Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

REalcon έγραψε:Ευχαριστώ το site που μου έδωσε βήμα μέσα από ένα forum.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Yianko ξέρει αυτός.
Τον gash ξέρει και αυτός

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα αδέρφια που είπαμε μία η παραπάνω κουβέντες και χαλαστήκαμε. (Συγνώμη)

Δεν θέλω άλλο να βλέπω αυτήν την κατάσταση.

Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την μιζέρια.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ δεν είμαι Moon, δεν είμαι Κουτσιανικούλης...Είμαι Δικέφαλος, είμαι ΠΑΟΚ.

ΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Ζαγοράκη, κράτα, υπομονή... Ο ΠΑΟΚ αξίζει και το ξέρεις.
+1
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint έγραψε:
Οπότε μπορούμε από τώρα να διώξουμε Σάντος, Ζήση και μια ενδεκάδα παίκτες, να κάψουμε τα διαρκείας μας στο Λευκο Πύργο και να αποχωρήσουμε απ το πρωτάθλημα....

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει

Τότε θα πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αποχωρήσεις και απο το συγκεκριμένο site μιας και η άποψη όσων γράφουν εδώ είναι διαφορετική και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας με πράξεις.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:Κάποια άλλα post προφανώς θεωρήθηκαν ότι προάγουν την ευγένεια και τους καλούς τρόπους και δεν σβήστηκαν...εκτός και αν προσπαθείτε με σβύστρα και θα πάρει κάποια ώρα μπορεί και μέρες......
Για την σελίδα 28, 2ο Post από πάνω λέω στην περίπτωση που το ψάχνετε και δεν το βρίσκετε...... ;) ;)
Διαγράφηκε πολύ σωστά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαστε πολύ εγωιστές και ως τέτοιοι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τη ομάδα μας, αλλά μόνο κακό να της κάνουμε. Δεν μας ενδιαφέρει η ηρωική προσπάθεια κάποιων (παραγόντων), δεν μας ενδιαφέρει η δημιουργία υποδομής, δεν μας ενδιαφέρει το ξεκαθάρισμα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και μάλιστα χωρίς να μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα φτάσουμε σ' αυτήν. Γι' αυτό και γκρινιάζουμε (σαν τις χήρες) όταν δεν κερδίζουμε.
Δεν λέω, η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά έτσι είναι από την αρχή της σεζόν. Παρ' όλα αυτά θα μπορούσε και με αυτή την απόδοση να κερδίσει το μάτς αν δεν συνέβαινε εκείνο το ολέθριο λάθος του Bruno (εξαίρετου σε άλλα ματς) που μας στέρησε τη χαρά της νίκης. Όπως επίσης και ο τραυματισμός του Vitolo που τον θεωρώ ως παίκτη κλειδί στην ομάδα και με λύπησε περισσότερο από το αποτέλεσμα.
Θεωρώ όμως πως οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν θα μας κάνουν πιο δυνατούς, συν τω χρόνω.
Δέστε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή. Δεν τις θέλω αυτές τις νίκες. Ναι μεν σου ανεβάζουν το ηθικό, αλλά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πετάς στα σύννεφα, χωρίς να το διακαιούσαι.
Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα να σκύψει στο πρόβλημά του και να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, παρά να νο παραβλέπει συνεχώς, λόγω καλών αποτελεσμάτων.
Δεν έχουμε σπουδαία ομάδα, αλλά γι' αυτό δεν φταίνε ούτε ο Bruno, ούτε ο Ivic, ούτε ο Santos, ούτε ο Ζήσης. Το γνωρίζαμε από πριν. Μπορεί όμως ο μάδα μας να παρουσιαστεί καλύτερη από την εικόνα που είδαμε χθες. Αρκεί να την βοηθήσουμε. Αυτό μόνο πρέπει να κάνουμε.
Για τις μεταγραφές μιλήσαμε διεξοδικά σε άλλη ενότητα. Δεν πήραμε ακριβούς παίκτες γιατί δεν έχουμε τόσα λεφτά να διαθέσουμε. Αυτό είναι προνόμιο των δύο - τριών της Αθήνας, αλλά :
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ.
Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν απογοητευόμαστε, δεν αγαπάμε την ομάδα μας την μία Κυριακή και την βρίζουμε την άλλη. Χαιρόμαστε στις νίκες, συμπάσχουμε στις λύπες. Έτσι βοηθάμε.
(άλλοι έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν μπορούν να κερδίσουν την Νέα Καβάλα).
Θα έρθουν και οι καλύτερες ημέρες.
Για την ώρα, θέλω να δω την ομάδα να παλεύει λιονταρίσια την Κυριακή. Ειλικρινά δεν θα με πειράξει αν δεν κερδίσει, θα με πειράξει όμως αν δεν παίξει, αν δεν αγωνιστεί.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Θελω μονο να σχολιασω οτι η ομαδα πανικοβαλλεται αν το αποτελεσμα δεν ειναι θετικο. Φαινεται μια ταραχη στις κινησεις ειτε οταν το ματς κολλαει στο 0, ειτε αφου ισοφαριστουμε οπως χτες. Το γιατι βαριεμαι να το ξαναλεω.
Χτες περα απο το ψυχολογικο ειμασταν κακοι μετα τις αλλαγες, οποτε παιζαμε με 4-2-4 με αποτελεσμα η Τριπολη να παρει το κεντρο και στο τελος αν καποιος εβαζε γκολ θα ηταν αυτοι. Ευθυνη φερει σε αυτο και ο Κουτσιανικουλης που επαιζε πολυ μπροστα. Ελπιδοφορος ο μικρος, αλλα υστερει φανερα σε θεματα τακτικης. Ο,τι κι αν λενε καποιοι ο Σερτζιο στα γεραματα παραμενει η καλυτερη και πιο αξιοπιστη επιλογη στη θεση.
Γενικα την εμφανιση δε θα τη χαρακτηριζα κακη.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Τότε θα πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αποχωρήσεις και απο το συγκεκριμένο site μιας και η άποψη όσων γράφουν εδώ είναι διαφορετική και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας με πράξεις.
...??? ποιάς ομάδας ?

