Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Δημοσίευση από paok nafplio »

danirifle έγραψε:
paok nafplio έγραψε:κ δεν μπορουμε να βρουμε τετοιο επιθετικο με 700.000 Μουσλιμοβιτσ μπορουμε να βρουμε.
1) καταρχήν αυτό δεν το ξέρεις, εκτός αν είσαι ο ζήσης ή ο σέρτζιο. ο ζήσης το βιερίνια τον βρήκε με 300.

2) το 200-300 είναι εντελώς ανυπόστατο. αυτό το λες εσύ. εγώ λέω ότι είναι πάνω από 5.000. και αυτοί φίλε είναι μεγάλο ποσοστό της δυναμικής του λαού, καθώς οι περισσότεροι είναι αυτοί που πάνε στις εκδρομές και ακολουθούν την ομάδα παντού... αυτοί πήγαν στο αεροδρόμιο για να δουν τί έγινε, αυτοί πάνε παντού. τεσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα υπάρξει διχασμός είτε έστω διαταραχή μεγάλη στον κόσμο... το να μή γίνει αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από την άφιξη ενός καλού επιθετικού στα 29 του.

3) λάθος κάνεις με το θέμα σάντος, καθώς αυτοί που έκραζαν το σάντος είναι υποσύνολο αυτών που θέλουν το σαλπιγγίδη, ενώ αυτοί που στήριζαν το σάντος είναι υποσύνολο αυτών που δε γουστάρουν το σάλπι. αυτό είναι η πραγματικότητα.
Δεν ειμαι ουτε ο Κονσεισαο ουτε ο Βρυζας αν με ειρωνευεσαι λυπαμε..αν οχι ολα οκ.
Μακαρι να βρισκαμε αλλους 10 Βιερινια αλλα αυτα γινονται μια στο τοσο...κοιτα για το ποσοι ηταν το ξερουμε ολοι αλλωστε αν δεις κ το ματς στην τηλεοραση οι μεν δεν ακουγονται καθολου κ οι δε πολυ παρα πολυ...δεν διαφωνω οτι πανε εκδρομες τρεχουν για τον ΠΑΟΚ αλλα δεν εχουν κ το αλαθητο..οπως κ μεις ετσι.δεν υπαρχει λογος για διχασμο μονο αν θεωρεις οτι ειναι πιο συμαντικο το εγω σου απο τον ΠΑΟΚ.ειναι ενας παιχτης που αν κρινει η τεχνικη ηγεσια της ομαδας οτι πρεπει να αποκτηθει θα πρεπει να το δεχτουμε κ να αφησουμε τα προσωπικα...

ΥΓ δεν ειμαι υπερ κανενος Σαλπιγγιδη Μουσλιμοβιτς η οποιουδηποτε αλλου ειμαι υπερ του ΠΑΟΚ κ του Βρυζα!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gash04 »

Και ποιος είπε ότι είναι οι συνδεσμίτες ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ?
Στην 3η επιλογή είναι οι συνδεσμίτες απόλυτα λογικό.
Άσε που ούτε 200 άτομα δεν ψήφισαν το γκάλοπ. :lol:

Υ.Γ
Νοβίτοοοοοοοοοο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Sera4 έγραψε:ο γκαρσια αδερφε δεν ηταν για πουλημα και δεν ακουσε κανεναν οπαδο η διοικηση ο ιδιος αρνηθηκε να μεταγραφει...
Όντως, κάπως έτσι είναι τα πράγματα...
Ήρθε μια ωραία πρωία στην πόλη ένας μάνατζερ, ο οποίος και καλά εκπροσωπούσε την Τουρκική ομάδα... Μετά απο τις συννενοήσεις που είχε κάνει εξ αποστάσεως με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε να τα πούνε και διαζώσης... Μόλις ολοκληρώθηκαν όλα όσα είχαν να πούν, ήρθε η ώρα του "show me the money"... Ο μάνατζερ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι παράγοντες τις Τουρκικής ομάδας θα βρίσκονταν στην πόλη και απο ώρα σε ώρα θα επισκέπτονταν την ΠΑΕ για τις τελικές διαπραγματεύσεις... Όσο τους είδατε εσείς, άλλα τόσο τους είδαν και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Ο μανατζαράκος αποδείχτηκε απατεωνάκος, οι Τούρκοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ, κάπου εκεί ενδιάμεσα ο Γκαρσία εμφανίστηκε στραβωμένος ρωτώντας την ΠΑΕ τι συμβαίνει και γιατί δεν τον ενημέρωσαν, και έπειτα ενημέρωσε ο ίδιος την ΠΑΕ ότι δεν σκοπεύει να πάει να ζήσει στην Τουρκία μιάς και δεν είναι κατάλληλο μέρος γι'αυτόν και την οικογένειά του και ζήτησε να μάθει αν δεν τον θέλουν πλέον... Απο την ΠΑΕ του απάντησαν ότι τον θέλουν και δεν έχουν πρόθεση να τον απομακρύνουν και δεν υφίσταται θέμα... Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς (απ'ότι φαίνεται) καλύτερα...
Έτσι έχει αυτή η ιστορία καλοκαιρινής ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας... ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και κάποιοι γράφανε ότι είναι καλύτερα να πουληθεί με 3Μ και τον πάνε και στο αεροδρόμιο κιόλας.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Διχόνια: Το χειρότερο αμάρτημα της φυλής μας.

