Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Ακριβως...Ελπιζω να μην βρεξει γιατι μετα το παιχνιδι θα παει στη δυναμη ,και αυτο θα ειναι βουτυρο στο ψωμι του Κακου....!! ...Εξαλλου σημερα θελουμε να χτυπησουμε στην "ταχυτητα" και αν ειναι βρεγμενο το γηπεδο , θα βαρυνει επικινδυνα...Να μας "βγει" και εμας κατι που θελουμε.... 

- navigator11
δε βλεπεις αδερφε ποσο μας βγαινουν ολα μεχρι στιγμης φετος?ριξε κανενα βλεφαρο εξω απο το παραθυρο ...
καλα ρε σαντος,βροχη σημερα,σημερα μαμω την τρελλα μου?ρε βρυζα,γαμω τον προγραμματισμο σου .....
καλα ρε σαντος,βροχη σημερα,σημερα μαμω την τρελλα μου?ρε βρυζα,γαμω τον προγραμματισμο σου .....
- PAOK LEME!!!
navigator11 έγραψε:δε βλεπεις αδερφε ποσο μας βγαινουν ολα μεχρι στιγμης φετος?ριξε κανενα βλεφαρο εξω απο το παραθυρο ...
Ικανοι ειναι καποιοι να τα βαλουν και μαζι τους τωρα..!!!!

- pagotatzis
εχω να μπω 2 μερες στο site γιατι εμεινα παρρασκευη σαββατο σ'ενα φιλο στην θεσ/νικη αλλα τωρα που μπαινω καταλαβαινω πτι δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω αυτο το τοπικ γιατι πολυ απλα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μου μαμηθει η σουπερ διαθεση! ενα θα πω μονο :
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!
- ContrerasPablo
εχουμε γινει γκευ,αντι να περνουμε τονους απο χαρτακια,φωτοβολιδες,και να κανουμε την φωνη μας μεγαφωνο λεμε συστηματα,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Αποψε στο κολαστηριο της Τουμπας ο γκει θα νιωσει κατι απο τα παλια(πριν αρχισουν οι σφαγες).Η ΠΑΟΚΑΡΑ αποψε πρεπει και μπορει να κερδισει και να διασυρει τον ψευτοπρωταθλητη!! ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!!

με κουτσιανικουλη και σορλεν αντι για ιβιτς και κονσεισαο....επιτελους!!!αντε παοκαρα με τη νικη
Καλώς τον!!
Φιλο τον λέμε τώρα???
Καλά κάνεις και δεν το διαβάζεις το μαμημένο, αν και ξέρω ότι δεν θα κρατηθείς και θα το διαβάσεις...
Πάντως, πιστεύω ότι θα νικήσουμε αν επιτέλους σταματήσει να βρέχει...

Φιλο τον λέμε τώρα???

Καλά κάνεις και δεν το διαβάζεις το μαμημένο, αν και ξέρω ότι δεν θα κρατηθείς και θα το διαβάσεις...

- PAOKfanAthens
interad έγραψε:ξαναείδα όνειρο...
(2 σερί)
εν τάχει...
μας ακύρωσαν κανονικότατο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (ότι τάχα δεν πέρασε τη γραμμή, ενώ είχε κουνήσει τα δίχτυα)
βάλαμε γκολ στο 2ο, αλλά από μ@λακία της άμυνας φάγαμε κι εμείς και έληξε 1-1...
δε θέλω να πιστεύω ότι θα βγει αυτό... απλά γιατί έχει και φαντασία μέσα...
προπονητής μας ήταν ο Τζόρτζεβιτς (!!!) ο οποίος είχε προσληφθεί 1 εβδομάδα πριν και μπήκε και σαν παίχτης (!!!!!!) στο 2ο ημίχρονο, μόλις μπήκε στην πρώτη του επαφή έβγαλε σέντρα και με τακουνάκι πλαγιαστό βάλαμε το γκολ...
Στον παπά της ενορίας σου!!!

- pagotatzis
παιδιά πριν 3 μέρες είδα ένα όνειρο πολύ ωραίο.
είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και έβλεπα τον ζαγοράκη πολύ ήρεμο αλλα και ήμουν πολύ ήρεμος . δηλαδή σαν να ήτανε όχι το πρώτο μας αλλα ένα από τα πολλά που θα πάρουμε στο μέλλον.(σερί)
και μόλις μπαίνει η γυναικα για να με ξυπνήσει τις λέω πολύ ήρεμα .
ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
δεν ήξερα που να το γράψω και ηπα να το βάλω εδώ για μια νέα αρχή ,για ένα τρελό σερί.άντε παοκάρα κανε μας πάλι τρελούς
είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και έβλεπα τον ζαγοράκη πολύ ήρεμο αλλα και ήμουν πολύ ήρεμος . δηλαδή σαν να ήτανε όχι το πρώτο μας αλλα ένα από τα πολλά που θα πάρουμε στο μέλλον.(σερί)
και μόλις μπαίνει η γυναικα για να με ξυπνήσει τις λέω πολύ ήρεμα .
ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
δεν ήξερα που να το γράψω και ηπα να το βάλω εδώ για μια νέα αρχή ,για ένα τρελό σερί.άντε παοκάρα κανε μας πάλι τρελούς
-
Καθε ολυμπιακος ειναι και πουτ@ν@ς γιος
γεννηθηκε στο πειραια το παλιοπουσταρα
τα βραδια που κοιμοτανε η μανα του γαμιοτανε
μες στης τρουμπας τα στενα γαμω το πειραια

γεννηθηκε στο πειραια το παλιοπουσταρα
τα βραδια που κοιμοτανε η μανα του γαμιοτανε
μες στης τρουμπας τα στενα γαμω το πειραια

- PAOKfanAthens
προσωπικα δεν θελω να πω κατι για το ματς.τοσα χρονια που οταν ερχοταν η κυριακη για τον συγκεκριμενο αγωνα και φανατιζομουν τι καταλαβα...απο τις 21.15 και μετα θα ξεσπασω...