Χάντμπολ 2010-2011
Re: Χάντμπολ 2010-2011
Καλα εκανες και ηρθες στο 1ο παιχνιδι..ελπιζω να μην ησουν στα ατομα που εκαναν ντου ....

Φυσικά και δεν υπάρχουν ''χαντμπολικά'' ΠΑΟΚΙΑ αδερφέ μου γι αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά.....
Εγώ δε το γνωρίζω το άθλημα, το έχω βοήθήσει όμως με τον τρόπο μου, υπάρχουν παιδιά που τους αρέσει και πάνε στη μίκρα σταθερά.
1000 εισιτήρια έβγαλαν, ας πάνε περισσότερο άτομα που βλέπουν χάντμπολ.Απο το να πάει κανένα ''αλάνι'' για αντίποινα με τη κούλα και τη πληρώσει το τμήμα άδικα και πάλι.. Να μη σου πω και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στη γωνία μας περιμένουνε..
Αυτό εννοούσα αδερφέ μου, δε ξεχωρίζω κανένα τμήμα ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Δε καταλαβαίνω την ειρωνεία κάποιων...... Όταν δε γνωρίζεις το συνομιλητή σου μην τον υποτιμάς...
Εγώ δε το γνωρίζω το άθλημα, το έχω βοήθήσει όμως με τον τρόπο μου, υπάρχουν παιδιά που τους αρέσει και πάνε στη μίκρα σταθερά.
1000 εισιτήρια έβγαλαν, ας πάνε περισσότερο άτομα που βλέπουν χάντμπολ.Απο το να πάει κανένα ''αλάνι'' για αντίποινα με τη κούλα και τη πληρώσει το τμήμα άδικα και πάλι.. Να μη σου πω και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στη γωνία μας περιμένουνε..
Αυτό εννοούσα αδερφέ μου, δε ξεχωρίζω κανένα τμήμα ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Δε καταλαβαίνω την ειρωνεία κάποιων...... Όταν δε γνωρίζεις το συνομιλητή σου μην τον υποτιμάς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Παρ 06 Μάιος 2011, 04:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
elvetos giatros
+ 19266666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666Besuch έγραψε:Οποιος πανηγυρτζης ερχεται με λογικη και νοοτροπια επεισοδιων πριν, κατα τη διαρκεια η μετα τον αγωνα, καλυτερα να κατσει σπιτι του!
Τα παιδια αυτα εφεραν σε περας εναν αθλο φετος. Τραβηξαν την ομαδα μονη της μεχρι το τελευταιο ματς πρωταθληματος φτανοντας ενα βημα απο την κατακτηση του χωρις να εχουν κανεναν ερασιτεχνη διπλα τους παρα μονο λιγους ρομαντικους που νοιαζονται για το τμημμα και τρεχουν αφιλοκερδως + τους λιγους οπαδους που τους στηριξαν εκτος εδρας και αξιζουν συγχαρητηρια γι'αυτο στους κατα τοπους ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ συνδεσμους που πολλες φορες αντιλαμβανονται καλυτερα τη σημασια και τη μαγεια του να εισαι (και οχι απλα να λες πως εισαι) Π.Α.Ο.Κ!
Και ολοι αυτοι που ηταν υπευθυνοι για το οτι ο ΠΑΟΚ πορευτηκε μονος του φετος θα κανουν τωρα την εμφανιση τους για πανηγυρια και μπαχαλα κατα ανυπερασπιστων παιχτων; Ειδικα αν παρ'ελπιδα το ματς στραβωσει αλα κυπελο ποδοσφαιρου; Θα τους αποκαλεσετε κι αυτους κοπροσκυλα και δημοσιους υπαλληλους για να δικαιολογησετε τα επεισοδια;
(Τα ιδια ειτε σας αρεσει ειτε οι, ισχυουν και για τους αθλητες της ΑΕΚ που ειναι , αν και "εχθροι", εξ ισου ηρωες για μενα...και που εχουν κι αυτοι να κανουν με τη δικη τους μεριδα ανεγκεφαλων.)
Που ηταν ολοι αυτοι λοιπον που θα γεμμισουν τη Μικρα, το προηγουμενο Σαββατο; Που ηταν χθες; Το πρωταθλημα απαιτουσε 3 νικες οχι μια επι της ΑΕΚ!
Καναμε με την παρεα μου 600 χλμ το σαββατο για να στηριξουμε αυτα τα παιδια και μονο...που εισασταν ολοι εσεις ρε μαγκες; Στην Αριστοτελους; Στην ασπρομαυρη Νεαπολη; Στην Καλαμαρια; Στην Ανω Πολη; Στη Μηχανιωνα για τσιπουρα; Στο καφεδακι σας; Στον καναπε σας; ΠΟΥ;
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΛΙΓΟΙ) ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ.