Διαβάστε μια τούρκικη ιστορία που την αναφέρει ο Νίκος Καζαντζάκης.
“Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Τον Τούρκο τον έφτιαξε από τα καλύτερα υλικά βούτυρο, μέλι και γάλα ενώ τον Έλληνα τον έφτιαξε από τα χειρότερα σκατά, ακαθαρσίες, βρωμιές κλπ.
Αφού αναπαυόταν μετά το φτιάξιμο του κόσμου και των ανθρώπων, πήρε δυσάρεστο μήνυμα από τους αγγέλους του.

Αλλάχ συμφορά. Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και αγίων και τότε ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά δύο Έλληνες.

Πράγματι η ιδέα πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγουνται μεταξύ τους και έχουν αφήσει τους άλλους σε ειρήνη και ηρεμία”
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

paok nafplio έγραψε: Δεν ειμαι ουτε ο Κονσεισαο ουτε ο Βρυζας αν με ειρωνευεσαι λυπαμε..αν οχι ολα οκ.
Μακαρι να βρισκαμε αλλους 10 Βιερινια αλλα αυτα γινονται μια στο τοσο...κοιτα για το ποσοι ηταν το ξερουμε ολοι αλλωστε αν δεις κ το ματς στην τηλεοραση οι μεν δεν ακουγονται καθολου κ οι δε πολυ παρα πολυ...δεν διαφωνω οτι πανε εκδρομες τρεχουν για τον ΠΑΟΚ αλλα δεν εχουν κ το αλαθητο..οπως κ μεις ετσι.δεν υπαρχει λογος για διχασμο μονο αν θεωρεις οτι ειναι πιο συμαντικο το εγω σου απο τον ΠΑΟΚ.ειναι ενας παιχτης που αν κρινει η τεχνικη ηγεσια της ομαδας οτι πρεπει να αποκτηθει θα πρεπει να το δεχτουμε κ να αφησουμε τα προσωπικα...

ΥΓ δεν ειμαι υπερ κανενος Σαλπιγγιδη Μουσλιμοβιτς η οποιουδηποτε αλλου ειμαι υπερ του ΠΑΟΚ κ του Βρυζα!!!
όχι ρε φίλε τί λες, εννοείται ότι δεν ειρωνεύομαι... κουβέντα κάνουμε, και αν διαφωνούμε δεν τρέχει και τίποτα. εντάξει έχεις την άποψή σου έχω τη δική μου. ο καθένας πράττει κατά συνείδηση

αλλά πολύ μιλάμε για ένα παίκτη της βαζέλας... δυστυχώς. 8α πρότεινα john locke
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Φιλε μου διχωνια υπαρχει παντου γιατι ειμαστε ανθρωποι με ελαττωματα συναισθηματα εγωισμους...κ διαφωνουμε μεταξυ μας συμφωνουμε κοκ..δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα με καποιον επειδη ειναι ελληνας ΠΑΟΚΤΣΗΣ η οτιδηποτε αλλο..απλα οι διχωνια δημιουργείται γιατι μερικοι ανθρωποι ειναι αρκετα εγωιστες ωστε να ακουσουν την αποψη των αλλων..θεωρω πολυ κατευθυνομενη κ αστεια την ιστορια γιατι κ οι Τουρκοι τσακονονται κ οι Αγγλοι κ οι Αυστραλοι κ ολοι απλα αυτη η ιστορια θελει να φανατισει κ να προσυλητισει κ να κατευθυνει τον κοσμο που την διαβαζει..νομιζω σηγουρα θα υπαρχει κ αντιστοιχου νοημτος Ελληνικη ιστορια Αγγλικη κ αλλες..
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

