4. Σωτήρης Μπαλάφας
- costacurtaG4
Δε με αρέσει να δημιουργείται κλίμα μεταξύ μελών του σάιτ με αφορμή κάποιες απόψεις για κάποιους παίκτες που τυγχάνουν να είναι περουσιακά στοιχεία της ομάδας μας!!!
Κωνσταντίνε δεν υπάρχει αβάντα προς κανέναν από τον Βαγγτ, απλά σε λέει απλά ότι εδώ είναι το τόπικ του Μπαλάφα ΚΙ ΟΧΙ του Ηλιάδη.. Απλά κι Ελληνικά!
Κος, μέλος είναι ο Μαλεζάς. Επειδή όμως είναι κολλητοί με τον Μπαλάφα, όλο και κάποιο βλέφαρο έχει ρίξει κι ο Σώτος εδώ μέσα!!!!!

Κωνσταντίνε δεν υπάρχει αβάντα προς κανέναν από τον Βαγγτ, απλά σε λέει απλά ότι εδώ είναι το τόπικ του Μπαλάφα ΚΙ ΟΧΙ του Ηλιάδη.. Απλά κι Ελληνικά!
Κος, μέλος είναι ο Μαλεζάς. Επειδή όμως είναι κολλητοί με τον Μπαλάφα, όλο και κάποιο βλέφαρο έχει ρίξει κι ο Σώτος εδώ μέσα!!!!!

κατσε ρε συ....και να ελεγε οχι ο μπαλαφας που θα πιγενε νομίζεις???πας καλα??σου κανει πρόταση ο ΠΑΟΚ και θα πεις οχι???konstantin έγραψε:για τον ηλιαδη τον αμπαλο δεν λετε τιποτα στον μπαλαφα ξεσπατε και στο κατω κατω τον μπαλαφα τον φωναξανε ανανεωσε και δεν ειπε και τιποτα ο αλλος κανει μανουρες γιατι θελει περισοτερα απο αυτα που παιρνει και για την αξια του ειναι παρα πολλα
ο Ηλιαδις δεν παιζει καν οποτε τη να κάτσει να κανει???αφου τον θέλει και η ρουλα και αλες ομαδες απο οτι φενετε...ας παει πουθενα αλου να παιζει να μας μείνει και κενη θεση στο ροστερ για να παρουμε καλύτερο παιχτη.τζαμπα να τον πληρώνουμε για τις προπονήσεις?μην σωσει και υπογράψει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Τρί 09 Δεκ 2008, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔςΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ;
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΕΚΟΨΕ ΕΙΧΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ!
ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΖΕΡΑ!ΑΠΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ!
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 7 ΒΑΣΙΚΟΥΣ!
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΞΕΚΟΛΑΤΕ!
ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Β !
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔςΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ;
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΕΚΟΨΕ ΕΙΧΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ!
ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΖΕΡΑ!ΑΠΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ!
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 7 ΒΑΣΙΚΟΥΣ!
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΞΕΚΟΛΑΤΕ!
ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Β !
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
αφου είσαι τόσο καλός γιατί δεν πήρες το Μάνατζερ του Μπαλάφα να κάνεις και εσύ καρίερα?VAGGT έγραψε:Αδερφέ μου απο το χωριό μου είναι ο αρχηγός του μπάσκετ ο Κωστάκης Βασιλειάδης....kos έγραψε:με μπαλαφα διπλα μου σε παιζω οποτε και οπου θελεις. μερικες εκτυπωσει θα κανω για του δωσω τις καλοπιστες κριτικες που κανεις και θα σε καθαρισει. παιρνω και petm στην ομαδα γιατι εχει παιξει μπαλα στο λονδινο πραγμα που σημαινει οτι δεν μασαει. και αφου χασεις θα σου κανουμε δωρο μια επισκεψη στην σαντυ κουτσοσταματη για να συνελθεις.VAGGT έγραψε:Kos είσαι καλεσμένος στο επόμενο 5χ5 να παίξεις με την αντίπαλη ομάδα και αν θέλεις φέρε και τον άμπαλο μαζί σου.....
και με στοίχημα κί όλας αλλα για να παίξει στοίχημα θέτω τον όρο οτι πρώτον
1)θα έχεις συμπαίκτη σου τον άμπαλλο
2)αν χάσετε απο μόνος του θα ζητήσει να φύγει δανεικός όπου θέλει
πότε το κανονίζουμε και πού?πληρώνω το γήπεδο τα gatorade ακόμα και τα γάντια και τις φανέλλες και των δύο ομάδων απο την τσέπη γιατί έτσι όπως πάει θα μου τα φάνε οι ψυχολόγοι απο αυτά που διαβάζω ενίοτε εδω μέσα για το Σωτήρη....Προτιμώ να τα δώσω σε μάς και να μας μείνουν κι όλας οι φανέλλες και οι αναμνήσεις του εξαιρετικού αυτού ταλέντου για να γελάμε!!!
και επειδη αφησες κατι υπονοουμενα για το πως ηρθε το πουλεν στον Παοκ βαζω ορο να εχεις τερμα τον ριζο και αν νομιζεις οτι ολοι απο το χωριο του βγηκαν παιχταραδες θα σου αποδειξω στο γηπεδο οτι ειναι κουνελα.
