Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

TransferManiac έγραψε:Αληθεύει ότι αν μείνει ελεύθερος ο Ρεκόμπα, μένει αυτομάτως ελεύθερος και ο Εστογιάνοφ λόγω ειδικής ρήτρας στο συμβόλαιό του;
Αν μπορώ να καταλάβω καλά, από το ύφος και τις πληροφορίες που δίνεις μέχρι τώρα με τέτοιου είδους ερωτήσεις και γρίφους, υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παιχταρά και γίνονται διαπραγματεύσεις και συννενοήσεις ώστε να έρθει στην Τούμπα;
Δεν διέψευσες τα λεγόμενα του Parasandalou οπότε να πιστεύουμε ότι η Γάτα πάει για την πρώτη επιτυχία της στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ;;;; :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά ρε συ transfermaniac,δεν είσαι σε διακοπές εσύ??? :) Πώς πετάγεσαι στα ξαφνικά ρίχνεις τις σπόντες σου και εξαφανίζεσαι??? :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Μη κάνουμε τρελα όνειρα και μη ξεχνάμε ότι η ομάδα ακόμα έχει πολλά χρέη.Και εγώ θα ήθελα και τους 2 αλλα είναι απίθανο να έρθουν και μονο λόγο μισθού.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Και οι δυο δεν ερχοντε...ποιον να βγαλεις απο το κεντρο για να παιξει ρεκομπα???
Και μην ξεχνατε οτι ο ρεκομπα μονο στον νιονιο παιρνει πανω απο 550.000€...οσα και ο ζλαταν περιπου...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Καλός χρυσός ο Ρεκόμπα αλλά για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 09-10 δεν κάνει ούτε κατά διάνοια ..
Να παίζει ένα ματς και μετά τρεις μήνες έξω; Ή για το ίματζ; Με το συμβόλαιο που έχει δε τον θέλω ούτε για πλάκα .. Άσε που στο σύστημα του Σάντος μέχρι και ο Ίβιτς μαρκάρει που είναι γνωστή κυρία .. Δεν χωράει περιπατητής με προπονητή τον Σάντος!

Εξάλλου είναι θέμα τιμής .. του χρόνου θα μπούμε σε νέα δεκαετία .. δεν γίνεται να ασχολούμαστε με παίχτες που έπαιζαν μπάλα στην προπροηγούμενη (90)! :D
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Συμφωνώ με τον Yianko αλλά τον Estoyanoff τον θέλω όσο κανένα άλλο στην ομάδα μας... :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εγω λεω οτι o παιχταρας Ρεκομπα επιτηδες δεν παιζει στον Νιωνιο επειδη δεν γουσταρει να παιξει σε mικρη οmαδα ...Εχει ξενερωσει και πως να μην ξενερωσει οταν επαιζε τοσα χρονια στην Ιντερ και πηγε στο χωριο ?
Με τι ορεξη να παιξει μπαλα ... ?Στον ΠΑΟΚ αμα ερθει θα αναγεννηθει μπροστα σε 35.000 και θα κανει και προετοιμασια και θα οργωνει :wink:

Συμφωνεις agave ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

TransferManiac έγραψε:Αληθεύει ότι αν μείνει ελεύθερος ο Ρεκόμπα, μένει αυτομάτως ελεύθερος και ο Εστογιάνοφ λόγω ειδικής ρήτρας στο συμβόλαιό του;
Βρε μπας και μας ερθουνε και οι 2 πακετο ?
Δλδ με λιγα λογια αν ισχυει αυτο και μεινει ελευθερος ο Ρεκομπα μενει και ο Εστογιανοφ ελευθερος και ερχονται και οι 2 πακετο ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Swordfire έγραψε:Και οι δυο δεν ερχοντε...ποιον να βγαλεις απο το κεντρο για να παιξει ρεκομπα???
Και μην ξεχνατε οτι ο ρεκομπα μονο στον νιονιο παιρνει πανω απο 550.000€...οσα και ο ζλαταν περιπου...
Ο Ζλάταν παίρνει περισσότερα...Κοντά 700.000!
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

O Recoba πέρνει 1,2 μύρια + σπίτι και αμάξι λεφτά που δεν τα αξίζει πια γιατί είναι όλο τραυματίας. Για τον estoyanoff δεν λέω τίποτα παιχταράς και ο πιο θεαματικός στην Ελλάδα με διαφορά μακάρι να έρθει.

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Συμφωνώ για Εστογιανόφ (ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε) και για Ρεκόμπα (δεν κάνει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Σάντος στις ομάδες του). Επίσης, πολύ καλός παίκτης που θα έκανε παπάδες στον ΠΑΟΚ είναι Κουμόρτζι. Μου αρέσει πάρα πολύ: μαρκαρει, τρέχει σαν τρελός, έχει καλή πάσα, είναι δυνατός. Με Γκαρσία δίπλα του θα κανει παπάδες στην ομάδα. Υπέγραψε στον Νιόνιο Ιούνιο 2007 και δυστυχώς νομίζω ότι έχει 4ετές συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ και επαυξάνω ioanmits για τον Κουμουρτσί.Έναν παίχτη από την Ελλάδα που θέλω είναι αυτόν...

Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Peja 4 έγραψε:O Recoba πέρνει 1,2 μύρια + σπίτι και αμάξι λεφτά που δεν τα αξίζει πια γιατί είναι όλο τραυματίας. Για τον estoyanoff δεν λέω τίποτα παιχταράς και ο πιο θεαματικός στην Ελλάδα με διαφορά μακάρι να έρθει.

συνφωνω πολυ....βεβαια ειναι και ξενερωμενος ο αλβαρο αλλα εγω ως βερος μιλανεζος τον σιχαινομαι και θελω να τον βλεπω να ερχεται στη τουμπα να χανει και να τον χειροκροτω γιατι τα χρονια που επαιζε στη ιντερ τους ειχα πελατες
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Diniko και εγώ δεν πάω μία την Inter αλλά Recoba γούσταρα γιατί ήταν παιχτάρα και αν είχε έρθει το καλοκαίρι θα τρελλένόμουν αλλά του χρόνου δεν χωράει στον ΠΑΟΚ εδώ τώρα και παίζει 1 στα 3 ματσ με τον νιόνιο, έχει τελιωμένα γόνατα και είναι και αρκετά μεγάλος καλύτερα κάτι άλλο.
Αν και είμαι σίγουρος χωρίς να ξέρω κάτι ότι δεν θα πάρουν τέτοιο παίχτη ο Santos με τον Ζήση.

Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Εγω λεω να παρουμε αυτους...

Σηφακη,Νετο,Καραμπελα,Γιαχιτς,Λεμπο,Νατσο,βιτολο,ρεΓΚΕΙρο,χαβιτο,κοκε και λαμπριακο... μονο με αυτην την ομαδα θα μπορεσεις να κανεις πρωταθλητισμο και επανασταση...
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”