Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Dimbar
Eγω δεν προετρεψα τον Σαββιδη να κανει οτιδηποτε
Επισης εγω δεω ξερω ποια οδο θα ακολουθησει
Αυτο που λεω και προφανως δεν σου ειναι κατανοητο ειναι οτι βλεπω μια σιγουρια οτι ο Σαββιδης θα βαλει χρηματα για να εξυγιανει την ΠΑΕ ενω μπορει να ακολουθησει και τον συντηρητικο τροπο και να την εξυγιανει χωρις χρηματα.
Αυτο δηλαδη που θα επρεπε να κανει ο Ζαγορακης
Βλεπω λοιπον μια σωστη και καθολικη συμφωνια ολων μας για εξυγιανση αλλα πολλοι την εννουν μονο μεσω χρηματοδοτησης απο τον Σαββιδη.
Τι θα γινει λοιπον αν ο Σαββιδης ακολουθησει την συνντηρητικη οδο?Εγω ειμαι υπερ της εξυγιανσης με οποιονδηποτε τροπο.Εσυ πως θα αντιδρασεις αν ακολουθησει εξυγιαντικες κινησεις χωρις να βαλει κεφαλαια?
Εχεις καποια πληροφορηση να την μοιραστεις μαζι μας?

DIMBAR
Εγω πιστευω μονο σε πραξεις.
Εχω ηδη ποσταρει καποια links στα οποια υπαρχει δηλωση του Σαββιδη στα ρωσσικα για ομαδα εκει οπου λιγο πολυ λεει στους οπαδους της ομαδας του στη ρωσσια πως η ομαδα αυτη ειναι βιωσιμη μονο στην Β κατηγορια.Δεν μπορω λοιπον να θεωρω δεδομενο οτι θα πληρωσει με χρηματα του τα χρεη οπως εσυ.Δεν ξερω.Εσυ πως μπορεις να ξερεις?

Εorptol
Συνεχιζω να λεω οτι δεν εχω κανει καμια κριτικη στον Σαββιδη μεχρι τωρα.Του εχω δωσει τον χρονο που δικαιουται.
Κριτικη κανω σε σχολια που παρουσιαζουν μια σιγουρια για το τι θα κανει και πως θα λειτουργησει.

Κarlat
To δημοσιευμα που ανεβασες το θεωρω χωρις περιεχομενο
Εχει μεσα και ανακριβειες
Και εχει και ενα αβασιμο συμπερασμα.
Εχω ποσταρει σχετικα μετα την αποφαση της ουεφα επειχηρηματολογωντας γιατι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει αδειοδοτηση απο την ουεφα λογω χρεων,μαλιστα συναντησα σφοδρες αντιδρασεις,αλλα τωρα που αποδειχτηκε οτι αν δεν εμπαινε ο Σαββιδης ουεφα γιοκ,οι αντιδρουντες εχουν ξεχασει τις αντιδρασεις τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είδες ο Σαββιδης που μπήκε και πήραμε άδεια απο ΟΥΕΦΑ ; Καμία κριτικη επ αυτού για ΣΑΒΒΙΔΗ ; στα συν του ρε παιδι μου η περιμένουμε την πρώτη κακη του απόφαση για να κραξουμε ; Το οτι μπηκε ο Σαββιδης και πήραμε το οκ απο ΟΥΕΦΑ το γράφεις λες και εναι αυτονόητη υποχρέωση του ΣΑΒΒΙΔΗ να πάρει τον ΠΑΟΚ και να χωσει τα 10 εκατ ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
toumpiotis35

Aν ο ΠΑΟΚ παρει αδειοδοτηση απο την ουεφα το οφειλει καθαρα στον Σαββιδη
Αυτοματως βγαινει το συμπερασμα οτι η σιγουρια της διοικησης Ζαγορακης και της διοικησης Βρυζα για αδειοδοτηση ηταν πλανη.
Δεν εχει παρει ακομη αδειοδοτηση η ομαδα αν εχει πληρωσει τα ληξιπροθεσμα που ειχε οταν κατεθεσε στα τελη Ιουνιου ειναι πολυ πιθανων να παρει.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

