Έχω ήδη εκφράσει τη γνώμη μου σχετικά με τη μεταγραφή του παίχτη και σίγουρα δεν έχω τη διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν.
Θέλω απλά να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις παιχτών, προπονητών και λοιπών, που κατά καιρούς εμφανίζονται σε ειδησιογραφικά πρακτορεία. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε παρα πολύ προσεκτικοί όταν τις διαβάζουμε, κυρίως όταν αυτές αποτελούν μετάφραση (ή μάλλον ελεύθερη απόδοση ή συχνά παραποίηση) των λεγομενων κάποιου. Κάποιοι δημοσιογράφοι για να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν προσοχή, παραποιούν εσκεμμένα τις απαντήσεις. Επίσης, άλλη τακτική είναι να κάνουν στοχευμένες ερωτήσεις και να "εκβιάζουν" την απάντηση που θέλουν, την οποια μετά την τονίζουν και τη δίνουν μάλιστα και ως τίτλο στη συντετευξη! Άπειρα τα παραδείγματα, τυχαία μου έρχεται στο μυαλό η περσινή "δήλωση" του Σoρλεv πριν το παιχνίδι του γαύρου με την saint etien ότι το καραϊσκάκη αποτελεί έδρα-κόλαση (οποιος την είχε διαβάσει ολόκληρη, κατάλαβε ποσο απροκάλυπτα είχαν παραποιηθεί τα λεγόμενα του), οι "δηλώσεις" του Garcia πριν λίγο καιρό και η δήθεν κριτική του στο Santos για το σύστημα που παίζει και αλλα πολλά.
Προσοχή λοιπόν σε αυτά που διαβάζουμε κι ας μη βιαζόμαστε να καταδικάζουμε τους παίχτες.
Ontopic: Moon, παίξε τη μπάλα της ζωής σου ρε γατί, ΠΑΟΚ είσαι ρε!