8emis4 έγραψε:Kolokotronis_4 έγραψε:κοντοπ@υτανε π@υσταρ@
μας πρόδωσες για τα λεφτά
έγινες πουτ@ν@ς γιος
παναααααθηναϊκός
Ποτέ ξανά ...
προδότες στον Βορρά
κολοκοτρώνη, δε μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις επί προσωπικού, αλλα εκνευρίζομαι όταν κάποιοι (όπως εσύ) είναι τόσο απόλυτοι και κάθετοι στις απόψεις τους, αλλα μονο εκεί που τους συμφέρει και του αρέσει. Εκεί που διαφωνούμε, την κάνουμε γυριστρουλα.
Παραθέτω αυτούσιες ατάκες σου από το topic του γκαγκάτση (οποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο topic να ψάξει από σελίδα 50 και μετά)
1.
Στηριξη και μόνο στον πρόεδρο Θ. Ζαγοράκη.
Αλλά με έργα, όχι μόνο στα λόγια, έτσι?
Φτάνει πια η γκρίνια και η μίρλα ρε, δεν βαρεθήκατε όλοι εσείς? Γκρίνια για το Σάντος, γκρίνια για τους πιτσιρικάδες που δεν παίζουν, γκρίνια για το γήπεδο, γκρίνια για τα τουρνικέ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!
2.
πτώματα παντού. Είμαι ΠΑΟΚ, δεν φοβάμαι κανένα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και δεν δίνω λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑ.
Χρησιμοποιώ όποιον γουστάρω όποτε γουστάρω.
ο σκόπος αγιάζει τα μέσα.
και ο σκοπός είναι ΙΕΡΟΣ
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α
3.
αυτή η κουβέντα θα σταματήσει όταν επέλθει η απόλυτη σιωπή.
ως τότε έχουμε πολλά να πιούμε και να πούμε.
Με το έτσι με το θέλω θα περάσει του Ζαγοράκη.
Αποτελεί φυσική επιλογή. Όποιος δεν γουστάρει πηδάει από το καράβι.
4.
Έχει ξεκινήσει ένας ανηλεής πόλεμος απέναντι στον Ζαγοράκη, με αφορμή τον γκαγκάτση. Αμφιβάλλεις?
Πέρυσι ήταν ο Σάντος, φέτος ο γκαγκάτσης. Που θα πάει αυτό?
Δηλαδή θα παίζουμε το παιχνίδι των αλλόθρησκων συνέχεια?
Ως πότε θα βάζουμε τα χέρια μας και θα βγάζουμε τα μάτια μας?
5.
Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Ζαγοράκης είναι η καρδιά της συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ?
Όποιοι τα βάζουν μαζί του για την επιλογή γκαγκάτση, κακοπροαίρετα ή καλοπροαίρετα (δεν έχει καμμία διαφορά), στην ουσία αυτό που χτυπάνε, άμεσα ή έμμεσα, είναι την συσπείρωση του Λαού του ΠΑΟΚ, και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλό είναι λοιπόν, να το βουλώσουμε όλοι, λευκή επιταγή στον δικό μας άνθρωπο τον Ζαγοράκη, και ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!
6.
Δεν υπάρχει λίγο έγκυος ή πολύ έγκυος.
Ή ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ
7.
gika την Διοίκηση Ζαγοράκη θα την κρίνεις εκ του αποτελέσματος. Ως τότε όμως υπάρχουν 2 μόνο επιλογές. Ή τον Εμπιστεύεσαι ή ΔΕΝ τον Εμπιστεύεσαι. Δεν υπάρχει μέση οδός. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Μεσοβέζικες λύσεις δεν οδηγούν πουθενά. Είμαστε ενωμένοι, μια γροθιά με τον Θόδωρο μπροστάρη.
8.
Άντε γιατί η πολλή δημοκρατία κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι του καβλώσει.
Αυτά τα ολίγα, φιλικά και παοκτσήδικα (που φοριέται πολύ εδώ μέσα).
Συ είπας όλα τα παραπάνω. Σε καλώ λοιπόν κι εγώ να κανεις μόκο (βλέπε παράθεση νούμερο 8)και να σεβαστείς τις αποφάσεις της διοίκησης σου, οποιες κι αν είναι.
ΥΓ. Είπα να το παίξω λίγο gash! Γιατί δεν έχουν μονο οι φυλακες γνώση...

-------------------------------------------------------------------
Τώρα το είδα το καλά μελετημένο και στοχοποιημένο κείμενό σου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Έγινε καμιά αναφορά από την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα φέρει τον κοντοπο@τανο? και δεν το ξέρω?
Αν ΟΧΙ, τότε εντελώς Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα να κάνεις μόκο, να περιμένεις, και να μην αφήνεις να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Εγώ θα επιμείνω σε αυτά που γράφω για τον κοντοπο@τανο:
κοντοπ@υτανε π@υσταρ@
μας πρόδωσες για τα λεφτά
έγινες πουτ@ν@ς γιος
παναααααθηναϊκός
ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
1) Τον κοντοπο@τανο τον θέλεις στον ΠΑΟΚ?
2) Διαφωνείς με τις ανακοινώσεις των ΣΦ ΠΑΟΚ (Θ4, Νεάπολη κλπ.) για το θέμα?
3) Γιατί μας μπερδεύεις με το γκαγκάτση που ήταν επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ?