Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
Α!Γκαρντάσι που είσαι σε ξέχασα.
Τα μαθες?
Ο Γκαρσία πάτησε περιοχή!
Δοκάρι είχε!!
Θα γράψεις τίποτα για αυτό?
Υ.Γ
Μην ξεχάσεις να γράψεις ότι έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα με Νιόνιο....
Τα μαθες?
Δοκάρι είχε!!
Υ.Γ
Ρε συ gash αντί να παραδεχτούμε πως εμείς με τις αβανταδόρικες μας ενέργειες κάναμε τον Γκαρσία να νομίζει πως είναι ο θεός του ΠΑΟΚ κράζουμε τον Κόλκα πάλι???Ο Γκαρσία από ανάγκη μένει...αν είχαμε έξτρα παίκτες θα έφευγε χθές...gash04 έγραψε:Α!Γκαρντάσι που είσαι σε ξέχασα.
Τα μαθες?
Δοκάρι είχε!!
Υ.Γ
ΕΣΥ νομιζεις οτι ο Γκαρσια νομιζει πως ειναι ο θεος του ΠΑΟΚ. Νομιζε το. Δικαιωμα σου. Μην το χρεωνεις στον παικτη ομως.
Photis δεν σε ενοχλεί που έχω αντίθετη άποψη για τον παίχτη και την αξία του έτσι?
Σοβαρά τον πιστεύω πολύ είναι το πουλέν μου όπως άλλοι έχουν τον Αθανασιάδη τον Κουτσιανικούλη τον Βερόν κλπ.
Κάποτε είχα ίνδαλμα τον Κωστίκο αργότερα τον Σκαρτάδο.
Μετά τίποτα και επιτέλους μετά απο πάρα πολλά χρόνια νομίζω πως βρήκα κάποιον χαμένο ηγέτη.
Υ.Γ
Σέβομαι και τον Κόλκα όμως επίσης το ίδιο.
Θα τον παρομοίαζα με τον Γκαρσία της δημοσιογραφίας χωρίς πλάκα.
Σοβαρά τον πιστεύω πολύ είναι το πουλέν μου όπως άλλοι έχουν τον Αθανασιάδη τον Κουτσιανικούλη τον Βερόν κλπ.
Κάποτε είχα ίνδαλμα τον Κωστίκο αργότερα τον Σκαρτάδο.
Μετά τίποτα και επιτέλους μετά απο πάρα πολλά χρόνια νομίζω πως βρήκα κάποιον χαμένο ηγέτη.
Υ.Γ
Σέβομαι και τον Κόλκα όμως επίσης το ίδιο.
Θα τον παρομοίαζα με τον Γκαρσία της δημοσιογραφίας χωρίς πλάκα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
το προβλημα του κολκα δεν ειναι τοσο αν παταει περιοχη ο παμπλο...
αλλα αν παταει τα ποδια των αντιπαλων ή αν παταει τον εγωισμο για το καλο της ομαδας!!
εμενα μου αρκει που δεν δεχεται να τον πατησουν οι μηχανισμοι ενος συστηματος!!
φυσικα και για μενα ειναι το πουλεν μου, ασχετα που δεν αποδιδει ισαξια σε καθε ματς...(χωρις ιχνος προσωπολατρειας!!)
ααα...και κατι αλλο gash...και γω ο λαλακας ειχα τρελη καψουρα με τον κωστικο...

αλλα αν παταει τα ποδια των αντιπαλων ή αν παταει τον εγωισμο για το καλο της ομαδας!!
εμενα μου αρκει που δεν δεχεται να τον πατησουν οι μηχανισμοι ενος συστηματος!!
φυσικα και για μενα ειναι το πουλεν μου, ασχετα που δεν αποδιδει ισαξια σε καθε ματς...(χωρις ιχνος προσωπολατρειας!!)
ααα...και κατι αλλο gash...και γω ο λαλακας ειχα τρελη καψουρα με τον κωστικο...

το προβλημα του Κολκα ειναι ο μανατζερ του..τεσπα..Χρεωνονται στον παικτη τα παντα..Αλλη μια φορα το ιδιο λαθος απο τη διοικηση...Καει παικτες χωρις ουσιαστικο λογο
+1! ώς συνήθως συμφωνώ...Hideguti έγραψε:ΕΣΥ νομιζεις οτι ο Γκαρσια νομιζει πως ειναι ο θεος του ΠΑΟΚ. Νομιζε το. Δικαιωμα σου. Μην το χρεωνεις στον παικτη ομως.
