Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από niko70 »

kalamata4 έγραψε:Ας ελπίσουμε ότι είναι σοβαροί. Το σημαντικότερο ακόμα και από τα χρέη, τις μεταγραφές, το γήπεδο είναι οι δικλείδες ασφαλείας που θα πρέπει να τεθούν ώστε να θωρακιστεί η ομάδα από πιθανές οικονομικές απάτες. Γιατί για μπάτμαν διαδηλώναμε στην intersat στην έκθεση, αν στραβώσει τίποτα με αυτούς πού θα πηγαίνουμε?
..στο Κατάρ υποθέτω πατριώτη μου, όπου οσονούπω θα εργαζόμαστε όλοι για το 2022... :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Νίκο κι από εκεί μας διώχνουν πλέον...άσε...
Όσο για το ερώτημα του φίλου, σε ευνομούμενη πολιτεία ποτέ δε θα είχε κάποιος τέτοια απορία, αλλά δυστυχώς Ελλάδα είσαι...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

για ποιο λογο να ερθουν οι αραβες να μας αφησουν 6 εκατομυρια εβραιους για να τα διαχειριζεται ο φιλος του ενος που παιζουνε μπαλα μαζι?
α)επειδη οι αραβες ειναι ολοι ΠΑΟΚ εκτος απο μια μειοψηφια που φοραει τα ερυθρολευκα παλεστινιακα μαντηλια
β)επειδη ειμαστε ομορφοι
γ)επειδη μας χρωστανε
δ)επειδη ειμαστε πολυ νταβατζηδες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειπαι κανεις οτι θα βαλουν τα λεφτα τους και θα αφησουν εν λευκω την διαχειριση τους στον Ζαγορ.Θα βαλουν δικα τους ατομα στην διοικηση και ευτυχως δηλαδη γιατι στα οικονομικα οι παροντες δεν τα πανε και πολυ καλα και θα αφησουν θεωρητικα τον Ζαγορ να εχει την θεση του προεδρου ως ηγετικη μορφη και την γενικη εποπτεια του αγωνιστικου τμηματος.Δεν καταλαβα τι σου φαινεται περιεργο, λες σε ολες τις εταιριες στις οποιες εχουν επενδυσει αραβες να ειναι ολα τα μελη των ΔΣ αραβες? Ποιο κοντινο παραδειγμα η marfin οπου ο Βγενοπουλος εχει θεση απλα αντιπροεδρου αν θυμαμαι καλα αλλα αυτος αναλαμβανει τις συνομιλιες στις εκαστοτε διαπραγματευσεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μια χαρα τα πανε οι δικοι μας στα οικονομικα δες και λιγο διπλα σου (ρουλης γρια) η κατω (αεκ)
μια χαρα....απλα ειναι φυσικο οι αραβες να εχουν μελη στο Δ.Σ. αλλα παρα πολυ σημαντικο οτι μενει ο ζαγορ και η διοικηση ειναι ξυπνιοι οι αραβες δεν εχουν λογω να μην θελουν τον ζαγορ επικεφαλης 3,5 χρονια τωρα αποδυκνειουν
παρα ολα τα οποια λαθη αυτα που πετυχε ειναι παρα πολλα και τον τοποθετουν δευτερο μεχρι στιγμης ποιο επιτυχημενο προεδρο στον ΠΑΟΚ μετα τον γιγαντα παντελακη ........
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το οτι μενει ο Ζαγορακης(ανεξαρτητα απο τα λαθη που εχει κανει τον τελευταιο καιρο)ειναι πολυ σημαντικο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