2012 γιαυτο
εδω ολοκληρη ΑΕΚ με εφοπλιστες βιομηχανους κονε και ξεκονε και δεν εχει μαντηλι να κλαψει
υγιεστατες επιχιειρησεις ειναι ετοιμες λογο κρισης να βαρεσουν κανονι
και εσυ απορεις γιατι θα ειχαμε προβλημα αυριο μεθαυριο με την ΟΥΕΦΑ
Γιατι βουλιαζει ολη η χωρα και εσυ απορεις γιατι μπαζει νερα η ομαδα
οι οπαδοι μας δυστυχως στην καρακοσμαρα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 02 Σεπ 2012, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση το αμέσως προηγούμενο ποστ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

toumpiotis35 έγραψε:Dimbar
Eγω δεν προετρεψα τον Σαββιδη να κανει οτιδηποτε
Επισης εγω δεω ξερω ποια οδο θα ακολουθησει
Αυτο που λεω και προφανως δεν σου ειναι κατανοητο ειναι οτι βλεπω μια σιγουρια οτι ο Σαββιδης θα βαλει χρηματα για να εξυγιανει την ΠΑΕ ενω μπορει να ακολουθησει και τον συντηρητικο τροπο και να την εξυγιανει χωρις χρηματα.
Αυτο δηλαδη που θα επρεπε να κανει ο Ζαγορακης
Βλεπω λοιπον μια σωστη και καθολικη συμφωνια ολων μας για εξυγιανση αλλα πολλοι την εννουν μονο μεσω χρηματοδοτησης απο τον Σαββιδη.
Τι θα γινει λοιπον αν ο Σαββιδης ακολουθησει την συνντηρητικη οδο?Εγω ειμαι υπερ της εξυγιανσης με οποιονδηποτε τροπο.Εσυ πως θα αντιδρασεις αν ακολουθησει εξυγιαντικες κινησεις χωρις να βαλει κεφαλαια?
Εχεις καποια πληροφορηση να την μοιραστεις μαζι μας?

DIMBAR
Εγω πιστευω μονο σε πραξεις.
Εχω ηδη ποσταρει καποια links στα οποια υπαρχει δηλωση του Σαββιδη στα ρωσσικα για ομαδα εκει οπου λιγο πολυ λεει στους οπαδους της ομαδας του στη ρωσσια πως η ομαδα αυτη ειναι βιωσιμη μονο στην Β κατηγορια.Δεν μπορω λοιπον να θεωρω δεδομενο οτι θα πληρωσει με χρηματα του τα χρεη οπως εσυ.Δεν ξερω.Εσυ πως μπορεις να ξερεις?
Καθόλου σίγουρος δεν ειμαι ότι θα βάλει λεφτά!
Εχω σοβαρές επιφυλάξεις και κυρίως δεν έχω ιδέα για το τί έχει πεί και τί έχει κάνει αλλού, πολύ περισσότερο δε τι θέλει να κάνει με τον ΠΑΟΚ (κρατώ τις υποψίες μου για τον εαυτό μου).Εκείνο που λέω είναι ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ=ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ μπορεί να γίνει βιώσιμη η ΠΑΕ και απο την στιγμή που είναι επενδυτής λογικά περιμένω να επενδύσει και να αποσβέσει σε βάθος χρόνου ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
Το δικό σου σενάριο περί μικρού budget=βιωσιμότητα θα ήταν αναπόφευκτο αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης αν και πάλι η βιωσιμότητα (κοιτώντας τους αριθμούς) θα ΄ηταν πολύ αμφίβολη.

Και για να μην δραματοποιούμε καταστάσεις η περιβόητη εξυγίανση εξαρτάται 100% από το τι θα αποφασίσει το Κράτος, δεν είναι στο χέρι κανενός Σαββίδη και κανενός απο εμάς.Τώρα αν εξυγίανση εννοείς την οργάνωση της ΠΑΕ, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να το αποφασίσει και να το υλοποιήση χωρίς ιδιαίτερο κόστος, πολύ εύκολα ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας.Δυστυχώς όμως το επίπεδο οργάνωσης της πλειοψηφίας των Ελληνικών επιχειρήσεων δεν απέχει πολύ του επιπέδου του ΠΑΟΚ γιατί έτσι βολεύει τους επιχειρηματίες και ο νοών νοείτο!

Τέλος εγώ όχι μόνο δεν θεωρώ ότι θα πληρώσει με χρήματα του τα χρέη (εκτός κι υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο που δεν το ξέρουμε) αλλά λέω και πώς κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να λειτουργήσει ορθολογιστικά επιχειρηματικά για να καταφέρει να τα πληρώσει η επιχείρηση από τα κέρδη της και όχι αυτός απο την τσέπη του που δεν θα είναι η τσέπη του αλλά προσωπικά του δάνεια προς την ΠΑΕ.

