Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από Pepermint »

Για μερικούς φαίνεται η χρονιά τελειώνει μέσα Σεπτέμβρη... τι να πω...
αδελφέ....τον Μάιο...θα είναι πολύ χειρότερα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Οπότε μπορούμε από τώρα να διώξουμε Σάντος, Ζήση και μια ενδεκάδα παίκτες, να κάψουμε τα διαρκείας μας στο Λευκο Πύργο και να αποχωρήσουμε απ το πρωτάθλημα....
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

ειμασταν καλοι ως το 1-1, μετα αν και σωστες οι αλλαγες απο σαντος , οι παικτες που μπηκαν δεν τραβηξαν πολυ. χασαμε 5-6 κλασικες ευκαιριες και δεν απειληθηκαμε καθολου, παλι χαρισμα γκολ δωσαμε... μου αρεσε αρκετα ο σαβινι σαν σεντερ μπακ, εχουμε μια ακομα καλη λυση εκει αλλα πρεπει να γυρισει το γρηγοροτερο ο κοντρερας. απο τα μεγαλυτερα προβληματα στην αναπτυξη απο την αμυνα προς τα μπροστα οταν λειπει. πολυ καλος ο γκαρσια, που ταν ο μονος που μπορουσε να περασει καθετες πασες μπροστα, πολυ καλος και ο βιερινια και καλος στο α' ο σερτζιο. ο λινο καλος αμυντικα αλλα πρωτη φορα τον ειδα να βγαινει τοσο λιγο μπροστα. πολλα λαθη ο αραμπατζης και ο ιβιτς, αλλα ως εδω δε θα τους παρουμε και το κεφαλι. καλος και ο φωτακης και μουσλι ενω τσιριλο οπως παντα καλος στις επεμβασεις αλλα στα διωξιματα....ο χαλκιας χωρις λαθη, δεν ευθυνεται για το γκολ. δε ξερω γιατι δεν επαιξε ο σορλεν στη θεση ιβιτς η φωτακη, μαλλον δε θα ναι 100% ετοιμος αφου ειναι απο τους αγαπημενους του σαντος αλλιως ηταν λαθος του που δεν τον ξεκινησε, με γαβρο πιστευω θα ναι μεσα, οπως και ο μουν. σε γενικες γραμμες καναμε αυτο που επρεπε να κανουμε για να κερδισουμε αλλα δε μας βγηκαν καποια πραγματα, δε πρεπει να μας παιρνει απο κατω δε χαθηκε τιποτα, 2ο παιχνιδι στο πρωταθλημα!! αυτο που βλεπω απο πολυ κοσμο εδω και πολυ καιρο οπως ειπε και ο arisk καποιοι παικτες τρωνε ολο το κραξιμο και με πολυ ασχημο τροπο μαλιστα, ενω αλλοι οτι και να κανουν εχουν στηριξη (και καλλα κανουν) δηλαδη αν το ασχημο σουτ του κουτσιανικουλη το κανε ο ιβιτς..... και γενικα πρεπει να σταματησουμε με τις υπερβολες . προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια, οχι επειδη μας το πε ο ζαγορακης, αλλα βλεπω οτι φετος διαφωνουμε πχ για το αν βιτολο η γκαρσια θα ναι βασικοι, ενω περσυ ηταν γκαρσια και μπαλαφας σε αυτη τη θεση, διαφωνουμε για σερτζιο η κουτσιανικουλη, ενω περσυ ειχαμε σερτζιο και λακη, για φιλομενο - μουσλι κτλ. η ομαδα δεσιμο χρειαζεται. οσο για τους τραυματιμους, οι περισσοτεροι οπως και ο χθεσινος ηταν απο χτυπηματα (κακωση) και δεν υπαρχει ευθυνη σε αυτες τις περιπτωσεις ευθυνη απο γιατρους- γυμναστη, τωρα για τους υπολοιπους τραυματισμους ισως υπαρχει μια ευθυνη, αλλα υπαρχουν και δικαιολογιες βασιμες για αυτο, δηλαδη η γρηγορη προετοιμασια
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

arisk έγραψε:Δεν κάθησα καν να διαβάσω τα σχόλια των φίλων συνοπαδών... ......
αλλά κάπου εκεί ήρθε το απίστευτο λάθος του Τσιρίλο (ευθύνη ίσως έχει και ο Χαλκιάς εφόσον βέβαια δεν του φώναξε να διώξει μακριά την μπάλα) που χάρισε μισό γκόλ στον Τσέζαρεκ..
.......
Υ.Γ. Γρηγοριάδης... Ένας απο τους πιο ΑΣΤΕΙΟΥΣ "δημοσιογράφους" που έχουν εμφανιστεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη...
Οπως τις περισσότερες φορές συμφωνώ μαζί σου.ειδικά στο θέμα του χαλκιά τον οποίο τον πάω με τα χίλια.εκει οφείλει ο τερματάς να φωνάξει στον παίχτη να διώξει μακριά.και να φωνάξει τόσο που να τον ακούσει ο σέντερ φορ.ο τερματάς είναι ο συντονιστής της άμυνας.όσον αφορά την υπόλοιπη ανάλυση του αγώνα συμφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Οπότε μπορούμε από τώρα να διώξουμε Σάντος, Ζήση και μια ενδεκάδα παίκτες, να κάψουμε τα διαρκείας μας στο Λευκο Πύργο και να αποχωρήσουμε απ το πρωτάθλημα....