δηλαδή αδελφέ gash...πρέπει η αποψάρα η διαφορετική να πηγαίνει στην πυρά ?
οκ...ίσως να έχεις δίκιο και εγώ θέλω κοινή αισθητική, αλλά αυτή βγαίνει από το κάλλος

...και όχι από την ποδοσφαιρική ασχήμια

...η μόνιμη στήριξη σε τυχάρπαστους φραπεδιάρηδες βαρετούς loosers που δεν γουστάρουν και δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό ποτές....δεν μου λέγει τίποτα

αλλά νομίζω πολύς κόσμος...έχει την ''άλλη άποψη'', άσχετα αν την καταπίνει προς το παρόν μέσα του

όσο για την έμπρακτη στήριξη...έχω πει πολλάκις ότι στηρίζουμε την διοίκηση στα λάθη της μέχρι να μάθει, να ξεχρεώσει και τα ρέστα

και το διαρκείας μου άσχετα να δεν πατήσω
και τις μετοχές μου, χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου...που θα πάνε τα λεφτά μου

για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω καμία προσδοκία απολύτως, ούτε καμία απαίτηση

ps- άμα πιστεύεις ότι δεν πρέπει να ποστάρω με κάνεις ban...χωρίς καμμία παρεξήγηση, σε κατανοώ απολύτως και σε σέβομαι τα μάλα πάντα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint αναφέρθηκα στο ποστ σου που λες