danirifle οκ τοτε κ εγω αυτης της αποψη ειμαι κ γω αυτο θα προτεινα..εδω συμφωνουμε..
ακομα θα θελα να κουβεντιαζουμε για το αν θα παρουμε το cisse αλλα ειναι αδυνατον...οποτε αρκουμε σε αυτον η οποιον αλλον θελει η διοικηση..κ δεν θελω να δημιουργουν προβλημα στην ομαδα μας ατομα που βαζουν τον εαυτο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ κ δεν εννοω εσενα αλλα αυτους που θα βρισουν τον παιχτη αν ερθει η που τον βριζουν τωρα..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gash04 έγραψε:Και ποιος είπε ότι είναι οι συνδεσμίτες ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ?
Στην 3η επιλογή είναι οι συνδεσμίτες απόλυτα λογικό.
Άσε που ούτε 200 άτομα δεν ψήφισαν το γκάλοπ. :lol:

Υ.Γ
Νοβίτοοοοοοοοοο :opaokara:
Τι εκανα πάλι??? Μια χαρα δε το στησα κι αυτο το πολλ???? Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει διχασμός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι των ΜΜΕ. Διαφωνίες υπάρχουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά και ...υγιεινό! Κάτι σαν την περιπτωση Μπαλάφα, που εγώ κρίνω ότι ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει, αλλά ο DimisK (πχ) τον θέλει διακαώς. Και οι δύο όμως θα τον στηρίξουμε ΤΟ ΙΔΙΟ αν έρθει στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eτσι πιστεύω κι εγώ....
Αν έρθει ο Σάλπι, κάνα - δύο μανούρες το πολύ στην αρχή και μετά τίποτα. Αν βάλει και 1-2 παστέλια με το ξεκίνημα θα αρχίσουν οι κολοτούμπες.
Αν δεν έρθει, απλά το θέμα θα ξεχαστεί....

Αλλά περί διχόνοιας δεν νομίζω. Είναι βαριά κουβέντα....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Δ. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

8emis4 έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:κοντοπ@υτανε π@υσταρ@
μας πρόδωσες για τα λεφτά
έγινες πουτ@ν@ς γιος
παναααααθηναϊκός

Ποτέ ξανά ...
προδότες στον Βορρά
κολοκοτρώνη, δε μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις επί προσωπικού, αλλα εκνευρίζομαι όταν κάποιοι (όπως εσύ) είναι τόσο απόλυτοι και κάθετοι στις απόψεις τους, αλλα μονο εκεί που τους συμφέρει και του αρέσει. Εκεί που διαφωνούμε, την κάνουμε γυριστρουλα.
Παραθέτω αυτούσιες ατάκες σου από το topic του γκαγκάτση (οποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο topic να ψάξει από σελίδα 50 και μετά)

1.
Στηριξη και μόνο στον πρόεδρο Θ. Ζαγοράκη.
Αλλά με έργα, όχι μόνο στα λόγια, έτσι?
Φτάνει πια η γκρίνια και η μίρλα ρε, δεν βαρεθήκατε όλοι εσείς? Γκρίνια για το Σάντος, γκρίνια για τους πιτσιρικάδες που δεν παίζουν, γκρίνια για το γήπεδο, γκρίνια για τα τουρνικέ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!

2. πτώματα παντού. Είμαι ΠΑΟΚ, δεν φοβάμαι κανένα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και δεν δίνω λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑ.
Χρησιμοποιώ όποιον γουστάρω όποτε γουστάρω.
ο σκόπος αγιάζει τα μέσα.
και ο σκοπός είναι ΙΕΡΟΣ
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α

3. αυτή η κουβέντα θα σταματήσει όταν επέλθει η απόλυτη σιωπή.
ως τότε έχουμε πολλά να πιούμε και να πούμε.
Με το έτσι με το θέλω θα περάσει του Ζαγοράκη.
Αποτελεί φυσική επιλογή. Όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι
.