Όντως το χωριό μου ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΚΙΛΚΙΣ βγάζει παικταράδες...
μην μπαίνεις στον κόπο για την εκτύπωση των πόστ θα του τα πώ κατάμουτρα αν και τα έχω πεί διακριτικά άλλη φορά...
με Ρίζο στο τέρμα κι όλας?Σαν να κλέβω κουλούρι απο 4 ετών παιδί γίνεται ο αγώνας.Για τον ΡΕΤΜ μην παίρνεις και όρκο για την αγγλία και τρως τον παπα.Απο τα εξωτικά χάιλαντς της τριανδρίας είναι και υποθέτω οτι μετά απο 3 πιτσιρίκια θα έχει βαρύνει αρκετά αν και εχω να τον δω καμιά 12 χρονια....
την επίσκεψη στην σάντυ την θέλω απεγνωσμένα φίλε!!!!χάσω κερδίσω!!!
VAGGT Οχι μονο στην εποχή σου αλλα σε ολες τις εποχές απο την μικρή εμπειρία που εχω οταν εχεις θείους πατεράδες κτλ κτλ στην διοίκηση και κονε ακόμη και κουτσος να εισαι παίζεις βασικός..........οπος το λεω ακομη και κουτσος.
εγω απο περσι τα σταμάτησα και γυρνάω στα 5*5 τουλάχιστον βγάζω την γκαυλα απο το να κάθομαι και να κοιτάω να πέφτει η ομαδα μου κατηγορίες χωρίς καν να παίζουμε κάποια ατομα που ήμασταν καλύτεροι απο καποιους βασικούς.
Σε ολες τις εποχές τα ιδια.
ΠΣ.Δεν ξερω για μπαλαφα και ουτε λεω για αυτο το θεμα τιποτα (τον εχω κρίνει και η γνώμη μου δεν αλλάζει) λεω απλα για αυτα που ειπε ο VAGGT και ειναι ολα σωστά.
εγω απο περσι τα σταμάτησα και γυρνάω στα 5*5 τουλάχιστον βγάζω την γκαυλα απο το να κάθομαι και να κοιτάω να πέφτει η ομαδα μου κατηγορίες χωρίς καν να παίζουμε κάποια ατομα που ήμασταν καλύτεροι απο καποιους βασικούς.
Σε ολες τις εποχές τα ιδια.
ΠΣ.Δεν ξερω για μπαλαφα και ουτε λεω για αυτο το θεμα τιποτα (τον εχω κρίνει και η γνώμη μου δεν αλλάζει) λεω απλα για αυτα που ειπε ο VAGGT και ειναι ολα σωστά.
VAGGT έγραψε:1,82 77 κιλά παίζω τερμα 19 χρόνια και αν παίξω μέσα βγάζω φωτιές στην επίθεση και σαν επιθετικό χάφ...έχεις το τήλ του ευαγγελό?να ψάξω να βρώ αγώνες σε βιντεοκάσσετα να του τα στείλουμε μπά και κάνουμε καμιά μεταγραφή?
το αν είσι καλός η όχι το αποφασίζουν οι προπονητές σου
δυστυχώς στην εποχή μου οι προπονητές ήταν συγχρόνως και γονείς των παιδιών που αγωνίζοταν οπότε όποιος συμμετείχε στην κλίκα και έπαιζε και προωθούταν απο κάποια στιγμή και μετά....
δεν είναι τυχαίο ότι απο την ομάδα των ημιεπαγγελματιών που ήμασταν στην καλαμαριά κανένας δεν έκανε καριέρα...
οι περισσότεροι απο εμάς απο τα 18 μας παίζαμε στις πρώτες κατηγορίες ερασιτεχνών θεσνικης και γύρω νομών αναντικατάστατοι.
δυστυχώς ακόμα εκεί παίζουν όσοι παίζουν...
γι αυτό και η καλαμαριά βολόδερνε τόσα χρόνια στην β εθνική....
απο 4ος τερματοφύλακας πίσω απο μύρτσο και πηνειώτη πήγαμε στην α κιλκίς για τις κλίκες του χρυσανίδη και της παρέας του....
με συγχυσες που μου τα θύμισες.....
και μου λετε για μπαλάφες και ηλιάδηδες και δεν ξέρω εγώ τί.
στα ξερά του αριστοτέλη κάθε μέρα ματώναμε στην κυριολεξία για να φτάσουμε να φορέσουμε φανέλλα επαγγελματική και τις θέσεις μας τις πήραν οι ξένοι και τα κονέ που τώρα είναι στα αζήτητα του ερασιτεχνικού της θεσνικης...
κρίμα....
1.82 είσαι κοντός για τέρμα.
Γιατί δεν έφυγες έξω?
Άλλο Ηλιάδης, άλλο Μπαλαφας... Σόρρυ αλλά ο Ηλιάδης ποτέ δε μου γέμισε το μάτι. Το'χαμε κάνει μεσανατολικό με τη μεταγραφή του.
Τον Παπά έπρεπε να πάρουμε.