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει

Δεν αναφέρομαι σε καμία άποψη σου αντίθετη περί Σάντος ή κάποιου παίχτη ή ότι άλλο δεν σ αρέσει.
Και την άποψη σου διαβάζω και τίποτα δεν έχω διαγράψει (πέρα απο το σύνθημα που έγραψες το οποίο είναι υβριστικό και ειρωνικό) παρά τις αντίθετες απόψεις που έχουμε στα συγκεκριμένα θέματα.
Ο ίδιος είπες πως έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες.
Αν έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες γιατί κάτι δεν σου άρεσε δεν γούσταρες σε κούρασε κλπ κλπ είναι απόλυτα σεβαστό.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κουραστεί ακόμα και θα συνεχίζουν να στηρίζουν για όλην τους την ζωή.
Αν έχεις αποχωρήσει και ο σκοπός σου είναι να κράζεις έτσι απλά,τότε δημιουργείς κλίμα άσκοπα σε αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη με την δική σου.
Και προκλητικός γίνεσε και την ζαχαρένια σου χαλάς την δική σου και των άλλων αυτό εννοώ άσκοπα.
Είναι πολύ απλό.
Όσο για το μπαν δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να σου αφαιρέσει το δικαίωμα να κράξεις τον Σάντος τον Ζαγοράκη τον Πρέλιεβιτς τον Ίβιτς τον καθένα που θεωρείς εσύ ότι δεν κάνει και πρέπει να φύγει να πάει αλλού ότι και να πει και να κάνει κανείς.
Η δική μου άποψη έχει αποδωθεί πολλάκις φορές για στήριξη και όχι για κράξιμο.
Ιδιαίτερα δε στο γήπεδο και πολλές φορές και στο σάιτ γιατί απλά διαβάζεστε ΟΧΙ μόνο απο εμάς...
Με λίγα λόγια ΑΝ έχεις αποσυρθεί όπως λες μην πρίζεις την ψυχούλα σου ή τα μάτια σου άδικα....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

pepermint εντελως αδελφικα...
πραγματικα το να εχεις αντιθετη αποψη δεν ειναι εγκλημα και δεν ειναι αιτια φιμωσης...
αν καθομασταν σε ενα καφενε εγω εσυ κι ο gash θα μπορουσαμε να διαφωνησουμε εντονα για πολλα ζητηματα και να πλακωθουμε λεκτικα!
ελα ομως λιγο και στη θεση ενος υπευθηνου για το τι μπαινει και βγαινει σε αυτο το τεραστιο καφενειο που λεγεται παοκμανια...
οι ισορροπιες ειναι λεπτες και απο τη στιγμη που επισκεπτονται πολλοι αλλοθρησκοι και ειδικα πολλοι δημοσιογραφοι που εχουν κακοπροαιρετους σκοπους για την ομαδα μας, οφειλουμε να προστατεψουμε αυτον τον διαυλο επικοινωνιας που εχουμε αναπτυξει!
να ξερεις (και εμου συμπεριλαμβανομενου) οτι αυτα που γραφουν οι πιο πολλοι εδω μεσα, ειναι πολυ πιο ηπια απο αυτα που ξεστομιζουμε στο γηπεδο! ;)
νομιζω οτι ο gash κανει μια χαρα τη δουλεια του...ασε που ειδαμε τι ειχε γινει στο σαιτ για ενα διαστημα που εμεινε ορφανο απο "ρουφιανους μοδερατορες"! :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Pepermint έγραψε:
...??? ποιάς ομάδας ?

δηλαδή αδελφέ gash...πρέπει η αποψάρα η διαφορετική να πηγαίνει στην πυρά ?
οκ...ίσως να έχεις δίκιο και εγώ θέλω κοινή αισθητική, αλλά αυτή βγαίνει από το κάλλος

...και όχι από την ποδοσφαιρική ασχήμια

...η μόνιμη στήριξη σε τυχάρπαστους φραπεδιάρηδες βαρετούς loosers που δεν γουστάρουν και δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό ποτές....δεν μου λέγει τίποτα

αλλά νομίζω πολύς κόσμος...έχει την ''άλλη άποψη'', άσχετα αν την καταπίνει προς το παρόν μέσα του

όσο για την έμπρακτη στήριξη...έχω πει πολλάκις ότι στηρίζουμε την διοίκηση στα λάθη της μέχρι να μάθει, να ξεχρεώσει και τα ρέστα

και το διαρκείας μου άσχετα να δεν πατήσω
και τις μετοχές μου, χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου...που θα πάνε τα λεφτά μου

για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω καμία προσδοκία απολύτως, ούτε καμία απαίτηση

ps- άμα πιστεύεις ότι δεν πρέπει να ποστάρω με κάνεις ban...χωρίς καμμία παρεξήγηση, σε κατανοώ απολύτως και σε σέβομαι τα μάλα πάντα