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Κάποια άλλα post προφανώς θεωρήθηκαν ότι προάγουν την ευγένεια και τους καλούς τρόπους και δεν σβήστηκαν...εκτός και αν προσπαθείτε με σβύστρα και θα πάρει κάποια ώρα μπορεί και μέρες......
Για την σελίδα 28, 2ο Post από πάνω λέω στην περίπτωση που το ψάχνετε και δεν το βρίσκετε...... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

REalcon έγραψε:Ευχαριστώ το site που μου έδωσε βήμα μέσα από ένα forum.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Yianko ξέρει αυτός.
Τον gash ξέρει και αυτός

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα αδέρφια που είπαμε μία η παραπάνω κουβέντες και χαλαστήκαμε. (Συγνώμη)

Δεν θέλω άλλο να βλέπω αυτήν την κατάσταση.

Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την μιζέρια.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ δεν είμαι Moon, δεν είμαι Κουτσιανικούλης...Είμαι Δικέφαλος, είμαι ΠΑΟΚ.

ΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Ζαγοράκη, κράτα, υπομονή... Ο ΠΑΟΚ αξίζει και το ξέρεις.
+1
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint έγραψε:

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει

Τότε θα πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αποχωρήσεις και απο το συγκεκριμένο site μιας και η άποψη όσων γράφουν εδώ είναι διαφορετική και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας με πράξεις.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:Κάποια άλλα post προφανώς θεωρήθηκαν ότι προάγουν την ευγένεια και τους καλούς τρόπους και δεν σβήστηκαν...εκτός και αν προσπαθείτε με σβύστρα και θα πάρει κάποια ώρα μπορεί και μέρες......
Για την σελίδα 28, 2ο Post από πάνω λέω στην περίπτωση που το ψάχνετε και δεν το βρίσκετε...... ;) ;)
Διαγράφηκε πολύ σωστά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαστε πολύ εγωιστές και ως τέτοιοι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τη ομάδα μας, αλλά μόνο κακό να της κάνουμε. Δεν μας ενδιαφέρει η ηρωική προσπάθεια κάποιων (παραγόντων), δεν μας ενδιαφέρει η δημιουργία υποδομής, δεν μας ενδιαφέρει το ξεκαθάρισμα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και μάλιστα χωρίς να μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα φτάσουμε σ' αυτήν. Γι' αυτό και γκρινιάζουμε (σαν τις χήρες) όταν δεν κερδίζουμε.
Δεν λέω, η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά έτσι είναι από την αρχή της σεζόν. Παρ' όλα αυτά θα μπορούσε και με αυτή την απόδοση να κερδίσει το μάτς αν δεν συνέβαινε εκείνο το ολέθριο λάθος του Bruno (εξαίρετου σε άλλα ματς) που μας στέρησε τη χαρά της νίκης. Όπως επίσης και ο τραυματισμός του Vitolo που τον θεωρώ ως παίκτη κλειδί στην ομάδα και με λύπησε περισσότερο από το αποτέλεσμα.
Θεωρώ όμως πως οι αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν θα μας κάνουν πιο δυνατούς, συν τω χρόνω.
Δέστε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή. Δεν τις θέλω αυτές τις νίκες. Ναι μεν σου ανεβάζουν το ηθικό, αλλά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς πετάς στα σύννεφα, χωρίς να το διακαιούσαι.
Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα να σκύψει στο πρόβλημά του και να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, παρά να νο παραβλέπει συνεχώς, λόγω καλών αποτελεσμάτων.
Δεν έχουμε σπουδαία ομάδα, αλλά γι' αυτό δεν φταίνε ούτε ο Bruno, ούτε ο Ivic, ούτε ο Santos, ούτε ο Ζήσης. Το γνωρίζαμε από πριν. Μπορεί όμως ο μάδα μας να παρουσιαστεί καλύτερη από την εικόνα που είδαμε χθες. Αρκεί να την βοηθήσουμε. Αυτό μόνο πρέπει να κάνουμε.
Για τις μεταγραφές μιλήσαμε διεξοδικά σε άλλη ενότητα. Δεν πήραμε ακριβούς παίκτες γιατί δεν έχουμε τόσα λεφτά να διαθέσουμε. Αυτό είναι προνόμιο των δύο - τριών της Αθήνας, αλλά :
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ.
Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν απογοητευόμαστε, δεν αγαπάμε την ομάδα μας την μία Κυριακή και την βρίζουμε την άλλη. Χαιρόμαστε στις νίκες, συμπάσχουμε στις λύπες. Έτσι βοηθάμε.
(άλλοι έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν μπορούν να κερδίσουν την Νέα Καβάλα).
Θα έρθουν και οι καλύτερες ημέρες.
Για την ώρα, θέλω να δω την ομάδα να παλεύει λιονταρίσια την Κυριακή. Ειλικρινά δεν θα με πειράξει αν δεν κερδίσει, θα με πειράξει όμως αν δεν παίξει, αν δεν αγωνιστεί.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Θελω μονο να σχολιασω οτι η ομαδα πανικοβαλλεται αν το αποτελεσμα δεν ειναι θετικο. Φαινεται μια ταραχη στις κινησεις ειτε οταν το ματς κολλαει στο 0, ειτε αφου ισοφαριστουμε οπως χτες. Το γιατι βαριεμαι να το ξαναλεω.
Χτες περα απο το ψυχολογικο ειμασταν κακοι μετα τις αλλαγες, οποτε παιζαμε με 4-2-4 με αποτελεσμα η Τριπολη να παρει το κεντρο και στο τελος αν καποιος εβαζε γκολ θα ηταν αυτοι. Ευθυνη φερει σε αυτο και ο Κουτσιανικουλης που επαιζε πολυ μπροστα. Ελπιδοφορος ο μικρος, αλλα υστερει φανερα σε θεματα τακτικης. Ο,τι κι αν λενε καποιοι ο Σερτζιο στα γεραματα παραμενει η καλυτερη και πιο αξιοπιστη επιλογη στη θεση.
Γενικα την εμφανιση δε θα τη χαρακτηριζα κακη.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Τότε θα πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αποχωρήσεις και απο το συγκεκριμένο site μιας και η άποψη όσων γράφουν εδώ είναι διαφορετική και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας με πράξεις.
...??? ποιάς ομάδας ?