Υπαρχουν και αλλου ευκαιριες για μαγκιες εκ του ασφαλους. Τοσοι παιδικοι σταθμοι...τοσα γηροκομεια...δεν χρειαζεται να ειναι πισω απο τα καγκελα μιας κερκιδας! Αφηστε τον ΠΑΟΚ ησυχο αν δεν τον πονατε.
(ΥΓ Αδερφε TIGON4, Για Μικρα κανουν τερματισμο η περασμα απο εκει καποια λεοφωρεια που πανε Καλαμαρια...αλλα δεν θυμαμαι νουμερα! 5; 6; Καποιο απο αυτα νομιζω...αλλιως αν παρεις καποια λεοφωρεια που πανε προς ΙΚΕΑ σταματα στις εργατικες εστιες στο Φοινικα και απο εκει ισια κατω προς Θαλασσα στα 500 μετρα θα τη βρεις.Καποιος σαλονικιος ελπιζω να βρεθει για περισσοτερα! Αλλιως ρωτα καμμια γρια.)
- PRAKTORINOS
Εχθρός του ΠΑΟΚ όποιος προκαταβολικά μανουριάζεται
παραμονές παιχνιδιού
παραμονές νέου τίτλου.

παραμονές παιχνιδιού
παραμονές νέου τίτλου.

Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό για να μην καταστρέψουμε το επόμενο τμήμα που μας φέρνει σταθερά τίτλους μετά το ποδόσφαιρο των γυναικών.
Εμπρός να τους κάνουμε ισόβια πρωταθλητές.
Όσο για τα χανούμια ας τους τραγουδήσουμε μερικά απο τα ωραία μας ειρωνικά συνθήματα.
υγ
Και όσο σκέφτομαι και εκείνο το κύπελλο που μας έκλεψαν στην Λαμία άλλο τόσο μου την βιδώνει.
Και όσο σκέφτομαι ότι στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου τίποτα δεν τους έκαναν άλλο τόσο θέλω να τους γ@μήσω!
Εμπρός να τους κάνουμε ισόβια πρωταθλητές.
Όσο για τα χανούμια ας τους τραγουδήσουμε μερικά απο τα ωραία μας ειρωνικά συνθήματα.
υγ
Και όσο σκέφτομαι και εκείνο το κύπελλο που μας έκλεψαν στην Λαμία άλλο τόσο μου την βιδώνει.
Και όσο σκέφτομαι ότι στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου τίποτα δεν τους έκαναν άλλο τόσο θέλω να τους γ@μήσω!
"Κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους..."
Τι είπε ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, για τον τελικό με την ΑΕΚ το Σάββατο (7/5), τα εισιτήρια, την οικονομική δυσπραγία και ποιο μήνυμα έστειλε στους φιλάθλους του "Δικεφάλου"
Για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν μίλησε την παραμονή (6/5) του τελικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Μίκρα, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.
Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": "Το Σάββατο παίζουμε τους κόπους μια χρονιάς. Εξαιτίας των τραυματισμών που είχαμε αλλά και της φυγής του Μίτροβιτς μας είχαν ξεγραμμένους. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτό που κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πάντα προσέχουμε τους αντιπάλους μας, δεν υποτιμούμε κανένα, θέλουμε να μπούμε στο ματς του Σαββάτου όπως στα δύο προηγούμενα των πλέι οφ, δηλαδή, παίζοντας δυνατή άμυνα. Την ΑΕΚ την έχουμε κερδίσει φέτος δύο φορές και συνολικά έχει να μας κερδίσει πέντε χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι".
Και συνέχισε λέγοντας:
Για τον κόσμο που θα βρεθεί το Σάββατο (7/5) στην Μίκρα: "Βασικό ρόλο το Σάββατο θα παίξει κι ο κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα με χειροκρότημα, να μην έχουμε ότι συνέβη στην Λαμία και στοίχισαν στον σύλλογο. Εγώ δεν θεωρώ ότι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια. Κάνω έκκληση να προσέξουν, το κλίμα στον αθλητισμό αυτό το διάστημα είναι γενικά τεταμένο. Εμείς πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες, η ΑΕΚ δεν έχει να προστατεύσει κανέναν. Καλό είναι να αποφευχθούν τα πάντα. Το πως θα γίνει ο έλεγχος το γνωρίζει μόνο η Αστυνομία. Πάντως, η παρουσία των Αρχών θα είναι διακριτική".
Για τα εισιτήρια του ματς με την ΑΕΚ: "Βάλαμε τιμή εισιτήριου δέκα ευρώ. Φέτος, δεν είχαμε χορηγούς, τι να κάνουν, άλλωστε, οι χορηγοί σε μια ομάδα που έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών. Τα έσοδά μας ήταν μηδαμινά. Τα 10 ευρώ για εμάς είναι κάτι είναι σημαντικό, εμείς δεν παίζουμε με εκατομμύρια".