" Kυριακη κοντη -γιορτη " που λεει και ο θυμοσοφος λαος . Σε λιγες μερες - θεωρητικα - θα κλεισει το θεμα . Ευχομαι θετικα .
Τωρα απο εκει και περα υπαρχουν αρκετες θετικες πλευρες που συνηγορουν προς μια ευνοικη καταληξη . Και αυτη δεν ειναι μονο η γνωριμια που μπορει να εχει ενας εξ αυτων με τον Ζαγορακη αλλα το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ ειναι σαν μεγεθος πολυ μεγαλος και κυριως με δικα του περιουσιακα στοιχεια ( βλ. γηπεδο -προπονητικο ) τα οποια και ειναι απο τα πιο ισχυρα οπλα σε μια διαπραγματευση .
Σαφως και αυτοι δεν ερχονται -αν ερθουν- για να πεταξουν τα λεφτα τους αλλα και απο την αλλη γνωριζουν οτι δεν προκειται να κανουν αποσβεση και σε συντομο χρονικο διαστημα ουτε να δρεψουν δαφνες αμεσως .
Αλλωστε τα παραδειγματα της Μαντσεστερ Σιτυ αλλα και των ρωσων σε Πορτσμουθ και λιγοτερο σε Τσελσι , εχουν δειξει οτι περισσοτερα ξοδευουν παρα κερδιζουν . Και αν μαλιστα βαλει κανεις στην ζυγαρια και την αγωνιστικη εμφανιση των ομαδων σε σχεση με αυτα που επενδυουν , τοτε η διαφορα γινεται ακομα μεγαλυτερη .
Η συγκυρια απο την αλλη στην παρουσα χρονικη στιγμη ειναι καλη . Με την εννοια οτι σαν κρατος το Καταρ ειναι το πρωτο απο τα αραβικα που με την αναληψη του Μουντιαλ μπαινει γερα στο παιχνιδι του ποδοσφαιρικου θεαματος .
Οι ανθρωποι -απο οτι διαβαζουμε - ετοιμαζονται να παρουσιασουν τεχνολογικα επιτευγματα που ομοια τους δεν θα εχουμε ξαναδει .
Αρα και το αν ασχοληθουν και με καποιους ευρωπαικους συλλογους δεν ειναι ασχημη ιδεα. Απο εκει και περα το γεγονος οτι στην χωρα τους πιο ευκολα βρισκεις πετρελαιο απο οτι νερο , δεν τους καθιστα και ηλιθιους .
Αν ερθουν , οτι θα εχουν και καποιους ανθρωπους δικους τους στην διοικηση ειναι περισσοτερο και απο λογικο , οπως και οτι η παρουσια ενος ποδοσφαιρανθρωπου ,οπως ο Ζαγορακης , στο τιμονι της ομαδας , θα ειναι ενα επιπλεον " συν " για την επιτευξη της συμφωνιας .
Παντως περιμενουμε να δουμε τι θα γινει . Γιατι αν πραγματι επιτευχθει τετοιου ειδους συμφωνια , ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο ποδοσφαιρικος χαρτης της Ελλαδος θα αλλαξει λογω της εκτιναξης του ΠΑΟΚ και σαν οικονομικο μεγεθος πλεον .
Για την ευρωπη δεν το συζηταμε , μιας και ο χωρος εκει ειναι απαλλαγμενος απο τα διαφορα " ζωυφια και τρωκτικα " που υπαρχουν εδω .
niks

Δημοσίευση από niks »

εγω άλλαξα γνωμη
τωρα θελω 12 εκ.
thief

Δημοσίευση από thief »

Εγώ προσωπικά δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στο ιδιοκτησιακό της ομάδας. ΚΑΜΙΑ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ στον κόσμο μας αλλά δεν το βλέπω.

Ξέρω ότι πολλοί (οι περισσότεροι) δεν συμφωνείται μαζί μου. Αλλά ποτέ δεν πίστεψα στους "μάγους με τα δώρα", στους "επενδυτές" και λοιπά παραμύθια....

Δυστυχώς όμως αντί να προστατέψουμε, να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε αυτό που έχουμε (τον Ζαγοράκη), σε κάθε ευκαιρία τον κατακρεοργούμε και αναγκαστικά τον φθείρουμε και τον αποδυναμώνουμε για ότι έχει κάνει.... Ζητάμε το αίμα του Ζαγοράκη λες και είναι ..."θανάσιμος εχθρός."...(...αν είναι δυνατόν.... ) και δεν υπερβάλλω καθόλου σε κάποιους που θα θελήσουν να πουν ότι μεγιστοποιώ καταστάσεις και πράγματα....