δηλαδή αδελφέ gash...πρέπει η αποψάρα η διαφορετική να πηγαίνει στην πυρά ?
οκ...ίσως να έχεις δίκιο και εγώ θέλω κοινή αισθητική, αλλά αυτή βγαίνει από το κάλλος

...και όχι από την ποδοσφαιρική ασχήμια

...η μόνιμη στήριξη σε τυχάρπαστους φραπεδιάρηδες βαρετούς loosers που δεν γουστάρουν και δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό ποτές....δεν μου λέγει τίποτα

αλλά νομίζω πολύς κόσμος...έχει την ''άλλη άποψη'', άσχετα αν την καταπίνει προς το παρόν μέσα του

όσο για την έμπρακτη στήριξη...έχω πει πολλάκις ότι στηρίζουμε την διοίκηση στα λάθη της μέχρι να μάθει, να ξεχρεώσει και τα ρέστα

και το διαρκείας μου άσχετα να δεν πατήσω
και τις μετοχές μου, χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου...που θα πάνε τα λεφτά μου

για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω καμία προσδοκία απολύτως, ούτε καμία απαίτηση

ps- άμα πιστεύεις ότι δεν πρέπει να ποστάρω με κάνεις ban...χωρίς καμμία παρεξήγηση, σε κατανοώ απολύτως και σε σέβομαι τα μάλα πάντα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint αναφέρθηκα στο ποστ σου που λες

δεκαετίες τώρα....

έχουμε αποχωρήσει

Δεν αναφέρομαι σε καμία άποψη σου αντίθετη περί Σάντος ή κάποιου παίχτη ή ότι άλλο δεν σ αρέσει.
Και την άποψη σου διαβάζω και τίποτα δεν έχω διαγράψει (πέρα απο το σύνθημα που έγραψες το οποίο είναι υβριστικό και ειρωνικό) παρά τις αντίθετες απόψεις που έχουμε στα συγκεκριμένα θέματα.
Ο ίδιος είπες πως έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες.
Αν έχεις αποχωρήσει εδώ και δεκαετίες γιατί κάτι δεν σου άρεσε δεν γούσταρες σε κούρασε κλπ κλπ είναι απόλυτα σεβαστό.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κουραστεί ακόμα και θα συνεχίζουν να στηρίζουν για όλην τους την ζωή.
Αν έχεις αποχωρήσει και ο σκοπός σου είναι να κράζεις έτσι απλά,τότε δημιουργείς κλίμα άσκοπα σε αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη με την δική σου.
Και προκλητικός γίνεσε και την ζαχαρένια σου χαλάς την δική σου και των άλλων αυτό εννοώ άσκοπα.
Είναι πολύ απλό.
Όσο για το μπαν δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να σου αφαιρέσει το δικαίωμα να κράξεις τον Σάντος τον Ζαγοράκη τον Πρέλιεβιτς τον Ίβιτς τον καθένα που θεωρείς εσύ ότι δεν κάνει και πρέπει να φύγει να πάει αλλού ότι και να πει και να κάνει κανείς.
Η δική μου άποψη έχει αποδωθεί πολλάκις φορές για στήριξη και όχι για κράξιμο.
Ιδιαίτερα δε στο γήπεδο και πολλές φορές και στο σάιτ γιατί απλά διαβάζεστε ΟΧΙ μόνο απο εμάς...
Με λίγα λόγια ΑΝ έχεις αποσυρθεί όπως λες μην πρίζεις την ψυχούλα σου ή τα μάτια σου άδικα....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

