Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
- Isaak the Greek
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
paok nafplio έγραψε: Free
Novito
Elgreco
moican4
Olorin
sidpanos
alexandrosk
VAGGT
Gika.
paok nafplio
Καλυτερα δεν γινεται..!!!Μην τυχον και την κοπανησει κανενας ..!!!Αλοιμονο του...

Παμε στο αλλο τωρα....Ανατολικα η Δυτικα....? Ψηφιστε..!!!!

Λοιπόν εγώ προσωπικά θα προτείνω τη μέση λύση για το θέμα γηπέδου...... Για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση για όλους μας θα πρότεινα να πάμε να παίξουμε στα γηπεδάκια του Καυταντζογλείου...... Σίγουρα το χορτάρι των γηπέδων δεν είναι το καλύτερο..... Είναι όμως και το μοναδικό 5χ5 που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι εύκολα προσβάσιμο για όσους δεν έχουν ΙΧ ( τι δι@ολο δε νομίζω να υπάρχει κανένας που να μην ξέρει να πάει Καυταντζόγλειο ) αλλά φανάζομαι οτι και για τους κατέχοντες ΙΧ είναι εύκολη η πρόσβαση απο τη μεριά του Περιφερειακού..... Μια πρόταση έκανα, οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.........
- paok nafplio
Θα ναυλωσω τσαρτερ να με φερει θελω κ υποδοχη στο αεροδρομιο κ τετοια!!
Οχι ρε Σαλονικα μενω εδω κ 6 χρονια!!Απο Ναυπλιο καταγομαι κ ημουν εκει μεχρι να τελειωσω το σχολειο!!!

Οχι ρε Σαλονικα μενω εδω κ 6 χρονια!!Απο Ναυπλιο καταγομαι κ ημουν εκει μεχρι να τελειωσω το σχολειο!!!
- paok nafplio
Εγω ειμαι δικυκλιστης κ παω οπου θετε εκτος αν βρεχει...κ εχει πολυ νερο το γηπεδο εγω δεν παιζω δεν μπορω να βραχει η καλτσα μου....να το διακοψουμε...
- Isaak the Greek
- nyxteridas
Λοιπόν επειδή ψήνομαι κι εγώ να ξεδιπλώσω τις πτυχές του ταλέντου μου όσον αφορά την πώληση εφημερίδων τσιγάρων προφυλακτικών κ.λ.π προϊόντων(περίπτερο) θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα προτείνω όσον αφορά το πρόβλημα του γηπέδου, εφόσον η πολιτεία δεν κάνει τώρα γήπεδο στο paokmania, να χωριστούμε Δυτικοί- ανατολικοί και να παίξουμε δύο παιχνίδια στις αντίστοιχες έδρεςelgrego83 έγραψε:Λοιπόν εγώ προσωπικά θα προτείνω τη μέση λύση για το θέμα γηπέδου...... Για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση για όλους μας θα πρότεινα να πάμε να παίξουμε στα γηπεδάκια του Καυταντζογλείου...... Σίγουρα το χορτάρι των γηπέδων δεν είναι το καλύτερο..... Είναι όμως και το μοναδικό 5χ5 που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι εύκολα προσβάσιμο για όσους δεν έχουν ΙΧ ( τι δι@ολο δε νομίζω να υπάρχει κανένας που να μην ξέρει να πάει Καυταντζόγλειο ) αλλά φανάζομαι οτι και για τους κατέχοντες ΙΧ είναι εύκολη η πρόσβαση απο τη μεριά του Περιφερειακού..... Μια πρόταση έκανα, οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.........
+4-1*35*3-1elgrego83 έγραψε:Λοιπόν εγώ προσωπικά θα προτείνω τη μέση λύση για το θέμα γηπέδου...... Για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση για όλους μας θα πρότεινα να πάμε να παίξουμε στα γηπεδάκια του Καυταντζογλείου...... Σίγουρα το χορτάρι των γηπέδων δεν είναι το καλύτερο..... Είναι όμως και το μοναδικό 5χ5 που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι εύκολα προσβάσιμο για όσους δεν έχουν ΙΧ ( τι δι@ολο δε νομίζω να υπάρχει κανένας που να μην ξέρει να πάει Καυταντζόγλειο ) αλλά φανάζομαι οτι και για τους κατέχοντες ΙΧ είναι εύκολη η πρόσβαση απο τη μεριά του Περιφερειακού..... Μια πρόταση έκανα, οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.........
Σωστός ο.. καλλιτέχνης (Ελ Γκρέκο) αλλά η τελική απόφαση σε πμ προς αλλήλους!
Να πω την αληθεια ειναι το μοναδικο μερος που δεν εχω παιξει..Μεσα ...με ιχ ειμαστε...

- paok nafplio
Εγω ακομα απορω πως μπηκα στη λιστα, αλλα δε το κανω και θεμα... Άλλωστε, σιγά μη παίξετε ποτέ....