Αλλά και πάλι εγώ οικονομικά έμαθα στην Αμερική, στην ΕΣΣΔ που μεγάλωσε ο Σαββίδης ίσως τα μαθαίνανε διαφορετικά!!!
toumpiotis35

Συμφωνουμε η αναπτυξη μεσω επενδυσης ειναι ο καλυτερος τροπος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδω ξοφλησε τον ιβιτς με 400.000 χιλιαρικα cash γιατι λέει δεν δεχόταν διακανονισμό και πλήρωσε εφορία 1,600,000 σύμφωνα με το paok24

toumpiotis35

Κατσε γιατι αρχισα να μπερδευομαι με την ροη των πληροφοριων
Συμφωνα με το paok 24 ο διακανονισμενος Ιβιτς δεν δεχοταν διακανονισμο
Επισης συμφωνα με το paok24 o φορολογικα ενημερος ΠΑΟΚ του Μαρτιου για την αδειοδοτηση της ΕΠΟ και φορολογικα ενημερος στις 30 Ιουνιου για την ουεφα χρωστουσε στην εφορια 1,600.000????

Εγω φταιω που μπερδευομαι eorptol?

Aν οντως τα εκανε αυτα ο Σαββιδης του αξιζει ενα μπραβο αλλα κυριως δειχνει διαθεση να μπει με τα μουτρα και να λυσει τα θεματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λέω αυτα που γράφει......αν όντως πληρώνει που πιστεύω ότι πληρώνει αλλιώς δεν είχε λόγο να σχοληθει με τον ΠΑΟΚ ξεκινάει καλα γιατι δείχνει ότι θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ισχυρό

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κατι ασχετο (για να χουμε ενα μετρο συγκρισης..)

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ίδιου περιοδικού που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο, η περιουσία του Ιβάν Σαββίδη ανέρχεται στα 310 εκατομμύρια δολάρια, που τον κατατάσσει 306ο πλουσιότερο Ρώσο, ενώ το περιοδικό «Forbes» αποτιμά την περιουσία του στα 9,4 δισ. ρούβλια (περίπου 237 εκ. ευρώ).

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=18810
ενω ο χοντρομπαλας

Με δυο εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο-αποτίμηση των μετοχών του της τάξης των 180 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.dealnews.gr/leaders/item/6108-%CE%A4%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7
οχι οτι λεει κατι απο μονο του, αλλα μπορει να διαβαστει ΚΑΙ μονο του.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Οι αριθμοί τα λένε όλα ... όπως θα μπορούσε να πει κανεις. Και όταν έχεις από την άλλη το χοντρό μοιάζει σαν προβολή ποδοσφαιρικού σκορ: ΠΑΟΚ - Γαύρος = 2:1

Δε λέω: από τη μια δεν είναι και άσχημο πράγμα να υπάρχει επενδυτης με οικονομικό υπόβαθρο. Από την άλλη κάτι με ενοχλεί στην όλη ιστορία. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το προσωπο Σαββίδη αλλα με το υποκείμενο του ισχυρού επιχειρηματία με όλα τα συμπληρωματικά στερεότυπα επίθετα του τύπου "δε μασάει", "ξέρει αυτός", "δουλευταράς", "πανέξυπνος", "θα επιβάλλει τάξη" "με διασυνδέσεις που φτάνουν μέχρι και ...", "δεξί χέρι του ...", "σκληροτράχηλος" και όλα τα συναφή. Αυτά φυσικά είναι λόγια χιλιόειπωμένα που πάντα γεννούν ερωτηματικά, ακομη και όταν δεν είσαι φύσει δύσπιστος.

Αλλα δεν είναι αυτό, είναι κάτι άλλο:

Μου κακοφαίνεται λοιπόν το ότι προσδοκίες και ελπίδες στρέφονται προς μια κατεύθυνση με αντιδραστικό πυρήνα - ιδεολογικά αντιδραστικό. Γιατί μια τέτοιου είδους ισχύ σε έναν άνθρωπο συνήθως είναι προϊόν μιας αρπαγής είτε εις βάρος άλλων (εργαζόμενοι, κοινωνικό σύνολο κτλ) είτε εις βάρος κάποιων αξιων (δημοκρατία, ελευθερια, ισότητα κτλ). Ο επενδυτης απλούστατα αντιπροσωπεύει κάτι που εμενα προσωπικά δε μου αρέσει. Και βλέπω τώρα έναν τέτοιο να αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ και ο σύλλογος να περνάει ουσιαστικά σε ξένα χερια πορευομενος στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Φυσικά και γνωρίζω ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε καμια ρεαλιστική εναλλακτική λύση. Ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η συνεργασία με τον επενδυτη ήταν απολύτως αναγκαία. Και δικαιολογημένα επικρατεί ανακούφιση, αισιοδοξία και ελπίδα.