+1! επίσης...D.A.A.T. έγραψε:το προβλημα του Κολκα ειναι ο μανατζερ του..τεσπα..Χρεωνονται στον παικτη τα παντα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Πέμ 24 Σεπ 2009, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
Τώρα άμα εδώ κολλησω το γνωστό και μη εξαιρετέο "πως το παίζεις?? Νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από τον Ζαγοράκη τον Σάντος και τον Βρύζα??"'ή το πολυφορεμένο τελευταία "η γκρίνια καταστρέφει την ομάδα"....θα είμαι πολύ κακός ή όχι??D.A.A.T. έγραψε:το προβλημα του Κολκα ειναι ο μανατζερ του..τεσπα..Χρεωνονται στον παικτη τα παντα..Αλλη μια φορα το ιδιο λαθος απο τη διοικηση...Καει παικτες χωρις ουσιαστικο λογο
απαντώτας στην ερώτηση σου θα είσαι πολύ κακός γιατί ο DAAT δε κάνει κριτική στον σύλλογο 10 φορες στις 10 που κάνει post.
πριν μπούμε σε κύκλο αντιπαραθέσεων να πω ότι ΔΕΝ εννοώ ότι εσύ κανεις κριτική 10 φορες στις 10.
πριν μπούμε σε κύκλο αντιπαραθέσεων να πω ότι ΔΕΝ εννοώ ότι εσύ κανεις κριτική 10 φορες στις 10.
- PABLO GARCIA1
Αν αφήσουμε τα στατιστικά-10 στα 10 ή 7 στα 10-το ρητό " ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας ξέρουν καλύτερα κ.λ.π." όταν λέγεται πρέπει να ισχύει εκτός από όλους τους άλλους και για τον εαυτό σου....
ή ισχύει και κάθε κριτική ή άλλη άποψη είναι εκ των πραγμάτων άκυρη και άστοχη ή δεν ισχύει και μπορεί ο καθένας να εκφράζεται...περιττό νομίζω να αναφέρω με τι από τα 2 συντάσσομαι...
Και να διευκρινήσω ότι μιλάω γενικά και όχι για τον D.A.A.T...απλώς αφορμή ήταν.
ή ισχύει και κάθε κριτική ή άλλη άποψη είναι εκ των πραγμάτων άκυρη και άστοχη ή δεν ισχύει και μπορεί ο καθένας να εκφράζεται...περιττό νομίζω να αναφέρω με τι από τα 2 συντάσσομαι...
Και να διευκρινήσω ότι μιλάω γενικά και όχι για τον D.A.A.T...απλώς αφορμή ήταν.
κρατώντας τι τελευταία πρόταση στο post σου θα σου πω τότε ότι είσαι εκτος θέματος γιατί επικεντρώνεσαι σε αυτό που λες στις πρώτες 4 σειρές του post σου.
και όταν θα με ρωτήσεις "και εσύ τι πρόβλημα έχεις" θα σου πω ότι έχω πρόβλημα γιατί δε θέλει πολύ να τσιμπήσει κανένας το τυράκι που πετάς (έστω και αν έχεις καλές προθέσεις) και να αρχίσει ένας γύρος αντιπαραθέσεων γύρw από αυτό που αναφέρεσαι στις πρώτες 4 γραμμές τους post σου καταστρέφοντας έτσι μια ωραία συζήτηση που γινόταν στη προηγουμενη σελίδα.
ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
και όταν θα με ρωτήσεις "και εσύ τι πρόβλημα έχεις" θα σου πω ότι έχω πρόβλημα γιατί δε θέλει πολύ να τσιμπήσει κανένας το τυράκι που πετάς (έστω και αν έχεις καλές προθέσεις) και να αρχίσει ένας γύρος αντιπαραθέσεων γύρw από αυτό που αναφέρεσαι στις πρώτες 4 γραμμές τους post σου καταστρέφοντας έτσι μια ωραία συζήτηση που γινόταν στη προηγουμενη σελίδα.
ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
- PABLO GARCIA1
Κατάλαβα αλλά όταν έχει πέσει τόσο πολύ σπέκουλα στις απόψεις μου καθώς και σε παρόμοιες άλλων που δεν ήταν politically correct, από πολλούς,-και δεν σε εξαιρώ-πρέπει ορισμένα πράγματα να λέγονται...
Καμμιά διάθεση να χαλάσω την όντως καλή κουβέντα...άλλωστε πάντα επιδίωξη μου ήταν και είναι να μην ακούγονται τραγουδάκια της χαράς εδώ μέσα αλλά να εκφράζονται προβληματισμοί απορίες αγωνίες έστω και αν αρκετοί με το "κοντό" μυαλό τους νομίζουν ότι αυτά κάνουν κακό στην ομάδα.
Καμμιά διάθεση να χαλάσω την όντως καλή κουβέντα...άλλωστε πάντα επιδίωξη μου ήταν και είναι να μην ακούγονται τραγουδάκια της χαράς εδώ μέσα αλλά να εκφράζονται προβληματισμοί απορίες αγωνίες έστω και αν αρκετοί με το "κοντό" μυαλό τους νομίζουν ότι αυτά κάνουν κακό στην ομάδα.