pepermint εντελως αδελφικα...
πραγματικα το να εχεις αντιθετη αποψη δεν ειναι εγκλημα και δεν ειναι αιτια φιμωσης...
αν καθομασταν σε ενα καφενε εγω εσυ κι ο gash θα μπορουσαμε να διαφωνησουμε εντονα για πολλα ζητηματα και να πλακωθουμε λεκτικα!
ελα ομως λιγο και στη θεση ενος υπευθηνου για το τι μπαινει και βγαινει σε αυτο το τεραστιο καφενειο που λεγεται παοκμανια...
οι ισορροπιες ειναι λεπτες και απο τη στιγμη που επισκεπτονται πολλοι αλλοθρησκοι και ειδικα πολλοι δημοσιογραφοι που εχουν κακοπροαιρετους σκοπους για την ομαδα μας, οφειλουμε να προστατεψουμε αυτον τον διαυλο επικοινωνιας που εχουμε αναπτυξει!
να ξερεις (και εμου συμπεριλαμβανομενου) οτι αυτα που γραφουν οι πιο πολλοι εδω μεσα, ειναι πολυ πιο ηπια απο αυτα που ξεστομιζουμε στο γηπεδο! ;)
νομιζω οτι ο gash κανει μια χαρα τη δουλεια του...ασε που ειδαμε τι ειχε γινει στο σαιτ για ενα διαστημα που εμεινε ορφανο απο "ρουφιανους μοδερατορες"! :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Pepermint έγραψε:
...??? ποιάς ομάδας ?

δηλαδή αδελφέ gash...πρέπει η αποψάρα η διαφορετική να πηγαίνει στην πυρά ?
οκ...ίσως να έχεις δίκιο και εγώ θέλω κοινή αισθητική, αλλά αυτή βγαίνει από το κάλλος

...και όχι από την ποδοσφαιρική ασχήμια

...η μόνιμη στήριξη σε τυχάρπαστους φραπεδιάρηδες βαρετούς loosers που δεν γουστάρουν και δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό ποτές....δεν μου λέγει τίποτα

αλλά νομίζω πολύς κόσμος...έχει την ''άλλη άποψη'', άσχετα αν την καταπίνει προς το παρόν μέσα του

όσο για την έμπρακτη στήριξη...έχω πει πολλάκις ότι στηρίζουμε την διοίκηση στα λάθη της μέχρι να μάθει, να ξεχρεώσει και τα ρέστα

και το διαρκείας μου άσχετα να δεν πατήσω
και τις μετοχές μου, χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου...που θα πάνε τα λεφτά μου

για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω καμία προσδοκία απολύτως, ούτε καμία απαίτηση

ps- άμα πιστεύεις ότι δεν πρέπει να ποστάρω με κάνεις ban...χωρίς καμμία παρεξήγηση, σε κατανοώ απολύτως και σε σέβομαι τα μάλα πάντα

Με στεναχωρεις αδερφε Πεπερ...Δεν δεχεσαι την αλλη αποψη που ειναι να παρεις λομπου...Ειδικα εσυ εισαι ανοιχτος και δεν περιμενω να ξαναακουσω απο εσενα το βλακωδεστατο επιχειρημα ,μη φιμωνεται την αλλη αποψη...Φυσικα και εχεις δικαιωμα να λες αυτο που πιστευεις ,φυσικα και ο επομενος εχει δικαιωμα να λεει πως αυτο που λες ειναι για το λομπου..Και εσυ απο τη πλευρα σου μπορεις να μη παρεις το λομπου και να γραφεις οτι θλιβερο ή σωστο θελεις χωρις να εκνευριζεσαι που καποιος πιστευει πως γραφεις χαζομαρες.Ενα καρο ανθρωποι ειμαστε,λογικο σε καθε αποψη να υπαρχουν αντιδρασεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”