19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
συμφωνω με τον Ronaldo εχω την ιδια αποψη ακριβως και το ιδιο ματι....δηλαδη τα γιαννενα η καποια αλλη ομαδα ιδιου επιπεδου ειναι καλυτερη απο αυτες που παιζει η Εθνικη αντιμετωπη που παιζει ο μικρος....????????????????????????????
δε νομιζω...........................
δε νομιζω...........................
- PAOK_NORTH_ARMY
Όσο ο Κουτσιανικούλης θα παίζει στον ΠΑΟΚ -και κατ'επέκταση απέναντι σε κλειστές άμυνες-, τόσο δυσκολότερα θα φαίνεται το ταλέντο του.
Η διαφορά που έχει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με Εργοτέλη (και Εθνική) είναι ότι έβρισκε ανοιχτούς χώρους και μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του. Έτσι σκότωσε και τον βάζελο πέρσι.
Η διαφορά που έχει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με Εργοτέλη (και Εθνική) είναι ότι έβρισκε ανοιχτούς χώρους και μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του. Έτσι σκότωσε και τον βάζελο πέρσι.
- ΑποστόληςΑ
Αφού ο Κουτσια δεν είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ, ποιός είναι ο επιθετικός με καλύτερη απόδοση, εξαιρουμένου του Βιεϊρίνια;
Ο Μουσλι;
Ο Φιλομένο;
Ο Παπάζογλου;
Ο Κονσε;
Ο Μουσλι;
Ο Φιλομένο;
Ο Παπάζογλου;
Ο Κονσε;
- ΑποστόληςΑ
+1Photis έγραψε:Η μαγκιά είναι όλους αυτούς να τους κρατήσεις...
Ήδη ο Παναθηναϊκός κινείται να αποκτήσει όλα τα φερέλπιδα Ελληνόπουλα! Προσοχή λοιπόν!
Το παστέλωσε ο μικρός πάλι χτες και ας λέμε εμείς είναι δεν είναι έτοιμος, μια χαρά παιχταράς είναι και όσο πιο πολύ παίζει τόσο καλύτερος θα γίνετε. Ακόμα αφού δεν έχει και τόσα πολλά παιχνίδια δεν υπάρχει ούτε η δικαιολογία ότι θα καεί, οπότε αν κρίνει ο Santos ότι θα βοηθήσει την ομάδα ας είναι βασικός σε κάθε ματς αν όχι ας μπαίνει όποτε πιστεύει αυτός αλλά έτοιμος είναι σίγουρα!!!
Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε και σίγουρα ο ΠΑΟΚ μόνο κέρδος θα έχει από αυτή την επένδυση άσε που ο Bill & o Vieri είναι το καλύτερο φάρμακο για να μην πονάνε τα μάτια μας!!!

Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε και σίγουρα ο ΠΑΟΚ μόνο κέρδος θα έχει από αυτή την επένδυση άσε που ο Bill & o Vieri είναι το καλύτερο φάρμακο για να μην πονάνε τα μάτια μας!!!

Πολυ καλος ο Μπιλ στο 2ο ημιχρονο και εβαλε γκολαρα...
Οντως οι υπολοιποι δεν του εδιναν τη μπαλα αρκετα ενω μονος του αναστατωνε ολη την αντιπαλη αμυνα...
Με τον καιρο θα ανεβει ακομη περισσοτερο....οπως και να το κανουμε χρειαζεται χρονος για την προσαρμογη του σε μεγαλη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ..
Στον Εργοτελη και λαθη να εκανε και ασχημα να επαιζε σε καποια ματς,δεν του ελεγε κανεις τιποτα αλλα εδω αν κανεις λαθος στην Τουμπα ακους μια μουρμουρα που σε πνιγει αν εισαι παικτης
Μπραβο Βασιλη,συντομα και στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ
Οντως οι υπολοιποι δεν του εδιναν τη μπαλα αρκετα ενω μονος του αναστατωνε ολη την αντιπαλη αμυνα...
Με τον καιρο θα ανεβει ακομη περισσοτερο....οπως και να το κανουμε χρειαζεται χρονος για την προσαρμογη του σε μεγαλη ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ..
Στον Εργοτελη και λαθη να εκανε και ασχημα να επαιζε σε καποια ματς,δεν του ελεγε κανεις τιποτα αλλα εδω αν κανεις λαθος στην Τουμπα ακους μια μουρμουρα που σε πνιγει αν εισαι παικτης
Μπραβο Βασιλη,συντομα και στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ
Αυτο.Orwell έγραψε:ρε συ ronaldo καλά και γω πολύ φαν του Σάντος δεν είμαι αλλά εσύ να τον φας ζωντανό δεν θα χορτάσεις![]()
![]()
![]()
ο μικρός ακόμα έτοιμος για ΠΑΟΚ και ματς που καίνε είτε με Σάντος είτε χωρίς δεν είναι...τουλάχιστον ακόμα...άλλο οι ελπίδες και ο Εργοτέλης....τώρα τι θα γίνει στο μέλλον και με τις οδηγίες του Σάντος θα δούμε.
