεχτώ ότι μπορεί να ξέρει για σέρβους παίχτες γιατί μπορεί να του ζητήθηκε να μιλήσει με κάποιον που ενδιαφέρεται η ομάδα,ή πολύ απλά να του μίλησε κάποιος ομοεθνής του για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Ή ας δεχτώ ότι έκανε κουβέντα με τον Σαββίδη και ξέρει.
Με ποιά ιδιότητα μιλάει?

έχω χάσει κάτι?
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτή η εσωστρέφεια θα μας φάει.
για να είπε κάτι τέτοιο ο βουκα μάλλον κάποιοι ομοεθνείς του θα του ζητησαν πληροφορίες ή θα του είπαν ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.
δεν βλέπω κάποιο κακό σε αυτα που είπε,ίσα ίσα είναι μιας μορφή διαφήμιση για την ομάδα
για να είπε κάτι τέτοιο ο βουκα μάλλον κάποιοι ομοεθνείς του θα του ζητησαν πληροφορίες ή θα του είπαν ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.
δεν βλέπω κάποιο κακό σε αυτα που είπε,ίσα ίσα είναι μιας μορφή διαφήμιση για την ομάδα
α γεια σου. Μονομιας να βρουμε τι βρωμαει και τι ξυνιζει. Στην τελικη ειπε ισως ερθουν Σερβοι παικτες, ισως ερθουν και άγγλοι, ίσως έρθουν και γιαπωνεζοι. Και τι εγινε δηλαδη
Καθόλου κακοdesperando έγραψε:αυτή η εσωστρέφεια θα μας φάει.
desperando δεν είναι θέμα εσωστρέφειας.desperando έγραψε:αυτή η εσωστρέφεια θα μας φάει.
Απλά μου φαίνεται λίγο κάπως να δηλώνει παίχτης της ομάδας ότι θα γίνουν αλλαγές τον Ιανουάριο.Αυτό και τίποτε άλλο.Καθαρά θέμα αρμοδιότητας.Για τους σέρβους παίχτες που είπε από ότι βλέπω πιστεύουμε το ίδιο.
Και άντε αυτός λέγεται Βούκιτς.Αν έβγαινε πχ ο Ολίσε ή ο Βιτόρ(ή άλλος ποδοσφαιριστής) και έλεγε για αλλαγές τον Ιανουάριο πάλι ΟΚ θα είναι?
Τεσπα, αφού από ότι βλέπω μόνο εγώ το θεωρώ κάπως,μάλλον δεν έχω δίκιο.Και για να απαντήσω και στο ποστ του πιο πάνω φίλου,το ότι λέω αυτό που δεν μου άρεσε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ψάχνω αιτίες να μου ξυνίσει και να μου βρωμίσει κάτι

άν λάβουμε υπόψιν ότι ο Βούκιτς, έχει μια πιο καλή σχέση με τον πρόεδρο απο ότι άλλοι παίχτες, τότε δεν είναι διόλου απίθανο να ρωτήθηκε η άποψη του ή ακόμα και η συνδρομή του στις μεταγραφικές αναζητήσεις. πχ, "αυτός ο Λάζοβιτς θα μας κάνει ρε Βούκαρε;;;;"

- ΑποστόληςΑ
Κανένα αμυντικό χαφ να μας δώσουν γιατί δεν βγαίνει η χρονιά μόνο με Τζιόλη - Λάζαρ.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ σβονιμιρ,μπορεις να μου πεις πως καταφερες να κανεις ενα απο τα πιο γρηγορα σπριντ της ομαδας ενω στα ματια ολων μας μοιαζεις σαν χελωνα?
-
Είναι αργός στα πρώτα μέτρα (που μάλλον είναι και το σημαντικότερο) αλλά έχει καλό διασκελισμό. Τώρα, το ποιος θα πιάσει μεγαλύτερη ταχύτητα σε μια συγκεκριμένη στιγμή, έχει να κάνει και με το ποιος θα χρειαστεί να διανύσει μεγάλη απόσταση με σπριντ και είναι ψιλο-ασήμαντο σαν στατιστικό. Για παράδειγμα ο Κίτσιου και ο Λούκας, μπορεί η μεγαλύτερη απόσταση που διένυσαν με σπριντ να ήταν 20 μέτρα, οπότε να μην έπιασαν μέγιστη ταχύτητα.
Γενικότερα είναι κάπως αργός ο ΠΑΟΚ. Οι πιο ευκίνητοι παίχτες μας (ας πούμε Στοχ, Κίτσιου, Σάλπι) έχουν καλό ξεπέταγμα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι.
Γενικότερα είναι κάπως αργός ο ΠΑΟΚ. Οι πιο ευκίνητοι παίχτες μας (ας πούμε Στοχ, Κίτσιου, Σάλπι) έχουν καλό ξεπέταγμα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τρί 05 Νοέμ 2013, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου θυμίζει τον Jose Altafini (είμαι παλιοσειρά), που αν θυμάμαι καλά, πήρε μετεγγραφή απο την Νάπολι στην Γιουβέντους, νομίζω 38άρης και έμπαινε αλλαγή στο τελευταίο 15άλεπτο, έβαζε ενα γκολ και έτσι κέρδιζε η Γιουβέντους και νομίζω πήρε δυο πρωταθλήματα με την Γιούβε.desperando έγραψε:ρε συ σβονιμιρ,μπορεις να μου πεις πως καταφερες να κανεις ενα απο τα πιο γρηγορα σπριντ της ομαδας ενω στα ματια ολων μας μοιαζεις σαν χελωνα?
Στα δέκα λεπτά που έπαιζε, έκανε δυο σπρίντς και έβαζε η ένα η δυο γκολ.
Έτσι και ο Βούκιτς, που φυσικά και ποιο νέος είναι και περισσότερο μπορεί να παίξει.