Με στεναχωρεις αδερφε Πεπερ...Δεν δεχεσαι την αλλη αποψη που ειναι να παρεις λομπου...Ειδικα εσυ εισαι ανοιχτος και δεν περιμενω να ξαναακουσω απο εσενα το βλακωδεστατο επιχειρημα ,μη φιμωνεται την αλλη αποψη...Φυσικα και εχεις δικαιωμα να λες αυτο που πιστευεις ,φυσικα και ο επομενος εχει δικαιωμα να λεει πως αυτο που λες ειναι για το λομπου..Και εσυ απο τη πλευρα σου μπορεις να μη παρεις το λομπου και να γραφεις οτι θλιβερο ή σωστο θελεις χωρις να εκνευριζεσαι που καποιος πιστευει πως γραφεις χαζομαρες.Ενα καρο ανθρωποι ειμαστε,λογικο σε καθε αποψη να υπαρχουν αντιδρασεις..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δυστυχώς κάποια πράγματα ή δεν τα καταλαβαίνουμε ή κάνουμε ότι δεν τα καταλαβαίνουμε. Το πρόβλημα δεν είναι εάν έχουμε ο ένας διαφορετική γνώμη από τον άλλο. (Αλίμονο εάν είχαμε όλοι την ίδια!). Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που την διατυπώνουμε, μπινελικιάζοντας ή απαξιώνοντας τον συνομιλητή που διαφωνεί μαζί μας. Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί προσώπων, όταν διαφωνούμε. Γκέγκε;
Δυστυχώς η παραγωγική διαφωνία απαιτεί επίπεδο, εκπαιδευτικό υπόβαθρο, παιδεία, ωριμότητα. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε εδώ μέσα να διαφωνήσουμε...σαν άνθρωποι. Τέλος πάντων...

Όσο για το παιχνίδι, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει μόνο δύο ματς και έχει 4 βαθμούς. Υπολείπονται ακόμα 28. Το πρωτάθλημα σχεδόν δεν ξεκίνησε ακόμα κι εμείς φέρνουμε την καταστροφή.
2. Στην Τρίπολη δεν παίξαμε τόσο άσχημα. Για ξεκίνημα της σεζόν ήμασταν όσο έπρεπε υποφερτοί για να κερδίσουμε. Αλλά ένα λάθος - όλοι κάνουν - μας καταδίκασε. ΟΚ! Και τι έγινε; Συνεχίζουμε...
3. Ηρεμία, ηρεμία, δεν πάμε για πρωτάθλημα....
4. Οι εμμονές του Σάντος δεν...αρκούν και δεν δικαιολογούν τόση αντίδραση εκ μέρους μας. Αν εγώ ήξερα καλύτερα από τον Σάντος, γιατί δεν έγινα προπονητής;
5. Η γκρίνια φέρνει κακοτυχία. Μούγκα!

Θα προτιμούσα να διάβαζα διαφωνίες και απόψεις με επιχειρήματα, αλλά φευ!

ΥΓ: Realcon άσε τα παιδιαρίσματα και γύρνα πίσω. Δεν περισσεύει κανείς μας εδώ μέσα. Και εσύ είσαι από τις χρήσιμες φωνές του Paokmania. Σε θέλουμε κοντά μας. Όπως όλους όσους μπορούν να διαφωνούν σαν άνθρωποι!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Αγωνιστικα Ντιμι συμφωνω..Αλλα ειδα ενα θεμα παθους στην ομαδα νομιζω..Λιγο παραπανω παθος απο ολους χρειαζεται..και φυσικα λιγη ηρεμια απο εμας..Δεν γινεται καθε Κυριακη να ειναι ολοι με το πιστολι στο κεφαλι
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