Διαβάζω ανακοινώσεις για ανύπαρκτη διοίκηση, για Θοδωράκηδες, για πρόβατα σε σφαγή με θέλημα του ίδιου του προέδρου..!!! κ.λ.π.και αναγκαστικά λυγίζω... δεν έχω αντοχές να στηρίξω άλλο...μου έχετε φάει τα συκώτια με την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και την ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτική σας, και οι οποιεσδήποτε " άμυνες" που είχα πάνε περίπατο...

Μακάρι..μακάρι...ΜΑΚΑΡΙ.... Ολα αυτά που γίνονται για τον ΠΑΟΚ και τους ΞΕΝΟΥΣ επενδυτές να βγουν σε καλό.... ΜΑΚΑΡΙ. Δεν το πιστεύω αλλά ΜΑΚΑΡΙ.

Αλλά δεν συγχωρώ όλους αυτούς, που με έχουν βάλει σε θέση "αμυνας" να υποστηρίζω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...., δηλαδή το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Μακάρι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ότι και να γίνει στη συνέχεια. :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Σάβ 18 Δεκ 2010, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
niks

Δημοσίευση από niks »

συμφωνω μαζι σου

εγω ονειρευομαι εναν Π.Α.Ο.Κ. λαϊκης βασης
βημα-βημα μπορεί να φτασει πολυ ψηλά,με υπομονη και επιμονη

ΥΓ.τωρα που το ξανασκεφτομαι:18 εκ
thief

Δημοσίευση από thief »

niks, δεν διαφωνώ μαζί σου....18 εκ. χρέη...."γολγοθάς" μπροστά μας κ.λ.π....

Αλλά τα δύσκολα περάσανε... Τα δύσκολα ήταν πριν 3,5 χρόνια που ήμασταν για αφανισμό. Τώρα απλώς θέλει υπομονή και κουράγιο...
Στα δύσκολα κυρίως, και στις στραβές και στις λανθασμένες επιλογές που υπάρχουν -και θα υπάρχουν- η ομάδα έτσι όπως είναι δοδημένη, θέλει απλώς στήριξη.... Αλλά είναι αδιανόητο μετα από 3,5 χρόνια καλής διοίκησης και πραγματικού έργου να υπάρχει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ στο πρόσωπο του Ζαγοράκη. ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε π##στη μου...!!

Στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα της λαμογιάς και της κλεψιάς, όπου οι 2 των Αθηνών παίρνουνε τους τίτλους χωρίς να τους αξίζουνε απλώς τυγχάνει οι 2 να έχουν προέρδους και μεγαλομετόχους μέσα στην βρωμιά και στην σαπίλα... Και αντί αυτό να αναγνωριστεί από εμάς, κράζουμε τον Ζαγοράκη που δεν τους ρίχνει ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ φάπες..!!!

Θεωρώ ότι μόνο με υπομονή έχουμε τύχη να ξαναδούμε πρωτάθλημα...(Όπως το 76' που κάτω ανάλογο υπήρξε στην ιστορία μας, και αφού φάγαμε απανωτές φάπες) . Οι καιροί δυστυχώς είναι πολύ πιο "βάρβαροι" και οι από κάτω έχουν ξεσαλώσει εντελώς...
niks

Δημοσίευση από niks »

τα δυσκολα περασαν,οντως
στηριξη θελει,γιατί μια πορεία προς την κορυφή δεν ειναι ποτε ευθεία-σταθερα ανοδική,εχει και κολληματα και σκαμπανεβασματα (και 'χωματόδρομους')

αλλα η αξία της ομαδας μας ειναι πλεον δεδομενη

προσωπικα πιστευω πολυ στην προσπάθεια που γινεται
10 ΑΜΚ να εκανε ο Ζαγορ το χρονο σε ολες θα συμμετειχα

