33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Μπααααα, αυτος οποτε μπηκε το παστελωσε....
Θα ερθει η ωρα του να μας ξελασπωσει παλι γιατι αμα περιμενεις..
Θα ερθει η ωρα του να μας ξελασπωσει παλι γιατι αμα περιμενεις..
- vouts_charis
Ηρθε η ωρα του ΚΛΑΟΥΣ!Ο Σακης πηρε αρκετες ευκαιριες και ο κουτσια...Ηρθε η ωρα να παρει μια ευκαιρια και ο Στεφανακος μας!Εστω και ως αλλαγη ευχομαι να τον δω ...
Αη Ποντ πιστεύει και σε παλτό καλοκαιρινό Αθανατιάδη
Αθανατιάδης πρέπει παίξει δούμε και αυτόν.
:ugeek:
Αθανατιάδης πρέπει παίξει δούμε και αυτόν.
:ugeek:
Περιμένω πως και πως να τον 3αναδώ μέσα στο σχήμα. Πραγματικά του α3ίζει και έχει δεί3ει πως το έχει. Το ότι όσες φορεσ κλήθηκε να μας 3ελασπώσει, έκανε ακριβώς αυτό, δεν λέει τα όσα λέει η κίνηση που είχε μέσα στο γήπεδο.
Όταν λέω κίνηση, μου 8ύμισε το Μουσλι μόλις ήρ8ε στον ΠΑΟΚ. Αυτό μου δηλώνει πως ο παίκτης όχι μόνο "γουστάρει" να πάιζει, αλλά και ότι μπορεί να κλέ4ει 8ετικά στοιχεία από τους συμπαίκτες του και το κάνει.
Πραγματικά 8έλω να δω τον δω στην αποστολή με 3αν8η. 8ελω να τον δω να πέρνει τις ευκαιρείες που δικαιούται.
Πιστεύω σε ανέλη3η του συγκεκριμένου. δεν πρόκειτε να έρ8ει όμως με το να μην παίζει.
Τον πιστεύω περισσότερο απο τον Σάκη. Τον πιστεύω περισσότερο και απο κούτσια.
8έλω να τον δω να παίζει και ας με δια4ευσει (που δεν το νομίζω).
Μόνο με ευκαιρίες 8α αποδεί3ουν την α3ία τους οι παίκτες και σήμερα χά8ηκε μία τέτοια. Μισή για τον κλάους και μισή για τον ΠΑΟΚ να βρει την λύση που 4άχνει.
Όταν λέω κίνηση, μου 8ύμισε το Μουσλι μόλις ήρ8ε στον ΠΑΟΚ. Αυτό μου δηλώνει πως ο παίκτης όχι μόνο "γουστάρει" να πάιζει, αλλά και ότι μπορεί να κλέ4ει 8ετικά στοιχεία από τους συμπαίκτες του και το κάνει.
Πραγματικά 8έλω να δω τον δω στην αποστολή με 3αν8η. 8ελω να τον δω να πέρνει τις ευκαιρείες που δικαιούται.
Πιστεύω σε ανέλη3η του συγκεκριμένου. δεν πρόκειτε να έρ8ει όμως με το να μην παίζει.
Τον πιστεύω περισσότερο απο τον Σάκη. Τον πιστεύω περισσότερο και απο κούτσια.
8έλω να τον δω να παίζει και ας με δια4ευσει (που δεν το νομίζω).
Μόνο με ευκαιρίες 8α αποδεί3ουν την α3ία τους οι παίκτες και σήμερα χά8ηκε μία τέτοια. Μισή για τον κλάους και μισή για τον ΠΑΟΚ να βρει την λύση που 4άχνει.
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ, στο πληκτρολόγιό σου πρέπει να 'χει το "Ξ", το "Ψ", το "Θ", μην αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς το 3, το 4 και το 8 αντίστοιχα.. Όχι τίποτα άλλο, πονέσανε τα μάτια μου..προηγήθηκε και ο Π.Α.Ο.Κ., έλεος λίγο...
- PAOKfanAthens
Απο περσυ απορω γιατι συνεχως προτιμαται ο Παπαζογλου απ'αυτον,και σαφη απαντηση δεν εχω παρει ακομα... 

- ilias4_koufalia
στο λίγα θετικά σου είναι ότι δεν κάνεις δηλώσεις!!!
ΜΠΡΑΒΟ και μόνο για αυτό!
Όταν έρθει η ώρα σου όμως, να μιλήσεις στο γήπεδο!
ΜΠΡΑΒΟ και μόνο για αυτό!
Όταν έρθει η ώρα σου όμως, να μιλήσεις στο γήπεδο!
Νομίζω ότι πήρε αρκετές ευκαιρίες ο Παπάζογλου, ας δώσουν μια ευκαιρία και στον Αθανασιάδη.
εντάξει το παιδί ξέρει ποδόσφαιρο και είναι και σκόρερ αλλά αθλητικά έχει κάποια κενά
ο Παπάζογλου είναι παίχτης που δεν στηρίζεται στο ταλέντο αλλά στα σωματικά προσόντα
ο Παπάζογλου είναι παίχτης που δεν στηρίζεται στο ταλέντο αλλά στα σωματικά προσόντα
Οκ....αλλα θελω κι εγω μια τοτε!!!kalamata4 έγραψε:Νομίζω ότι πήρε αρκετές ευκαιρίες ο Παπάζογλου, ας δώσουν μια ευκαιρία και στον Αθανασιάδη.

Τις ευκαιριες για να παιξεις δεν τις παιρνεις ουτε με κληρωση ουτε με σειρα!! Τις δημιουργεις και τις κερδιζεις με το σπαθι σου μεσα απο τις προπονησεις!
Το οτι κανενας προπονητης δεν τον εμπιστευεται σε κατι απαραπανω απο μια _αναγκαστικη πολλες φορες - αλλαγη εμενα κατι μου λεει.
Οποτε δεν βλεπω το λογο να ζηταμε κατι. Αν αξιζει θα παιξει. Γιατι εμπαθεια μπορεις να χρεωσεις σε ΕΝΑΝ προπονητη αλλα οχι σε ολους! Εκει μαλλον αρχιζει να φταιει ο παιχτης και οχι ολοι οι αλλοι.
(τον παιχτη κι εγω τον πιστευα καποτε...μαλλον θα μεινει ενα απο τα "ταλεντα που εμειναν ταλεντα" του αστειου ελληνικου ποδοσφαιρου.)
- ilias4_koufalia
Δεν ξερω τι κανει στην πρπονηση ουτε αυτος ουτε ο στεκας..... μπορει να κανει ηλιοθεραπεια και να πινει φρραπογαλο!!!
Δεν με νοιαζει τι κανει εκει....γιατι εχει αποδειξει οτι οσες φορες χρειαστηκε, βοηθησε και μπορει να το ξανακανει....
Δεν με νοιαζει τι κανει εκει....γιατι εχει αποδειξει οτι οσες φορες χρειαστηκε, βοηθησε και μπορει να το ξανακανει....