gash04 έγραψε:Pepermint αναφέρθηκα στο ποστ σου που λες

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει

Δεν αναφέρομαι σε καμία άποψη σου αντίθετη περί Σάντος ή κάποιου παίχτη ή ότι άλλο δεν σ αρέσει.
Και την άποψη σου διαβάζω και τίποτα δεν έχω διαγράψει (πέρα απο το σύνθημα που έγραψες το οποίο είναι υβριστικό και ειρωνικό) παρά τις αντίθετες απόψεις που έχουμε στα συγκεκριμένα θέματα.
Ο ίδιος είπες πως έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες.
Αν έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες γιατί κάτι δεν σου άρεσε δεν γούσταρες σε κούρασε κλπ κλπ είναι απόλυτα σεβαστό.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κουραστεί ακόμα και θα συνεχίζουν να στηρίζουν για όλην τους την ζωή.
Αν έχεις αποχωρήσει και ο σκοπός σου είναι να κράζεις έτσι απλά,τότε δημιουργείς κλίμα άσκοπα σε αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη με την δική σου.
Και προκλητικός γίνεσε και την ζαχαρένια σου χαλάς την δική σου και των άλλων αυτό εννοώ άσκοπα.
Είναι πολύ απλό.
Όσο για το μπαν δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να σου αφαιρέσει το δικαίωμα να κράξεις τον Σάντος τον Ζαγοράκη τον Πρέλιεβιτς τον Ίβιτς τον καθένα που θεωρείς εσύ ότι δεν κάνει και πρέπει να φύγει να πάει αλλού ότι και να πει και να κάνει κανείς.
Η δική μου άποψη έχει αποδωθεί πολλάκις φορές για στήριξη και όχι για κράξιμο.
Ιδιαίτερα δε στο γήπεδο και πολλές φορές και στο σάιτ γιατί απλά διαβάζεστε ΟΧΙ μόνο απο εμάς...
Με λίγα λόγια ΑΝ έχεις αποσυρθεί όπως λες μην πρίζεις την ψυχούλα σου ή τα μάτια σου άδικα....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στα του παιχνιδιού δεν παρακολούθησα το παιχνίδι συνεπώς δεν φέρω άποψη.
Τα γκολ απο το youtube είδα μόνο.
Μ άρεσε το πρώτο γκολ.
Το δεύτερο ήταν αυτό που με βγάζει απο τα ρούχα μου.
Επιστροφή της μπάλας απο τον αμυντικό πίσω στον τερματοφύλακα.
Ποδόσφαιρο δεκαετίας του 50.
Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Απέφυγα να ποστάρω χθες διότι βρισκόμουν εν βραμώ ψυχής. Σήμερα, όντας εν ψυχρώ, είμαι σε θέση.
Επ'ουδενί δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, για τον απλούστατο λόγο πως είμασταν σαφέστατα καλύτεροι από τον αντίπαλό μας.
Αν δεν είχε γίνει αυτό το τόσο μα τόσο φτηνό λάθος από τον Τσιρίλο (προσέξτε πως η φάση ξεκινά απο
βολέ - απομάκρυνση της μπάλας του αντίπαλου τερματοφύλακα !!! ), το τελικό σκορ θα ήταν 0-1 ή 0-2 σε κάποια αντεπίθεση προς το τέλος.
Βασικά, ήταν ένα κλασικό παιχνίδι ΠΑΟΚ περσινής χρονιάς, με τη μόνη διαφορά ότι έγινε η στραβή και δεν καθαρίστηκε.
Υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία που με προβληματίζουν, και είναι γενικής φύσεως, καθότι οι προσωποποιημένες κατηγορίες - καταδίκες, πέρα απο αντιαισθητικές, είναι και παράλογες.
1) Ήταν φανερό πως μετά το 65' η ομάδα είχε κλατάρει από φυσική κατάσταση. Ανησυχητικότατο αυτό, και ελπίζω πως βάσει πλάνου θα είμαστε καλύτερα σε ένα μήνα, όπως έχει ειπωθεί. Φυσικά, ένας μήνας δεν είναι λίγος και διακυβεύονται πολλοί βαθμοί. Δεν είναι άσχετοι με το ζήτημα και οι αφύσικα πολλοί τραυματισμοί. Επαναλαμβάνω το επίρρημα "αφύσικα".
2) Η περσινή υπερεπιτυχημένη και απολαυστική χρονιά* οφειλόταν εν πολλοίς στο χτίσιμο μιας συγκεκριμένης αγωνιστικής ταυτότητας, βασισμένης σε ένα κύριο δυνατό σημείο, την αμυντική λειτουργία. Εξάλλου, είχαμε και την καλύτερη αμυντική επίδοση της ιστορίας μας. Φέτος, έχουμε δεχτεί τέσσερα επίσημα γκολ, το ένα πιο αστείο από το άλλο. Ελπίζω με επιστροφή Κοντρέρας να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση.
3) Φάκελος Μούσλι. Είναι ο πιο κομβικός παίκτης της ομάδας και έχει γίνει δέκτης απεριόριστης εμπιστοσύνης. Αν δε σκοράρει, και μάλιστα συχνά, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα. Αν και πουλέν μου, αρχίζω να φοβάμαι μήπως ο περσινός πρώτος γύρος αντί για κανόνας, ήταν η εξαίρεση. Μάχεται πολύ, χτες είχε δύο πάσες σε Κονσεϊσάο και Ίβιτς που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί ως ασίστ για γκολ. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να παστελώσει και κανένα τεμάχιο. Μακάρι να υπήρχαν εναλλακτικές που εμπνέουν σιγουριά, αλλά δε νομίζω.
4)Δεν απειλούμε από τα στημένα καθόλου ως τώρα. Πέρσι οι κεφαλιές και οι αναμπουμπούλες από στημένα μας είχαν ξελασπώσει. Φέτος, σε 6 επίσημα παιχνίδια, δεν έχουμε κάνει ούτε ευκαιρία. Δεν υπολογίζω το φάουλ του Λίνο, μιλάω για κεφαλιές, προβολές κτλ κτλ