Για τους γκολκίπερς της ομάδας: "Ο Κόμινεκ είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός παίκτης, όπως και ο Γουργούμης. Από τον τερματοφύλακα χτίζεται η ομάδα, είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε αυτούς τους δύο. Ο Κόμινεκ θέλει να γίνει Έλληνας".
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα: "Η οικονομική δυσπραγία χτύπησε και εμάς. Δεν είμαστε εμείς που δεν θέλουμε να πληρώνουμε τα παιδιά, απλώς καμιά φορά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ο Ερασιτέχνης έχει 18 τμήματα σε δράση. Δεν μπορούμε να τραβάμε το σχοινί με την ΠΑΕ όταν έχει και αυτή πρόβλημα, πρέπει να το σεβόμαστε. Ένας είναι ο ΠΑΟΚ. Να πούμε ακόμη, ότι από την Ομοσπονδία δεν πήραμε τίποτα φέτος, δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ".
olapaok
Τι είπε ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, για τον τελικό με την ΑΕΚ το Σάββατο (7/5), τα εισιτήρια, την οικονομική δυσπραγία και ποιο μήνυμα έστειλε στους φιλάθλους του "Δικεφάλου"
Για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν μίλησε την παραμονή (6/5) του τελικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Μίκρα, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.
Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": "Το Σάββατο παίζουμε τους κόπους μια χρονιάς. Εξαιτίας των τραυματισμών που είχαμε αλλά και της φυγής του Μίτροβιτς μας είχαν ξεγραμμένους. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτό που κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πάντα προσέχουμε τους αντιπάλους μας, δεν υποτιμούμε κανένα, θέλουμε να μπούμε στο ματς του Σαββάτου όπως στα δύο προηγούμενα των πλέι οφ, δηλαδή, παίζοντας δυνατή άμυνα. Την ΑΕΚ την έχουμε κερδίσει φέτος δύο φορές και συνολικά έχει να μας κερδίσει πέντε χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι".
Και συνέχισε λέγοντας:
Για τον κόσμο που θα βρεθεί το Σάββατο (7/5) στην Μίκρα: "Βασικό ρόλο το Σάββατο θα παίξει κι ο κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα με χειροκρότημα, να μην έχουμε ότι συνέβη στην Λαμία και στοίχισαν στον σύλλογο. Εγώ δεν θεωρώ ότι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια. Κάνω έκκληση να προσέξουν, το κλίμα στον αθλητισμό αυτό το διάστημα είναι γενικά τεταμένο. Εμείς πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες, η ΑΕΚ δεν έχει να προστατεύσει κανέναν. Καλό είναι να αποφευχθούν τα πάντα. Το πως θα γίνει ο έλεγχος το γνωρίζει μόνο η Αστυνομία. Πάντως, η παρουσία των Αρχών θα είναι διακριτική".
Για τα εισιτήρια του ματς με την ΑΕΚ: "Βάλαμε τιμή εισιτήριου δέκα ευρώ. Φέτος, δεν είχαμε χορηγούς, τι να κάνουν, άλλωστε, οι χορηγοί σε μια ομάδα που έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών. Τα έσοδά μας ήταν μηδαμινά. Τα 10 ευρώ για εμάς είναι κάτι είναι σημαντικό, εμείς δεν παίζουμε με εκατομμύρια".
Για τους γκολκίπερς της ομάδας: "Ο Κόμινεκ είναι καταπληκτικό παιδί και καταπληκτικός παίκτης, όπως και ο Γουργούμης. Από τον τερματοφύλακα χτίζεται η ομάδα, είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε αυτούς τους δύο. Ο Κόμινεκ θέλει να γίνει Έλληνας".
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα: "Η οικονομική δυσπραγία χτύπησε και εμάς. Δεν είμαστε εμείς που δεν θέλουμε να πληρώνουμε τα παιδιά, απλώς καμιά φορά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ο Ερασιτέχνης έχει 18 τμήματα σε δράση. Δεν μπορούμε να τραβάμε το σχοινί με την ΠΑΕ όταν έχει και αυτή πρόβλημα, πρέπει να το σεβόμαστε. Ένας είναι ο ΠΑΟΚ. Να πούμε ακόμη, ότι από την Ομοσπονδία δεν πήραμε τίποτα φέτος, δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ".
olapaok
Respect στον Κ.Πετρίδη, κάποτε ήμασταν γείτονες στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής, θαυμάσιος άνθρωπος και εργατικός,
φαίνεται άλλωστε απο την ηρωική δουλειά του στο τμήμα του χάντμπολ.
φαίνεται άλλωστε απο την ηρωική δουλειά του στο τμήμα του χάντμπολ.
αντε ρε τσακαλια γερα για το ποιο παληκαρισιο μαγκικο τιτλο τον τριτο συνεχομενο.....

- paok_athens_g4
καλα εχουν διαφημιση της οριτζιναλ στις μπλουζες τους οι αεκτζηδες....? αυτοι ξεπερασανε και τους ρουληδες......