κ εμεις που ειμαστε χιλιομετρα πισω ....
ΑΛΩΣΗ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Kos καλά τα λες αλλά εγώ το μισώ το 1-0 σε νοκ-άουτ γιατί σε παγιδεύει να πας αμυντικά ενώ ανατρέπεται ύπουλα.Πχ φτάνεις με νύχια και με δόντια στο 80'-φεύγα κρατώντας το 0-0 και μια στραβοκλωτσιά,ένα πέναλτυ,μια καραμπόλα κάνουν το 1-0.Γέρνει το γήπεδο,οι παίκτες σου είναι απογοητευμένοι και κουρασμένοι,πας παράταση και μέχρι να συνέρθεις τρως και 2ο και δεν υπάρχουν ψυχολογικά αποθέματα να κυνηγήσεις 2 γκολ μετά....Φτου φτου,μακριά από μαςkos έγραψε:το 1-0 ειναι ιδανικο σκορ. σου δινει την δυνατοτητα να προσεξεις την αμυνα στην αρχη του παιχνιδιου και να χτυπησεις στην κοντρα οταν αρχισει να περναει η ωρα και πιανει το αγχος τον αντιπαλο που φυσιολογικα απο καποια στιγμη και μετα θα ανοιχτει.
Βαλε και τον Τσιριλο αμα συνεχισουμε να βαραμε πεναλντι οπως και τον Παυλαρα τον Γκαρσια...Aureliano Buendia έγραψε: Οι επιλογές μου (όχι κατά σειρά):
Σάλπι
Λίνο
Φωτάκης
Αντελίνο
Μπους
Θα άλλαζα τον Μπουγιουρντί με τον Κοντρέρας. Για τον τυνήσιο, παρόλο που φαίνεται πως έχει καλό πόδι, κρατάω κάποιες επιφυλάξεις εφόσον δεν έχουμε ακόμα γεμάτη εικόνα του (δε θυμάμαι να έχει κάνει καν σουτ). Ο Κοντρέρας από την άλλη, σαν φύση καλός και ψύχραιμος παίκτης πιστεύω ότι θα το παστελώσει!Aureliano Buendia έγραψε:Το απεύχομαι, πιστέυω πως θα περάσουμε μένοντας αήττητοι, αλλά αν, λέω αν, πάμε στα πέναλτυ, ποιους θα διαλέγατε εσείς να χτυπήσουν??Το ρωτάω γιατί τριβελίζει το μυαλό μου μέρες τώρα.
Οι επιλογές μου (όχι κατά σειρά):
Σάλπι
Λίνο
Φωτάκης
Αντελίνο
Μπους