* ΥΓ 1 : Τονίζω το πόσο επιτυχημένη και απολαυστική ήταν η χρονιά πέρσι γιατί κάποιοι μου δίνουν την εντύπωση πως υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια άλλη ομάδα. Δεύτερη θέση μετά από 32, επαναλαμβάνω 32,
ναι ναι 32 χρόνια !! (εξαιρουμένου του σωτήριου πρωταθλήτριου έτους '85), ρεκόρ εκτός έδρας βαθμών, αήττητοι εντός έδρας σε κανονική διάρκεια, ρεκόρ αμυντικών επιδόσεων, για να μιλήσουμε με τη χυδαιότητα των αριθμών, αφού η άνευ όρων αγάπη έχει πεθάνει για σας. Αρχίζω να τρέμω ότι η ΠΑΟΚτσήδικη ιδαιτερότητα και ψυχασθένεια έχει πολτοποιηθεί. Όποιος θεωρεί τους τίτλους απαραίτητη προϋπόθεση για το ΠΑΟΚτσηδηλίκι του, υπάρχουν κάποιες ωραιότατες εξ' Αθηνών ορμώμενες ομάδες να υποστηρίξει.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ Gash και λοιποί αδελφοί ehemithos και DAAT

παρεξήγησες και παρεξήγησα με την σειρά μου και εγώ

δεκαετίες έχουμε αποχωρήσει...ως ομάδα gash, αυτό εννοούσα
ως ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και το χει ρίξει στο σορολόπ...δεν μιλούσα ατομικά επουδενί, ούτε θα μπορούσα να εκφράσω κάτι τέτοιο που νοήσατε

...εννοείται...ότι είναι παντελώς αδύνατον και απαράδεκτο και γενικώς, απορώ...πως το πήρες έτσι
και αν το εννοούσα έτσι
θα έπρεπε να με έχεις στείλει στο πυρ το εξώτερον...και όχι να με ανέχεσαι 8-)

ps-...για τον Μπάνε...δεν είπα ποτές τίποτις κακόν :lol:

ps2-...ρε συ Λοδρέζε...χάθηκες

ps3-...για να μην πεθάνουμε....για τις νέες γενιές οι τίτλοι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΤΕΛΟΣ

ειδάλλως με μαθηματική ακρίβεια...τα παιδιά σας θα σας ζητούν φανέλλες του τρίλουτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”