Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τι παπαριες ειναι αυτες ρε?? Μου φενεται ή αυτη στο πρωτο ρεφρεν λεει μπαοκ??? Συγνωμη αλλα εγω το βρισκω εμετικο.. Υπαρχουν καλυτεροι τροποι να γινει κατι σαν αυτο... Το 'champio li' δεν το σχολιαζω...
Έχεις δίκιο free. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, όταν το είδα και το πόσταρα δεν αντιλήφθηκα το όλο σκηνικό για μπαοκ και λοιπά. Νόμιζα ότι το ανέβασε κανένας δικός μας. Sorry αν προκάλεσα αλλά δεν ήταν πρόθεσή μου.
Μετα απο απειρες καταγγελιες καθως και reports καταφεραμε το Mad Tv να κατεβασει το video καταλαβαινοντας το λαθος που επραξε....Αυριο αναμενουμε την δημοσια συγνωμη του σταθμου...Η εν λογω κοπελα που συμμετειχε σε αυτο το βιντεο κανει εκπομπη καθε μερα 9 το βραδυ....Ωραιο μωρο δεν λεω αλλα με αυτη την λαλακια που εκανε εχασε εκτιμησης....Παντως πεφτει πολυ μπινελικι στο Youtube.....Ειδωμεν αυριο....Επισης με χαλασε και ο Ζαγορας που το επαιξε στην εκπομπη του....Γιατι ρε Ζαγορα???Δεν ενημερωθηκες???