70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
οταν σκεφτεσαι σαν μπακ παιζεις και πιο σωστα...καλος χθες κρατησες ωραια τη θεση σου περιμενα μεγαλη τρυπα απο τη μερια σου και στα δυο παιχνιδια και χαιρομαι που δεν δικαιωθηκα...
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο! Και στους δύο αγώνες με Benfica σε περίμενα χειρότερο, αλλά με εξέπληξες ευχάριστα.
-
black death
Κι εγώ τον φοβόμουν, ειδικά χθες με το Γκαϊτάν, και το έγραψα πριν το ματς. Όμως έδειξε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα, η σβελτάδα και η αντοχή στη συγκεκριμένη θέση. Μπροστά βέβαια τα χάλασε λίγο.
- PAOK_Antarctica
- kataramenos5
Εγω να πω την αμαρτία μου δε ψήνομαι πολύ με το Στελάρα για μπάκ.Και τελευταία εχει αρχίσει να στριφογυρνάει στο μυαλουδάκι μου μια πολύ πολύ τρελή ιδέα σε σχεση με το γιατί .....
να σου πω την αμαρτια μου καταραμενε εγω προσωπικα πιστευω πολυ τον κωνσταντινιδη για τη θεση...
τι ιδεα ρε συ?
τι ιδεα ρε συ?
- kataramenos5
όντως και ο Κωνσταντινίδης έχει δίξει καλά στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι η ταχύτητα του Κίτσιου του δίνει ένα μικρό αβαντάζ.....
o kων/δης είναι πιο σοφτ εκει πιστευω το χανει...Ο κιτσιου στα 2 ματς εδειξε ότι και του χρονου μαλλον του ανηκει η θεση αν δουλεψει...Περιμενουμε και τα σημαντικα παιχνίδια κυπελλου και πλει οφ βεβαια..
Στελλιο δούλεψε την σέντρα .. Δεξί Μπακ χωρίς σέντρα δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδοσφαιρο.. Ακόμα και ο Σνάουτσνερ που περνούσε την σέντρα μονο με υπεύθυνη δήλωση είχε αξιοπρεπή σεντριτσα .
Συγκέντρωση θέλει σήμερα και δεν θα ξέρουν τα εξώγαμα από πού τους ήρθε. Άιντε να σε καμαρώσω κι εσένα, ΠΑΟΚτσάκι μου!
Ωραίος για όσο αγωνίστηκες. Κράτησες σωστά την θέση σου για αυτά τα λίγα λεπτά.