Ο μικρος εχει ταλεντο και θα βελτιωθει αν συνεχισει οπως τωρα. Σε καθε ματς βλεπω οτι προσθετει καινουρια πραγματα στο παιχνιδι του, που δεν τα ειχε. Απλα χρειαζεται χρονο. Παιχνιδια παιρνει αρκετα, εχει βρει εναν καλο ρυθμο μεχρι τωρα.
- paok4kyriakos
Γκολαρα έβαλε πάλι ο Βασιλάκης και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο ήταν εξαιρετικός!
Συμφωνώ με τον Όργουελ αλλά περιμένω να παίξει αρχικη 11 στο ματς με τα Γιαννινα!
Συμφωνώ με τον Όργουελ αλλά περιμένω να παίξει αρχικη 11 στο ματς με τα Γιαννινα!
καταρχην λες πολλα που εγω δεν ειπα..Ποιος ειπε οτι το ταλεντο του Αραμπατζη και του Μπαλαγα πλησιαζουν αυτο του Κουτσια??Το παιδι εχει την πρωτη υλη..Τακτικα οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ ηταν στο 0..Αυτο δεν ειναι αποψη.Ειναι γεγονος.Τωρα εχει φτασει στο 4.Οταν φτασει στο 7 δε θα βγαινει απο τους 11.Οταν φτασει στο 9 θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ.ronaldo έγραψε:'D.A.A.T. έγραψε:Εννοειται πως οτι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ βελτιωση του οφειλεται στον Σαντος..
Φυσικα ειναι διαφορετικα η ελπιδων με τα ματσ του ΠΑΟΚ..
Ο Νιομπλιας τον χρησιμοποιουσε στο 70% των αγωνων ως ΑΛΛΑΓΗ..Τωρα που γινεται ποδοσφαιριστης ,ξεκιναει βασικος παντα
τεραστια βελτιωση σε 3 μηνες..
μαλιστα
εμαθε με τον σαντος οσα δεν εμαθε ολη του τη ζωη
αλλα δεν μπορει να τα εφαρμοσει οταν τον κοουτσαρει ο σαντος αλλα μονο οταν τον κοουτσαρουν αλλοι
καλα αυτος ο μαγος ο σαντος πως τα κανει ολα αυτα?
αλλα αληθεια πως και δεν ειδαμε αυτη την τεραστια βελτιωση και στον αραμπατζη,τον μπαλαφα,τον παπαζογλου κτλ?
πως δεν τους εμαθε μπαλα ο δασκαλος?
μηπως ειναι απο μονος του παιχταρας ο κουτσιανικουλης και αν του δωσεις ψυχολογια και του δειξεις οτι τον πιστευεις απλα παιζει αυτο που μπορει?
και απλα ο σαντος δεν τον πιστευει και εγω το εχω πει οτι με τον σαντος δεν προκειται να παιξει μπαλα ο κουτσιανικουλης στον ΠΑΟΚ.
θα μας κανει να τον πουμε σε καποια φαση λιγο και αμπαλο οπως ειχαμε πει και τον αρχηγο της προηγουμενης εθνικης ελπιδων τον ηλιαδη
και ηδη αν δειτε προηγουμενα ποστ πολλοι τον χαρακτηρισαν λιγο,και κογιοτ κτλ
τον εχει ισοπεδωσει μεχρι τωρα και ηταν χωμα στις περισσοτερες εμφανισεις του στον ΠΑΟΚ
αν ο νιοπλιας καταφερε και τον ξυπνησε ειναι δικια του μαγκια
Ο δε Μπαλαφας επι Σαντος βελτιωθηκε και αυτος αλλα οσο και να βελτιωθει δεν μπορει να γινει ο Βιερια.Απλα πραγματα..
Ο Ηλιαδης απο τοτε που εφυγε ξεσηκωνει τα ελληνικα γηπεδα..Τι συγκρινεις τωρα......