4. Έχει ξεκινήσει ένας ανηλεής πόλεμος απέναντι στον Ζαγοράκη, με αφορμή τον γκαγκάτση. Αμφιβάλλεις?
Πέρυσι ήταν ο Σάντος, φέτος ο γκαγκάτσης. Που θα πάει αυτό?
Δηλαδή θα παίζουμε το παιχνίδι των αλλόθρησκων συνέχεια?
Ως πότε θα βάζουμε τα χέρια μας και θα βγάζουμε τα μάτια μας?

5. Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Ζαγοράκης είναι η καρδιά της συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ?
Όποιοι τα βάζουν μαζί του για την επιλογή γκαγκάτση, κακοπροαίρετα ή καλοπροαίρετα (δεν έχει καμμία διαφορά), στην ουσία αυτό που χτυπάνε, άμεσα ή έμμεσα, είναι την συσπείρωση του Λαού του ΠΑΟΚ, και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλό είναι λοιπόν, να το βουλώσουμε όλοι, λευκή επιταγή στον δικό μας άνθρωπο τον Ζαγοράκη, και ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!

6. Δεν υπάρχει λίγο έγκυος ή πολύ έγκυος.
Ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ

7. gika την Διοίκηση Ζαγοράκη θα την κρίνεις εκ του αποτελέσματος. Ως τότε όμως υπάρχουν 2 μόνο επιλογές. Ή τον Εμπιστεύεσαι ή ΔΕΝ τον Εμπιστεύεσαι. Δεν υπάρχει μέση οδός. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Μεσοβέζικες λύσεις δεν οδηγούν πουθενά. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά με τον Θόδωρο μπροστάρη.

8. Άντε γιατί η πολλή δημοκρατία κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι του καβλώσει.

Αυτά τα ολίγα, φιλικά και παοκτσήδικα (που φοριέται πολύ εδώ μέσα).

Συ είπας όλα τα παραπάνω. Σε καλώ λοιπόν κι εγώ να κανεις μόκο (βλέπε παράθεση νούμερο 8)και να σεβαστείς τις αποφάσεις της διοίκησης σου, οποιες κι αν είναι.

ΥΓ. Είπα να το παίξω λίγο gash! Γιατί δεν έχουν μονο οι φυλακες γνώση... ;)
-------------------------------------------------------------------

Τώρα το είδα το καλά μελετημένο και στοχοποιημένο κείμενό σου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έγινε καμιά αναφορά από την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα φέρει τον κοντοπο@τανο? και δεν το ξέρω?

Αν ΟΧΙ, τότε εντελώς Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα να κάνεις μόκο, να περιμένεις, και να μην αφήνεις να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Εγώ θα επιμείνω σε αυτά που γράφω για τον κοντοπο@τανο:

κοντοπ@υτανε π@υσταρ@
μας πρόδωσες για τα λεφτά
έγινες πουτ@ν@ς γιος
παναααααθηναϊκός

ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
1) Τον κοντοπο@τανο τον θέλεις στον ΠΑΟΚ?
2) Διαφωνείς με τις ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ (Θ4, Νεάπολη κλπ.) για το θέμα?
3) Γιατί μας μπερδεύεις με το γκαγκάτση που ήταν επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Προφανώς κάποιος ή είναι πουτ@ν@ς γιός ή δεν είναι....
Το να αποφασίζει γι' αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε υποτιμά έστω και αν (νομίζεις ότι) σε βολεύει...καταλαβαίνεις πιστεύω....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για μία υποθετική απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτά είναι δημοσιογραφικά τρυπάκια, που βάζουν στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ για να σπείρουν τη διχόνοια.
Εγώ ξέρω ότι πέρυσι και πρόπερσυ όλο το γήπεδο φώναζε αυτό το στιχάκι.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Τα άλλα είναι: ξερώ γω ξέρω γω..., και καλά.... και κοκοκο!

ΥΓ. κάποιος δεν ξέρω...αλλά ο συγκεκριμένος έγινε πο@υτ@νας γιος παναθηναϊκός.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το γήπεδο φωνάζει ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά αδερφέ απο την άλλη.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι παίρνουμε ναρκωτικά?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”