Συμπέρασμα: Απλά η όλη κατάσταση μου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα.
toumpiotis35

KARL
ο ΠΑΟΚ του ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ του ΒΟΥΛΙΝΟΥ του ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΗ του ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ηταν ο ΠΑΟΚ ενος τυπου οπως περιγραφεις τον Σαββιδη απλα με λιγοτερα η καθολου φραγκα
Στο διλλημα λοιπον αυτους η τον Σαββιδη η απαντηση ειναι μονοδρομος Σαββιδης

Ο ΠΑΟΚ του Ζαγορακη και του Βρυζα δηλαδη η ομαδα σε χερια διαχειριστων που δεν βαζουν μια παλι δεν νομιζω να ειναι καλυτερος απο τον ΠΑΟΚ του ζαμπλουτου.Γιατι ενας διαχειριστης να ειναι καλυτερος απο εναν που βαζει δικα του χρηματα?

ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι ενα μοντελο που συναντας παντου.Στις 2 μαντσεστερ πχ και σε εκατονταδες αλλες ομαδες

Δηλαδη αν ησουν BAYERN θα ειχες αναμικτα συναισθηματα για το οτι η ομαδα κανει μεταγραφες με τα φαρμακα που αγοραζει ο κοσμος για να μην πεθανει?

Ακομη και στην Μπαρτσελονα νυπαρχουν Σαββιδιδες που τσονταρουν

Συνεπως τα αναμικτα συναισθηματα σου θεωρω εγω πως ειναι απεναντι στο κοινωνικο μοντελο που εχουμε και οχι απεναντι στην ελευση Σαββιδη.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Παρατηρηση οχι και τοσο σημαντικη
Μαλλον θες να.πεις BAYER γιατι η BAYERN ειναι κατι σαν εταιρια λαικης βασης
toumpiotis35

Αναφερομουν στην Λεβερκουζεν η οποια ανηκει κατα 100% στην φαρμακοβιομηχανια
Φαντασου τι στεναχωρια θα τραβουσες αν ησουν οπαδος της γιατι πχ για καποια χρονια αφου κατασκευασε την ηρωινη την πουλουσε και για φαρμακο η εταιρεια που ειναι ιδιοκτητης της ομαδας.(φωτο)
Αλλα μια που ανεφερες και την Μοναχου...
Οχι απλα ειναι λαικης βασης αλλα ΥΠΕΡΛΑΙΚΗΣ...
Αφου να φανταστεις στο διοικητικο της συμβουλιο της εταιρειας BAYERN FC ειναι ενας της Audi,ενας της Adidas,ενας της TELECOM,ενας του περιοδικου FOCUS,ενας της UNICREDIT GROUP,ενας της VW,και ενας πολιτικος του κρατιδιου της Βαυαριας.

Και να φανταστεις οτι το γηπεδο το εχτισαν με τα χερια τους κουτσαβακια γερμανοι με προσωπικη εργασια δουλευοντας αφιλοκερδως και επειδη το εκαναν ανασφαλιστοι ειπαν να δωσουν το ονομα της ασφαλιστικης Allianz
Φυσικα το γηπεδο χρησιμοποιει ως ιδιοκτητης και η ΜΟΝΑΧΟ 1860

Oι εταιρειες που εκπροσωπουνται στο διοικητικο συμβουλιο ειναι και οι μεγαλυτεροι σπονσορες
Δεν ειναι λαικη βαση αυτο KARL απλα το ονομαζουν ετσι
Εχει ενα καλο οτι τα μελη ψηφιζουν την διοικηση αλλα μεχρι εκει

Αν υπαρχει καποιος που χωνει φραγκα ειτε θελουμε ειτε οχι αυτος κανει κουμαντο.
Η πεμπτουσια της πραγματικης λαικης βασης ειναι κανενα μελος να μην βαζει περισσοτερα χρηματα απο αλλο μελος και οι σπονσορες/χορηγοι κτλ να μην συμμετεχουν στην διοικηση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Μααυτο ειπα κατι σαν λαικη βαση.Ο προεδρος εκλεγείτε αμεσα απο τον λαο και πληρώνουν ετησια συνδρομη .Μα δεν γίνετε κατι διαφορετικο στην μπάρτσα.
Το γηπεδο χτίστηκε απτον δημο και η ονομασία πουλήθηκε για 30 χρονια.

Οσο για τον τροπο.λειτουργιας πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αλλες ομαδες χωρις χρεη σωστη διοικηση και οχι σπατάλες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 03 Σεπ 2012, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”