Ο προπονητης ειναι δασκαλος οσο και να χτυπιεσαι..Φυσικα κανει λαθη αλλα ειναι τεραστια τυχη του Κουτσια που τον εχει προπονητη..Στη ζωη του γκολ με μεσα κινηση απο σεντρα δεν ειχε βαλει.Τωρα το βαλε..Στη ζωη του δεν ειχε κανει σεντρα ...Τωρα αρχισε να κανει..Δεν επαιζε ποτε με τη μια,..Στο γκολ του ιβιτσ συμμετειχε παιζοντας με τη μια.
Οποιος παικτης δεν παιζει στον ΠΑΟΚ επειδη του πεφτει η ψυχολογια να παει να παιξει μπαλα στον Κιλκισιακο..εχουμε πει οτι δεν πρεπει να κραζουμε αλλα οποιος παικτης δεν το αντεχει δεν κανει για τον ΠΑΟΚ..Υποτιμας τον Κουστια λεγοντας για ψυχολογια
- ContrerasPablo
+1000000000000ΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού ο Κουτσια δεν είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ, ποιός είναι ο επιθετικός με καλύτερη απόδοση, εξαιρουμένου του Βιεϊρίνια;
Ο Μουσλι;
Ο Φιλομένο;
Ο Παπάζογλου;
Ο Κονσε;
-
το ερώτημα αυτό τι νόημα έχει?
επειδή έχω μπερδευτεί. υποστηρίζουμε ότι ο κούτσια με το santos προπονητή δεν παίζει καλά η υποστηρίζουμε ότι παίζει καλύτερα από όλους τους άλλους (με εξαίρεση το βιερινηα) επιθετικούς (επιθετικούς με τι γενική έννοια του ορου)?
η απλός συζητάμε άλλο θέμα?
ο κούτσια έχει παίξει φέτος λιγότερο από όλους τους προαναφερθέντες επιθετικούς ?
δεv αναλύω τους λόγους που έχει η δεν έχει παίξει δηλαδή τραυματισμοί-παιδιαρίσματα κτλ.
η δίκια μου απάντηση είναι ότι πάνω κάτω όσο παίξαν όλοι οι προαναφερθέντες τόσο έχει παίξει ο κούτσια. και η απόδοση του συνήθως ήταν μέτρια με κάποιες σημαντικές σε ποιότητα αλλα φτωχές σε ποσότητα αναλαμπές και πάνω κάτω έτσι είναι και η απόδοση όλον τον προαναφερθέντων με εξαίρεση το παπάζογλου που είναι εντελώς άλλη περίπτωση
επειδή έχω μπερδευτεί. υποστηρίζουμε ότι ο κούτσια με το santos προπονητή δεν παίζει καλά η υποστηρίζουμε ότι παίζει καλύτερα από όλους τους άλλους (με εξαίρεση το βιερινηα) επιθετικούς (επιθετικούς με τι γενική έννοια του ορου)?
η απλός συζητάμε άλλο θέμα?
ο κούτσια έχει παίξει φέτος λιγότερο από όλους τους προαναφερθέντες επιθετικούς ?
δεv αναλύω τους λόγους που έχει η δεν έχει παίξει δηλαδή τραυματισμοί-παιδιαρίσματα κτλ.
η δίκια μου απάντηση είναι ότι πάνω κάτω όσο παίξαν όλοι οι προαναφερθέντες τόσο έχει παίξει ο κούτσια. και η απόδοση του συνήθως ήταν μέτρια με κάποιες σημαντικές σε ποιότητα αλλα φτωχές σε ποσότητα αναλαμπές και πάνω κάτω έτσι είναι και η απόδοση όλον τον προαναφερθέντων με εξαίρεση το παπάζογλου που είναι εντελώς άλλη περίπτωση
- ΑποστόληςΑ
1. Έχει πάρει λιγότερες ευκαιρίες απ' ότι ο Μουσλι, ή ο Κονσε.
2. Έχει παίξει, κατά την άποψή μου, λίγο καλύτερα από τους προαναφερθέντες, αλλά είναι καινούριος στην ομάδα, ενώ οι άλλοι όχι και πολύ νεότερος. Μειονεκτήματα που θα λιγοστεύουν συν τω χρόνω.
3. Βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογία και φυσική κατάσταση απ' ότι οι άλλοι.
2. Έχει παίξει, κατά την άποψή μου, λίγο καλύτερα από τους προαναφερθέντες, αλλά είναι καινούριος στην ομάδα, ενώ οι άλλοι όχι και πολύ νεότερος. Μειονεκτήματα που θα λιγοστεύουν συν τω χρόνω.
3. Βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογία και φυσική κατάσταση απ' ότι οι άλλοι.
Μ' αρέσει που αναρωτιόμαστε αν πρέπει να παίζει. Που υποστηρίζουμε ότι πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Που νομίζουμε ότι οι άλλοι παίζουν πιο πολύ...