η μοναδική φορα που πιστεψα μια προσπαθεια ήταν στο μπάσκετ τελη '80-αρχες '90(παροτι ποδοσαφαιροσκυλο 100%)
και η οποια κατεληξε σε κυπελλα Ευρωπης

ΥΓ. αυτα με τα εκατομμυρια ειναι πλάκα αυξημένα κατα 6 εκ καθε φορα

ΥΓ2. 24 εκ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Πάρε και αλλα έχει έξι και κάντα 30 λοιπόν....+2 το φετινό έλλειμμα (4-2 από τα παιχνίδια του UEFA) = 32. Όσες και οι ομάδες στην παρούσα φάση του Europa league...Eίναι τυχαίο;;; Δεν νομίζω....

Πλακα πλακα συμφωνώ απόλυτα με τους 4 προλαλήσαντες (Προσέξτε: τόσοι, όσο και το έλλειμμα προ εσόδων Europa league. Είναι τυχαίο;;; Δεν νομίζω).

Η "ανάβαση" με το Ζαγοράκη και κάποιες βοήθειες από κόσμο και μικροεπενδυτές (βλέπε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ) θα είναι πιο δύσκολη αλλα αν πετύχει θα έχει παρασάγγας μεγαλύτερη διάρκεια....Γιατί πολύ απλά για να πετύχει θα χρειαστεί δουλειά, που με τη σειρά της θα φέρει απίστευτο know how...και αυτό θα μείνει...
Μιλάω για know how σε επίπεδο ποδοσφαιρικό - τεχνικό - διοικητικό - εμπορικό - οπαδικό!!! και λοιπά και λοιπά.

Και βεβαια είναι πολύ πιο εύκολη η υπομονή, όταν ο Ζαγοράκης με τους συνεργάτες του μας έφθασαν να είμαστε συνεχόμενα "δευτεροτριτοι"....δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε από τα 70σ να το δούμε αυτό...και αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα της αρχής, μιλάμε για τιτάνιο άθλο.

Αυτά από έναν οπαδό που σέβεται και εκτιμά την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

thief έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στο ιδιοκτησιακό της ομάδας. ΚΑΜΙΑ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ στον κόσμο μας αλλά δεν το βλέπω.

Ξέρω ότι πολλοί (οι περισσότεροι) δεν συμφωνείται μαζί μου. Αλλά ποτέ δεν πίστεψα στους "μάγους με τα δώρα", στους "επενδυτές" και λοιπά παραμύθια....

Δυστυχώς όμως αντί να προστατέψουμε, να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε αυτό που έχουμε (τον Ζαγοράκη), σε κάθε ευκαιρία τον κατακρεοργούμε και αναγκαστικά τον φθείρουμε και τον αποδυναμώνουμε για ότι έχει κάνει.... Ζητάμε το αίμα του Ζαγοράκη λες και είναι ..."θανάσιμος εχθρός."...(...αν είναι δυνατόν.... ) και δεν υπερβάλλω καθόλου σε κάποιους που θα θελήσουν να πουν ότι μεγιστοποιώ καταστάσεις και πράγματα....

Διαβάζω ανακοινώσεις για ανύπαρκτη διοίκηση, για Θοδωράκηδες, για πρόβατα σε σφαγή με θέλημα του ίδιου του προέδρου..!!! κ.λ.π.και αναγκαστικά λυγίζω... δεν έχω αντοχές να στηρίξω άλλο...μου έχετε φάει τα συκώτια με την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και την ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτική σας, και οι οποιεσδήποτε " άμυνες" που είχα πάνε περίπατο...

Μακάρι..μακάρι...ΜΑΚΑΡΙ.... Ολα αυτά που γίνονται για τον ΠΑΟΚ και τους ΞΕΝΟΥΣ επενδυτές να βγουν σε καλό.... ΜΑΚΑΡΙ. Δεν το πιστεύω αλλά ΜΑΚΑΡΙ.

Αλλά δεν συγχωρώ όλους αυτούς, που με έχουν βάλει σε θέση "αμυνας" να υποστηρίζω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...., δηλαδή το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ότι και να γίνει στη συνέχεια. :pano:

Απόλυτη ταύτηση απόψης !

