3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από novito »

DimisK έγραψε:Ρε φιλαράκι, για τον ΠΑΟΚ τίποτα δεν είπες; Στον ΠΑΟΚ παίζεις αν δεν κάνω λάθος...Μόνο ο λαγός σε νοιάζει; :yellowcard:
Ντίμι αν δεν ήσουν οπαδός του ΠΑΟΚ, αν δεν ήσουν καν Έλληνας υπήρχε περίπτωση να προτιμούσες το ελληνικό απ το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για ν αγωνιστείς....???
Μην πάμε ρε παιδιά να δημιουργήσουμε θέμα, εκεί που δεν υπάρχει. Ειδικά όταν δε βλέπουμε πουθενά ολόκληρη συνέντευξη, αλλά τα κομμάτια που επέλεξαν οι εν Ελλάδα δημοσιογράφοι...!
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Ρε μαγκες ας ειμαστε ρεαλιστες. Το παιδι παιζει στην ομαδα χωρις να το εχει διαλεξει και ασε τι λεει. Μην τον παρεξηγουμε γιατι για μενα δεν υπαρχει παικτης Μουν στον ΠΑΟΚ. Οχι λογω αγωνιστικης αξιας αλλα γιατι ειναι δανεικος, εχει ηδη χασει πολυ δρομο και με τις δηλωσεις του δειχνει οτι κανει αγγαρεια και περιμενει να τελειωνει για να φυγει εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν τον δείτε στην Κομοτινή και μείνετε με το στόμα ανοιχτό, τότε θα καταλαβετε ότι ΔΕΝ κάνει αγγαρεία!
(δεν το βλέπω, αλλά το εύχομαι...)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eγώ πάλι γιατί νομίζω το αντίθετο; :(
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ότι θα μείνουμε με το στόμα κλειστό...?? :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγω παντως με το στομα κλειστο, δεν μπορω να κραζω... :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω αυτον τον κραζω απο τη πρωτη μερα....τι να κανω δλδ....τη διοικηση κραζω δλδ που τον πηρε....φτασαμε νοεμβρη και ακομη δεν επαιξε...και αν θυμαστε τον πηραμε για δεξι μπακ οταν ελειπε μιρο (μπλιαχ) και αραμπατζης.......γυρισαν αυτοι και αυτος ακομη επιστρεφει.....το μαη θα κανουμε ταμειο αλλα εμενα μου φανηκε κακη επιλογη εξαρχης....μακαρι να μου δωκει τριποντο σε κρισιμα ματς και να καταπιω τη γλωττα μου..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ειναι νομιζω πολυ καλυτεροι κ ο αραμπατσης κ ο σναουτσερ δν χρειαζεται νομιζω θα παει πισω το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Έχω ήδη εκφράσει τη γνώμη μου σχετικά με τη μεταγραφή του παίχτη και σίγουρα δεν έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν.
Θέλω απλά να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις παιχτών, προπονητών και λοιπών, που κατά καιρούς εμφανίζονται σε ειδησιογραφικά πρακτορεία. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε παρα πολύ προσεκτικοί όταν τις διαβάζουμε, κυρίως όταν αυτές αποτελούν μετάφραση (ή μάλλον ελεύθερη απόδοση ή συχνά παραποίηση) των λεγομενων κάποιου. Κάποιοι δημοσιογράφοι για να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν προσοχή, παραποιούν εσκεμμένα τις απαντήσεις. Επίσης, άλλη τακτική είναι να κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις και να "εκβιάζουν" την απάντηση που θέλουν, την οποια μετά την τονίζουν και τη δίνουν μάλιστα και ως τίτλο στη συντετευξη! Άπειρα τα παραδείγματα, τυχαία μου έρχεται στο μυαλό η περσινή "δήλωση" του Σoρλεv πριν το παιχνίδι του γαύρου με την saint etien ότι το καραϊσκάκη αποτελεί έδρα-κόλαση (οποιος την είχε διαβάσει ολόκληρη, κατάλαβε ποσο απροκάλυπτα είχαν παραποιηθεί τα λεγόμενα του), οι "δηλώσεις" του Garcia πριν λίγο καιρό και η δήθεν κριτική του στο Santos για το σύστημα που παίζει και αλλα πολλά.
Προσοχή λοιπόν σε αυτά που διαβάζουμε κι ας μη βιαζόμαστε να καταδικάζουμε τους παίχτες.

Ontopic: Moon, παίξε τη μπάλα της ζωής σου ρε γατί, ΠΑΟΚ είσαι ρε! :D
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Δε με νοιάζει αν ήθελε να είναι αλλού, με νοιάζει να παίξει καλά για όσο διάστημα παίξει αν παίξει. Και αυτόν τον ίδιο το συμφέρει κάτι τέτοιο, έχασε τη θέση του στην εθνική Ν. Αφρικής.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

κακως τον πηραμε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα βγάλω ασφαλή συμπεράσματα μόνο αν τον δω να παίζει μπάλα..
Στη θέση του..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επαναλαμβάνω ότι σε κάποια παιχνίδια που τον είχα δει, με τον Παναθηναϊκό, μου φάνηκε καλός. Μάλλον καλύτερος από τον Αραμπατζή, επιθετικά.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Αλλα πολυ πολυ χειροτεροσ του αμυντικα....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για να τον δούμε τώρα και σαν μπακ απ του Βιειρίνια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”