++++ 1926.999

:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

thief έγραψε:niks, δεν διαφωνώ μαζί σου....18 εκ. χρέη...."γολγοθάς" μπροστά μας κ.λ.π....

Αλλά τα δύσκολα περάσανε... Τα δύσκολα ήταν πριν 3,5 χρόνια που ήμασταν για αφανισμό. Τώρα απλώς θέλει υπομονή και κουράγιο...
Στα δύσκολα κυρίως, και στις στραβές και στις λανθασμένες επιλογές που υπάρχουν -και θα υπάρχουν- η ομάδα έτσι όπως είναι δοδημένη, θέλει απλώς στήριξη.... Αλλά είναι αδιανόητο μετα από 3,5 χρόνια καλής διοίκησης και πραγματικού έργου να υπάρχει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ στο πρόσωπο του Ζαγοράκη. ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε π##στη μου...!!

Στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα της λαμογιάς και της κλεψιάς, όπου οι 2 των Αθηνών παίρνουνε τους τίτλους χωρίς να τους αξίζουνε απλώς τυγχάνει οι 2 να έχουν προέρδους και μεγαλομετόχους μέσα στην βρωμιά και στην σαπίλα... Και αντί αυτό να αναγνωριστεί από εμάς, κράζουμε τον Ζαγοράκη που δεν τους ρίχνει ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ φάπες..!!!
Θεωρώ ότι μόνο με υπομονή έχουμε τύχη να ξαναδούμε πρωτάθλημα...(Όπως το 76' που κάτω ανάλογο υπήρξε στην ιστορία μας, και αφού φάγαμε απανωτές φάπες) . Οι καιροί δυστυχώς είναι πολύ πιο "βάρβαροι" και οι από κάτω έχουν ξεσαλώσει εντελώς...
πρωτον,οταν ακομα η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΤΕΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,να με συμπαθας,αλλά ειναι ΑΦΕΛΕΣ να λεμε πως ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ.ευχομαι να μην ερθει συντομα η στιγμη που με πονο στην καρδια ειτε θα αποχαιρετουμε υπαρχοντες παιχτες ειτε δε θα καλως οριζουμε νεους,που θα ηθελαν να ερθουν στην ομαδα αλλά δυστυχως θα'ναι ακολουθητεα ΛΙΤΟΤΙΣ (μιλαμε για ηδη υπαρχον ανοιγμα οικονομικο κ οντας ακομα η ομαδα φετος στην ευρωπη.αν κατσει καμμια στραβη του χρονου κ ευρωπη γιοκ,τοτε τί;εκτος κι αν παμε δουβλινο το μαη) ...

κ δευτερον,ακριβως επειδη ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν θελει κ δεν μπορει να πεσει στα ΣΚΑΤΑ για να αντιμετωπισει τους μπουληδες,το μονο που του μενει ειναι να κανει μια ΟΜΑΔΑ που θα εκθετει ολο το συρφετο του κατεστημενου.μονο με τη δικη μας βοηθεια την οικονομικη ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ,ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥΤΟ,τη στιγμη που ηδη υπαρχει οικονομικο ανοιγμα 4 εκατ χωρις εδω που τα λεμε η ομαδα αγωνιστικα να εχει ανεβει επιπεδο.αλλωστε,ο ιδιος ο προεδρος <<ψαχτηκε>> για εισροη κεφαλαιων,δε νομιζω η γκρινια του κοσμου να τον εξωθησε στην κινηση αυτη.σημαινει οτι αντιλαμβανεται τις πραγματικες δυναμεις του συλλογου κ δεν εθελοτυφλει.κατα την αποψη μου,ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ,επραξε ΟΡΘΑ.μενει να δουμε τι επιφυλασσει το μελλον,χωρις να αποκλειω το επιφυλασσομενον να'ναι κ δυσαρεστο,εννοειται εφοσον αναλαβουν οι μπακιρηδες ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”